Inhoud. Want je bent meer dan een knap koppie.

Video-interview opnemen

Een video interview opnemen doe je om jouw doelgroep te trakteren op inhoudelijke en waardevolle content.

Interviews zijn de beste manier om inspirerende verhalen te delen of te praten over jouw vakgebied. Laat deskundigen aan het woord of interview je klanten. Pak dit professioneel aan voor een optimaal resultaat. Zo creëer je waardevolle content voor je doelgroep.

Kennis delen met je doelgroep

Een video interview opnemen is de perfecte manier om kennis te delen. Je kunt makkelijk in een vraaggesprek belangrijke onderwerpen bespreken.

Door dit professioneel te laten monteren door een ervaren editor krijg je waardevolle video's ideaal om te delen op social media kanalen of de website.

Je kunt dit met één video doen, of een hele reeks als onderdeel van je video content marketing.

Interview met de CEO

Welke mensen kan je interviewen?

Een video interview opnemen biedt veel mogelijkheden. Nodig bijvoorbeeld experts van verschillende gebieden uit: zaken waar jouw klanten veel mee te maken hebben. De kennis van deze experts kan voor jouw doelgroep goud waard zijn.

Een andere optie is om juist jouw doelgroep aan het woord te laten. Dit komt dan al heel dicht in de buurt van bijvoorbeeld een testimonial. Aan de hand van de vraaggesprekken kunnen nieuwe klanten jou beter leren kennen.

Wat is de ideale interview setting?

Een video interview opnemen kan op verschillende manieren. Kies je ervoor om één persoon met één camera in beeld te nemen? Dat is snel en makkelijk.

Of kies voor een setting met meerdere camera's. Daarmee kun je een dynamische setting maken waarbij bijvoorbeeld ook de interviewer in beeld komt. Hierdoor wordt het een echt gesprek. Wij kunnen je hierover adviseren.

Meercamera interview registratie
Interview set-up met meerdere camera's.

Hoe ziet zo'n interview video er uit?

Bekijk hieronder onze interview video showcase.

Content traktatie

Met interiews kun je jouw doelgroep trakteren op waardevolle inhoud. Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden.

✔ Specialist in spoedklussen

✔ Cinematografische storytelling

✔ Meer video's voor minder

Vraag gratis meer informatie aan

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, The Policed

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

We werken echt heel graag met hen.

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Great cinematic doc style video's

Michael van Batenburg

We decided many times to work with Pro Motion Film. The professional way of working with great value for money. Great cinematic doc style video's with great storytelling.

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, Kamer van Koophandel

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Gaaf geworden

David Brode, RiplRock

Onze bedrijfsfilm en de verschillende opnames met klanten zijn gaaf geworden. Zelfs een aantal maanden na de opnames was Pro Motion Film bereid om mee te denken met onze wensen. Als we nog iets nodig hebben weten we jullie te vinden!

Professionele interviews

Pearl Vink, Up Magazine

Pro Motion Film heeft op zeer professionele wijze interviews in beeld gebracht. Gedurende het interview let de cameraman niet alleen op het interview, maar ook op de interactie tussen de sprekers. Hij slaagt erin beelden vast te leggen die karakteriserend, authentiek en representatief zijn.

Klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Andere diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Alle andere diensten

Gratis advies over videocontent?

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!