Videoproductie
Een impactvolle video die met overtuiging laat zien waar jouw bedrijf voor staat. Helemaal zoals jij het voor je ziet. Hoor je dat? Onze bevlogen cameramensen, editors en vormgevers staan al te trappelen.

Videoproductie

Videoproductie uitbesteden?

Video's kun je zelf maken, bijvoorbeeld met een smartphone. Bij professionele videoproductie komt echter veel meer kijken. Technisch, inhoudelijk en praktisch.

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film maakt al meer dan 12 jaar doelgerichte video's. Een video van PMF is op de eerste plaats effectief. Want je hebt niets aan mooie beelden als een kijker niet in actie komt.

Met video's van Pro Motion Film verspil je geen kostbaar marketingbudget en behaal jij je doelen. Nu en in de toekomst.

Dit is hoe blij onze huidige opdrachtgevers zijn met de video's die wij voor ze hebben gemaakt:

Impact van professionele videoproducties

  • Internetters vinden video's veel fijner dan lange teksten.

  • Ze voeren sneller gewenste acties uit.

  • Ze blijven 2,6 keer zo lang op pagina's.

En zo zijn er nog veel meer voordelen. Video is kortom uiterst effectief en dit is hét moment om videoproducties te laten maken.

Maar waar begin je en wat zijn uitdagingen en valkuilen?

Voorwaarden voor ijzersterke videoproductie

Stap 1: Publiek en doelgroep bepalen

Zonder duidelijk plan bereik je geen doelen. Daarom begint elke succesvolle videoproductie bij Pro Motion Film met een uitgebreide intake. Hierin stellen we vragen als:

  • Wie ben je en waar sta je voor?
  • Wie wil je bereiken?
  • Wat vinden kijkers belangrijk? Etc.

Op basis van je antwoorden bepalen we samen een doelgerichte videomarketingstrategie. Zodat je toekomstige video's naadloos aansluiten bij je boodschap, doelen en publiek.

Stap 2: Overtuigend script schrijven

Marketing draait meer dan ooit om authenticiteit en een eerlijk verhaal. Want klanten laten zich niets meer aansmeren.

Bij videoproducties vertel je dat verhaal met beeld en geluid. Beweging trekt direct de aandacht, en dat is een groot voordeel. Met een goed script houd je bezoekers vervolgens vast en verleid je ze tot het uitvoeren van de gewenste actie. Zo maak je van kijkers kopers.

Stap 3: IJzersterke opnames maken

Aan de hand van het script maken we professionele opnames.

Met ideaal licht en geluid, inzet van verschillende camera's, regisseren van hoofdrolspelers en meer.

Video-opnames kun je niet even 'herschrijven'. Daarom zorgen we dat ze meteen goed zijn.

Stap 4: Perfecte video's bewerken

De opnames monteren we tot slot tot doelgerichte video's voor elk gewenst platform. Waar je kijkers ook zijn en welke apparaten ze ook gebruiken.

Onze videoproductie werkwijze

Wil je "iets" met video? Of heb je al een concreet plan? Tijdens een vrijblijvende kennismaking bespreken we de wensen en de mogelijkheden.

We voorzien je van een duidelijke offerte met een overzicht van de videoproductie tarieven per onderdeel. Voor eventuele vragen tussendoor zijn we altijd bereikbaar, of we kunnen een extra brainstormsessie inplannen.

Eens akkoord met de offerte, beginnen we met de creatie van jouw video('s). Wij assisteren bij alle voorbereidingen voor de opnames en het samenstellen van het draaiboek. We ontwikkelen en verfijnen het format en het script en komen vervolgens om te filmen.

Na de opnames leveren we de video binnen 5 werkdagen op. Zijn er aanpassingen nodig? Wij voeren snel de nodige correcties uit.

In deze video vertellen we je meer over onze werkwijze en wat volgens ons de meerwaarde is van videoproducties uitbesteden:

Dit is waarom je jouw videoproductie door Pro Motion Film laat maken

✅ Kwaliteit

Met trots kunnen we zeggen dat we al sinds 2011 video's maken en inmiddels 250+ bedrijven hebben geholpen met meer dan 1400 videoproducties. We weten daardoor precies wat werkt, en wat niet.

✅ Storytelling

Wij zijn expert in inhoudelijke video's. Sterke visuals gecombineerd met interviews. We maken video's die dicht bij de realiteit staan: echte verhalen van echte mensen.

✅ Strategie

Je ontvangt van ons altijd advies over de beste video(deel)strategie en welke video's we aanvullend nog meer kunnen maken voor een maximaal resultaat.

Videoproductie uitbesteden verdien je snel terug

Video marketing is sterk in ontwikkeling en met een smartphone kun je al filmpjes maken. Bij professionele videoproductie komt echter meer kijken.

Zelf video's maken is intensief en je hebt geen enkele garantie voor succes. Zo ben je afhankelijk van je apparatuur en die veroudert snel. Bovendien gaat er veel tijd zitten in het leren monteren. Tijd die je niet in je gewone - betaalde - werkzaamheden kunt steken.

Doe je nu niets met video en wil je snel over professioneel materiaal beschikken? Besteed dan je videoproductie uit aan Pro Motion Film.

Bij Pro Motion Film maken we video's van de hoogste kwaliteit en zijn we gespecialiseerd in beeld, marketing en communicatie. Dit leidt tot video's waarmee je nu én in de toekomst kijkers werft, verleidt en vasthoudt.

Neem een kijkje

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien. ↓

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Voordelen videoproductie uitbesteden aan Pro Motion Film

✅ Verzeker jezelf van de hoogste kwaliteit. Visueel, inhoudelijk en strategisch.

✅ Laat video's maken met de beste apparatuur. Kwaliteit zit hem in details en klanten voelen het verschil.

✅ Versterk je merkbeleving en naamsbekendheid met consistente video's. Kijkers leren je kennen, gaan je waarderen en worden klant.

✅ Laat hoofdrolspelers van het scherm spatten, dankzij ongedwongen instructies. Iedereen voelt zich op zijn gemak en draagt de boodschap optimaal uit.

✅ Verlies geen geld dankzij superefficiënte opnameprocessen. Want elke minuut telt.

✅ Profiteer van ons uitgebreide netwerk. Hoe klein, groot, eenvoudig of complex je wensen ook zijn, we laten ze uitkomen.

✅ Presenteer je merk, verhaal, producten en mensen op de best mogelijke manier.

✅ Haal je deadlines. Altijd.

Jouw bedrijf boosten met doeltreffende videoproductie?

Neem nu contact met ons op via het offerte-formulier en ontvang direct vrijblijvend alle informatie die je nodig hebt.

Of maak een gratis afspraak voor onze 30 minuten videomarketing sparringsessie. Ga je met ons in zee, dan ontvang je een hoop leuke extra's.

Neem nu contact op

Videoproductie: maak van kijkers kopers met deze formats

Videomarketing kun je op verschillende manieren succesvol inzetten. Dit zijn de mogelijkheden.

Vergroot vertrouwen met authentieke video's

Met eenvoudige, authentieke video's vergroot je naamsbekendheid onder bestaande en nieuwe afnemers. Dit is essentieel, want mensen gaan gemiddeld pas na 8 contactmomenten over tot actie.

Met eenvoudige video's voor je website, social media en advertenties ben je heel gericht zichtbaar bij de mensen die je wilt bereiken.

Interessante eenvoudige video's die je kunt delen zijn:

Denk daarnaast ook aan:

  • Antwoorden op veelgestelde vragen
  • Video's voor interne communicatie
  • Korte clips voor sociale media

Pro Motion Film maakt deze video's voor je. Snel, efficiënt en voordelig. Ook hergebruiken we desgewenst opnames voor verschillende platforms en doeleinden. Zo haal jij het maximale uit je marketingbudget en verlies je geen geld.

Bespreek de mogelijkheden

Maak indruk met uitgebreide videoproducties

Je kunt maar een keer een eerste indruk maken. Doe het daarom meteen goed met een uitgebreide video van Pro Motion Film.

Voorbeelden van uitgebreide video's zijn:

Uitgebreide video's zijn vrijwel altijd maatwerk en tijdens het productieproces kan er veel mis gaan. Vertrouw daarom op de 12+ jaar ervaring van Pro Motion Film in vrijwel elke branche.

We weten wat werkt, kennen de valkuilen en beantwoorden al je vragen. Zo weet jij zeker dat je videoproductie in de beste handen is. En realiseren we samen het perfecte eindresultaat. Inhoudelijk, visueel en commercieel.

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Videoproductie uitbesteden? Dit is het moment

Online video is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. En de voordelen van bewegend beeld zijn enorm. Laat daarom niet langer aanvragen lopen en profiteer van de kracht van video.

Knalt jouw merk al van het scherm?

Laat niet langer klanten lopen en maak nu een afspraak met Pro Motion Film.

Neem contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten

Saskia Withoos, Communicatie-adviseur, Wij zijn JONG

Het is fijn samenwerken met Pro Motion Film. Een goede gesprekspartner om onze ideeën vanuit marketing en communicatie te realiseren. Positief kritisch, strak in planning, goede kwaliteit, nette prijs en komt afspraken na. Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten.

Review Albeda

Stuurde ons bij wanneer dit belangrijk was

Erna de Wolff, Onderwijskundige, Albeda

Albeda College heeft Pro Motion Film gevraagd om een serie kennisclips op te nemen. Wij zijn heel erg tevreden over de manier waarop dit is gegaan. Niels dacht heel goed met ons mee, gaf feedback op de scripts die we schreven en stuurde ons bij wanneer dit belangrijk was voor de kwaliteit van de kennisclips.

We werken echt heel graag met hen

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videomarketing cases

Pro Motion Film helpt je het maximale uit je videomarketing te halen. In onze klantcases laten we zien hoe we dat doen.

Pro Motion Film Videotrajecten

Wij helpen jou aan de ideale mix video's om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

I High-End Videoproductie

eenmalige productie

✅ Filmen en editen van 1 video

✅ Script schrijven - jij, wij of samen

Extra opties:

Videostrategie & format

Extra video's voor social

Videographics in eigen huisstijl

YouTube-optimalisatie

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Vraag meer informatie aan

II High-End Videocampagne

serie video's

✅ Filmen en editen van een serie video's

✅ Scripts schrijven - jij, wij of samen

✅ Videostrategie & format

✅ Extra video's voor social

Extra opties:

Videographics in eigen huisstijl

YouTube-optimalisatie

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Vraag meer informatie aan

III Next Level Videomarketing

jaartraject

Ieder kwartaal nieuwe video's

✅ Scripts schrijven - jij, wij of samen

✅ Videostrategie & format

✅ Extra video's voor social

✅ Videographics in eigen huisstijl

✅ YouTube-optimalisatie

Extra opties:

Ondertiteling

Video in meerdere talen

Next Level Videomarketing programma