Online video is meer dan kattenfilmpjes.

Video laten maken

"The internet is made of cats." Ken je die uitspraak? Hij klopt bijna. Het zou moeten zijn: het internet is gemaakt van filmpjes. Sinds iedereen 4G heeft is video veruit de populairste vorm van content. Uitermate geschikt dus voor online campagnes, websites, landingspagina's en social posts. Maar ook voor offline: presentaties en events.

No-brainer

Dat video zo populair is, blijkt ook uit de cijfers: video's worden 1200% meer gedeeld dan links en tekst bij elkaar (bron: Orion21). Een video laten maken is dus eigenlijk een no-brainer. Het is wel zaak dat je het goed doet. Dus een professioneel gefilmd en strak gemonteerd geheel dat aansluit bij de interesses van je doelgroep. Professionaliteit en creativiteit zijn de sleutelwoorden. Als het goedkoop oogt, straalt dat op jou af. Net als wanneer het saai of voorspelbaar is. Dat wil je niet.

Video laten maken
Laat een professionele video maken over je bedrijf

Heel verhaal

Nou kunnen we hier een heel verhaal ophangen over wat jij allemaal kan bereiken met video, en wat wij allemaal kunnen doen met video. Gaan we niet doen. Je moet het gewoon met eigen ogen zien:

Wil jij ook zoiets? Of juist iets totaal anders?
Kan allemaal. We maken veel verschillende soorten video's:

Promotiefilm laten maken Instructiefilm laten maken
Bedrijfsfilm laten maken Campagne video laten maken

Productvideo laten maken

Aftermovie laten maken
Video interview opnemen Testimonial video laten maken
Documentaire laten maken Videoregistratie laten maken


Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, The Policed

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

We werken echt heel graag met hen.

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Hele fijne samenwerking!

Heleen Vos, Tyche

Hele fijne samenwerking! We zijn superblij met het resultaat van Promotion Film. Onze feedback op de eerste versie is heel goed en snel verwerkt totdat we precies kregen wat we voor ogen hadden. Ook was het filmen samen een hele leuke ervaring!

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Creatieve ideeën

Pien Jongenelen, De Bieb

We hadden een hele prettige samenwerking met Pro Motion Film en zijn erg blij met het resultaat. Al meerdere positieve reacties van de verschillende doelgroepen! Uitvoerend producent Niels luisterde goed naar onze wensen en wist deze perfect te combineren met zijn creatieve ideeën.

Genoeg aan een half woord

Marie Pierre Furnee, Movies That Matter

De samenwerking met Pro Motion Film was in een woord top! Niels en Maarten hadden aan een half woord genoeg om precies op onze wensen in te spelen; een idee om te zetten naar script en pakkende beelden. En dit alles in heel korte tijd. Kortom: inhuren die jongens!

Klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Andere diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Alle andere diensten

Gratis advies over videocontent?

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!