Wrijf de thuisblijvers in wat ze gemist hebben.
Creëer een hoge betrokkenheid op sociale media met een prachtige aftermovie van jouw evenement. Nu met extra videoversie voor social media.

Beoordeling van klanten: 5/5 51 beoordelingen

Aftermovie laten maken

Aftermovie laten maken? Stel nou, hè, dat je evenement compleet mislukt. Stromende regen, zandstorm, stroomstoring, nauwelijks bezoekers of deelnemers: compleet in het water gevallen. Zelfs dán moet je een aftermovie laten maken. Want er zijn altijd mooie momenten. En als ze er niet zijn, zorgen wij dat ze in ieder geval mooi in beeld worden gebracht.

Een goede aftermovie creëert verbinding en impact

Even zonder dollen, we gaan natuurlijk uit van een geslaagd evenement. Dan moet je helemaal een aftermovie laten maken. Want een aftermovie verbindt. Hiermee geef je de bezoekers iets dat ze kunnen delen: met elkaar, met de thuisblijvers, met toekomstige bezoekers. Een aftermovie is dus ook meteen reclame waarmee je de impact van je event vergroot.

Een paar voorbeelden (geluid aan!):

Onze laatste Aftermovies

ETHGlobal

Visietech

Yellowtail

Login VSI

TKB

Jong Logistiek Nederland

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Een professionele aftermovie in de juiste stijl en sfeer

Elke aftermovie die we maken ademt in alles de stijl en sfeer van het evenement. Er zijn verschillende formats mogelijk, zoals een compilatie van de highlights, interviews, korte quotes van bezoekers en outtakes uit presentaties. Je kunt ook verschillende formats combineren. Heb je meteen meerdere video's om te delen voor extra exposure.

Aftermovie filmen
Duiding tijdens zakelijk evenement

Dit is waarom onze klanten een aftermovie van Pro Motion Film kiezen

✅ Kwaliteit

Met trots kunnen we zeggen dat we al sinds 2011 aftermovies maken en inmiddels 250+ bedrijven hebben geholpen met meer dan 1400 videoproducties. We weten daardoor precies wat werkt, en wat niet.

✅ Strakke edits op muziek

Een sterke sfeerimpressie valt of staat door de combinatie van beeld en muziek. Onze editors zijn daarom getraind om de opnames ritmisch te editen op passende muziek, op die manier blijft de aftermovie echt hangen bij je doelgroep.

✅ Snelheid

Wij weten dat een aftermovie snel online moet. Daarom leveren we jouw aftermovie binnen 1 tot 2 werkdagen aan. Dezelfde snelheid zie je terug tijdens het filmen: in een fijn hoog tempo draaien we alle shots die we nodig hebben voor een fantastische aftermovie.

Jouw bedrijf boosten met een doeltreffende aftermovie?

Neem nu contact met ons op via het offerte-formulier en ontvang direct vrijblijvend alle informatie die je nodig hebt.

Hoe gebruik je een aftermovie in je marketingstrategie?

Een aftermovie kun je op meerdere manieren effectief inzetten.

De meest populaire reden om een aftermovie te laten maken is dat je deze kort na het evenement via LinkedIn kunt delen met je volgers. Tag gastsprekers en bezoekers in je bericht en de kans is groot dat zij de aftermovie ook met hun netwerk zullen delen.

Je kunt een aftermovie ook gebruiken als promotiefilm voor de volgende editie van je evenement. Vaak maken wij daarom ook een langere versie met bijvoorbeeld quotes van bezoekers. In deze video kun je vertellen waarom het waardevol is om bij het evenement aanwezig te zijn.

Gemiddelde kosten van een aftermovie

Wat kost een aftermovie? De onderstaande prijzen geven je een idee. Genoemde prijzen zijn exclusief btw, reiskosten, professionele voice-over en maatwerk graphics.

Aftermovie Tarieven 2024

Aftermovie Pro 4 uur filmen met cameraman, aftermovie van 60 seconden € 1.170
Aftermovie Premium 8 uur filmen met cameraman, aftermovie van 120 seconden met interviews € 1.550

Nu inclusief extra videoversie voor social media.

Dit is wat klanten zeggen over onze aftermovies

Fijne mensen, snelle service, snelle oplevering

Sigrid Koekoek, Directeur, Visietech b.v.

Met ons 25 jarig jubileum van ons bedrijf hebben wij een geweldige herinnering in de vorm van foto en video van Pro Motion Film ontvangen. Onzichtbaar bewogen zij zich door ons evenement en hebben daarmee geweldige beelden gemaakt. Aanrader! Fijne mensen, snelle service, snelle oplevering van producten, top!

Review aftermovie videograaf

Waren op zoek naar videograaf voor aftermovie

Marleen Mulder , Marketing medewerker, Gadero

Voor ons personeelsfeest waren wij op zoek naar een videograaf die voor ons een mooie aftermovie kon maken. Niels en Justin hebben erg mooi werk geleverd en wij kunnen terugkijken op een mooi feest!

Review Vincent

Alles aan gedaan om het eindproduct helemaal naar wens te maken

Vincent Both, Regio ambassadeur West, Jong Logistiek Nederland

Kwaliteit, snelheid en vriendelijkheid. Het contact met Niels van Pro Motion Film is altijd soepel verlopen. Bovendien is de video van hoge kwaliteit, snel opgeleverd, wordt er actief geluisterd naar feedback en alles aan gedaan zodat het eindproduct helemaal naar wens is. Top bedrijf!

Review Nynke

Heeft ons evenement prachtig vastgelegd

Nynke Hogeveen, Marketing Communications Specialist , DATPROF

Pro Motion Film heeft onze DATPROF Experience in Zaandam prachtig vastgelegd. Professioneel maar informeel in de omgang. Goeie en snelle communicatie en mooi resultaat!

Aftermovie laten maken? Jouw welverdiende toetje

Een aftermovie is het toetje dat elk mooi evenement verdient. Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden.

✅ Specialist in spoedklussen

✅ Cinematografische storytelling

✅ Meer video's voor minder

Neem contact op

Veelgestelde vragen en tips over een aftermovie laten maken

Hoe breng je product en klant op één lijn?

Een belangrijk voordeel van een aftermovie is dat het een gevoel van 'saamhorigheid' creëert.

Dat geldt ook zeker voor zakelijke events. Je kunt als klant zeggen 'ik was erbij', 'ik maakte er onderdeel van uit'. Dat is uiteindelijk wat je als productaanbieder wilt bereiken: jouw product integreren in de identiteit van je klanten.

De verbindende factor is heel belangrijk: deze laat zien dat je deel bent van de 'club'.

Wat kan je allemaal laten zien in een aftermovie?

Tijdens evenementen heeft het altijd zin om losse individuen uit te lichten en te interviewen.

Laat zien hoe zij op bepaalde zaken (waar iedereen bij betrokken was) reageren en laat een paar oneliners zien in het eindresultaat. Zo geef je een mooi beeld van hoe klanten of gasten in het evenement stonden.

Dat geeft je als kijker de mogelijkheid je met deze personen te identificeren en te denken: 'Hé, zij hebben het erg naar hun zin; als ik daar ben, zal ik ook plezier hebben.'

Hoe richt je je in een aftermovie tot het publiek?

Het is altijd aan te raden om dankbaarheid te tonen. Bedank mensen voor hun komst en laat weten dat zij mede voor het succes hebben gezorgd.

Een evenement, show of voorstelling is niet hetzelfde zonder publiek: centraal staat de wisselwerking tussen publiek en sprekers. Met een simpel dankwoordje kan je iemand over de streep trekken en wellicht voor jaren aan je binden.

Het publiek van de aftermovie beperkt zich nooit alleen tot de mensen die aanwezig waren, ook voor een buitenstander moet deze toegevoegde waarde hebben. Bijvoorbeeld: 'je was er deze keer niet bij, maar niet getreurd: er komt een volgende editie! Dan ben je van harte welkom!'

Wat levert een aftermovie mij op?

Het gewenste 'roze' brileffect: een aftermovie is meer dan een samenvatting, maar vooral ook een feel goodimpressie. Een aftermovie laat de mooie kanten (de hoogtepunten) van een evenement zien.

Wat hoort er niet thuis in een aftermovie?

Een aftermovie is slechts enkele minuten lang. Dat betekent: keuzes maken. Veel dingen schrappen, maar toch de illusie van een totaalplaatje in stand houden.

Hoe verbreek je die illusie? Door te veel in te zoomen op individuele ervaringen. Shots van individuen zijn prima, maar deze mogen over het algemeen niet langer dan enkele secondes duren. Het is belangrijk ook de 'grote lijn' in beeld te brengen, onder andere door te laten zien wat er centraal op het podium gebeurt, of door een overzichtsbeeld met een dronecamera te laten zien. Je dient de chronologische volgorde in principe niet te verbreken. Hou het bij hoogtepunten: niet de hele speech, maar één sterke oneliner. Less is more.

Wat maakt aftermovies tegenwoordig zo populair?

Aftermovies zijn echt iets van deze tijd. Dat heeft onder meer te maken met de opkomst van live evenementen. Omdat aftermovies vrij kort zijn, zijn ze ideaal in te zetten op YouTube en op verschillende sociale mediaplatformen. Een aftermovie geeft liefhebbers van festivals de eerste indruk van wat ze zoal mogen verwachten.

Het leuke van een aftermovie is dat het eigenlijk een soort verkapte reclamespot is. Het is de realiteit, maar dan gezien door een roze bril.

Waarom een aftermovie laten maken via Pro Motion Film?

Het in elkaar zetten van een aftermovie is makkelijker gezegd dan gedaan. Het resultaat bedraagt maar enkele minuten, maar daarvoor is wel een selectie gemaakt uit misschien wel uren film. Hoe groter het evenement of de gebeurtenis, hoe meer beeldmateriaal je zult hebben en hoe meer je in elkaar zult moeten schuiven om een totaalbeeld te creëren.

Pro Motion Film geeft jouw evenement het 'toetje' dat het verdient. Of de kers op je taart, zo je wilt. ↓

Je doelgroep bereiken, informeren en overtuigen met een aftermovie?

Deel je wensen en ontvang vrijblijvend advies over videomarketing.

Neem contact op

Klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92