Wrijf de thuisblijvers in wat ze gemist hebben.

Aftermovie laten maken

Stel nou, hè, dat je evenement compleet mislukt. Stromende regen, zandstorm, stroomstoring, nauwelijks bezoekers of deelnemers: compleet in het water gevallen. Zelfs dán moet je een aftermovie laten maken. Want er zijn altijd mooie momenten. En als ze er niet zijn, zorgen wij dat ze in ieder geval mooi in beeld worden gebracht.

Verbinding en impact

Even zonder dollen, we gaan natuurlijk uit van een geslaagd evenement. Dan moet je helemaal een aftermovie laten maken. Want een aftermovie verbindt. Hiermee geef je de bezoekers iets dat ze kunnen delen: met elkaar, met de thuisblijvers, met toekomstige bezoekers. Een aftermovie is dus ook meteen reclame waarmee je de impact van je event vergroot.

Aftermovie laten maken van evenement
Achter de schermen opnames van een aftermovie.

Juiste stijl en sfeer

Elke aftermovie die we maken ademt in alles de stijl en sfeer van het evenement. Er zijn verschillende formats mogelijk, zoals een compilatie van de highlights, interviews, korte quotes van bezoekers en outtakes uit presentaties. Je kunt ook verschillende formats combineren. Heb je meteen meerdere
video's om te delen voor extra exposure. Een paar voorbeelden (geluid aan!):

Welverdiend toetje

Een aftermovie is het toetje dat elk mooi evenement verdient. Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden.

✔ Specialist in spoedklussen

✔ Cinematografische storytelling

✔ Meer video's voor minder

Vraag meer informatie aan

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, The Policed

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Hele fijne samenwerking!

Heleen Vos, Tyche

Hele fijne samenwerking! We zijn superblij met het resultaat van Promotion Film. Onze feedback op de eerste versie is heel goed en snel verwerkt totdat we precies kregen wat we voor ogen hadden. Ook was het filmen samen een hele leuke ervaring!

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Andere diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Alle andere diensten

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!