Documentaire

Pro Motion Film: Behind The Scenes

Hoe gaat het er achter de schermen aan toe bij een videoproductiebedrijf?

Onze stagiair Daan maakte deze korte film over Pro Motion Film terwijl hij met ons meeliep.

Volg onze filmcrew van locatie naar locatie

Bekijk de film Pro Motion Film: Behind The Scenes en kom er achter hoe het werk van een videoproductiebedrijf er uit ziet.

In een tijdspanne van 2 weken staan we te filmen op een dak, in de Kruidvat, de Beurs van Berlage en op het Circuit van Zandvoort. Als videoproductiebedrijf komen we werkelijk overal en is geen dag saai.

Waarom een film over ons bedrijf?

Wij willen ons niet verschuilen achter websiteteksten of foto's. Het antwoord op Wie wij zijn en Wat wij doen wordt pas echt duidelijk via een film.

Waarom een film voor jouw bedrijf?

Je vindt online enorm veel bedrijven waarbij eigenlijk helemaal niet duidelijk wordt wat ze doen of wie ze zijn. Dat is nu net wat wij met onze video's proberen op te lossen. Het moet voor een klant meteen duidelijk zijn wie je bent en wat je doet. Video is daar een heel geschikt middel voor.

Oprechte interesse in jouw verhaal

Suzanne Rotteveel, Eigenaar, Oogstgoed

Als je een videoportret wilt waarin je op een natuurlijke manier en vanuit je eigen kracht je verhaal doet én dat mooi in beeld is gebracht, dan moet je bij de jongens van Pro Motion Film zijn. Niels begeleidde me goed mijn verhaal in en bleef tegelijk ook scherp op de details. Hij is een professional met geduld en oprechte interesse in jouw verhaal. Ik ben trots op het eindresultaat!

Uiterst responsief en professioneel

Sarah Rouwendal, Digital Marketing Specialist, Giarte Media Group B.V.

Het was geweldig werken met Pro Motion Film! Het team is uiterst responsief en professioneel, en we waren blij met het geleverde eindresultaat voor een geweldige prijs. Zou het zeker aanraden!

"Ik wil met Pro Motion Film transparant en persoonlijk overkomen. Daarom deze korte documentaire. Zodat iedereen kan zien hoe we te werk gaan."

- Niels de Groot, oprichter van Pro Motion Film

Is jouw bedrijf voldoende zichtbaar met video?

Nog niet? Of zijn er verbeterpunten? Dan laat je online nog kansen liggen. Wij adviseren je graag over wat er allemaal mogelijk is met video.

Neem contact op

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!