Inhoud. Want je bent meer dan een knap koppie.

Video-interview opnemen

Een video-interview opnemen is de beste manier om schrijfkramp te voorkomen. Nee, daarmee bedoelen we niet de kramp in je vingers als je te lang achter elkaar schrijft. Er is een andere, veel dodelijkere, vorm van schrijfkramp: overdreven formeel en ouderwets taalgebruik. Vaak als mensen iets moeten schrijven, schieten ze automatisch in de schrijfkramp. Het gevolg is een doodsaai verhaal zonder enige authenticiteit dat niemand wil lezen. Gelukkig is er een medicijn: een interview filmen. Pro Motion Film is je dokter.

Laat een interview filmen

In een interview reageren mensen spontaan en oprecht. Dat is authentieker en overtuigender dan een opname van een vooraf uitgeschreven script. Want dat wil nog weleens krampachtig overkomen. Bovendien verrast de interviewer met vragen. Die zetten aan tot denken en zorgen voor verdieping en verrassing. Zo ontstaan verhalen die er echt toe doen. Daarmee zeg je natuurlijk veel meer. Zeker als de kijker ook de lichaamstaal en intonatie van de geïnterviewde ziet en hoort.

Dat maakt een interview-video zo'n waardevolle en boeiende manier om kennis met je doelgroep te delen. Je kunt bijvoorbeeld een expert interviewen, de medewerkers van je bedrijf óf de doelgroep zelf. Welke vorm het beste past, hangt helemaal af van wat je wil bereiken met je video. Als onderdeel van een socialmediacampagne is een serie van interview-video's bijvoorbeeld een goed idee. Dan maken we een aantal outtakes van de volledige video die je deelt als previews op social media.

Video interview voor ondernemersplatform nlgroeit

Hoe interview-video vastleggen?

Een interview kun je op veel verschillende manieren vastleggen. Komt de interviewer ook in beeld, of zie je alleen de geïnterviewde? Kiezen we voor een basic gespreksregistratie, of pakken we het creatiever aan met visual storytelling? Bij dat laatste combineren we mooie sfeeropnames, close-ups, eventueel archiefmateriaal en andere shots tot een documentaire-achtige videoproductie.

Liever een talkshowformat? Dan nemen we het interview op in een echte studio. Voor welke stijl je ook gaat, het mooist is om met twee camera's te filmen. Dan belichten we het gesprek vanuit meerdere perspectieven, dat zorgt voor extra dynamiek. Maar met één camera is natuurlijk ook mogelijk. Je ziet: mogelijkheden te over. Daarom stemmen we alle opties van tevoren met elkaar af.

Van concept tot publicatie

Wat wil je met een interview-video bereiken? Bij Pro Motion Film denken we graag met je mee vanuit die vraagstelling zodat de video precies z'n doel bereikt. We verzorgen niet alleen de (post)productie, maar ook de conceptontwikkeling en publicatie. Desgewenst regelen we de opnamelocaties en uiteraard regisseren we het gesprek op natuurlijke wijze, zodat iedereen inhoudelijk goed overkomt.

Ook een interview laten filmen? Bel 020 - 233 33 51 of mail naar [email protected].

✔ Specialist in spoedklussen

✔ Cinematografische storytelling

✔ Meer video's voor minder

Vraag gratis meer informatie aan

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Vooral de kwaliteit bleek super!

Annemijn Visscher, Onderzoeker, GGD Flevoland

Voor het maken van 3 videodocumentaires hebben wij gekozen voor Pro Motion Film. Bij dit bedrijf was de prijs voor onze opdracht verreweg het voordeligst, maar vooral de kwaliteit bleek super! Het filmen en monteren ging volgens onze wensen en Niels gaf zelf ook handige suggesties en ideeën. Wanneer ik weer een filmopdracht zou hebben, zou ik Pro Motion Film zo weer vragen!

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, The Policed

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

We werken echt heel graag met hen.

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Great cinematic doc style video's

Michael van Batenburg

We decided many times to work with Pro Motion Film. The professional way of working with great value for money. Great cinematic doc style video's with great storytelling.

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Gaaf geworden

David Brode, RiplRock

Onze bedrijfsfilm en de verschillende opnames met klanten zijn gaaf geworden. Zelfs een aantal maanden na de opnames was Pro Motion Film bereid om mee te denken met onze wensen. Als we nog iets nodig hebben weten we jullie te vinden!

Professionele interviews

Pearl Vink, Up Magazine

Pro Motion Film heeft op zeer professionele wijze interviews in beeld gebracht. Gedurende het interview let de cameraman niet alleen op het interview, maar ook op de interactie tussen de sprekers. Hij slaagt erin beelden vast te leggen die karakteriserend, authentiek en representatief zijn.

Klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Andere diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Alle andere diensten

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!