Online video is meer dan kattenfilmpjes.
Je doelgroep bereiken, informeren en overtuigen met online video? Gaan we doen.

Beoordeling van klanten: 5/5 52 beoordelingen

Video laten maken

Professionele video laten maken? Sinds iedereen 4G heeft is video veruit de populairste vorm van content. Uitermate geschikt dus voor online campagnes, websites, landingspagina's en social posts. Maar ook voor offline: presentaties en events.

"The internet is made of cats." Ken je die uitspraak? Hij klopt bijna. Het zou moeten zijn: het internet is gemaakt van filmpjes.

Een professionele video laten maken is een no-brainer

Dat video zo populair is, blijkt ook uit de cijfers: video's worden 1200% meer gedeeld dan links en tekst bij elkaar.

Een video laten maken (of beter nog: meerdere video's) is dus eigenlijk een no-brainer. Het is wel zaak dat je het goed doet. Dus een professioneel gefilmd en strak gemonteerd geheel dat aansluit bij de interesses van je doelgroep.

Professionaliteit en creativiteit zijn de sleutelwoorden. Als het goedkoop oogt, straalt dat op jou af. Net als wanneer het saai of voorspelbaar is. Dat wil je niet.

Wat voor type video's kun je professioneel laten maken?

Een paar voorbeelden van video's gemaakt door Pro Motion Film:

GGD Amsterdam

Nova College

Grip op Finance

DAKMERK

inRiver

ETHAmsterdam

Oké, maar wat voor video moet ik laten maken?

Er zijn pak 'm beet zeven verschillende bedrijfsvideo's waarmee je geheid bekijks trekt. Hieronder zetten we ze voor je op een rij. Maar eerst geven we je onze (niet zo heel) geheime tip:

Weet je wat nog beter is dan één bedrijfsvideo? Twee bedrijfsvideo's. En weet je wat nog beter is dan twee bedrijfsvideo's? Je raadt het al: drie. Zo kun je nog wel even doorgaan. De gouden les: meer video's = meer exposure. Met meer video's bereik je een grotere doelgroep.

Superefficiënte workflow

Dat klinkt leuk, denk je vast, maar hoe maak je meerdere bedrijfsvideo's zonder dat je daar financieel op leegloopt? Daar hebben we een slimme workflow voor ontwikkeld. We filmen niet alleen heel efficiënt (scheelt in de videoproductie kosten), maar maken op basis van dezelfde opnames verschillende soorten bedrijfsvideo's voor je (scheelt nog meer in de kosten).

Klinkt interessant? Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we hoe wij het maximale uit je videomarketing halen. Kost niks en je zit nergens aan vast.

Tijd om doelgerichte video's te laten maken: 7 bewezen effectieve formats

De onderstaande formats zijn niet alleen bewezen effectief, we hebben er inmiddels zoveel gemaakt dat we in korte tijd tientallen video's kunnen filmen en editen.

Bedrijfsfilm

Wie ben je, wat doe je en waar sta je voor? Met een bedrijfsfilm of brandingvideo vertel je in een of twee minuten het verhaal van je organisatie: jullie missie, mensen en producten of diensten. Goede manier om de naamsbekendheid te vergroten. ↓

  • Voorbeeld van een bedrijfsfilm

    Bedrijfsfilm TKB

    In opdracht van TKB maakten we deze bedrijfsfilm. Met deze video krijgen potentiële klanten een snelle indruk van hun team en dienstverlening.

Bedrijfsfilm laten maken

Recruitmentvideo

Om te groeien heb je nieuwe mensen nodig. Maar hoe vind je talent? Een algemene recruitmentvideo laat in een oogopslag zien wat voor organisatie jullie zijn. En een video op functieniveau spreekt veel meer aan dan zo'n generieke vacaturetekst. ↓

Recruitment video laten maken

Productvideo

Met een productvideo of video-advertentie laat je zien wat jouw product aantrekkelijk maakt. Dat maakt niet alleen enthousiast, het neemt ook twijfels weg. En dat kan net het duwtje zijn dat iemand nodig heeft om je product aan te schaffen. ↓

  • Productvideo Zeeman

    Zeeman - Lucht

    Bekijk dit voorbeeld van een campagnevideo over het nieuw parfum "Lucht" van de Zeeman. In de vorm van een product referentie video.

Productvideo laten maken

Uitlegvideo's

Met een uitlegvideo verkoop je op een minder directe manier. Door gratis tips, kennis en ervaringen te delen, laat je zien dat jij de expert bent. Je helpt zonder daar iets voor terug te vragen. En juist dat vergroot de kans dat klanten jou de koop gunnen. ↓

Uitlegvideo laten maken

Testimonialvideo's

Wie geloof je eerder: iemand die iets wil verkopen, of iemand die een enthousiast verhaal vertelt en daar niets bij te winnen heeft? Precies: die testimonial van een oprechte klant. Geloofwaardigheid is wat testimonials hun enorme overtuigingskracht geeft. ↓

Testimonial video laten maken

Interviews

Met interviews ga je dieper in op ervaringen, trends en actualiteiten binnen je vakgebied. Dat inspireert je doelgroep en zorgt dat je top of mind blijft. En omdat je gratis relevante inzichten deelt, profiteer je van de gunfactor. ↓

Interview video laten maken

Social media

De zes types video's hierboven zijn stuk voor stuk heel geschikt om teasers of snippets van te maken voor op social media. Superkorte video's waarmee je weer even onder de aandacht komt, of bijvoorbeeld naar je website verwijst.

Wat voor video('s) wil jij laten maken?

Laat ons weten in welke soort video jij interesse hebt. Dan vertellen wij je vrijblijvend hoe we daar met ons efficiënte filmproces een verrassend voordelige combinatie van maken.

Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected].

Vraag meer informatie aan

Dit is waarom klanten voor high-end video's van Pro Motion Film kiezen

✅ Kwaliteit

Met trots kunnen we zeggen dat we al sinds 2011 hoogwaardige video's maken en inmiddels 250+ bedrijven hebben geholpen met meer dan 1400 videoproducties. We weten daardoor precies wat werkt, en wat niet.

✅ Storytelling

Wij zijn expert in het maken van inhoudelijke video's. Mooie achter de schermen beelden, gecombineerd met interviews of een voice-over. We maken video's die dicht bij de realiteit staan: echte verhalen van echte mensen

✅ Strategisch

Wij zullen tijdens het voortraject altijd eerlijk advies uitbrengen en meedenken welke video's het beste passen bij de doelstellingen van jouw organisatie. Zo haal jij maximale waarde uit videomarketing.

Veelgestelde vragen over het laten maken van een professionele video

Hoe onderscheid je een goede van een slechte video?

Meestal is dat vrij makkelijk en zie je het intuïtief.

Twijfel je? Let dan op de volgende zaken: hoe wordt de camera gehanteerd (zie je veel schokkende en/of wazige beelden en hoe is de compositie van de shots)?

Is de voice-over geslaagd (ondersteunt de audio het beeld en is er sprake van achtergrondlawaai)?

Hoe 'compact' is de video (is de boodschap bondig en zijn er elementen die verwijderd kunnen worden zonder dat er iets van de boodschap verloren gaat)?

Is het verhaal persoonlijk (kan de kijker zich goed inleven in hoe de realiteit zal zijn)?

Waar moet je rekening mee houden als je een professionele video laat maken?

Een video laten maken kost geld. Dat is een feit.

Bepaal wat je budget is en zorg ervoor dat dit budget niet wordt overschreden. Hiervoor moet je wel toezicht houden op wat de filmmaker uitvoert. Bepaal van tevoren wat je doelgroep zult zien en welk video productiebedrijf je in wilt huren.

Kies voor een enkele video of voor een reeks (bijvoorbeeld mini-docu's). Zorg ervoor dat draaidagen goed worden voorbereid en dat de afwerking vlekkeloos is.

Hierna kan je je video online zetten, bijvoorbeeld op je website. Je kunt de video ook delen op sociale media platforms.

Waarom een professionele video vs een zelfgemaakte video?

Het inhuren van een videoproductiebedrijf staat over het algemeen gelijk aan het inhuren van vele jaren ervaring en meer dan genoeg kunde. Je zult een eindproduct van goede kwaliteit ontvangen. Dat niet alleen: er zullen op simpele manier zaken in verwerkt zijn, waar jij als leek niet eens aan had gedacht.

Een ander voordeel is dat een filmbedrijf een groot deel van je taken uit handen kan nemen. Zo heb jij tijd om op andere zaken te focussen.

Natuurlijk blijft het jouw product en blijf je nauw betrokken: je wensen en je eisen zullen in het eindproduct worden verwerkt.

Video laten maken
Laat een professionele video maken over je bedrijf

Wat moet je vooral niet doen als je een zakelijke video laat maken?

Er is een algemene regel die geldt voor bijna alles wat je doet, niet alleen voor videoproductie: wees voorbereid. Ga niet filmen voor je een goed plan hebt. Bedenk van tevoren wat je precies wilt filmen, hoe je dit effectief (en haalbaar) in beeld kunt brengen en tegen welke obstakels je in het filmproces aan kunt lopen. Hou rekening met filmtijd en met budget.

Als je professioneel video's laat maken, geef dan vooral niet álle taken uit handen. Behoud het overzicht en zorg dat je deelgenoot bent van het maakproces. Zo weet je zeker dat je wensen gehoord worden.

Waarom een zakelijke video laten maken via Pro Motion Film?

Pro Motion Film heeft kennis van en ervaring met het schieten van talloze soorten video's, onder meer: promotiefilms, bedrijfsfilms, campagne video's, instructiefilms, productvideo's, testimonial video's, aftermovies, video interviews, videoregistraties en documentaires.

Wat je ook zoekt, wij weten hoe we te werk moeten gaan, omdat we het allemaal al eerder hebben gedaan. Zo haal je veel meer rendement uit je videomarketing en kom je professioneel over.

Knalt jouw merk al van het scherm?

Deel je wensen en ontvang vrijblijvend advies over videomarketing.

Neem contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Uiterst responsief en professioneel

Sarah Rouwendal, Digital Marketing Specialist, Giarte Media Group B.V.

Het was geweldig werken met Pro Motion Film! Het team is uiterst responsief en professioneel, en we waren blij met het geleverde eindresultaat voor een geweldige prijs. Zou het zeker aanraden!

We werken echt heel graag met hen

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Review-Yara

TOP bedrijf en prachtige video's als eindresultaat

Yara Mens, PR & Marketing, Molinos de Viento

We zijn ontzettend tevreden met de twee filmpjes die Pro Motion Film voor ons heeft gemaakt. Fijne manier van communiceren. Het beste vonden wij dat ze feilloos aanvoelen wat voor sfeer je in je video's wil. Kortom: we raden Pro Motion Film ten zeerste aan als je op zoek bent naar een TOP bedrijf en prachtige video's als eindresultaat.

Testimonial promotievideo's

Stelt iedereen op zijn gemak

Vincent Schothuis, Marketing Manager, RiskQuest

Pro Motion Film heeft voor ons bedrijf RiskQuest een aantal promotievideo's opgenomen die wij gebruiken op onze website en onze social mediakanalen. De opnamedag zelf verliep soepel. De cameraman stelt iedereen op zijn gemak, waardoor de opnames binnen een paar takes klaar waren. We zijn erg tevreden over het eindresultaat!

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92