Met Rotterdam op de achtergrond heb je geen setdresser meer nodig! 

Videoproductie Rotterdam

Een videoproductie in Rotterdam laten maken? Dat is een uitstekend plan. De tweede stad van het land is heel anders dan Amsterdam. De uitstraling hier is een stuk moderner. Alles is een stuk meer bij de tijd. Rotterdam heeft tal van gevestigde, maar ook vele opkomende bedrijven. Deze hebben stuk voor stuk een verhaal te vertellen. Pro Motion Film staat voor elk van hen klaar om die verhalen met dynamische beelden in een hoogwaardige film tot leven te brengen. Wat is er nu beter dan een bedrijfsverhaal vertellen met professionele videocontent?

Pro Motion Film in Rotterdam

Wist je dat Pro Motion Film al verschillende bedrijfsfilms heeft opgenomen in Rotterdam? Zo werd een aantal jaar geleden één van onze films getoond aan een 7.000 koppen tellende menigte van ondernemers tijdens de Business Boost Live in AHOY Rotterdam. We hebben er een video van:

Waarom filmen in Rotterdam?

Rotterdam is een grote, bruisende stad - de tweede stad van het land. In Nederland is er geen andere stad die erop lijkt. Denk je aan Rotterdam, dan denk je natuurlijk aan de Erasmusbrug, je denkt aan Feyenoord (of Sparta) en natuurlijk aan de Wereldhaven. Filmen bij het water zit er dik in. Open water staat ook symbool voor hoop, kansen, een mooie toekomst. In wat voor branche je ook werkzaam bent, filmen bij het water is altijd een aanrader.

Oog voor Rotterdam

De stad maakt onderdeel uit van de ondernemer. Dat geldt voor Rotterdammers, maar ook voor de bewoners alle andere steden in Nederland. Vandaar dat onze tip is de identiteit van je stad in je video te verwerken. Je stad is onderdeel van jou én van je bedrijf. Vandaar dat Pro Motion Film tijdens het filmen altijd zo goed mogelijk op de omgeving let en hier zoveel mogelijk van mee pikt. Je doelgroep wil mooie, sfeervolle beelden zien. Het fijne van een stad als Rotterdam is dat je aan het water ver over de stad uit kunt kijken. Ook zijn er genoeg hoge gebouwen om vanaf hoogte te filmen. Lekker dicht bij de grond doe je in een levendig straatje.

Bekijk hier een promotievideo vol met levendige beelden uit Rotterdam:

Storytelling in videocontent

Waarom een bedrijfsfilm opnemen? Dat spreekt voor zich: je kunt hiermee je bedrijf écht op de kaart zetten. Bij de bedrijfsfilm verwerk je behalve de mensen - veelal Rotterdammers - natuurlijk ook het gebouw. Ook wil je de omgeving betrekken, want jij draagt iets bij aan de stad. Een grote stad als Rotterdam leent zich ook uitermate goed voor de opnames van een aftermovie of evenementfilm. Er zijn nu eenmaal een hoop evenementen in de stad om een film van te maken. In een aftermovie verwerk je ook de locatie. Die is in Rotterdam iconisch.

De Film- en Mediavisie

Rotterdam heeft een Film- en Mediavisie (2019-2022) die officieel vastgesteld is door het college van burgemeester en wethouders van de stad. In deze visie wordt ernaar gestreefd het Rotterdamse media- en filmklimaat te versterken, met de nadruk op een toename van film-, tv- en mediaproducties van hoge kwaliteit. Rotterdam staat dus zeker ook open voor filmopnames. Net als voor andere steden geldt er een filmprotocol waarin staat vastgelegd wat wel en wat niet mag tijdens het filmen en waarvoor je een vergunning nodig hebt. Bij het reserveren van een locatie moet je onder meer rekening houden met andere evenementen.

Waar schrijf je je in?

In Rotterdam kun je je opnames inschrijven bij de Centrale Film Planning. Na voltooiing van de inschrijving krijg je een ontvangstbewijs. Let wel op: ingeschreven staan, staat niet per definitie gelijk aan toestemming hebben om te filmen. Hiervoor kun je een vergunning nodig hebben.

Filmen in Rotterdam met Pro Motion Film

Rotterdam is een stad met een iconische setting. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van film in Rotterdam, stuur dan vrijblijvend een mail naar [email protected] of bel naar 020-233 33 51. Pro Motion Film is in heel het land actief, is specialist in spoedklussen en focust op cinematografische storytelling. Met gebundelde krachten maken we een topproduct.

✔ Specialist in spoedklussen

✔ Cinematografische storytelling

✔ Meer video's voor minder

Meer informatie aanvragen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Andere locaties

Amsterdammers doen vaak alsof de wereld ophoudt bij de ring. Wij niet. We filmen overal:

Alle andere locaties

Maak & lanceer!

Maak en lanceer je eerste bedrijfsvideo in 7 simpele stappen.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!