(Online) videomarketing

Heb je een waanzinnige video, is er geen hond die ‘m ziet. Doodzonde natuurlijk. Daarom zorgen we dat je video bij de juiste doelgroep op het netvlies komt. Want alleen zo heeft jouw boodschap impact.

 • 250+ tevreden opdrachtgevers in alle branches
 • Inclusief strategiesessie
 • Inclusief concept en maatwerk video scripts

Beoordeling van klanten: 5/5 52 beoordelingen

Videomarketing bureau inhuren?

Videomarketing bureaus zijn er in alle soorten en maten. Van eenpitters tot full-service agencies en alles wat er tussen zit: de keuze is enorm.

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film is een klein, gedreven en ervaren videomarketing bureau. We maken al 12 jaar hoogwaardige business marketing video's en onderscheiden ons op de volgende manieren:

Focus op echte mensen

Bij authentieke verhalen horen echte mensen. Daarom werken we nooit met acteurs en altijd met gewone werknemers en mensen uit het netwerk van opdrachtgevers.

Corporate marketing video's maken met gewone mensen heeft een aantal grote voordelen. Het is persoonlijk, betrouwbaar en herkenbaar. Bovendien komt het bij kijkers en potentiële kopers authentiek over. Ze krijgen niets aangesmeerd, maar gaan mee in jouw verhaal.

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Video's in documentairestijl

Bij Pro Motion Film maken we geen gladde reclamefilmpjes of animaties. In plaats daarvan filmen we korte, documentaire-achtige B2B video's op locatie.

In je natuurlijke omgeving ben je jezelf. Dit is anders dan in een studio, waar je je vaak ongemakkelijk voelt en zenuwen de overhand krijgen.

Opnames op locatie tonen een eerlijker beeld. Voor kijkers maakt dit meteen duidelijk wie je bent en wat je doet.

Observerende video's

Spontaniteit is enorm krachtig. Daarom regisseren we zo weinig mogelijk en beperken we het script tot een minimum.

Door te improviseren blijf je dichter bij jezelf en ontstaan video's die het echte verhaal vertellen. Ongedwongen, persoonlijk en oprecht. Dit raakt kijkers onbewust.

Eerlijkheid duurt het langst en we laten de werkelijkheid zo mooi mogelijk zien. Zo komt de kracht van beeld het beste tot zijn recht.

Zo maakten we bijvoorbeeld 24 locatiefilmpjes voor een zorginstelling. Alleen het voice-over script stond vast. De beelden schoten we in documentairestijl, met de voice-over in gedachten.

Prettig in de omgang

Liselotte van 't Veer, Adviseur (Marketing) Communicatie, De Zorgcirkel

Met Niels en zijn collega's hebben we 24 locatiefilmpjes gemaakt. Dit verliep erg soepel en we zijn trots op het resultaat! Meedenkend, flexibel, goed bereikbaar en prettig in de omgang. Blij mee!

Waarom Pro Motion Film inhuren als video marketeer?

Marketing draait om verkopen. Daarom kijken we, als video marketeer verder dan mooie plaatjes en zijn zakelijke aspecten net zo belangrijk.

Dit betekent niet dat we plat verkopen. Integendeel, want daar trappen klanten al lang niet meer in. Wel spelen we maximaal in op de wensen van potentiële kopers. Door de juiste snaar te raken komen mensen in beweging. En behaal jij sneller je doelen.

Videomarketing agency inhuren: impact maken op verschillende manieren

Een boodschap kun je op verschillende manieren uitdragen. Het effectieve van video is dat het meerdere zintuigen tegelijk aanspreekt. Bij het bedenken van business marketing video's houden we daar bewust rekening mee.

Je video is visueel en tekstueel aantrekkelijk. Daarnaast zorgen we dat hij kijkers rationeel en vooral emotioneel aanspreekt. Want verkopen draait voor 95% om gevoel en beslissingen nemen we veelal onbewust. De kracht van beeld is daarbij essentieel.

Consistentie en herhaling bij video content marketing

Herhaling is de kracht van reclame. Maar bij een video content marketing strategie wil je niets steeds hetzelfde vertellen, want dan haken mensen af.

Door jouw unieke boodschap op steeds een andere manier uit te dragen, blijft hij fris. Daarnaast zorg je ervoor dat potentiële kopers geïnteresseerd blijven in je oplossingen.

Bij videomarketing bedrijf Pro Motion Film maken we video's in alle varianten. Denk daarbij aan:

En nog veel meer. We kiezen samen een gevarieerde mix van corporate marketing video's die elkaar versterken en creëren zo een ijzersterk geheel.

Je doelgroep bereiken, informeren en overtuigen met resultaatgerichte videomarketing?

Deel je wensen en ontvang gratis advies

Neem contact op

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Tip. Wil je extra content voor social media, dan regelen we dat. Bijvoorbeeld teasers voor langere video's, korte clips voor YouTube, cliffhangers voor Facebook en LinkedIn etc. Door slim te recyclen haal je alles uit je budget.

Business marketing video laten maken: consistentie zorgt voor meer respons

In deze drukke wereld is er veel ruis. Wil je opvallen, dan moet je consistent zijn. In beeld en boodschap, bijvoorbeeld door een business marketing video te laten maken door een professionele video marketeer.

Samen denken we strategisch na over de beste videoformats en visuele kenmerken. Wat wil je vertellen en hoe doe je dat het beste?

We richten ons op de lange termijn en maken in overleg videoseries. Afleveringen vullen elkaar aan en er zijn terugkerende personages en onderwerpen.

Series vergroten je herkenbaarheid en het zorgt ervoor dat mensen je content willen bingewatchen. Dit is ideaal, want de intrinsieke motivatie van potentiële kijkers is enorm. Je schept de ideale omstandigheden voor het werven van nieuwe leads en klanten.

Goede video content strategie zorgt voor hogere posities in Google

Wil je video content laten maken door een video content agency, dan geven we je een voordeel. De meeste internetters vinden video's kijken prettiger dan een lange teksten lezen. Dit biedt kansen voor SEO.

Google wil gebruikers de beste informatie tonen bij hun zoekvragen. Komen ze op jouw pagina en kijken ze een paar minuten een video, dan zijn ze aantoonbaar geïnteresseerd.

Google meet dit en het pakt vaak positief uit voor je posities bij de zoekresultaten. Met goede video content en een goede video content strategie houd je bezoekers vast op je site en het versterkt je SEO.

Pro Motion Film als video content agency: klein bedrijf, groot netwerk

Pro Motion Film is bewust een kleine videomarketing / video content agency. Beslissingen nemen we zelf en we hebben net zo'n hekel aan bureaucratie als jij. Dat we klein zijn wil evenmin zeggen dat we niet groot denken.

Onze ambities zijn torenhoog. En in ons 12-jarig bestaan hebben we een groot netwerk van professionele freelancers om ons heen verzameld. Samen zijn we een gedreven en slagvaardig team en kunnen we de grootste projecten aan. Verras ons daarom met je ambities. Dan maken we samen onze dromen waar.

B2B videomarketing inzetten en uitbesteden

B2B videomarketing inzetten is een goede investering, want het is altijd verstandig om met online videomarketing aan de slag te gaan. Met een gerichte video content strategie creëer, verfijn en deel je video's die resoneren bij de mensen die je wilt bereiken. Zo bereik je meer klanten en vergroot je de interactie en omzet. B2B videomarketing uitbesteden aan een professioneel video content bedrijf zorgt ervoor dat je video marketing strategie ook zeker nuttig is en effect heeft.

Zorg voor loyaliteit

Consumenten kunnen hun geld maar één keer uitgeven. Daarom willen ze zeker zijn dat ze de juiste aankoop doen. Daarom blijven mensen ook vaak dezelfde merken trouw, die kennen ze.

Met videomarketing leren mensen je kennen en gaan ze je aardig vinden. Zo ontstaat vertrouwen en word jij die vertrouwde partij.

Vergroot betrokkenheid met een online videomarketing strategie

Of je nu leads wilt werven voor je sales funnel of direct wilt verkopen, met video bouw je snel een band op met toekomstige klanten. En door zichtbaar te zijn vergroot je hun betrokkenheid en interesse.

Laat de persoonlijkheid van je bedrijf zien

Mensen doen het liefst zaken met mensen. Met video ben je geen onpersoonlijk bedrijf, maar een toegankelijke organisatie van enthousiaste professionals.

Met uitsluitend tekst of beeld is het lastig om je persoonlijkheid uit te dragen. In prikkelende video's kunnen mensen niet om je heen. Je bedrijf krijgt een gezicht en gaat leven.

Na het zien van deze video van slechts 33 seconden heb je al een veel beter beeld bij ons bedrijf Pro Motion Film:

Dat is de kracht van video.

Krijg meer bezoekers op je site en sociale kanalen

Videocontent kun je op meerdere plekken inzetten. Deel clips via YouTube, je site, social media, landingspagina's voor advertenties en nog veel meer. Zo haal je het maximale uit je marketingbudget.

Vergroot je naamsbekendheid met video content voor je bedrijf

Doe je wel eens zaken met een bedrijf dat je totaal niet kent? Het gebeurt in de praktijk zelden, en je wilt de ander eerst leren kennen. Door met video je naamsbekendheid te vergroten kunnen potentiële klanten niet meer om je heen. Zo zet je je bedrijf echt op de kaart.

Voordelen videomarketing bureau inhuren voor je corporate marketing video

Toch zetten veel ondernemers video onvoldoende in. Dat is niet gek, want videomarketing is niet de makkelijkste marketingvorm. Zo moet je investeren in apparatuur, kost opnemen en monteren veel tijd, en heb je specifieke kennis nodig. Wil je consistent hoogstaande en doelgerichte video's maken en delen? Dan is het verstandig om een videomarketing bureau in te huren.

Een videomarketing bureau:

 • Heeft meer ervaring
 • Werkt sneller
 • Beschikt over betere apparatuur
 • Speelt beter in op je doelgroepen
 • Bewaakt je boodschap en uitstraling

Daar staan uiteraard kosten tegenover. Maar als je echt ambitieus bent en het uiterste wilt halen uit je video's, levert het gegarandeerd meer op dan het kost.

Dit is hét moment om een videomarketing bureau in te huren

De opbrengsten van videomarketing zijn enorm, blijkt o.a. uit onderzoek van Wyzowl uit 2024:

 • 86% van de marketeers die video inzetten krijgen meer traffic naar hun site.
 • 88% geeft aan dat consumenten hun product of dienst beter begrijpen.
 • 87% geeft aan meer te verkopen dankzij video.
 • 90% noemt de return on investment van video positief.
 • 66% zegt dat de belasting van de helpdesk daalt dankzij video.

Profiteer ook van de kracht van video en maak nu een afspraak met Pro Motion Film. We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

<<< Vraag een kennismakingsgesprek aan >>>

En krijg gratis advies.

Veelgestelde vragen over videomarketing

Wat is videomarketing?

Wat is videomarketing? Een video marketing strategie is een vooraf duidelijk uitgewerkt plan zodat je de grootste kans hebt dat je video's effectief zijn en leiden tot de gewenste doeleinden.

Voor bedrijven die een bedrijfsfilm laten maken is het belangrijk om eerst een goede strategie op papier te hebben.

De video marketing strategie bestaat uit de volgende vijf duidelijke stappen:

 1. De eerste stap van je video marketing strategie is het vaststellen van jouw doelgroep. Wie wil je met je videocontent bereiken?
 2. De tweede stap is bepalen wat het doel is van je video of videocampagne. Op die manier kun je kijken welke soort video of boodschap het beste bij je video past.
 3. Bepaal eerst op welk kanaal je je video gaat delen nog voordat je begint met het uitwerken van een boodschap. Niet iedere boodschap zal namelijk passen bij ieder platform, of andersom.
 4. Hoe breng je de boodschap vervolgens goed in beeld en wat wil je precies vertellen? Zorg er voor dat je de boodschap van tevoren duidelijk op papier zet. Zo onderscheid je hoofd- en bijzaak, en blijft jouw video overzichtelijk en to the point. Je wilt het hoofddoel van jouw video niet uit het oog verliezen.
 5. Een goede call to action aan het eind van je video is heel belangrijk. Hiermee stuur je je doelgroep aan om een bepaalde handeling te verrichten die overeenkomt met jouw doel. Bijvoorbeeld een dienst afnemen, of iets minder direct: een website bezoeken. Zorg ervoor dat de video-editor zo'n call to action niet vergeet toe te voegen.

Waarom videomarketing toepassen: de voordelen

Videomarketing inzetten heeft een hele hoop voordelen. Die videomarketing voordelen hebben we voor je op een rijtje gezet:

Persoonlijke connectie en vertrouwen: Video stelt je in staat een persoonlijke connectie met je kijkers op te bouwen. Kijkers kunnen je 'in de ogen kijken', wat helpt bij het opbouwen van vertrouwen. Video maakt het makkelijker om emoties en non-verbale communicatie over te brengen, waardoor je beter op gevoelens kunt inspelen en een emotionele band kunt creëren.

Verbeterde betrokkenheid en retentie: Video's zijn effectief in het vasthouden van de aandacht van de kijker. Ze helpen informatie beter te laten hangen dan alleen tekst en maken complexe informatie toegankelijker. Video's hebben ook het vermogen om de kijkers langer op je website te laten blijven, wat de betrokkenheid verhoogt.

Versterking van online zichtbaarheid en SEO: Video's verhogen de SEO-waarde van je website doordat content met video's hoger in de zoekresultaten verschijnt. Dit versterkt de online zichtbaarheid van je bedrijf en trekt meer bezoekers aan.

Diversiteit in content en toegankelijkheid: Video biedt de mogelijkheid om diverse contentvormen te combineren, zoals tekst, beelden, en muziek. Dit maakt je boodschap toegankelijker voor een breed publiek, inclusief mensen die visueel, auditief of emotioneel gestimuleerd worden.

Efficiëntie en bereik: Met video kun je efficiënt communiceren en snel tot de kern komen. Video's zijn ook ideaal voor mobiele gebruikers, die een groeiend segment van het online publiek vormen. Bovendien kun je met video's tegelijkertijd op meerdere plaatsen aanwezig zijn, wat je tijd en middelen bespaart.

Marketingvoordelen: Video's zijn effectieve 'scroll stoppers' en worden vaak eerder aangeklikt dan teksten, vooral met een aantrekkelijke thumbnail. Ze zijn ook makkelijk om te zetten naar andere formaten zoals blogs of podcasts, wat de veelzijdigheid van je contentstrategie verhoogt.

Interactie en publieksbinding: Video stelt je in staat regelmatig in contact te blijven met je doelgroep door middel van updates, vlogs, en Q&A-sessies. Dit helpt bij het opbouwen van een loyale community en het versterken van klantrelaties.

Toekomstgericht en innovatief: Video is het medium van de toekomst en speelt een steeds grotere rol in de manier waarop we informatie consumeren en delen. Het gebruik van video positioneert je bedrijf als innovatief en afgestemd op de voorkeuren van jongere generaties.

Op welke videomarketing kosten kan ik rekenen voor mijn B2B marketing video?

De videomarketing kosten variëren aanzienlijk afhankelijk van de partij die je kiest voor de productie. Hoewel je mogelijk verleid wordt door lagere offertes, is het essentieel om een balans te vinden tussen kosten en kwaliteit. Een lage prijs kan namelijk resulteren in een lagere kwaliteit, wat uiteindelijk niet het gewenste effect heeft op je videomarketing. Zoals vaak gezegd wordt: goedkoop is duurkoop.

Het inhuren van een duurder bureau kan echter een slimme investering zijn, gezien hun ervaring en expertise. Zij kunnen waardevol advies bieden over videomarketingstrategieën. De hogere videomarketing kosten die je betaalt voor kwalitatief hoogstaande video's en strategische videomarketing zijn het uiteindelijk waard, aangezien deze een significant beter rendement op investering kunnen leveren. Wil je meer weten over onze tarieven? Neem dan zeker contact met ons op!

Wat zijn de beste videomarketing tips en trends?

Wil je toch zelf aan de slag gaan met videomarketing, dan hebben we hier de beste videomarketing tips en trends voor je op een rijtje gezet:

Anders gaan denken

Goede video content is fantastisch voor je merkbeleving. Je doelgroep verbindt zich via deze content sneller aan jouw merk.

Het is daarom belangrijk dat je niet alleen met content actief bent op je website, maar juist op alle mogelijke kanalen:

 • Website (Homepage, Over ons, Landingspagina's)
 • Blogs
 • YouTube
 • Instagram
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Twitter
 • Google My Business

Contentplan voor al je kanalen

Dat betekent uiteraard ook dat je wel voldoende content nodig hebt om deze kanalen te vullen. Het liefst op wekelijkse basis. Je hebt dus eigenlijk niet meer genoeg aan slechts één video. Een enkele bedrijfsfilm laten maken voor je website was in 2012 nog vrij revolutionair, maar is nu al sterk verouderd. Tegenwoordig zou ik zelfs aanraden om een video op iedere blog of landingspagina te hebben.

'Practice what you preach'

Dit veelvuldige gebruik van video content doe ik zelf ook op onze website. Voordeel voor ons als videoproductiebedrijf is dat wij natuurlijk makkelijk veel video's kunnen laten zien. Op onze landingspagina over klant testimonials laat ik bijvoorbeeld een video-impressie zien van testimonials die we hebben gefilmd.

En in onze blogs probeer ik altijd voorbeelden te laten zien met video.

Voor ieder bedrijf is het makkelijk om video's te maken

Gelukkig wordt video content steeds toegankelijker en voordeliger te maken. Op een opnamedag kun je als bedrijf makkelijk een hele serie video's en foto's opnemen. Denk bijvoorbeeld aan uitgebreide interviews, korte socials, teasers, tipvideo's, compilatievideo's en behind the scènes video's.

Video content marketing versus tijdelijke campagne

Videocampagnes zijn altijd tijdelijk en zorgen vooral op de korte termijn voor een boost in je bereik en verkopen. Video content marketing waarmee waarde wordt gedeeld met je doelgroep, gaat langer mee. Bijvoorbeeld via blogs of YouTube. Die video's kunnen ook na jaren nog steeds relevant zijn. Goede video content marketing geeft dus jaren resultaat.

Videocontent: waarover dan?

Met video content kun je van alles vertellen. Je kunt je doelgroep tips meegeven. Je kunt ook vragen beantwoorden over onderwerpen in jullie vakgebied of vertellen hoe het is om bij jullie te werken.

Maar video is ook een sterk medium om een gevoel over te brengen. Denk dan aan heel korte content waarmee je alleen even een impressie geeft. Een behind the scenes, aftermovie, kantoor impressie of een portret van een medewerker.

Je hoeft dus niet per se met video content op de inhoud te gaan zitten. Mooie beelden laten zien, dat vind jouw doelgroep al fantastisch.

Social media video marketing: YouTube, Facebook, Instagram of LinkedIn video marketing inzetten

Met social video marketing wordt het promoten van je diensten en producten bedoeld door middel van video's die op sociale media worden geplaatst. Het zijn korte filmpjes gericht op een bepaalde doelgroep en ontwikkeld voor sociale media. Het doel van de sociale video's is om kijkers te betrekken bij de boodschap die wordt overgebracht en aan te moedigen te reageren.

Sociale media is ideaal, omdat het de kijker de mogelijkheid geeft om op je video te reageren of om deze te delen. Elke reactie en share zorgt ervoor dat je bereik vergroot. Een ander belangrijk voordeel van social media video marketing is dat je de interactie tussen jou en je kijkers aanmoedigt.

YouTube video marketing

YouTube video marketing staat voor alle video content die gemaakt wordt speciaal voor YouTube met als doel zoveel mogelijk views of subscriptions te krijgen en een hoge betrokkenheid onder je doelgroep.

Er zijn twee manieren om aan YouTube video marketing te doen:

 1. Video's op YouTube kanaal: De eerste manier is de meest voor de handliggende manier, namelijk om een eigen YouTube kanaal te beginnen en deze in te richten met video's. Deze manier is gratis en vooral gericht op het creëren van een vaste community die graag naar jouw video's kijkt. Voor bedrijven en ondernemers die aan video content marketing willen doen is investeren in zo'n eigen kanaal ook heel waardevol.
 2. YouTube Advertising: Je kunt ook op een heel andere manier video's delen op YouTube, namelijk via YouTube advertenties. Dit is vooral interessant voor bedrijven die bijvoorbeeld hebben geïnvesteerd in een videocampagne en op korte termijn een bepaald doel willen bereiken. Denk bij videoadvertenties aan de pre-roll en mid-roll video advertenties die jouw doelgroep tijdens het afspelen van normale YouTube video content krijgt te zien. Het voordeel hiervan is dat je in korte tijd veel mensen kunt bereiken. En je kunt de video advertenties targeten op jouw doelgroep. Hier heb je wel een advertentiebudget voor nodig.

Facebook video marketing

Facebook video marketing staat voor alle video content die geoptimaliseerd wordt voor het bereiken van jouw doelgroep en volgers op Facebook. Ook de wijze waarop de video op Facebook wordt gepubliceerd heeft hiermee te maken. Op die manier wordt geprobeerd een zo hoog mogelijk bereik en betrokkenheid te genereren.

Facebook video marketing is met name geschikt voor bedrijven en ondernemers die op zoek zijn naar meer leads en conversies. Met Facebook video marketing kun je een grote groep mensen bereiken waarmee je jouw naamsbekendheid en productverkopen kan verhogen. Veel bedrijven zetten Facebook video marketing in als onderdeel van een doelgerichte videocampagne rondom een productlancering.

Instagram video marketing

Instagram video marketing is authentiek en laagdrempelig. Wist je dat video content op Instagram beter vertoond wordt dan andere content? Tijd dus om daar als bedrijf optimaal gebruik van te gaan maken!

Instagram video is vooral interessant voor bedrijven die een jonger publiek willen bereiken. De video content die je voor Instagram kunt maken is wat luchtiger en laagdrempeliger dan bijvoorbeeld LinkedIn video.

Je kunt Instagram gebruiken voor video marketing op de volgende manieren:

 • Reguliere Instagram video post
 • Instagram Stories
 • Instagram Live
 • Instagram Advertising

LinkedIn video marketing

LinkedIn video marketing staat voor alle soorten video content, die geoptimaliseerd wordt voor het bereiken van de doelgroep en volgers op LinkedIn. Een Linkedin video is een video die je op LinkedIn met je zakelijke netwerk deelt. Een bedrijfsvideo voor LinkedIn heeft een iets zakelijker karakter dan bijvoorbeeld video voor Instagram.

De meeste berichten die je zult tegenkomen op LinkedIn gaan over waar jij als werknemer, ZZP-er of ondernemer mee bezig bent. Zoals:

 • een evenement waar je bij was
 • een gaaf project waar je aan hebt gewerkt
 • een interessant artikel of blog waarmee je kennis deelt.

Gratis 30 minuten videomarketing gesprek inplannen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Fijne deskundige begeleiding tijdens het filmen

Miranda Ehrenhard, Senior Communicatie-adviseur, KNGF

We zijn heel blij met de video's die Niels met het team van Pro Motion Film voor het KNGF heeft gemaakt. Van tevoren werd er goed meegedacht, fijne deskundige begeleiding tijdens het filmen, een snelle oplevering en een top resultaat!

Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten

Saskia Withoos, Communicatie-adviseur, Wij zijn JONG

Het is fijn samenwerken met Pro Motion Film. Een goede gesprekspartner om onze ideeën vanuit marketing en communicatie te realiseren. Positief kritisch, strak in planning, goede kwaliteit, nette prijs en komt afspraken na. Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Marketingspecialist, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben aan een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

We werken echt heel graag met hen

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Van content tot campagne

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde online videocampagne. Van een originele invalshoek tot een uitgedachte strategie. Van memorabele beelden en meeslepende storytelling tot een strak geproduceerd eindresultaat. Van een enkele video tot unieke content voor elk kanaal en iedere doelgroep. En van ‘wij nemen je alles uit handen’ tot ‘wij haken aan waar je ons nodig hebt’. Tot ondersteuning van de distributie aan toe.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videostrategie

Een doordachte strategie om je doelstellingen te behalen.

Videoproductie

Bedrijfsvideo's en videocontent: net zo mooi als effectief.

Videomarketing

Hands-on advies om je doelgroep online te bereiken.

De videogroeiformule - voor ambitieuze bedrijven

Laat je bedrijf sneller groeien met video. Claim nu de gratis whitepaper en ontdek hoe je video voor je laat werken.