We houden met hart en ziel van ons ambacht. Daarom krijgt ieder project onze volledige aandacht. Maar aandacht alleen is niet voldoende, je hebt ook kwaliteit nodig.

Wij werken uitsluitend met creatieve en ervaren freelancers. Alleen... je hebt niets aan aandacht en kwaliteit als vervolgens niemand je video ziet.

Daarom zorgen we dat je video bij de juiste doelgroep op het netvlies komt. En dat je video via ieder kanaal - website, social media of bijvoorbeeld vertoning op een event - van het scherm knalt.

In drie woorden: aandacht, kwaliteit en bereik.

Niels de Groot

Binnen Pro Motion Film coördineert Niels alle projecten. Daarnaast is hij cameraman en video editor. Niels studeerde Film Studies (MA) aan de Universiteit van Amsterdam en werkte de daaropvolgende jaren als producent en editor bij mediabedrijven zoals KRO-NCRV, Talpa, TMG en SBS Producties.

Bij deze opdrachtgevers maakt hij programma's waarin korte items of online video centraal staan. Hierdoor heeft hij zich door de jaren heen gespecialiseerd in short form story telling, iets wat Pro Motion Film nu met veel passie doet voor bedrijven.

Met deze creatieven werken wij regelmatig samen

David
Cameraman
Ivo
Animator
Merel
Verslaggeefster

De kracht van Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!