Beelddenkers en verhalenvertellers

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde online videocampagne. Van memorabele beelden en meeslepende storytelling tot een strak geproduceerd eindresultaat. Van een enkele video tot unieke content voor elk kanaal en iedere doelgroep. En van 'wij nemen je alles uit handen' tot 'wij haken aan waar je ons nodig hebt'.

Over ons

Van eenpitter…

De clichématige zolderkamer (gaap) kunnen we gelukkig vermijden, maar feit blijft dat ook Pro Motion Film begon als eenmanszaak. Dat was in 2011. Inmiddels zijn we ruim 250 opdrachtgevers in binnen- en buitenland verder. Stuk voor stuk organisaties die iets wilden bereiken met video en daarin zijn geslaagd.

…naar bureau voor videoproductie én videomarketing

Zelf zijn we ook gegroeid. Van een eenpitter met een passie voor video tot een volwaardig bureau dat zowel videoproducties als videomarketing verzorgt. Met een pool van ervaren freelancers en jong talent spelen we mkb-bedrijven en andere organisaties in de kijker. Van groot tot klein project en van Groningen tot Maastricht.

We zijn beelddenkers en verhalenvertellers. In alles zien we een shot of een invalshoek. We staan niet achter de camera, we léven er.

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien. ↓

Merkbeleving en naamsbekendheid

Mooie videoproducties maken. Dat is wat er door onze koppen stuitert als we 's ochtends wakker worden en in onze oren zoemt als we 's nachts slapen moeten.

De online videocontent die we al meer dan tien jaar produceren versterkt de merkbeleving en vergroot de naamsbekendheid van onze klanten. En daar worden we ontzettend blij van.

Knalt jouw merk al van het scherm?

Pro Motion Film helpt je het maximale uit je videomarketing te halen. In onze klantcases laten we zien hoe we dat doen.

Bekijk ons werk

Ons productieproces

We kunnen het hele productieproces voor je uit handen nemen en meedenken over de video formats die werken voor jouw bedrijf. Je hebt altijd rechtstreeks contact met onze enthousiaste en ervaren makers, die ook nog eens opvallend prettig in de omgang zijn.

Hoe we dat zo zeker weten? Heel simpel: we doen allemaal werk dat we geweldig vinden. Daar wordt een mens vrolijk van.

Ongevraagd advies

Je vraagt er niet om, toch krijg je het: ons ongevraagde advies. We brengen namelijk altijd een vrijblijvend voorstel uit voor voordelige extra content deliverables.

Vaak kunnen we op een productiedag extra video's bijdraaien. Daarmee vergroot je heel efficiënt de impact van je investering.

Wat klanten over ons zeggen

Zijn wij het videoproductiebedrijf voor jou?

Dan gaan we samen iets moois neerzetten. Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden. (En alle creatieve ideeën die we ter plekke verzinnen krijg je er gratis bij.)

Vraag meer informatie aan

Niels de Groot - eigenaar

Niels de Groot studeerde Filmstudies aan de Universiteit van Amsterdam en werkte als programmamaker en producer bij verschillende tv-omroepen en productiehuizen. In 2011 richtte hij videoproductiebedrijf Pro Motion Film op om bedrijven te helpen groeien met online video.

Steeds vaker vroegen klanten om ondersteuning bij het strategische aspect: hoe zet je video in om je marketingdoelstellingen te behalen? Hierdoor heeft Pro Motion Film zich ontwikkeld tot fullservicebureau voor videoproductie en videomarketing. Begonnen als filmer en editor, focust Niels tegenwoordig op regie, strategie en projectmanagement.

3 waardevolle videotrajecten geheel op maat

Of je nu een bedrijfsfilm, instructievideo('s), interviewserie, klantcases of een recruitment video nodig hebt: wij helpen je aan de ideale mix video's waarmee we jouw bedrijf meters laten maken.

I High-End Videoproductie

eenmalige productie

✅ Filmen en editen van 1 video

✅ Script schrijven - jij, wij of samen

Extra opties:

Videostrategie & format

Extra video's voor social

Videographics in eigen huisstijl

YouTube-optimalisatie

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Vraag meer informatie aan

II High-End Videocampagne

serie video's

Filmen en editen van een serie video's

✅ Scripts schrijven - jij, wij of samen

✅ Videostrategie & format

✅ Extra video's voor social

Extra opties:

Videographics in eigen huisstijl

YouTube-optimalisatie

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Vraag meer informatie aan

III Next Level Videomarketing

jaartraject

Ieder kwartaal nieuwe video's

✅ Scripts schrijven - jij, wij of samen

✅ Videostrategie & format

✅ Extra video's voor social

✅ Videographics in eigen huisstijl

✅ YouTube-optimalisatie

Extra opties:

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Next Level Videomarketing programma

Videomarketing cases

Pro Motion Film helpt je het maximale uit je videomarketing te halen. In onze klantcases laten we zien hoe we dat doen.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials