Niels de Groot

Content Director & Editor

Een echte doener en duizendpoot, met een ontzettende passie voor online video.

Als je Pro Motion Film belt, krijg je Niels aan de lijn. Niels coördineert alle projecten, stuurt het creatieve team aan, schrijft scripts en is zelf ook regelmatig achter de camera en montageset te vinden.

Na zijn opleiding Film Studies werkte hij een paar jaar als programmamaker en item producer bij mediabedrijven KRO-NCRV, Talpa, TMG en SBS Producties. Nu gebruikt hij al zijn kennis en ervaring om dag in dag uit hoogwaardige video content te maken.

Lees hier alles over zijn visie op online video.

We houden met hart en ziel van ons ambacht. Daarom krijgt ieder project onze volledige aandacht. Maar aandacht alleen is niet voldoende, je hebt ook kwaliteit nodig.

Wij werken uitsluitend met creatieve en ervaren freelancers. Alleen... je hebt niets aan aandacht en kwaliteit als vervolgens niemand je video ziet.

Daarom zorgen we dat je video bij de juiste doelgroep op het netvlies komt. En dat je video via ieder kanaal - website, social media of bijvoorbeeld vertoning op een event - van het scherm knalt.

In drie woorden: aandacht, kwaliteit en bereik.

Met deze creatieven werken wij regelmatig samen

David
Cameraman
Ivo
Animator
Merel
Verslaggeefster
Maud
Conceptontwikkelaar
Michael
Cameraman

De kracht van Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!