De beste reclame is een eerlijk verhaal.

Testimonial video laten maken

Een testimonial video laten maken doe je om jouw doelgroep vertrouwen te geven en nieuwe klanten aan je te binden. Lees jij weleens bedrijfsreviews op Google? Een goede recensie werkt. Een goede testimonial video al helemaal, want je ziet en hoort echte mensen. Hiermee lever je geloofwaardige social proof.

De impact van een testimonial video

Een testimonial video laten maken doe je omdat je mensen wilt raken. Dit lukt in de eerste plaats omdat er echte klanten aan het woord komen. Het gaat over ervaringen die zij met jou en jouw bedrijf hebben. Daardoor is de impact veel groter dan die van media-uitingen waarin een organisatie alleen over zichzelf praat: 'Wij van WC-eend adviseren WC-eend'.

Een testimonial video van Pro Motion Film
Achter de schermen bij het maken van een testimonial video.

Welke klanten zijn geschikt?

Een testimonial video laten maken doe je om nieuwe klanten te werven en bestaande klanten te behouden. Het beste kun je klanten selecteren die een goede ervaring hadden met jouw dienstverlening. Laat je klant in de video vertellen over hun samenwerking met jouw organisatie aan de hand van ervaring. Geef antwoord op vragen die nieuwe klanten kunnen hebben. Eindig de video met een sterke aanbeveling van jouw dienstverlening.

Onze cameraman filmt een klant testimonial

Hoe ziet een winstgevende testimonial video er uit?

Een winstgevende testimonial video laten maken gaat het best als er volgens een duidelijk plan gewerkt wordt. Denk verder dan alleen de spreker en locatie. Wat willen nieuwe klanten van je weten? Wat kunnen hun twijfels zijn? Hoe kan je hier antwoord op geven? Aan de hand van dit plan gaan we effectieve testimonial video's maken. Bekijk hier onze testimonial showcase:

Professionele testimonial video laten maken

Je krijgt een eerlijke testimonial video die vertrouwen geeft. Met waardevolle en positieve reviews over jouw organisatie. Zodat de klant precies weet waar hij aan toe is. En zodat jij veel meer aanvragen binnenkrijgt.

✔ Specialist in spoedklussen

✔ Cinematografische storytelling

✔ Meer video's voor minder

Vraag gratis meer informatie aan

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, The Policed

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

We werken echt heel graag met hen.

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, Kamer van Koophandel

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Gaaf geworden

David Brode, RiplRock

Onze bedrijfsfilm en de verschillende opnames met klanten zijn gaaf geworden. Zelfs een aantal maanden na de opnames was Pro Motion Film bereid om mee te denken met onze wensen. Als we nog iets nodig hebben weten we jullie te vinden!

Klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Andere diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Alle andere diensten

Gratis advies over videocontent?

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!