Van eenpitter…

De clichématige zolderkamer (gaap) kunnen we gelukkig vermijden, maar feit blijft dat ook Pro Motion Film begon als eenmanszaak. Dat was in 2011. Inmiddels zijn we ruim 250 opdrachtgevers in binnen- en buitenland verder. Stuk voor stuk organisaties die iets wilden bereiken met video en daarin zijn geslaagd.

…naar bureau voor videoproductie én videomarketing

Zelf zijn we ook gegroeid. Van een eenpitter met een passie voor video tot een volwaardig bureau dat zowel videoproducties als videomarketing verzorgt. Met een pool van ervaren freelancers en jong talent spelen we mkb-bedrijven en andere organisaties in de kijker. Van groot tot klein project en van Groningen tot Maastricht.

We zijn beelddenkers en verhalenvertellers. In alles zien we een shot of een invalshoek. We staan niet achter de camera, we léven er.

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien. ↓

30 minuten kennismaking inplannen

Merkbeleving en naamsbekendheid

Mooie videoproducties maken. Dat is wat er door onze koppen stuitert als we 's ochtends wakker worden en in onze oren zoemt als we 's nachts slapen moeten.

De online videocontent die we al meer dan twaalf jaar produceren versterkt de merkbeleving en vergroot de naamsbekendheid van onze klanten. En daar worden we ontzettend blij van.

Knalt jouw merk al van het scherm?

Pro Motion Film helpt je het maximale uit je videomarketing te halen.

Maak een afspraak

Ons productieproces

We kunnen het hele productieproces voor je uit handen nemen en meedenken over de video formats die werken voor jouw bedrijf. Je hebt altijd rechtstreeks contact met onze enthousiaste en ervaren makers, die ook nog eens opvallend prettig in de omgang zijn.

Hoe we dat zo zeker weten? Heel simpel: we doen allemaal werk dat we geweldig vinden. Daar wordt een mens vrolijk van.

Videoproductie tijdlijn

Ongevraagd advies

Je vraagt er niet om, toch krijg je het: ons ongevraagde advies. We brengen namelijk altijd een vrijblijvend voorstel uit voor extra video's.

Vaak kunnen we op een productiedag opnames maken voor meerdere video's, of van het gefilmde materiaal achteraf extra video's editen en optimaliseren voor meerdere kanalen. Daarmee haal jij nog veel meer resultaat met je videocampagne.

Wat klanten over ons zeggen

Zijn wij het videoproductiebedrijf voor jou?

Dan gaan we samen iets moois neerzetten. Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden. (En alle creatieve ideeën die we ter plekke verzinnen krijg je er gratis bij.)

Vraag meer informatie aan

Niels de Groot - eigenaar

Niels de Groot studeerde Filmstudies aan de Universiteit van Amsterdam en werkte als programmamaker en producer bij verschillende tv-omroepen en productiehuizen. In 2011 richtte hij videoproductiebedrijf Pro Motion Film op om bedrijven te helpen groeien met online video.

Steeds vaker vroegen klanten om ondersteuning bij het strategische aspect: hoe zet je video in om je marketingdoelstellingen te behalen? Hierdoor heeft Pro Motion Film zich ontwikkeld tot fullservicebureau voor videoproductie en videomarketing. Begonnen als filmer en editor, focust Niels tegenwoordig op regie, strategie en projectmanagement.

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

Maak een afspraak

Interview filmen
Videomontageservice
Video laten maken

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Marloes van Vliet, Senior Content Marketing Manager, Beyond Products

Samenwerken met Niels was een absoluut genot! Voor een van onze klanten hebben wij twee technische productvideo's gemaakt en het resultaat overtrof onze verwachtingen. Niels en zijn team hebben echt veel oog voor detail en de communicatie was van begin tot eind superduidelijk, met snelle reacties. Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Echt een partij die het snapt!

Natalie Gierveld, Senior Marketing Manager, Webfleet

Hele professionele en fijne partij, goed om mee te schakelen, resultaat is altijd top en de samenwerking verloopt heel soepel. Voor veel sprekers is vastleggen op video toch spannend, dankzij Niels en zijn crew wordt dit voor iedereen een hele goede ervaring. Ze denken mee, ontzorgen, ter plaatse zorgen zij dat alles top voor elkaar is. Echt een partij die het snapt!

Fijne deskundige begeleiding tijdens het filmen

Miranda Ehrenhard, Senior Communicatie-adviseur, KNGF

We zijn heel blij met de video's die Niels met het team van Pro Motion Film voor het KNGF heeft gemaakt. Van tevoren werd er goed meegedacht, fijne deskundige begeleiding tijdens het filmen, een snelle oplevering en een top resultaat!

Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten

Saskia Withoos, Communicatie-adviseur, Wij zijn JONG

Het is fijn samenwerken met Pro Motion Film. Een goede gesprekspartner om onze ideeën vanuit marketing en communicatie te realiseren. Positief kritisch, strak in planning, goede kwaliteit, nette prijs en komt afspraken na. Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten.

Bekijk meer testimonials

Van content tot campagne

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde online videocampagne. Van een originele invalshoek tot een uitgedachte strategie. Van memorabele beelden en meeslepende storytelling tot een strak geproduceerd eindresultaat. Van een enkele video tot unieke content voor elk kanaal en iedere doelgroep. En van ‘wij nemen je alles uit handen’ tot ‘wij haken aan waar je ons nodig hebt’. Tot ondersteuning van de distributie aan toe.