Voorkom deze grote videomarketing blunders

De 5 grootste blunders in videomarketing

Heb je nog weinig ervaring met videomarketing, maar wil je video inzetten als onderdeel van je marketingstrategie? Dan is deze whitepaper een must read voor jou.

Of maak je al lange tijd video's en boek je maar geen resultaat? Dan raak je gefrustreerd. Misschien overweeg je er zelfs helemaal mee te stoppen, omdat het toch niet werkt.

Maar wacht, voor je opgeeft! Ontdek in deze gratis whitepaper hoe je meer leads, klanten en fans krijgt met video.

Download hier de whitepaper

Ontdek in deze whitepaper

✅ Waarom video onmisbaar is voor je online succes

✅ Hoe je (onbewust) kijkers wegjaagt

✅ Hoe je er voor zorgt dat je video's daadwerkelijk winstgevend zijn

✅ Wat je moet doen om je video's goed vindbaar te maken

En meer.

Wil jij echt resultaat halen met doelgerichte videomarketing?

Begin dan met een goed doordacht plan en voorkom veelgemaakte fouten.

In deze whitepaper ontdek je de 5 meest gemaakte videomarketing fouten én hoe je ze eenvoudig voorkomt. Laat je daarom inspireren en til je videomarketing naar een hoger niveau. Dan haal je straks écht alles uit je inspanningen.

Download nu de Gratis Whitepaper

Veelgestelde vragen (FAQ's)

Waarom moet ik mijn mailadres invullen?

We vragen je informatie in ruil voor deze waardevolle whitepaper. Ook sturen we incidenteel onmisbare informatie via e-mail. Wil je deze mails niet meer ontvangen, dan kun je je eenvoudig afmelden. We slaan je persoonlijke informatie veilig op.

Is deze whitepaper echt gratis?

Absoluut! Ons doel is jou zo goed mogelijk helpen. Deze gratis Whitepaper is daar een voorbeeld van. Heb je een vraag over videomarketing? Laat het ons dan weten!

Download de gratis whitepaper

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten

Saskia Withoos, Communicatie-adviseur, Wij zijn JONG

Het is fijn samenwerken met Pro Motion Film. Een goede gesprekspartner om onze ideeën vanuit marketing en communicatie te realiseren. Positief kritisch, strak in planning, goede kwaliteit, nette prijs en komt afspraken na. Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten.

Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Uiterst responsief en professioneel

Sarah Rouwendal, Digital Marketing Specialist, Giarte Media Group B.V.

Het was geweldig werken met Pro Motion Film! Het team is uiterst responsief en professioneel, en we waren blij met het geleverde eindresultaat voor een geweldige prijs. Zou het zeker aanraden!

Testimonial promotievideo's

Stelt iedereen op zijn gemak

Vincent Schothuis, Marketing Manager, RiskQuest

Pro Motion Film heeft voor ons bedrijf RiskQuest een aantal promotievideo's opgenomen die wij gebruiken op onze website en onze social mediakanalen. De opnamedag zelf verliep soepel. De cameraman stelt iedereen op zijn gemak, waardoor de opnames binnen een paar takes klaar waren. We zijn erg tevreden over het eindresultaat!

✅ 12+ jaar ervaring

✅ 1400+ video's geproduceerd

✅ 250+ opdrachtgevers