Iemand die zorgt dat het geen pijn doet aan je ogen.

Video editor inhuren

Hoe nauwkeurig je het recept ook volgt, de ingrediënten afweegt, de eiwitten opklopt, de schaal invet en de oventemperatuur reguleert: één misstap en je soufflé sist leeg als een lekke ballon. Met een video gaat het net zo. Het maakt niet uit hoe mooi je beelden zijn, hoe meeslepend je storytelling of hoe overtuigend je verhaal: een montage zonder ritme zakt in als een mislukte soufflé.

Ritmegevoel

Ga je een video editor inhuren? Kies dan voor iemand met ritmegevoel. Dat zorgt voor een montage met vaart. Dynamische beelden die de aandacht pakken en vasthouden. Waar wat je ziet en wat je hoort in elkaar grijpen en elkaar versterken. Allemaal in dienst van het verhaal, natuurlijk. Want een goede montage is ondersteunend aan de storytelling.

Videomontage voor productvideo van Zeeman

Kloppen, niet rammelen

Een montage moet kloppen, niet rammelen. Je weet het wanneer je het ziet. En hoort. Dus zorg dat je geluid aanstaat:

Kost dat? (indicatie)

Videomontage 60 seconden Vanaf € 250,-
Videomontage 120 seconden Vanaf € 325,-

Daarvoor creëren onze video-editors niet alleen een goedlopend verhaal met sterke beelden en klinkende audio-overgangen. Ook kleurcorrectie, audionabewerking, achtergrondmuziek, ondertiteling en graphics pakken we mee. Met beeldformaat en lengte aangepast aan het kanaal: website, YouTube, Instagram, LinkedIn enzovoort.

De mooiste beelden worden geselecteerd

Is er nog meer mogelijk?

Ja, er is nog meer mogelijk:

✔ 4K montages

✔ Extra korte versies monteren

✔ Verschillende videoformaten zoals 4:5

✔ Video opknippen in korte items

✔ Spoedmontages (binnen 24 uur)

✔ Live montage (op locatie)

Meer weten? Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden. Je kunt ook:

Vraag gratis informatie aan

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, The Policed

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

We werken echt heel graag met hen.

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Creatieve ideeën

Pien Jongenelen, De Bieb

We hadden een hele prettige samenwerking met Pro Motion Film en zijn erg blij met het resultaat. Al meerdere positieve reacties van de verschillende doelgroepen! Uitvoerend producent Niels luisterde goed naar onze wensen en wist deze perfect te combineren met zijn creatieve ideeën.

Gaaf geworden

David Brode, RiplRock

Onze bedrijfsfilm en de verschillende opnames met klanten zijn gaaf geworden. Zelfs een aantal maanden na de opnames was Pro Motion Film bereid om mee te denken met onze wensen. Als we nog iets nodig hebben weten we jullie te vinden!

Klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Gratis advies over videocontent?

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!