Met Rotterdam op de achtergrond heb je geen setdresser meer nodig! 

Beoordeling van klanten: 5/5 52 beoordelingen

Videoproductie Rotterdam

Een videoproductie in Rotterdam laten maken? Dat is een uitstekend plan. De tweede stad van het land is heel anders dan Amsterdam. De uitstraling hier is een stuk moderner. Alles is een stuk meer bij de tijd. Rotterdam heeft tal van gevestigde, maar ook vele opkomende bedrijven. Deze hebben stuk voor stuk een verhaal te vertellen. Pro Motion Film staat voor elk van hen klaar om die verhalen met dynamische beelden in een hoogwaardige film tot leven te brengen. Wat is er nu beter dan een bedrijfsverhaal vertellen met professionele videocontent?

Plan vrijblijvende kennismaking

Pro Motion Film in Rotterdam

Wist je dat Pro Motion Film al verschillende bedrijfsfilms heeft opgenomen in Rotterdam? Zo werd een aantal jaar geleden één van onze films getoond aan een 7.000 koppen tellende menigte van ondernemers tijdens de Business Boost Live in AHOY Rotterdam.

En recent hebben we in Rotterdam opnames gemaakt voor klanten zoals Albeda College, Easygenerator en Erasmus MC. Bekijk hier de film van Erasmus MC:

Waarom filmen in Rotterdam?

Rotterdam is een grote, bruisende stad - de tweede stad van het land. In Nederland is er geen andere stad die erop lijkt. Denk je aan Rotterdam, dan denk je natuurlijk aan de Erasmusbrug, je denkt aan Feyenoord (of Sparta) en natuurlijk aan de Wereldhaven. Filmen bij het water zit er dik in. Open water staat ook symbool voor hoop, kansen, een mooie toekomst. In wat voor branche je ook werkzaam bent, filmen bij het water is altijd een aanrader.

Oog voor Rotterdam

De stad maakt onderdeel uit van de ondernemer. Dat geldt voor Rotterdammers, maar ook voor de bewoners alle andere steden in Nederland. Vandaar dat onze tip is de identiteit van je stad in je video te verwerken. Je stad is onderdeel van jou én van je bedrijf. Vandaar dat Pro Motion Film tijdens het filmen altijd zo goed mogelijk op de omgeving let en hier zoveel mogelijk van mee pikt. Je doelgroep wil mooie, sfeervolle beelden zien. Het fijne van een stad als Rotterdam is dat je aan het water ver over de stad uit kunt kijken. Ook zijn er genoeg hoge gebouwen om vanaf hoogte te filmen. Lekker dicht bij de grond doe je in een levendig straatje.

Bekijk hier een promotievideo vol met levendige beelden uit Rotterdam:

Vertel ons over jouw wensen

Storytelling in videocontent

Waarom een bedrijfsfilm opnemen? Dat spreekt voor zich: je kunt hiermee je bedrijf écht op de kaart zetten. Bij de bedrijfsfilm verwerk je behalve de mensen - veelal Rotterdammers - natuurlijk ook het gebouw. Ook wil je de omgeving betrekken, want jij draagt iets bij aan de stad. Een grote stad als Rotterdam leent zich ook uitermate goed voor de opnames van een aftermovie of evenementfilm. Er zijn nu eenmaal een hoop evenementen in de stad om een film van te maken. In een aftermovie verwerk je ook de locatie. Die is in Rotterdam iconisch.

Filmen in Rotterdam met Pro Motion Film

Rotterdam is een stad met een iconische setting. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van film in Rotterdam, stuur dan vrijblijvend een mail naar [email protected] of bel naar 020-233 33 51. Pro Motion Film is in heel het land actief, is specialist in spoedklussen en focust op cinematografische storytelling. Met gebundelde krachten maken we een topproduct.

✔ Specialist in spoedklussen

✔ Cinematografische storytelling

✔ Meer video's voor minder

Vraag offerte aan

Jouw one-stop shop voor video

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92