Met Rotterdam op de achtergrond heb je geen setdresser meer nodig! 

Videoproductie Rotterdam

Een videoproductie in Rotterdam laten maken? Dat is een uitstekend plan. De tweede stad van het land is heel anders dan Amsterdam. De uitstraling hier is een stuk moderner. Alles is een stuk meer bij de tijd. Rotterdam heeft tal van gevestigde, maar ook vele opkomende bedrijven. Deze hebben stuk voor stuk een verhaal te vertellen. Pro Motion Film staat voor elk van hen klaar om die verhalen met dynamische beelden in een hoogwaardige film tot leven te brengen. Wat is er nu beter dan een bedrijfsverhaal vertellen met professionele videocontent?

Pro Motion Film in Rotterdam

Wist je dat Pro Motion Film al verschillende bedrijfsfilms heeft opgenomen in Rotterdam? Zo werd een aantal jaar geleden één van onze films getoond aan een 7.000 koppen tellende menigte van ondernemers tijdens de Business Boost Live in AHOY Rotterdam. We hebben er een video van:

Waarom filmen in Rotterdam?

Rotterdam is een grote, bruisende stad - de tweede stad van het land. In Nederland is er geen andere stad die erop lijkt. Denk je aan Rotterdam, dan denk je natuurlijk aan de Erasmusbrug, je denkt aan Feyenoord (of Sparta) en natuurlijk aan de Wereldhaven. Filmen bij het water zit er dik in. Open water staat ook symbool voor hoop, kansen, een mooie toekomst. In wat voor branche je ook werkzaam bent, filmen bij het water is altijd een aanrader.

Oog voor Rotterdam

De stad maakt onderdeel uit van de ondernemer. Dat geldt voor Rotterdammers, maar ook voor de bewoners alle andere steden in Nederland. Vandaar dat onze tip is de identiteit van je stad in je video te verwerken. Je stad is onderdeel van jou én van je bedrijf. Vandaar dat Pro Motion Film tijdens het filmen altijd zo goed mogelijk op de omgeving let en hier zoveel mogelijk van mee pikt. Je doelgroep wil mooie, sfeervolle beelden zien. Het fijne van een stad als Rotterdam is dat je aan het water ver over de stad uit kunt kijken. Ook zijn er genoeg hoge gebouwen om vanaf hoogte te filmen. Lekker dicht bij de grond doe je in een levendig straatje.

Bekijk hier een promotievideo vol met levendige beelden uit Rotterdam:

Storytelling in videocontent

Waarom een bedrijfsfilm opnemen? Dat spreekt voor zich: je kunt hiermee je bedrijf écht op de kaart zetten. Bij de bedrijfsfilm verwerk je behalve de mensen - veelal Rotterdammers - natuurlijk ook het gebouw. Ook wil je de omgeving betrekken, want jij draagt iets bij aan de stad. Een grote stad als Rotterdam leent zich ook uitermate goed voor de opnames van een aftermovie of evenementfilm. Er zijn nu eenmaal een hoop evenementen in de stad om een film van te maken. In een aftermovie verwerk je ook de locatie. Die is in Rotterdam iconisch.

De Film- en Mediavisie

Rotterdam heeft een Film- en Mediavisie (2019-2022) die officieel vastgesteld is door het college van burgemeester en wethouders van de stad. In deze visie wordt ernaar gestreefd het Rotterdamse media- en filmklimaat te versterken, met de nadruk op een toename van film-, tv- en mediaproducties van hoge kwaliteit. Rotterdam staat dus zeker ook open voor filmopnames. Net als voor andere steden geldt er een filmprotocol waarin staat vastgelegd wat wel en wat niet mag tijdens het filmen en waarvoor je een vergunning nodig hebt. Bij het reserveren van een locatie moet je onder meer rekening houden met andere evenementen.

Waar schrijf je je in?

In Rotterdam kun je je opnames inschrijven bij de Centrale Film Planning. Na voltooiing van de inschrijving krijg je een ontvangstbewijs. Let wel op: ingeschreven staan, staat niet per definitie gelijk aan toestemming hebben om te filmen. Hiervoor kun je een vergunning nodig hebben.

Filmen in Rotterdam met Pro Motion Film

Rotterdam is een stad met een iconische setting. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van film in Rotterdam, stuur dan vrijblijvend een mail naar [email protected] of bel naar 020-233 33 51. Pro Motion Film is in heel het land actief, is specialist in spoedklussen en focust op cinematografische storytelling. Met gebundelde krachten maken we een topproduct.

✔ Specialist in spoedklussen

✔ Cinematografische storytelling

✔ Meer video's voor minder

Meer informatie aanvragen

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videostrategie

Een doordachte strategie om je doelstellingen te behalen.

Videoproductie

Bedrijfsvideo's en videocontent: net zo mooi als effectief.

Videomarketing

Hands-on advies om je doelgroep online te bereiken.

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Knalt jouw merk al van het scherm?

Je doelgroep bereiken, informeren en overtuigen met online video? Gaan we doen.

Deel je wensen en ontvang vrijblijvend advies over videomarketing.

Neem contact op

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Onze klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen

Paul Raatgever, Directeur-eigenaar, Proper

Begonnen met 1 zakelijke promotiefilm voor proper.nl hebben we inmiddels in 2 maanden meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen. De samenwerking met Niels en zijn team was zeer professioneel en meedenkend. Wij raden Pro Motion Film zeer zeker aan bij andere geïnteresseerden.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials