Met Rotterdam op de achtergrond heb je geen setdresser meer nodig! 

Videoproductie Rotterdam

Videoproductie laten maken in Rotterdam? Top plan. Rotterdam is een fantastische locatie met veel gevestigde en opkomende bedrijven die een verhaal te vertellen hebben.

En professionele videocontent is de manier om dat bedrijfsverhaal goed over te brengen.

Wat is jullie verhaal?

Wij hebben al meerdere bedrijfsfilms in Rotterdam opgenomen. Afgelopen jaar werd een van onze video's aan 7.000 ondernemers getoond tijdens Business Boost Live in Rotterdam AHOY. Hoe gaaf was dat. Bekijk hier de video:

Bedrijfsfilms maken is onze passie, al helemaal in bruisende steden. We filmen daarom graag voor bedrijven uit Rotterdam. Maakt niet uit in welke branche jullie werkzaam zijn.

Oog voor de stad Rotterdam

Rotterdam is een fantastische opnamelocatie voor videocontent. Denk aan de omgeving rondom Weena en het Rotterdams havengebied. Onze tip: Maak gebruik van die locaties als je een video gaat opnemen. Want deze stad hoort bij jullie identiteit.

Pro Motion Film neemt bij de filmopnames altijd zoveel mogelijk de omgeving mee. Zo mooi als mogelijk. Je doelgroep wil immers mooie beelden zien, en niets is mooier dan de stadsdynamiek en architectuur van Rotterdam: we kunnen filmen vanaf grote hoogtes, vanaf de Maaskant, rijdend over de Erasmusbrug, bij het Centraal station, in de metro of op de levendige straten.

Bekijk deze bedrijfsvideo's die we in Rotterdam hebben opgenomen:

Bedrijfsfilm opnemen

Een bedrijfsfilm laten maken is slim omdat jouw bedrijf hiermee echt op de kaart komt te staan. Voor het Rotterdamse recruitmentbureau Magnet.me maakten wij een "Werken bij" bedrijfsfilm met ook wat subtiele beelden van het kantoorgebouw en buiten op straat.

Aftermovie van een evenement

Rotterdam leent zich bij uitstek voor het opnemen van een evenementfilm of aftermovie. Omdat je in zo'n film juist op de sfeer focust. En een evenement ook vaak buiten is. Hierdoor kun je veel mooie beelden van de omgeving laten zien. Fijne beelden voor je doelgroep om naar te kijken.

OK..deze video begint in Amsterdam (sorry! ;-)) maar skip even naar minuut 1:47. Boottochtje, Erasmusbrug, BBQ aan de Maas. Rotterdam in een notendop!

Storytelling videocontent

Voor Springer Healthcare maakten we opnames in het Erasmus ziekenhuis. Ook hier maakten we de link met Rotterdam door een van de artsen uit de metro te laten komen.

Rotterdam als filmdecor

Met Rotterdam op de achtergrond heb je geen setdresser meer nodig! Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden.

✔ Specialist in spoedklussen

✔ Cinematografische storytelling

✔ Meer video's voor minder

✔ Tijdelijk 10% welkomstkorting

Meer informatie aanvragen

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Andere locaties

Amsterdammers doen vaak alsof de wereld ophoudt bij de ring. Wij niet. We filmen overal:

Alle andere locaties

Maak & lanceer!

Maak en lanceer je eerste bedrijfsvideo in 7 simpele stappen.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!