Van eenpitter…

De clichématige zolderkamer (gaap) kunnen we gelukkig vermijden, maar feit blijft dat ook Pro Motion Film begon als eenmanszaak. Dat was in 2011. Inmiddels zijn we ruim 250 opdrachtgevers in binnen- en buitenland verder. Stuk voor stuk organisaties die iets wilden bereiken met video en daarin zijn geslaagd.

…naar bureau voor videoproductie én videomarketing

Zelf zijn we ook gegroeid. Van een eenpitter met een passie voor video tot een volwaardig bureau dat zowel videoproducties als videomarketing verzorgt. Met een pool van ervaren freelancers en jong talent spelen we mkb-bedrijven en andere organisaties in de kijker. Van groot tot klein project en van Groningen tot Maastricht.

We zijn beelddenkers en verhalenvertellers. In alles zien we een shot of een invalshoek. We staan niet achter de camera, we léven er.

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien. ↓

30 minuten kennismaking inplannen

Merkbeleving en naamsbekendheid

Mooie videoproducties maken. Dat is wat er door onze koppen stuitert als we 's ochtends wakker worden en in onze oren zoemt als we 's nachts slapen moeten.

De online videocontent die we al meer dan twaalf jaar produceren versterkt de merkbeleving en vergroot de naamsbekendheid van onze klanten.

En we doen meer dan dat. We maken video's voor alle fases waarin jouw doelgroep zich bevindt: de complete videomarketing funnel. En daar worden we ontzettend blij van. En jij hopelijk ook.

Videomarketing funnel

Knalt jouw merk al van het scherm?

Pro Motion Film helpt je het maximale uit je videomarketing te halen.

Maak een afspraak

Ons productieproces

We kunnen het hele productieproces voor je uit handen nemen en meedenken over de video formats die werken voor jouw bedrijf. Je hebt altijd rechtstreeks contact met onze enthousiaste en ervaren makers, die ook nog eens opvallend prettig in de omgang zijn.

Hoe we dat zo zeker weten? Heel simpel: we doen allemaal werk dat we geweldig vinden. Daar wordt een mens vrolijk van.

Videoproductie tijdlijn

Ongevraagd advies

Je vraagt er niet om, toch krijg je het: ons ongevraagde advies. We brengen namelijk altijd een vrijblijvend voorstel uit voor extra video's.

Vaak kunnen we op een productiedag opnames maken voor meerdere video's, of van het gefilmde materiaal achteraf extra video's editen en optimaliseren voor meerdere kanalen. Daarmee haal jij nog veel meer resultaat met je videocampagne.

Video voor ieder kanaal

Wat klanten over ons zeggen

Zijn wij het videoproductiebedrijf voor jou?

Dan gaan we samen iets moois neerzetten. Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden. (En alle creatieve ideeën die we ter plekke verzinnen krijg je er gratis bij.)

Vraag meer informatie aan

Niels de Groot - eigenaar

Niels de Groot studeerde Filmstudies aan de Universiteit van Amsterdam en werkte als programmamaker en producer bij verschillende tv-omroepen en productiehuizen. In 2011 richtte hij videoproductiebedrijf Pro Motion Film op om bedrijven te helpen groeien met online video.

Steeds vaker vroegen klanten om ondersteuning bij het strategische aspect: hoe zet je video in om je marketingdoelstellingen te behalen? Hierdoor heeft Pro Motion Film zich ontwikkeld tot fullservicebureau voor videoproductie en videomarketing. Begonnen als filmer en editor, focust Niels tegenwoordig op regie, strategie en projectmanagement.

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

Maak een afspraak

Interview filmen
Videomontageservice
Video laten maken

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Marloes van Vliet, Senior Content Marketing Manager, Beyond Products

Samenwerken met Niels was een absoluut genot! Voor een van onze klanten hebben wij twee technische productvideo's gemaakt en het resultaat overtrof onze verwachtingen. Niels en zijn team hebben echt veel oog voor detail en de communicatie was van begin tot eind superduidelijk, met snelle reacties. Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Bekijk meer testimonials

Van content tot campagne

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde online videocampagne. Van een originele invalshoek tot een uitgedachte strategie. Van memorabele beelden en meeslepende storytelling tot een strak geproduceerd eindresultaat. Van een enkele video tot unieke content voor elk kanaal en iedere doelgroep. En van ‘wij nemen je alles uit handen’ tot ‘wij haken aan waar je ons nodig hebt’. Tot ondersteuning van de distributie aan toe.
Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92