Wat kost videomarketing?

Op de vraag wat videomarketing kost is geen sluitend antwoord te geven. Het opzetten van een videomarketing strategie is maatwerk. Dit kan per onderneming verschillen.

Omdat er veel variabele factoren zijn. Bijvoorbeeld het soort video content dat je wil maken en de hoeveelheid video's. Maar ook wat voor soort videoproductiebedrijf je inhuurt. Dit heeft allemaal invloed op de prijs.

Pak je het slim aan, dan kun je de op een voordelige manier video content produceren en levert een videomarketingcampagne je vooral veel op.

Kwaliteit voorop

Wij kunnen je helpen met het ontwikkelen van een reeks video's. Daarbij houden we optimaal rekening met het behalen van jullie marketingdoeleinden. Want uiteindelijk moet de video content natuurlijk meer opleveren dan het kost.

Door jarenlange ervaring hebben we veel kennis over wat wel en niet werkt op videogebied. Daarmee kunnen we je voorzien van goede adviezen en de productie helemaal uit handen nemen. Wanneer je een idee hebt, dan kunnen wij dit idee naar een doelgerichte strategie en beeldtaal vertalen.

Kosten besparen

Wij doen er alles aan om de kosten in de hand te houden.

Zo kan je er voor kiezen om een serie te maken in plaats van een enkele video. Dat levert een sterke campagne op.. Een reeks past vaak beter in een videomarketing strategie dan een enkele video.

En de prijs per video neemt exponentieel af omdat het voor de producent makkelijker is om een groot aantal video's tegelijkertijd te werken.

Voor het KvK ondernemersplatform nlgroeit ontwikkelden we in drie jaar tijd ongeveer 40 video's.

Om tafel zitten

Het is begrijpelijk dat je niet goed weet wat de kosten en mogelijkheden zijn.

Wil je hier meer over weten? Neem dan even contact op. Aan de hand van een aantal gesprekken kunnen we samen tot een ideale strategie komen!

Onze klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij meerdere video's.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!