De beste reclame is een eerlijk verhaal.

Win het vertrouwen van nieuwe klanten met de succesverhalen van bestaande klanten. Nu met extra videoversie voor social media.

Testimonial video laten maken

Een goede testimonial video is geloofwaardig en heeft daardoor overtuigingskracht. Geen gebakken lucht of keiharde salespitch, maar een eerlijk verhaal. Bij Pro Motion Film weten we precies hoe je dat doet.

Een goede testimonial video werkt als een Google-review, maar dan beter

Een klant, expert of partner die voor de camera zijn of haar mening geeft is als een Google-review, maar dan beter.

Want in zo'n testimonial-video hoor je ook de intonatie en zie je de gezichtsuitdrukking en lichaamstaal van de verteller. En dus of het menens is. Wij mensen zijn namelijk beter dan je denkt in het herkennen van echtheid.

Geef iets wat echt en oprecht is, en je krijgt er vertrouwen en geloofwaardigheid voor terug. Zo zorgt authenticiteit voor een sterkere binding.

Onze laatste Testimonial video's

Webfleet

Integral

Easygenerator

Intrum

inRiver

Deedmob

Bekijk meer video's

Een testimonial video laten maken met sterke cinematografische storytelling

Om te overtuigen heb je echt geen harde sales nodig. Wel echte mensen met een oprecht verhaal. En dan is een video in documentairestijl aan te raden: de meest eerlijke en waarheidsgetrouwe variant van alle filmstijlen.

Daarom maken we bij Pro Motion Film een review-video op basis van sterke cinematografische storytelling, waarin we de ervaring met een product, dienst, bedrijf of persoon zonder overdrijven presenteren.

Vaak nemen we op dezelfde dag meerdere van deze testimonial video's op. Wel zo efficiënt, en daarmee financieel aantrekkelijk.

Dit is waarom klanten voor testimonial video's van Pro Motion Film kiezen

✅ Kwaliteit

Met trots kunnen we zeggen dat we al sinds 2011 hoogwaardige testimonial video's maken en inmiddels 250+ bedrijven hebben geholpen met meer dan 1400 videoproducties. We weten daardoor precies wat werkt, en wat niet.

✅ Storytelling

Wij zijn expert in inhoudelijke klantcase video's. Mooie achter de schermen beelden bij jouw klant, gecombineerd met interviews en goede regie. We maken testimonial video's die zo dicht mogelijk bij de realiteit staan en de kijker verliefd maken op jouw dienst of product.

✅ Strategisch

Wij zullen tijdens het voortraject altijd eerlijk advies uitbrengen en meedenken welke video's het beste passen bij de doelstellingen van jouw organisatie. Zo haal jij maximale waarde uit videomarketing.

Jouw bedrijf boosten met doeltreffende testimonial video's?

Neem nu contact met ons op via het offerte-formulier en ontvang direct vrijblijvend alle informatie die je nodig hebt.

Hoe gebruik je testimonial video's in je marketingstrategie?

Een testimonial video kun je op meerdere manieren effectief inzetten. Je kunt testimonial video's op je website delen als onderdeel van klantcases. Of maak testimonial video's per branche en deel ze op branche specifieke pagina's. Of maak testimonial video's per product en publiceer ze op productlandingspagina's.

Testimonial video's kun je ook delen via YouTube en optimaliseren voor SEO.

Bij Pro Motion Film ontvang je een extra ingekorte videoversie van je testimonial video. Deze video kun je delen via LinkedIn of inzetten als sponsored video ad.

Gemiddelde kosten van een testimonial video

Wat gaat een testimonial video laten maken kosten? Onderstaande prijzen zijn indicaties op basis van opnames met een ervaren cameraman + apparatuur, inclusief brainstorm en afstemmen van een maatwerk testimonial video.

Exclusief btw, reiskosten, voice-over en maatwerk graphics en ondertiteling.

Testimonial video Tarieven 2024

Testimonial video Pro 4 uur filmen met cameraman, testimonial video van 60 seconden € 1.170
Testimonial video Plus 8 uur filmen met cameraman, testimonial video van 120 seconden € 1.550
Testimonial video Premium 8 uur filmen met cameraploeg, testimonial video van 180 seconden € 2.500

Nu inclusief extra videoversie voor social media.

Onze testimonial video werkwijze

Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreken we jullie wensen en de mogelijkheden. Je ontvangt van ons een overzichtelijke offerte. Bij tussentijdse vragen kun je altijd bij ons terecht, of we plannen een extra brainstormsessie.

Na akkoord op de offerte gaan we aan de slag met jouw testimonial video('s). Jij polst jouw klanten of ze mee willen doen. Wij helpen je met alle praktische zaken ter voorbereiding van de opnames en het opstellen van een draaiboek. De interviewvragen, het format en het script worden uitgewerkt en gefinetuned. De opnames worden ingepland.

Na het filmen wordt de video binnen 5 werkdagen opgeleverd. Moet er nog iets aangepast worden? Dan kunnen we op korte termijn de gewenste correcties doorvoeren.

Dit is wat klanten zeggen over onze testimonial video's

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten

Saskia Withoos, Communicatie-adviseur, Wij zijn JONG

Het is fijn samenwerken met Pro Motion Film. Een goede gesprekspartner om onze ideeën vanuit marketing en communicatie te realiseren. Positief kritisch, strak in planning, goede kwaliteit, nette prijs en komt afspraken na. Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten.

Review Testo

Erg blij met de resultaten die wereldwijd worden ingezet

Alexandra Göggerle, Marketingcommunicatie, Testo

Wij hebben met Pro Motion Film intussen 3 gebruikersfilms opgenomen. Doel was een authentieke film van monteur naar monteur die zijn werkzaamheden deelt. Tot twee keer toe met regen en storm op een dak gestaan maar Niels en zijn team zijn gewoon doorgegaan. Met veel geduld de monteurs ondersteund in deze niet alledaagse actie. Testo is erg blij met de resultaten die uiteindelijk niet alleen in Nederland maar wereldwijd worden ingezet.

Laat een klanttestimonial-video maken door Pro Motion Film

Ook meer klanten aan je binden met een referentie-video? Bel 020 - 233 33 51 of mail naar [email protected] en we bespreken - geheel vrijblijvend - de mogelijkheden.

Neem contact op

Veelgestelde vragen over een testimonial video laten maken

Hoe versterk je jouw reputatie met een testimonial video?

Testimonial video's zijn populair en met goede reden: je kunt namelijk niet één-twee-drie doen alsof. Als je faket, zullen kijkers dat doorhebben.

Het mooie van een klant testimonial is dat je je product of dienst 'extern' kunt aanprijzen. Iemand anders laten vertellen hoe goed je bent is altijd beter dan jezelf uitgebreid op de borst kloppen. Klanten nemen veel meer aan van andere klanten: mensen die in dezelfde schoenen staan.

Waarom is een testimonial video laten maken de beste reclame?

Een testimonial video laten maken is een effectieve manier van mond-tot-mondreclame. Deze manier van reclame is het meest geloofwaardig. Waarom? Je ziet als potentiële klant iemand die jou is voorgegaan als klant en geen enkele spijt heeft van dat besluit.

Het is makkelijk om jezelf in de schoenen van die persoon te zien en te begrijpen waarom het product of de dienst meerwaarde had. Een geschreven review kan heel gemakkelijk vervalst worden, maar bij een klant testimonial is dit een stuk moeilijker om te doen.

Bij een video kan je namelijk letten op de lichaamstaal en de mimiek van de klant, die zeggen meer over hun gevoelens dan de woorden. Ook de intonatie in de stem van de klant zegt veel over hoe hij of zij het product werkelijk heeft ervaren. Als een klant lyrisch is, dan weet je zeker dat dit niet gelogen is.

Waar moet je verder aan denken als je een testimonial video laat maken?

Er is een aantal zaken waar je op moet letten als je een testimonial video maakt, onder meer: de geïnterviewde, de interviewer, het voorgesprek, de setting en de productiewaarde.

  • De geïnterviewde: zorg ervoor dat je geïnterviewde écht positief is over jouw product of dienst. Zorg ook dat je iemand interviewt die zijn of haar gedachten goed onder woorden kan brengen.
  • De interviewer: deze moet in staat zijn de juiste vragen te stellen, die antwoorden ontlokken waar de kijker van de video iets mee kan. Ook niet geheel onbelangrijk: er moet een zekere chemie zijn tussen interviewer en geïnterviewde om het gesprek een ontspannen, ongedwongen indruk te geven. Pro Motion Film heeft hier veel ervaring mee.
  • Het voorgesprek: zorg dat je voor het schieten van de testimonial video al een goed beeld hebt van hoe de geïnterviewde jouw product of dienst ervaren heeft. Dit stelt je in staat het interview een beetje te sturen en helpt de geïnterviewde zich voor te bereiden.
  • De setting: kies een mooie of toepasselijke opnamelocatie, met goede belichting en geen afleiding.
  • Productiewaarde: dit hangt met de setting samen. Zorg voor goed beeld en geluid. Een professionele video komt betrouwbaarder over.​​​​​​

Waarom zou je jouw testimonial video laten maken door Pro Motion Film?

Kijkers houden niet van nietszeggende video's die spreken van "goede kwaliteit" en een "degelijke service". Wees niet nummer dertien in een dozijn en kies voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in cinematografische storytelling.

Pro Motion Film begrijpt dat mensen geboeid worden door een goed verhaal, niet door een droge opsomming van feitjes. Onze experts verwerken de feiten in een verhaal dat een emotionele impact achterlaat bij de klant.

Je doelgroep bereiken, informeren en overtuigen met testimonial video's?

Deel je wensen en ontvang vrijblijvend advies over testimonial video's voor jouw bedrijf.

Neem contact op

Klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Next Level Videomarketing Podcast

Voor bedrijven die willen groeien met video

Welke video's kun je het beste maken? En als je dan een bepaalde video gaat maken, hoe pak je dat dan het beste aan?

Ontdek het in de Next Level Videomarketing podcast:

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductie diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Alle videoproductie diensten

Pro Motion Film Videotrajecten

Wij helpen jou aan de ideale mix video's om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

I High-End Videoproductie

eenmalige productie

✅ Filmen en editen van 1 video

✅ Script schrijven - jij, wij of samen

Extra opties:

Videostrategie & format

Extra video's voor social

Videographics in eigen huisstijl

YouTube-optimalisatie

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Vraag meer informatie aan

II High-End Videocampagne

serie video's

✅ Filmen en editen van een serie video's

✅ Scripts schrijven - jij, wij of samen

✅ Videostrategie & format

✅ Extra video's voor social

Extra opties:

Videographics in eigen huisstijl

YouTube-optimalisatie

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Vraag meer informatie aan

III Next Level Videomarketing

jaartraject

Ieder kwartaal nieuwe video's

✅ Scripts schrijven - jij, wij of samen

✅ Videostrategie & format

✅ Extra video's voor social

✅ Videographics in eigen huisstijl

✅ YouTube-optimalisatie

Extra opties:

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Next Level Videomarketing programma