Apparatuur

Wij werken met professionele camera's zoals de Sony PXW-FS7, met vijf vaste prime lenzen en een uitgebreide audiosetup met vier XLR ingangen waarop we tegelijkertijd een shotgun, stereomic en wireless microfoon kunnen aansluiten.

Audio-set up in combinatie met Sony PXW-FS7, met Rode NTG3, Rode Stereo Mic X en Senheisser 112 EW wireless microfoon.

We gebruiken ook regelmatig camera's uit de Canon EOS Cinema, Blackmagic en RED serie. Onze set-up bestaat verder uit meerdere stabilisatiesystemen en een drone.

Sony PXW-FS7

Dit is de ideale camera voor hoogwaardige documentaire en corporate video. Bekijk onderstaande video met Niels de Groot die onze Sony PXW-FS7 setup met Zacuto gear kort demonstreert.

Canon Cinema EOS camera's

Weinig ruis, een hoge gevoeligheid en prachtige scherpte diepte. Het filmen met de Canon EOS Cinema camera zit standaard bij onze prijs inbegrepen. De camera werkt met verwisselbare objectieven, waarmee we ons altijd kunnen aanpassen aan de juiste situatie. Deze camera gebruiken we vaak bij meercameraregistraties.

We gaan op draaidag en nemen mee...

Onze standaard uitrusting tijdens een draaidag.

Objectieven

Onze cameralenzen zijn geschikt voor iedere situatie. Wij hebben een uitgebreid assortiment, van groothoek tot zoom. Overwegend prime lenzen. De objectieven worden gebruikt in combinatie met onze Sony PXW-FS7 en Canon EOS camera's.

Objectieven in eigen beheer:

  • Tokina 11-16mm 2.8
  • Samyang 24mm 1.5
  • Samyang 35mm 1.5
  • Canon 50mm 1.2
  • Samyang 85mm 1.5
  • Tamron 24-70mm 2.8
  • Canon 135mm 2.0
  • Canon 100-400mm 4.5 - 5.6mm

De kracht van Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!