Een professionele videograaf die zich inzet voor een Oscarwaardig eindproduct.

Videograaf inhuren

Je kunt natuurlijk een cameraman inhuren. En dan, wanneer alle beelden zijn geschoten, een video editor inhuren die het tot een Oscarwaardig eindproduct monteert. Dan kan. Bijvoorbeeld bij ons. Maar weet je wat ook kan? Een videograaf inhuren. Ben je in één keer klaar.

Cameraman …

Onze videografen zijn allrounders die alle aspecten van het vak beheersen. Als je wilt, nemen ze ook meteen regie, belichting en geluid voor hun rekening. Scheelt je mooi de inhuur van een hele filmcrew. Ze zijn gewend om onder de meest uiteenlopende omstandigheden te filmen. En hebben ervaring met tal van producties: productshoots, campagnevideo's, documentaires, sfeerimpressies, interviews en meer.


… en video-editor ineen

Wanneer de shoot klaar is, gaat de cameramanpet af en de video-editorpet op. Het resultaat is een montage met vaart. Hoogwaardige storytelling met krachtige beelden en audio-overgangen die het verhaal ondersteunen. Ook aan zaken als kleurcorrectie, audionabewerking en achtergrondmuziek wordt gedacht. Desgewenst verzorgen we ondertiteling en graphics. En beeldformaat en lengte passen we uiteraard aan het kanaal aan: website, YouTube, Instagram, LinkedIn of een ander platform.

Kijk maar

In onze showreel krijg je een goed beeld van de kunsten van onze videomakers. Vergeet niet je geluid aan te zetten.

Inclusief apparatuur

Als je een videograaf inhuurt bij Pro Motion Film, is alle benodigde apparatuur inbegrepen. Dit is de filmset waar we gebruik van maken:

Sony PXW-FX9, Sony PXW-FS7, Canon 50 mm lens, Tamron 24-70 mm, Canon 135 mm, Samyang 24, 35 en 85 mm objectieven, Atomos afkijkmonitor, Zacuto Viewfinder, 2 x Akurat S8 ledpanelen, Sachtler
ACE statief, Rode NTG3 richtmicrofoon, 2 x Sennheiser zendertje.

Meer weten?

Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden.

Meteen videograaf inplannen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, The Policed

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

We werken echt heel graag met hen.

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Hele fijne samenwerking!

Heleen Vos, Tyche

Hele fijne samenwerking! We zijn superblij met het resultaat van Promotion Film. Onze feedback op de eerste versie is heel goed en snel verwerkt totdat we precies kregen wat we voor ogen hadden. Ook was het filmen samen een hele leuke ervaring!

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Gaaf geworden

David Brode, RiplRock

Onze bedrijfsfilm en de verschillende opnames met klanten zijn gaaf geworden. Zelfs een aantal maanden na de opnames was Pro Motion Film bereid om mee te denken met onze wensen. Als we nog iets nodig hebben weten we jullie te vinden!

Klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Gratis advies over videocontent?

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!