Zeg nou zelf: wie leest eigenlijk de handleiding?

Instructiefilm laten maken

Bekijk jij weleens de handleiding? Wij ook niet. Of nou ja, niet op papier. Wel in audiovisuele vorm. Die zijn veel sneller terug te vinden dan zo'n boekje: gewoon online, na een zoekopdracht in plaats van een speurtocht door alle uithoeken van het huis. En een instructiefilm is nog veel leuker en begrijpelijker ook.

Visuele handleiding

Op z'n Cruijffiaans: je gaat het pas zien als je het doorhebt. Wij draaien 'm voor het gemak even om: je begrijpt het pas als je het ziet. Want dat is het mooie aan de visuele handleiding: je kijkt mee met iedere stap. En omdat ieder onderdeel uit de handleiding een apart how to-filmpje heeft, vind je veel sneller het antwoord op je vraag. Daarom maken we instructievideo's vaak in een serie. Voor één product, of meerdere.

Instructiefilm laten maken
Serie instructievideo's voor je website

Winstgevende instructievideo

Een instructiefilm laten maken is niet alleen goed voor het gebruiksgemak, maar ook voor je verkoop. Met een handleiding in videovorm verhoog je namelijk zowel conversie als online zichtbaarheid. Upload je instructiefilm naar YouTube en je bereikt een miljoenenpubliek van potentiële klanten.


Mits de video goed in elkaar zit, natuurlijk. Daarom leggen we je boodschap duidelijk vast. Mooi en to the point tegelijk. Met of zonder voice-over, titels in beeld, een herkenbare videohuisstijl en professionele audio-effecten. Zodat je instructie niet alleen verheldert, maar ook opvalt.

Zo ziet dat eruit

Gewoon heel logisch

Een instructiefilm laten maken? 'Da's logisch', zou de goddelijke nummer 14 zeggen. Wordt het een enkele of een serie? Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden.

✔ Specialist in spoedklussen

✔ Duidelijke boodschap & herkenbare huisstijl

✔ Meer video's voor minder

Vraag gratis informatie aan

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

We werken echt heel graag met hen.

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Creatieve ideeën

Pien Jongenelen, De Bieb

We hadden een hele prettige samenwerking met Pro Motion Film en zijn erg blij met het resultaat. Al meerdere positieve reacties van de verschillende doelgroepen! Uitvoerend producent Niels luisterde goed naar onze wensen en wist deze perfect te combineren met zijn creatieve ideeën.

Klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Andere diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Alle andere diensten

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!