Inhoud. Want je bent meer dan een knap koppie.

De voordelen van long form video

Voor marketeers is het kiezen tussen een korte of lange video vaak een lastige opgave. Meestal wordt er gezegd: 'De consument heeft weinig geduld, dus zal korte video wel beter scoren.'

Maar dat klopt niet helemaal. Studies hebben juist aangetoond dat long form video meer effect kan hebben.

Het doel van je video campagne

Het gaat er vooral om wat het doel is van je video campagne.

Wil je nieuwe klanten bereiken en snel awareness en kliks naar je site creëren? Dan is een korte video advertentie de beste oplossing.

Maar is je videocampagne juist gericht op het behouden van je huidige doelgroep en versterken van je brand identity? Kies dan voor long form video.

Zwart op wit

Het gaat niet voor alle gevallen op, maar als uitgangspunt kun je er aan vasthouden dat long form video staat voor kwalitatieve views en short form video voor kwantitatieve views, dus meer kliks.

Een video die langer duurt, wordt door minder mensen gezien, maar degene die hem zien, hebben zich al bewezen als volger van jouw merk, en blijven aan de hand van een lange inhoudelijk interessante video extra betrokken. Dit is dus een waardevolle view voor jou.

Engagement

Long form video is de ideale manier om je consument betrokken te houden bij jouw merk en daarmee je community te versterken.

De lat ligt hierbij wel hoog. De kijker is gewend aan high-end content, een goed verhaal, authentiek en met entertainment. Een inspirerend interview bijvoorbeeld of een reportage waarin je achter de schermen gaat.

Long form video interviews opgenomen in opdracht van de KvK.

Starten met long form video

Pro Motion Film maakt long form video. In samenwerking met marketeers maken we creatieve en inhoudelijke video content waar je ook echt resultaat mee behaalt. Een video die impact heeft en waarmee je klanten in actie komen.

Vraag gratis informatie en prijzen aan

Online video

Hoogwaardige online videocontent en campagnes voor bedrijven. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit en de cultuur van je organisatie.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!