Videoproductie

Video is ideaal voor het werven, verleiden en vasthouden van klanten. 94,2% van de marketeers die nu video inzet blijft het dan ook doen. Waarom?

 • Internetters vinden video's veel fijner dan lange teksten.
 • Ze voeren sneller gewenste acties uit.
 • Ze blijven 2,6 keer zo lang op pagina's.

En zo zijn er nog veel meer voordelen. Video is kortom uiterst effectief en dit is hét moment om videoproducties te laten maken. Maar waar begin je en wat zijn uitdagingen en valkuilen?

Inhoudsopgave

Voorwaarden voor ijzersterke videoproductie

Video's kun je zelf maken, bijvoorbeeld met een smartphone. Bij professionele videoproductie komt echter veel meer kijken. Technisch, inhoudelijk en praktisch.

Pro Motion Film maakt al 12 jaar doelgerichte marketingvideo's. Een video van PMF is op de eerste plaats effectief. Want je hebt niets aan fraaie beelden als een kijker niet in actie komt.

Met video's van Pro Motion Film verspil je geen kostbaar marketingbudget en behaal jij je doelen. Nu en in de toekomst. Dit garanderen we als volgt.

Publiek en doelgroep bepalen

Zonder duidelijk plan bereik je geen doelen. Daarom begint elke succesvolle videoproductie met een uitgebreide intake. Hierin stellen we vragen als:

 • Wie ben je en waar sta je voor?
 • Wie wil je bereiken?
 • Wat vinden kijkers belangrijk? Etc.

Op basis van je antwoorden bepalen we samen een doelgerichte videomarketingstrategie. Zodat je toekomstige video's naadloos aansluiten bij je boodschap, doelen en publiek.

Bespreek de mogelijkheden

Overtuigend script schrijven

Marketing draait meer dan ooit om authenticiteit en een eerlijk verhaal. Want klanten laten zich niets meer aansmeren.

Bij videoproducties vertel je dat verhaal met beeld en geluid. Beweging trekt direct de aandacht, en dat is een groot voordeel. Met een goed script houd je bezoekers vervolgens vast en verleid je ze tot het uitvoeren van de gewenste actie. Zo maak je van kijkers kopers.

IJzersterke opnames maken

Aan de hand van het script maken we professionele opnames. Met ideaal licht en geluid, inzet van verschillende camera's, instrueren van hoofdrolspelers en meer. Video-opnames kun je niet even 'herschrijven'. Daarom zorgen we dat ze meteen goed zijn.

Perfecte video's monteren

De opnames monteren we tot slot tot doelgerichte video's voor elk gewenst platform. Waar je kijkers ook zijn en welke apparaten ze ook gebruiken.

Videoproductie uitbesteden verdien je snel terug

Video marketing is sterk in ontwikkeling en met een smartphone kun je al filmpjes maken. Bij professionele videoproductie komt echter meer kijken.

Zelf video's maken is intensief en je hebt geen enkele garantie voor succes. Zo ben je afhankelijk van je apparatuur en die veroudert snel. Bovendien gaat er veel tijd zitten in het leren monteren. Tijd die je niet in je gewone - betaalde - werkzaamheden kunt steken.

Doe je nu niets met video en wil je snel over professioneel materiaal beschikken? Besteed dan je videoproductie uit aan Pro Motion Film.

Bij Pro Motion Film maken we video's van de hoogste kwaliteit en zijn we gespecialiseerd in beeld, marketing en communicatie. Dit leidt tot video's waarmee je nu én in de toekomst kijkers werft, verleidt en vasthoudt.

Neem een kijkje

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien. ↓

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Review Albeda

Stuurde ons bij wanneer dit belangrijk was voor de kwaliteit van de kennisclips

Erna de Wolff, Onderwijskundige, Albeda

Albeda College heeft Pro Motion film gevraagd om een serie kennisclips op te nemen. Wij zijn heel erg tevreden over de manier waarop dit is gegaan. Niels dacht heel goed met ons mee, gaf feedback op de scripts die we schreven en stuurde ons bij wanneer dit belangrijk was voor de kwaliteit van de kennisclips.

Prettig in de omgang

Liselotte van 't Veer, Adviseur (Marketing) Communicatie, De Zorgcirkel

Met Niels en zijn collega's hebben we 24 locatiefilmpjes gemaakt. Dit verliep erg soepel en we zijn trots op het resultaat! Meedenkend, flexibel, goed bereikbaar en prettig in de omgang. Blij mee!

Voordelen videoproductie uitbesteden aan Pro Motion Film

✅ Verzeker jezelf van de hoogste kwaliteit. Visueel, inhoudelijk en strategisch.

✅ Laat video's maken met de beste apparatuur. Kwaliteit zit hem in details en klanten voelen het verschil.

✅ Versterk je merkbeleving en naamsbekendheid met consistente video's. Kijkers leren je kennen, gaan je waarderen en worden klant.

✅ Laat hoofdrolspelers van het scherm spatten, dankzij ongedwongen instructies. Iedereen voelt zich op zijn gemak en draagt de boodschap optimaal uit.

✅ Verlies geen geld dankzij superefficiënte opnameprocessen. Want elke minuut telt.

✅ Profiteer van ons uitgebreide netwerk. Hoe klein, groot, eenvoudig of complex je wensen ook zijn, we laten ze uitkomen.

✅ Presenteer je merk, verhaal, producten en mensen op de best mogelijke manier.

✅ Haal je deadlines. Altijd.

Jouw bedrijf boosten met doeltreffende videoproductie?

Neem nu contact met ons op via het offerte-formulier en ontvang direct vrijblijvend alle informatie die je nodig hebt.

12 + jaar ervaring in het produceren van conversieverhogende videocontent voor bedrijven

Voordelige productiekosten bij afname van een videocontentserie

✅ Altijd extra vrijblijvend advies over aanvullende videomarketing mogelijkheden

Of maak een gratis afspraak voor onze 30 minuten videomarketing sparringsessie. Ga je met ons in zee, dan ontvang je een hoop leuke extra's.

Neem nu contact op

Videoproductie: maak van kijkers kopers met deze formats

Videomarketing kun je op verschillende manieren succesvol inzetten. Dit zijn de mogelijkheden.

Vergroot vertrouwen met authentieke video's

Met eenvoudige, authentieke video's vergroot je naamsbekendheid onder bestaande en nieuwe afnemers. Dit is essentieel, want mensen gaan gemiddeld pas na 8 contactmomenten over tot actie.

Met eenvoudige video's voor je website, social media en advertenties ben je heel gericht zichtbaar bij de mensen die je wilt bereiken.

Interessante eenvoudige video's die je kunt delen zijn:

 • Educatieve video's voor klanten
 • Antwoorden op veelgestelde vragen
 • Video's voor interne communicatie
 • Korte clips voor sociale media

Pro Motion Film maakt deze video's voor je. Snel, efficiënt en voordelig. Ook hergebruiken we desgewenst opnames voor verschillende platforms en doeleinden. Zo haal jij het maximale uit je marketingbudget en verlies je geen geld.

Bespreek de mogelijkheden

Maak indruk met uitgebreide videoproducties

Je kunt maar een keer een eerste indruk maken. Doe het daarom meteen goed met een uitgebreide video van Pro Motion Film.

Voorbeelden van uitgebreide video's zijn:

 • High-end video voor de homepage
 • Online advertentiecampagnes
 • Explainer video's voor complexe onderwerpen
 • Opnames met een drone
 • Video-opnames op locatie met meerdere camera's

Uitgebreide video's zijn vrijwel altijd maatwerk en tijdens het productieproces kan er veel mis gaan. Vertrouw daarom op de 12+ jaar ervaring van Pro Motion Film in vrijwel elke branche.

We weten wat werkt, kennen de valkuilen en beantwoorden al je vragen. Zo weet jij zeker dat je videoproductie in de beste handen is. En realiseren we samen het perfecte eindresultaat. Inhoudelijk, visueel en commercieel.

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Videoproductie uitbesteden? Dit is het moment

Online video is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. En de voordelen van bewegend beeld zijn enorm. Laat daarom niet langer aanvragen lopen en profiteer van de kracht van video.

KNALT JOUW MERK AL VAN HET SCHERM?

Laat niet langer klanten lopen en maak nu een afspraak met Pro Motion Film.

Neem contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

We werken echt heel graag met hen

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Klant review bedrijfsfilm Amsterdam

Pro Motion Film heeft alles over voor de klant!

Pascalle van Haaften, Office manager, Ovidius Law

Niels en Nander hebben ons, Ovidus Law, geholpen met een bedrijfsfilm en bedrijfsfoto's. Beide gaan zij erg professioneel te werk, ze denken met je mee en nemen initiatief. Pro Motion Film heeft alles over voor de klant! Erg fijn om met hen te mogen werken en de communicatie verliep vlekkeloos.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videostrategie

Een doordachte strategie om je doelstellingen te behalen.

Videoproductie

Bedrijfsvideo's en videocontent: net zo mooi als effectief.

Videomarketing

Hands-on advies om je doelgroep online te bereiken.

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.