Knalt jouw merk al van het scherm?

Recruitment video laten maken

Recruitment video laten maken om nieuwe talenten aan te trekken? Pro Motion Film ontwikkelt doelgerichte 'Werken bij' videocampagnes.

Wat levert een recruitment video op?

Een recruitment video laten maken doe je om jezelf een hoop kosten, tijd en energie te besparen. Als recruiter of HR-afdeling kun je honderden brieven ontvangen op een vacature. Dat kost dagen om te verwerken.

Met een video maak je al een eerste selectie. Maar dat doe je niet zelf. Dat laat je aan de kandidaten over. De kijker krijgt met video een veel beter beeld van je bedrijf dan in een vacaturetekst. Daardoor krijg je veel meer waardevolle reacties van geschikte kandidaten waar je echt iets aan hebt.

'Communicatie gaat niet alleen om tekst'

Meer dan alleen de medewerker op kantoor

Een goede recruitment video is creatief en laat meer zien dan alleen de medewerker op kantoor. Denk aan een dynamisch en authentiek video portret in de stijl van een mini docu. Of een Werken bij videocampagne die bestaat uit meerdere portretten van werknemers. Hoe ziet hun werkdag er uit? Wat vinden zij zo leuk aan hun werk?

'Over de persoon die er werkt'

Recruitment video van Pro Motion Film

Wij maken een recruitment video waarmee je nieuwe medewerkers of deelnemers 100% inspireert. Persoonlijk, authentiek en een video die de cultuur van jouw organisatie ademt.

Recruitment video laten maken? Gaan we doen.

Vraag gratis informatie aan

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, The Policed

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

We werken echt heel graag met hen.

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Great cinematic doc style video's

Michael van Batenburg

We decided many times to work with Pro Motion Film. The professional way of working with great value for money. Great cinematic doc style video's with great storytelling.

Hele fijne samenwerking!

Heleen Vos, Tyche

Hele fijne samenwerking! We zijn superblij met het resultaat van Promotion Film. Onze feedback op de eerste versie is heel goed en snel verwerkt totdat we precies kregen wat we voor ogen hadden. Ook was het filmen samen een hele leuke ervaring!

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, Kamer van Koophandel

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Andere diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Alle andere diensten

Gratis advies over videocontent?

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!