Knalt jouw merk al van het scherm?

Bedrijfsfilm laten maken

Bedrijfsfilm laten maken? Denk even terug aan een van je favoriete films. En dan aan je favoriete scène in die film. Zie je 'm voor je? Dat is de kracht van professionele cinematografie en memorabele storytelling: het blijft hangen. Niet eventjes, maar jarenlang. Een (goede!) bedrijfsfilm werkt op precies dezelfde manier.

Jouw verhaal, jouw boodschap

Met een goede (!) bedrijfsfilm vertel je het verhaal van jouw bedrijf of organisatie op een overtuigende manier. Zodat jouw verhaal, jouw boodschap, blijft hangen bij de doelgroep. En die doelgroep, dat kunnen net zo goed klanten zijn als medewerkers. Er is een maar: je moet wel goede bedrijfsfilms laten maken. Anders krijg je hetzelfde effect als met slechte acteurs en belabberde special effects in een B-film.

Ja, ik wil een goede bedrijfsfilm

Dus wat is daarvoor nodig?

Sowieso heb je een authentiek en persoonlijk verhaal nodig, anders is het niet geloofwaardig. Verder mooie storytelling met krachtige beelden en een originele invalshoek. Vergeet niet: je publiek heeft bijna alles al eens gezien en is snel verveeld.

Ten slotte moet het er ook professioneel uitzien. Dat betekent dat belichting, geluid en montage moeten kloppen. Overal waar je de kantjes eraf loopt, interpreteert de kijker dat als een signaal dat jouw bedrijf kwaliteit niet serieus neemt. Dat wil je voorkomen.

Wat kost dat, een bedrijfsfilm?

Inclusief (pre)productie, advies en afstemmen van maatwerk bedrijfsfilm script. Genoemde prijzen zijn indicaties en exclusief btw, reiskosten, voice-over en maatwerk graphics.

Bedrijfsfilm Tarieven 2024 Omschrijving Vanaf Prijs
Bedrijfsfilm Pro 1 dagdeel (4 uur) filmen met 1 cameraman, bedrijfsfilm van 60 seconden € 1.270
Bedrijfsfilm Premium 1 dag (8 uur) filmen met 2 persoons cameraploeg, bedrijfsfilm van 120 seconden € 2.590

Ja ik wil een offerte op maat

Wij maken jouw bedrijfsfilm
Bedrijfsfilm van Pro Motion Film
Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Hoe jouw bedrijfsfilm eruit kan zien?

Benieuwd wat voor bedrijfsfilm we voor je kunnen maken? Een goede, maar dat had je vast al geraden. ↓

Klaar voor een paar jaar

Organisaties die een goede (!) bedrijfsfilm laten maken zijn in één keer klaar voor een paar jaar. En vanzelfsprekend kunnen we meerdere video's tegelijk maken. Scheelt ook weer. Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over een bedrijfsfilm laten maken

Hoe is een bedrijfsfilm effectief in te zetten?

Een bedrijfsfilm levert een goede Return on investment (ROI) op als zowel de videoproductie als videomarketing klopt. Onderstaande vragen krijgt ons videoproductiebedrijf regelmatig gesteld over bedrijfsvideo's. Staat jouw vraag er niet tussen? Vraag onze makers dan om advies.

1. Waarom zijn bedrijfsvideo's zo belangrijk?

Bedrijfsvideo's zijn belangrijk omdat video behoort tot de favoriete content van je doelgroep. Video wordt namelijk 1200 keer meer gedeeld dan andere media. En in meerdere onderzoeken wordt aangegeven dat consumenten veel sneller een product kopen als ze eerst een video hierover hebben gezien.

Investeren in één of meerdere goede bedrijfsfilms levert je dus gegarandeerd meer leads, klanten, fans en omzet op.

2. Welke bedrijfsfilms zijn het populairst?

De laatste jaren zien we dat er steeds meer vraag is naar how-to video's. Dit zijn video's die een vraag beantwoorden. Dit kan een vraag zijn over je product of dienstverlening.

Het is belangrijk om een bedrijfsvideo te maken waarin waardevolle informatie wordt gedeeld. Je doelgroep waardeert het als jij ze verder helpt. Met een how-to onderdeel in je bedrijfsvideo wordt je al snel gezien als dé expert in je vakgebied.

De uitdaging is wel om de juiste informatie te delen. En op een manier dat het niet saai en langdradig wordt.

Verder wil je niet alleen informeren maar ook inspireren met video. Wij hebben daar jaren ervaring mee. Wil je de perfecte bedrijfsfilm laten maken, neem dan contact met ons op.

3. Zelf doen of uitbesteden?

Waarom zou je niet zelf voor en achter de camera kruipen, script maken, editen?

Nou, wij hebben best wat klanten die het eerst zelf hebben geprobeerd. Uiteindelijk vonden zij de kwaliteit niet goed genoeg, kwam de videoboodschap niet goed over, of kostte het hen gewoon teveel tijd. En kwamen ze alsnog uit bij ons. Het klassieke goedkoop = duurkoop verhaal.

Uiteindelijk wil je de beste versie van je bedrijfsfilm. Want hiermee groei je sneller, wordt je serieuzer genomen en ben je zelf uiteindelijk ook blijer mee. Bespaar jezelf daarom de moeite van twee keer een bedrijfsfilm opnemen en doe het meteen goed!

Ontdek in de klantcase video hieronder waarom TKB er voor koos om hun bedrijfsfilm videoproductie aan ons uit te besteden. ↓

4. Wat is jullie werkwijze en waarom is deze zo succesvol?

Wij kijken verder dan alleen één bedrijfsvideo.

Wil je echt maar één bedrijfsvideo maken? Geen probleem. Maar we doen altijd een vrijblijvend voorstel voor extra video's, zodat je op campagneniveau bedrijfsvideo's kunt delen met je doelgroep.

Het voordeel hiervan is ook dat een reeks video's voordeliger is te maken en het online meer zichtbaarheid en rendement oplevert.

Tijdens de opnames nemen we zoveel mogelijk videocontent op, een paar dagen later zie je de eerste kant-en-klare video's al verschijnen in je inbox.

5. Waarom zou ik mijn bedrijfsfilm productie aan jullie uitbesteden?

Pro Motion Film maakt al sinds 2011 videocontent voor bedrijven. We zijn op de hoogte van de laatste trends zowel op het gebied van storytelling, cameratechniek als videomarketing. Ons makersnetwerk is door de jaren heen gegroeid en we hebben dus voor ieder type bedrijfsfilm de juiste expert voor je klaarstaan. We kunnen kleine en grote projecten aan en worden in Google goed beoordeeld door onze klanten.

6. Gaat een bedrijfsfilm meer bezoekers, klanten, fans en omzet voor mij genereren?

De kans is groot dat een bedrijfsfilm laten maken jouw bedrijf veel gaat opleveren. Het is dan wel belangrijk dat je een bedrijfsfilm maakt die tijdloos is en minstens 5 jaar meegaat. Zo blijf je rendement halen uit je bedrijfsvideo. Ook moet de video wel goed zichtbaar zijn en een prominente plaats hebben op je website, sociale media kanalen of YouTube.

Wij kunnen bedrijfsfilms optimaliseren voor ieder kanaal en geven daarnaast advies over de beste manier om je video zichtbaar te krijgen.

Jouw bedrijf boosten met een doeltreffende bedrijfsfilm?

Neem nu contact met ons op via het offerte-formulier en ontvang direct vrijblijvend alle informatie die je nodig hebt.

12 + jaar ervaring met het produceren van conversieverhogende bedrijfsfilms

Voordelige productiekosten bij afname van een serie video's

✅ Vrijblijvend advies over videomarketing

JE DOELGROEP BEREIKEN, INFORMEREN EN OVERTUIGEN MET EEN BEDRIJFSFILM?

Deel je wensen en ontvang vrijblijvend advies over videomarketing

Neem contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

We werken echt heel graag met hen

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Testimonial promotievideo's

Stelt iedereen op zijn gemak

Vincent Schothuis, Marketing Manager, RiskQuest

Pro Motion Film heeft voor ons bedrijf RiskQuest een aantal promotievideo's opgenomen die wij gebruiken op onze website en onze social mediakanalen. De opnamedag zelf verliep soepel. De cameraman stelt iedereen op zijn gemak, waardoor de opnames binnen een paar takes klaar waren. We zijn erg tevreden over het eindresultaat!

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Oprechte interesse in jouw verhaal

Suzanne Rotteveel, Eigenaar, Oogstgoed

Als je een videoportret wilt waarin je op een natuurlijke manier en vanuit je eigen kracht je verhaal doet én dat mooi in beeld is gebracht, dan moet je bij de jongens van Pro Motion Film zijn. Niels begeleidde me goed mijn verhaal in en bleef tegelijk ook scherp op de details. Hij is een professional met geduld en oprechte interesse in jouw verhaal. Ik ben trots op het eindresultaat!

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Populaire diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Alle populaire diensten