De beste reclame is een eerlijk verhaal.
Daarom vind je op deze pagina een overzicht met vragen + antwoorden over onze werkwijze.

Veelgestelde vragen

Inhoudsopgave

1. Wat doen jullie precies als videoproductiebedrijf?

Onze missie: organisaties laten groeien met inhoudelijk sterke video's die dicht bij de realiteit staan. Denk hierbij aan klantcasevideo's, product-uitlegvideo's, recruitmentvideo's, videoboodschappen, event video's, interviews en algemene bedrijfsfilms.

We werken voor MKB-bedrijven en (internationale) organisaties, waarbij we geen acteurs of influencers inschakelen, maar juist jouw CEO, collega's, partners of doelgroep in de spotlight zetten. We vertellen mooie visuele verhalen ondersteund met presentatie op camera, interviews of voice-over, zodat jouw doelgroep jou en je product écht leert kennen. We focussen op videocontent voor marketing, communicatie en recruitment.

Bekijk hier een kort overzicht van ons werk:

2. Hoe onderscheiden jullie je van andere videoproductiebedrijven?

Wat we niet doen: Wij maken geen online commercials of TV-reclames. Animatievideo's zijn niet onze specialiteit en we filmen geen bruiloften of muziekvideo's.

Wat we wel doen: Gefilmde bedrijfsvideo's met een sterke focus op inhoud. Echte verhalen van echte mensen.

Daarnaast kunnen we enorm snel schakelen en zijn onze makers bekend met alle videoproductie disciplines. Zo kunnen we in een klein team in korte tijd veel video's maken. We zijn niet alleen gespecialiseerd in videoproductie, maar ook in videostrategie en videomarketing. Zo zorgen we er voor dat jouw video's je ook echt wat gaan opleveren.

3. Hoe groot is jullie team en welke expertise heeft ieder lid?

Het kernteam van Pro Motion Film bestaat uit een tiental ervaren makers met allemaal hun eigen expertises, denk aan cameramensen, drone-operators, regisseurs, fotografen, video-editors en animators.

4. Welke soorten videocontent zijn op dit moment het meest effectief?

Klant testimonial video's, productgelelateerde uitlegvideo's, wervingsvideo's en social video's zijn video's die wij op dit moment vaak maken voor onze opdrachtgevers.

5. Kunnen we voorbeelden zien van eerdere projecten die jullie hebben gedaan voor soortgelijke bedrijven?

Jazeker. Voorbeelden per categorie zijn te bekijken op onze portfolio pagina. Ook hebben we uitgelichte klantcases waarin we vertellen hoe we voor sommige opdrachtgevers meerdere video's hebben gemaakt.

6. Zijn jullie ook actief buiten Amsterdam?

Ja. Nederland is maar een klein land, hé! Ons bedrijf is gevestigd in Amsterdam en Hilversum, maar wij filmen in heel Nederland. Van Groningen tot Zeeland.

7. Hebben jullie specifieke ervaring met internationale projecten?

Ja. We worden regelmatig door buitenlandse organisaties ingehuurd die bijvoorbeeld iets in Amsterdam willen laten filmen. Ook hebben we video's geleverd voor internationale organisaties die zijn gevestigd in Nederland, en hebben we ervaring met filmen in het buitenland.

8. Kunnen jullie ook langskomen voor een kennismaking?

Bij grotere projecten kan dat zeker. Tijdens dit gesprek kunnen wij alle mogelijkheden met je overleggen en de beste videostrategie bepalen. Voor kleinere projecten vindt de kennismaking en pre-productie vaak plaats via (video)calls en e-mail.

9. Wat zijn de stappen in het videoproductieproces?

Na een intakegesprek definiëren we samen de richting, inhoud, stijl en format. We stellen een script en draaiboek op, plannen de filmdata en regelen alle voorbereidingen. Na de opnames start de postproductie en leveren we meestal binnen 5 werkdagen de video's aan. Feedback en aanpassingen volgen, en dan kan de video gedeeld worden met je doelgroep.

10. Hoe bepalen jullie de stijl en het concept van de video?

In samenspraak. We kiezen altijd voor een stijl die goed aansluit bij je doelgroep én bij de gewenste uitstraling van je organisatie.

11. Wat hebben jullie van ons nodig om te starten?

Het script

Voordat we kunnen gaan filmen hebben we een script of briefing nodig met een duidelijke outline waar de video over moet gaan, wat de setting is en welke personen er in de video in beeld komen. Denk ook aan vragen voor het interview, een voice-over of presentatietekst. In deze briefing staat ook wat voor beeldmateriaal we in de video laten zien en welke scenes er gefilmd gaan worden.

Assets voor de video huisstijl

Verder ontvangen we graag de volgende materialen:

  • Jullie logobestand in hoge resolutie, zonder achtergrond. In .ai of .png formaat.
  • Kleurcodes van jullie huisstijl - eventueel een brand guide waarin dit staat aangegeven.
  • Jullie lettertype, indien er een specifiek lettertype gebruikt moet worden.

12. Kunnen jullie ook helpen met het script?

Jazeker. Wij zijn een full service videoproductiebedrijf en kunnen helpen met het opstellen van een videostrategie en bijbehorend creatief script.

13. Hoe lang van tevoren moeten we een project bij jullie boeken?

Dat hangt ervan af. Wil je morgen een evenement filmen? Dan is de kans best groot dat wij dit voor je kunnen oppakken. Heb je alles al voorbereid en alleen een cameraman of ploeg nodig, dan kunnen we meestal binnen een week langskomen om te filmen.

14. Hoeveel kost videomarketing?

Hoeveel videomarketing gaat kosten, hangt af van de complexiteit en lengte van je video's. En hoeveel video's je gaat maken. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Wij bieden ook voordelige videopakketten aan voor een vaste all-in prijs. Het maken van meerdere video's in een vast video format drukt vaak de prijs per video, omdat je efficiënter video's kunt maken. Het beste kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

15. Werken jullie met vaste prijzen of is er ruimte voor onderhandeling?

Wij werken met vaste prijzen, bekijk hier een overzicht met onze videoproductie tarieven. Wel kunnen we in sommige gevallen een scherpe projectprijs afspreken als je een hele serie of meerdere type video's bij ons afneemt, of een abonnement afneemt voor minstens 1 jaar.

16. Zijn er verborgen kosten waar we rekening mee moeten houden?

Nee, er zijn nooit verborgen kosten. De offerteprijs is de totaalprijs waarvoor wij jouw video('s) gaan maken. Tenzij je tijdens het videoproductietraject nog extra wensen hebt. Denk aan extra opnames of video's. Daar maken we dan nieuwe afspraken voor.

17. Wat is het beleid bij overwerk of onverwachte verlengingen van de draaidag?

Hiervoor hanteren we ons losse uurtarief. Deze staat aangegeven in de offerte.

18. Wat gebeurt er als we de omvang of richting van het project tijdens de productie willen wijzigen?

Dan kijken we met elkaar in hoeverre er de flexibiliteit is om hierin mee te gaan zonder dat het invloed heeft op de huidige offerte-afspraken. Mochten er extra kosten bij komen kijken, dan zullen we dat duidelijk aangegeven en de offerte hierop aanpassen.

19. Hoe zit het met reiskosten en onkosten tijdens de productie?

Wij rekenen 0.40 euro per kilometer. Eventuele parkeerkosten worden op nacalculatie doorberekend. Indien er een hotelovernachting nodig is worden verblijfskosten in rekening gebracht. Deze worden dan vooraf duidelijk vermeld op de offerte.

20. Wat zijn de betalingsvoorwaarden? Moet ik een aanbetaling doen?

Wij werken met een 50% aanbetaling. De resterende 50% wordt bij oplevering van de afgesproken videocontent gefactureerd.

21. Wat is jullie beleid omtrent annulering of uitstel van een draaidag?

Bij overmacht of externe factoren waar je geen invloed op hebt, kijken we graag naar een passende oplossing. We kunnen de annuleringsfee dan bijvoorbeeld als een korting verwerken over een toekomstig videoproject.

Bij uitstel of afstel van een opnamedag worden de volgende annuleringskosten in rekening gebracht:
- Binnen 7 dagen voor opnamedatum: 50% van de opnamekosten
- Binnen 1 dag voor opnamedatum: 100% van de opnamekosten

Neem altijd even contact met ons op als je twijfelt over het wel/niet annuleren van een opnamedag. Vaak kunnen we op een andere manier invulling geven aan de ingeplande opnames.

22. Hoe bereiden jullie je voor op een draaidag?

Meditatie en krachttraining. Nee - zonder dollen - inmiddels heeft ons team zoveel gefilmd dat we op redelijk automatische piloot en met een flexibele instelling altijd wel voorbereid zijn op het filmen in wat voor setting dan ook. Het belangrijkste? Een goede nachtrust en op pad gaan met een goed humeur.

Natuurlijk is geen opnamedag hetzelfde. We nemen daarom vooraf aan de draaidag altijd het draaiboek door. Daarbij hebben we het script en de videobewerking in ons achterhoofd en controleren we of we alle scenes en teksten op de planning hebben staan. We stemmen de reis- en filmtijden op locatie goed af, zodat we zeker weten dat we overal voldoende tijd hebben.

Verder bereiden we ook het technische gedeelte goed voor. Alle benodigde apparatuur wordt gecheckt, zodat we zeker weten dat alles mee is. Accu's worden opgeladen en geheugenkaartjes geleegd.

23. Hoe ziet een draaidag er uit?

Dat verschilt per opdracht. Geen draaidag is hetzelfde. Op een draaidag werken we in ieder geval altijd systematisch een shotlijst en script af. Aan het eind van de dag hebben we daardoor al het beeldmateriaal wat nodig is voor de videomontage van één of meerdere video's. Verder zijn de draaidagen altijd erg gezellig!

24. Werken jullie ook op feestdagen of in het weekend?

Filmen in het weekend is zeker mogelijk. Ook is het mogelijk om op de meeste feestdagen te filmen. Met kerst en oud- en nieuwjaarsdag zijn we wel gesloten. Informeer naar de mogelijkheden.

25. Wat gebeurt er als er onvoorziene omstandigheden zijn (zoals slecht weer) op de draaidag?

Wat is slecht weer? Een volle bak zon is vaak op beeld niet zo mooi. Een doorsnee Nederlandse dag is bewolkt en kent weleens een regenbuitje. Dat is voor filmopnames geen probleem en maakt de opnames extra authentiek. ;-)

Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen. Vinden de opnames de hele dag door buiten plaats en is het gewoon niet mogelijk om alles te filmen vanwege de aangekondigde storm, stortregen of sneeuwbuien? Dan verplaatsen we de opnames naar een ander moment.

Ook als het vooraf duidelijk is dat jouw video echt een zomerse look & feel moet hebben, kunnen we een mooi-weer-garantie afspreken.

26. Wat als er tijdens de draaidag technische problemen of uitdagingen ontstaan?

Dit is uitzonderlijk bij de video's die wij maken. We hebben altijd voldoende back-up apparatuur mee, dus zelfs als er apparatuur sneuvelt is er een uitweg. Gaat iets toch anders dan we vooraf hadden bedacht, dan passen we het plan of script gewoon iets aan. We zijn flexibel, denken in creatieve oplossingen en vinden altijd wel een weg.

27. Wordt mijn video in 4K gefilmd?

Ja. De camera's die wij gebruiken filmen in 4K kwaliteit (3840 x 2160p).

28. Met wat voor camera wordt er gefilmd?

Dat hangt af van de video. Wij maken gebruik van meerdere camera's. Zo hebben we een Sony PXW-FX9 camera in eigen beheer met als tweede en derde cameraset een Sony PXW-FS7. Deze gebruiken we in combinatie met diverse verwisselbare cameralenzen.

29. Hoe wordt het geluid opgenomen?

Onze cameraman heeft professionele geluidsopname apparatuur mee waaronder een Sennheiser MKH 416 richtmicrofoon en een Senheisser EW 112P dasspeldmicrofoon.

30. Nemen jullie ook belichting mee?

Ja. Wij filmen met Akurat S8 LED lampen. Dit zijn grote draadloze lichtpanels die veel en zacht licht geven. Geluidloos. Deze lampen kunnen de hele dag aanstaan.

31. Is het mogelijk om beroemdheden of bekende influencers te betrekken bij onze video?

Jazeker, maar dat mag je zelf regelen. ;-) Dit loopt vaak via castingbureau's en hier hangt best een prijskaartje aan en de nodige restricties en buy-out fees met betrekking tot hoelang je de video actief mag delen. Wij worden er als videoproductiehbedrijf wat ongelukkig van om jou duizenden euro's extra door te moeten berekenen en met allemaal publicatierestricties te komen - daarom willen we hierbuiten staan. Verder vinden we het zelf net iets leuker om authentieke content met jou en je mensen te maken dan met BN-ers. Maar alles is mogelijk!

32. Hoe zit het met de rechten van acteurs of modellen die in de video verschijnen?

Je kunt zelf de benodigde acteurs en modellen voor je video's regelen en met hen onderling goede afspraken maken over de portret- en gebruiksrechten.

33. Is het ook mogelijk om met een autocue te werken?

Ja. Als je dit aangeeft kan onze cameraploeg tegen meerprijs een autocue meenemen.

34. Filmen jullie ook met een drone?

Ja. Dat is mogelijk. Hiervoor werken we samen met gecertificeerde drone-operators. Houdt wel rekening met strenge regelgeving waar zelfs wij ons aan moeten houden. Zo moeten er vaak vooraf vergunningen worden aangevraagd wanneer er dicht bij een vliegveld gefilmd moet worden.

35. Kunnen jullie ook fotografie verzorgen?

Ja we verzorgen ook bedrijfsfotografie. En we raden vaak aan om dit met onze video-opnames te combineren. Zo ben je gelijk klaar met al je visuele content en sluit de fotografie mooi aan bij de videocontent.

36. Zorgen jullie ook voor visagie tijdens de opnames?

Ja en nee. Op aanvraag kunnen wij zeker een visagiste regelen. Maar bij de meeste bedrijfsvideo's die wij maken is er geen visagie nodig.

37. Wat voor videomontageprogramma gebruiken jullie?

Wij monteren in Adobe Premiere.

38. Wat is de ideale lengte voor online video?

Wij raden aan om onder de 2 minuten te blijven bij video's bestemd voor sociale media. De ideale lengte is voor ieder doeleinde, platform en type video uiteraard verschillend. We maken ook video's van 5 seconden en 30 minuten. Wij geven je hierover graag vrijblijvend advies.

39. In welk bestandsformaat wordt de video geëxporteerd?

Wij exporteren video's standaard als .mp4 of .mov bestand. Deze bestandstypen worden geaccepteerd door YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn en Vimeo.

40. In welk beeldformaat wordt de video aangeleverd?

Wij kunnen videocontent aanleveren in alle denkbare formaten. Denk aan 16:9 (1920x1080p), 4:5 ,(1080x1350p), 1:1 (1080×1080p) of 9:16 (1080×1920p).

41. Kunnen jullie helpen met het maken van verschillende versies van dezelfde video, bijvoorbeeld voor verschillende platforms of doelgroepen?

Via ons kun je een video laten maken en optimaliseren voor ieder platform zoals je website, YouTube, LinkedIn, Instagram, Facebook of ter vertoning op een beurs, evenement of in een app.

42. In welke codec wordt mijn video geleverd?

Dat hangt af van je wensen. Wij gebruiken doorgaans een H.264 of ProRes 422 videocodec. Deze codec is ideaal voor afspelen op mobiele apparaten.

43. Maken jullie ook animaties?

Wij maken ook animaties. Dit kunnen motion graphics zijn ter visuele aankleding van de bedrijfsvideo's. Denk aan leader boards, naamtitels, eindkaarten en logo-animaties. Maar we maken ook infographics en uitleganimaties.

44. Kan er ook een voice-over toegevoegd worden aan de video?

Zeker. Wij werken samen met veel professionele voice over stemmen. Van Morgan Freeman tot Darth Vader sound-a-like.

45. Kunnen jullie ook ondertiteling toevoegen?

Ja, in het Nederlands, Engels of Arabisch: alle talen zijn mogelijk. Hiervoor werken we ook samen met vertaalbureau's. De ondertiteling kunnen we "ingebakken" in de video of als .SRT bestand aanleveren.

46. Hoe worden de rechten en licenties van de video geregeld?

Als opdrachtgever ontvang je van ons altijd de rechten om de opgeleverde video's wereldwijd en voor onbeperkte tijd te delen, via alle mogelijke kanalen, online en offline - tenzij vooraf anders en duidelijk aangegeven.

Wil je aanvullend ook de complete rechten over het ruwe beeldmateriaal of de projectbestanden ontvangen, zodat je intern of via een andere videoproductiepartner nog andere video's kunt maken? Dan is dat ook mogelijk en kunnen we hiervoor afzonderlijke prijsafspraken maken.

47. Hoe zit het met muziek- en beeldrechten voor gebruik in onze video?

Alle beelden in de video zijn ofwel door ons gefilmd of aangekocht en dus rechtenvrij te gebruiken. Hetzelfde geldt voor de muziek. Voor muziek maken we gebruik van diverse rechtenvrije muziekdatabases.

48. Wat gebeurt er als ik niet tevreden ben met de videomontage?

Dat komt gelukkig zelden voor. Wij overleggen van te voren hoe de video er uit komt te zien. Wel is het gebruikelijk dat je nog aanpassingen wilt door laten voeren. Wij passen de video daarom nog kostenvrij aan nadat je de eerste versie hebt bekeken. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

49. Hoe gaan jullie om met wijzigingen en feedback tijdens het productieproces?

Op basis van het voortraject en script hebben we met elkaar vaak al een duidelijk beeld van de gewenste stijl en inhoud van je videocontent. Dat betekent dat er bij onze videoprojecten eigenlijk vrijwel nooit veel grote inhoudelijke wijzigingen nodig zijn - eerder een puntje op de i.

Er is echter altijd ruimte voor wijzigingen binnen het afgesproken project, binnen de afgesproken offerte zijn altijd twee gratis revisies inbegrepen.

De feedback ontvangen wij het liefst per e-mail met een omschrijving van de tijdcodes of fragmenten die aangepast of vervangen moeten worden.

Zodra wij feedback hebben ontvangen kunnen we de video in de meeste gevallen binnen 2 werkdagen aanleveren. En als er veel haast bij is, maken we vooraf aan het project altijd duidelijke afspraken rondom de aanlever- en feedbackmomenten zodat we dit vliegensvlug kunnen afhandelen.

50. Is er een limiet aan het aantal revisies dat ik kan aanvragen tijdens de montagefase?

Er zijn altijd 2 kostenvrije inhoudelijke feedbackrondes inbegrepen. Is er technisch nog wat mis met de video, dan passen we dat altijd aan en dit telt niet mee als een revisieronde. Hoewel het eigenlijk nooit voorkomt, kan het natuurlijk eens gebeuren dat je meer dan twee inhoudelijke revisierondes nodig hebt - bijvoorbeeld door een langdurig intern goedkeuringsproces waarbij 3 verschillende afdelingen los van elkaar nog iets over de video te zeggen hebben. Geen probleem. Ook kan het zijn dat je na een jaar opeens iets aan je video wilt aanpassen. Kan ook. Na 2 revisies kunnen we wijzigingen doorvoeren op basis van ons uurtarief. We geven vooraf altijd aan hoeveel uur we met een nieuwe wijzigingen bezig zijn.

51. Hoelang duurt het om mijn video te monteren?

Dat hangt af van de complexiteit en lengte van je video. Gemiddeld duurt het 1 tot 2 dagen om een bedrijfsvideo van 2 minuten te monteren. Dat is inclusief aanpassingen. Bij meerdere video's van hetzelfde format zal de montagetijd per video korter zijn. In sommige gevallen kan een video al binnen een dag na de draaidag of opdrachtbevestiging worden aangeleverd. Wij streven er naar om je video binnen een week aan te leveren.

52. Wat is de gemiddelde doorlooptijd van een videoproject bij jullie?

Dat hangt echt van het videoproject af en de benodigde voorbereidingstijd. Laten we het zo zeggen: een opnamedag kan binnen 1 en 2 weken gepland worden en na het filmen wordt de video binnen 1 week opgeleverd. Een video kan dus binnen 1 tot 2 weken af zijn.

53. Wordt het opgenomen beeldmateriaal veilig bewaard?

Wij maken van de opnames een dubbele back-up tijdens het posproductietraject. Zodra de videocontent definitief is goedgekeurd en opgeleverd, bewaren we de projectbestanden en het ruwe materiaal nog minstens 2 jaar voor eventuele latere aanpassingen.

54. Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn video opvalt en de aandacht trekt van mijn doelgroep?

Het allerbelangrijkste is dat de video goed aansluit bij de behoefte of zoekintentie van jouw doelgroep. Vervolgens is het belangrijk dat we inhoudelijk tot de kern komen van wat je wilt zeggen en wilt laten zien. Daarom maken we een video kort en compact, zodat het prettig is om naar te kijken. Verder maken we gebruik van sterke storytelling en een logische opbouw.

55. Kunnen jullie helpen met het optimaliseren van video voor zoekmachines (SEO)?

Ja. Dat is een aanvullende dienst die we aanbieden. Denk aan de volgende optimalisatie:

  • Ontwerp van effectieve video thumbnails
  • De titel van je video
  • Beschrijving bij je video
  • Tags bij je video
  • De video's toevoegen aan afspeellijsten

Als de video's op YouTube worden geplaatst, kunnen wij je helpen met het inrichten en optimaliseren van het YouTube kanaal.

56. Hoe kunnen we de impact en het bereik van onze video meten?

Videospelers zoals YouTube en Vimeo bieden veel inzicht in het kijkgedrag van je doelgroep. Denk aan aantal views en uitkijkpercentage. Verder kun je zelf natuurlijk in de gaten houden of je meer reacties, aanvragen of bestellingen ontvangt na het toevoegen van je video aan een bepaalde landingspagina.

57. Kunnen jullie ook meerdere video's maken?

Absoluut. De meeste klanten laten meerdere video's maken. Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van branded video formats en het produceren van een reeks video's die je vervolgens kunt inzetten via je website, YouTube en social media kanalen.

58. Wat vinden jullie het leukst om te filmen?

Wij zien ieder project als een toffe uitdaging. Maar we houden zelf erg van authentieke storytelling video's; documentairestijl videocontent.

We houden de trends op het gebied van videoproductie en videomarketing goed bij door artikelen te lezen op vakgerelateerde platforms en in contact te staan met andere professionals binnen de branche. Ook schrijven we er regelmatig zelf over. Daarnaast testen we ook nieuwe software zoals AI-video generators, en we analyseren het gebruik van video op de verschillende social media kanalen.

60. Bieden jullie ook training of advies over hoe we video effectief kunnen gebruiken in onze marketingstrategie?

In combinatie met videoproductie doen wij dat zeker. Vooraf en tijdens het productietraject ontvang je van ons hands-on advies en tips over het delen van je video's. We geven op dit moment geen trainingen. Wil je meer weten over het inzetten van video in je marketingstrategie, overweeg dan om onze PMF Complete Bundle te bestellen. Dit is een serie met 7 e-books over videoproductie en videomakering. Aanvullend vind je veel tips over videomarketing in onze blogartikelen.

61. Waarom kiezen voor videoproductiebedrijf Pro Motion Film?

Wij werken het liefst samen met echte mensen voor de camera. Denk aan jouw eigen collega's, klanten en partners. Jouw doelgroep ziet namelijk liever de echte mensen achter een merk dan influencers en acteurs die jouw producten verkopen. Daarmee maken we effectieve video's die de vertrouwensband en relatie tussen jou en je doelgroep versterken.

Je ontvangt video's die zowel informeren als inspireren - geoptimaliseerd voor het juiste platform en natuurlijk voor de juiste doelgroep.

En natuurlijk zijn de draaidagen altijd enorm gezellig. :-)

62. Hoe drinken jullie de koffie?

Zwart.

Vraag maar raak!

Heb je nog andere vragen die je niet in onze FAQ kunt vinden? Neem dan vooral contact op.

Zijn je vragen al beantwoord en wil je vrijblijvend kennis te maken? Neem dan ook vooral contact op!

Meer informatie aanvragen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Creatieve ideeën

Pien Jongenelen, De Bieb

We hadden een hele prettige samenwerking met Pro Motion Film en zijn erg blij met het resultaat. Al meerdere positieve reacties van de verschillende doelgroepen! Uitvoerend producent Niels luisterde goed naar onze wensen en wist deze perfect te combineren met zijn creatieve ideeën.

Genoeg aan een half woord

Marie Pierre Furnee, Movies That Matter

De samenwerking met Pro Motion Film was in een woord top! Niels en Maarten hadden aan een half woord genoeg om precies op onze wensen in te spelen; een idee om te zetten naar script en pakkende beelden. En dit alles in heel korte tijd. Kortom: inhuren die jongens!

Jouw one-stop shop voor video

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

✅ 12+ jaar ervaring

✅ 1400+ video's geproduceerd

✅ 250+ opdrachtgevers

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92