Knalt jouw merk al van het scherm?

Bedrijfsfilm laten maken

Denk even terug aan een van je favoriete films. En dan aan je favoriete scene in die film. Zie je 'm voor je? Dat is de kracht van professionele cinematografie en memorabele storytelling: het blijft hangen. Niet eventjes, maar jarenlang. Een (goede!) bedrijfsfilm werkt op precies dezelfde manier.

Jouw verhaal, jouw boodschap

Met een goede (!) bedrijfsfilm vertel je het verhaal van jouw bedrijf of organisatie op een overtuigende manier. Zodat jouw verhaal, jouw boodschap, blijft hangen bij de doelgroep. En die doelgroep, dat kunnen net zo goed klanten zijn als medewerkers. Er is een maar: je moet wel een goede bedrijfsfilm laten maken. Anders krijg je hetzelfde effect als met slechte acteurs en belabberde special effects in een B-film.

Bedrijfsvideo shoot
Opnames van een professionele bedrijfsfilm

Dus wat is daarvoor nodig?

Sowieso heb je een authentiek en persoonlijk verhaal nodig, anders is het niet geloofwaardig. Verder mooie storytelling met krachtige beelden en een originele invalshoek. Vergeet niet: je publiek heeft bijna alles al eens gezien en is snel verveeld.

Ten slotte moet het er ook professioneel uitzien. Dat betekent dat belichting, geluid en montage moeten kloppen. Overal waar je de kantjes eraf loopt, interpreteert de kijker dat als een signaal dat jouw bedrijf kwaliteit niet serieus neemt. Dat wil je voorkomen.

Wij maken jouw bedrijfsfilm

Hoe jouw bedrijfsfilm eruit kan zien?

Benieuwd wat voor bedrijfsfilm we voor je kunnen maken? Een goede, maar dat had je vast al geraden. Onze showreel geeft een aardig idee van de mogelijkheden:

Klaar voor een paar jaar

Organisaties die een goede (!) bedrijfsfilm laten maken zijn in één keer klaar voor een paar jaar. En vanzelfsprekend kunnen we meerdere video's tegelijk maken. Scheelt ook weer. Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden.

✔ Specialist in spoedklussen

✔ Cinematografische storytelling

✔ Meer video's voor minder

Meer informatie aanvragen ->>>

Hoe is een bedrijfsfilm effectief in te zetten?

Een bedrijfsfilm levert echt een goede return of investment op als zowel de videoproductie als videomarketing perfect klopt. Onderstaande vragen krijgt ons videobedrijf hierover dagelijks gesteld. Staat jouw vraag er niet tussen? Vraag onze makers dan om advies.

1. Waarom zijn bedrijfsvideo's zo belangrijk?

Bedrijfsvideo's zijn zo belangrijk omdat video de favoriete content is van je doelgroep. Video wordt namelijk 1200 keer meer gedeeld dan andere media. En in meerdere onderzoeken wordt aangegeven dat gebruikers veel sneller een product kopen als ze eerst een video hierover hebben gezien.

Investeren in een of meerdere goede bedrijfsfilms levert je dus gegarandeerd nieuwe leads, klanten, fans en meer omzet op.

2. Welke bedrijfsfilms zijn het populairst?

De laatste jaren zien we dat er steeds meer vraag is naar how-to video's. Video's die een vraag beantwoorden. Dit kan ook een vraag zijn over je product of dienstverlening. Het is dus belangrijk om een bedrijfsvideo te maken waarin naast mooie cinematische beelden ook waardevolle informatie wordt gedeeld. Doe je dit goed en vaak, dan scoort je website ook op vindbaarheid en autoriteit. Met dit soort informatieve bedrijfsvideo's wordt je al snel gezien als de expert in je vakgebied.

De uitdaging is dan wel om de juiste informatie te delen. En op zo'n manier dat het niet saai en langdradig wordt. Uiteindelijk wil je niet alleen informeren maar ook inspireren via mooie cinematografie. Wij hebben hier jaren ervaring mee en kunnen de perfecte bedrijfsvideo maken.

3. Zelf doen of uitbesteden?

Waarom zou je niet zelf voor en achter de camera kruipen, script maken, editten? Nou, we hebben best wat klanten die, voordat ze klant werden, het eerst wel zelf hadden gedaan. Uiteindelijk vonden zij de kwaliteit niet goed genoeg, kwam de videoboodschap niet goed over, of kostte het ze gewoon teveel werk. En kwamen zij dus alsnog uit bij ons. Het klassieke goedkoop = duurkoop verhaal.

Uiteindelijk wil je de beste versie van je bedrijfsvideo, daarmee groei je sneller, wordt je serieuzer genomen en hier ben je zelf blijer mee. Bespaar jezelf het gedoe van twee keer een bedrijfsfilm opnemen en doe het meteen goed!

4. Wat is jullie werkwijze en waarom is deze zo succesvol?

Wij kijken verder dan alleen één bedrijfsvideo. Wil je echt maar één video? Dan is dat geen probleem. Maar we doen sowieso een vrijblijvend voorstel voor extra video's, zodat je op campagneniveau bedrijfsvideo's kunt verspreiden. Het voordeel hiervan is dat een reeks video's nog voordeliger is te maken en online natuurlijk meer zichtbaarheid en rendement oplevert. Dubbel voordeel dus. Tijdens de opnames nemen we zoveel mogelijk content op, een paar dagen later zie je de eerste kant en klare video's al verschijnen in je inbox.

5. Waarom zou ik mijn bedrijfsfilm aan jullie uitbesteden?

Allereerst maken we al sinds 2011 videocontent voor bedrijven. We zijn op de hoogte van de laatste trends zowel op het gebied van storytelling, cameratechniek als videomarketing. Ons makersnetwerk is door de jaren heen gegroeid en we hebben dus voor ieder type bedrijfsvideo de juiste expert klaarstaan. We kunnen kleine en grote projecten aan en worden in Google goed beoordeeld door onze klanten.

6. Gaat een bedrijfsfilm meer bezoekers, klanten, fans en omzet voor mij genereren?

Die kans is heel groot dat je bedrijfsfilm veel oplevert. Het is wel belangrijk dat we een bedrijfsfilm maken die tijdloos is en een paar jaar meegaat. Zo blijf je rendement halen uit je video. Ook moet de video wel goed zichtbaar zijn, dus een prominente plaats hebben op je website, sociale media kanalen of YouTube.

Wij kunnen de bedrijfsvideo optimaliseren voor ieder kanaal en geven advies over de beste manier om je video zichtbaar te krijgen. Verder moet de video een heldere boodschap en duidelijke call to action hebben, en natuurlijk eye candy zijn om naar te kijken. Laat dat maar aan ons over!

7. Wat voor kwaliteit kun je verwachten?

Wij filmen met een fantastische Netflix approved Sony PXW-FX9 camera, een set verwisselbare prime objectieven, professionele belichting en geluidsapparatuur. We hechten daarnaast veel waarde aan goed camerawerk en regie, met focus op cinematische storytelling.

In de videomontage wordt je bedrijfsfilm voorzien van hoogwaardige en rechtenvrije achtergrondmuziek, titels, kleurcorrectie en audionabewerking. Een professionele voice-over of maatwerk graphics behoren ook tot de mogelijkheden.

8. Wat je vooral niet moet doen!

- Zelf een bedrijfsvideo opnemen zonder regie advies over taal en lichaamshouding.

- Een bedrijfsvideo online zetten met krakend en onverstaanbaar geluid.

- Een bedrijfsvideo maken waarin je ALLES wilt vertellen en er geen duidelijke focus is.

- Je bedrijfsfilm maar op 1 kanaal publiceren.

- Een bedrijfsfilm maken van 5+ minuten.

- Een saaie film over je bedrijf maken cinematische sfeeropnames.

- Geen call to action verwerken in je bedrijfsvideo.

Vraag gratis informatie aan

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, The Policed

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

We werken echt heel graag met hen.

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Hele fijne samenwerking!

Heleen Vos, Tyche

Hele fijne samenwerking! We zijn superblij met het resultaat van Promotion Film. Onze feedback op de eerste versie is heel goed en snel verwerkt totdat we precies kregen wat we voor ogen hadden. Ook was het filmen samen een hele leuke ervaring!

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Gaaf geworden

David Brode, RiplRock

Onze bedrijfsfilm en de verschillende opnames met klanten zijn gaaf geworden. Zelfs een aantal maanden na de opnames was Pro Motion Film bereid om mee te denken met onze wensen. Als we nog iets nodig hebben weten we jullie te vinden!

Klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Andere diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Alle andere diensten

Gratis advies over videocontent?

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!