Knalt jouw merk al van het scherm?

Bedrijfsfilm laten maken

Denk even terug aan een van je favoriete films. En dan aan je favoriete scene in die film. Zie je 'm voor je? Dat is de kracht van professionele cinematografie en memorabele storytelling: het blijft hangen. Niet eventjes, maar jarenlang. Een (goede!) bedrijfsfilm werkt op precies dezelfde manier.

Jouw verhaal, jouw boodschap

Met een goede (!) bedrijfsfilm vertel je het verhaal van jouw bedrijf of organisatie op een overtuigende manier. Zodat jouw verhaal, jouw boodschap, blijft hangen bij de doelgroep. En die doelgroep, dat kunnen net zo goed klanten zijn als medewerkers. Er is een maar: je moet wel een goede bedrijfsfilm laten maken. Anders krijg je hetzelfde effect als met slechte acteurs en belabberde special effects in een B-film.

Een authentieke bedrijfsfilm laten maken is belangrijk
Een authentieke bedrijfsfilm laten maken is belangrijk

Dus wat is daarvoor nodig?

Sowieso heb je een authentiek en persoonlijk verhaal nodig, anders is het niet geloofwaardig. Verder mooie storytelling met krachtige beelden en een originele invalshoek. Vergeet niet: je publiek heeft bijna alles al eens gezien en is snel verveeld.

Ten slotte moet het er ook professioneel uitzien. Dat betekent dat belichting, geluid en montage moeten kloppen. Overal waar je de kantjes eraf loopt, interpreteert de kijker dat als een signaal dat jouw bedrijf kwaliteit niet serieus neemt. Dat wil je voorkomen.

Team Pro Motion Film
Team Pro Motion Film

Hoe jouw bedrijfsfilm eruit kan zien?

Benieuwd wat voor bedrijfsfilm we voor je kunnen maken? Een goede, maar dat had je vast al geraden. Onze showreel geeft een aardig idee van de mogelijkheden:

Klaar voor een paar jaar

Organisaties die een goede (!) bedrijfsfilm laten maken zijn in één keer klaar voor een paar jaar. En vanzelfsprekend kunnen we meerdere video's tegelijk maken. Scheelt ook weer. Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden.

✔ Specialist in spoedklussen

✔ Cinematografische storytelling

✔ Meer video's voor minder

✔ Tijdelijk 10% welkomstkorting

Vraag gratis informatie aan

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Gaaf geworden

David Brode, RiplRock

Onze bedrijfsfilm en de verschillende opnames met klanten zijn gaaf geworden. Zelfs een aantal maanden na de opnames was Pro Motion Film bereid om mee te denken met onze wensen. Als we nog iets nodig hebben weten we jullie te vinden!

Andere diensten

Hoogwaardige online video content en campagnes voor bedrijven. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Alle andere diensten

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!