Laat zien dat je gevestigd bent in de mediastad

Videoproductie Hilversum

Wie denkt aan Hilversum, denkt natuurlijk aan televisie. Dit is waar alle grote omroepen zich bevinden. Hilversum is bij uitstek dé plek om filmbeelden te schieten. De stad biedt een meer dan geschikt podium voor jouw hoogwaardige videocontent. Bovendien ligt Hilversum centraal in de Randstad en daarmee in de kern van de Nederlandse zakenwereld. De stad is dan ook rijk aan internationale bedrijven en ambitieuze ondernemers (geconcentreerd in het Dudokpark). Je organisatie op de kaart zetten en je verhaal in beeld brengen? Doe het met Pro Motion Film.

Video heeft de toekomst

Ken je dat liedje Video killed the radio star van The Buggles nog? Dat nummer stamt alweer uit 1980. Vandaag de dag wordt ook televisie meer en meer naar de achtergrond verdreven. Sinds de opkomst van het internet is video hét nieuwe hip. Televisie en radio hebben hun beste tijd misschien al gehad, maar met video stap je de plank heus niet mis. Het grootste voordeel van video is dat je deze online gemakkelijk kunt delen op tal van verschillende platforms en dat zonder dat je aan hoge advertentiekosten en reclamekosten vast zit. Tel uit je winst!

Live vanuit de mediastad

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film stelt zich voor, live vanuit de mediastad. Hier is ons bedrijf namelijk gevestigd en dat in een fraai jaren '30 gebouw, pal om de hoek van het oude Mediapark (waar de TROS) nog gezeten heeft. Wij bevinden ons in hartje medialand. De stad Hilversum kennen we als onze broekzak. Hier zijn we groot geworden. Inmiddels nemen we projecten aan door heel het land, maar er is natuurlijk niets zo mooi als Home sweet home:

Onze expertises

Pro Motion Film is breed opgezet. We hebben tal van expertises. Zo kun je bij ons een mooie promotiefilm laten maken, maar we maken net zo goed bedrijfsfilms, productvideo's of hele docu series. Een interview? Ook dat is geen probleem. Kortom: we zijn van heel wat markten thuis.

Puike documentaire content

Waar we ons vooral veel mee bezighouden is het maken van hoogwaardige documentaire content. Denk aan een videoportret met een geheel authentieke stijl. Ook investeren we vol in geloofwaardige storytelling. Simpele, doorsnee video's? Nee, die maken we niet. Waar wij naar streven, zijn high-end videoproducties die uitspringen en bijblijven - video's waarmee je online op zal vallen. We maken video's die zo goed zijn, dat ze in de toekomst misschien wel opgenomen worden in het Beeld en Geluid archief. Nou ja, dat is het ambitieuze streven. Waar je ons in ieder geval niet voor moet inhuren zijn schreeuwerige video's vol acteurs.

Meerdere video's opnemen loont

Wist je dat het loont om meerdere video's tegelijk te laten opnemen? Wil je meerdere video's in een reeks? Overweeg deze dan gelijktijdig te laten opnemen. Bij voorkeur doen we dit op één draaidag. Daarmee bespaar je niet alleen op manuren, maar ook op transportkosten. Ook hoeven wij ons slechts één keer voor te bereiden op het project en kunnen we in één vloeiende beweging de video's monteren. Productiviteit is sowieso ons streven op een opnamedag.

De kosten van een video

Filmen in Hilversum of filmen elders in het land: qua kosten ontloopt het elkaar niet zo. De nadruk ligt op de uren die de opname-crew en video-editor bezig zijn met de videocontent. De kosten kunnen oplopen als er specialistische apparatuur gehuurd moet worden. Wat je video gaat kosten, kunnen we van tevoren lastig te voorspellen. Wel hebben we een tabel met indicatieve videoproductie tarieven. Deze geeft een globaal beeld van welk bedrag je ongeveer kwijt zult zijn.

Filmen in Hilversum Mediastad: hier denk je aan

Gemeente Hilversum stelt een aantal specifieke eisen aan het (laten) maken van video opnamen. Zo moet je onder meer minstens 5 werkdagen melding maken. Er wordt gekeken of je een vergunning nodig hebt. Deze is onder meer nodig als je grote voertuigen moet parkeren, of parkeert op plaatsen waar dit normaal gesproken niet is toegestaan. Ook als er een straat afgesloten dient te worden en voor 's nachts filmen heb je een vergunning nodig.

Hilversum Mediastad
Hilversum Media Park

Schakel Pro Motion Film in

Pro Motion Film kent alle mooiste filmplekjes van Hilversum als zijn broekzak: van Museum Hilversum tot de Binnenstad, het Raadhuis tot Museum Beeld en Geluid. Ook navigeren we moeiteloos naar Landgoed de Zonnestraal of de Loosdrechtse Plassen. Je bereikt ons via mail of telefoon: mail naar [email protected], of stel je vraag/plaats een verzoek via 020-233 33 51.

Showreel video Pro Motion Film

Bekijk hier onze nieuwste showreel video met recente projecten:

Meer informatie aanvragen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

We werken echt heel graag met hen

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Creatieve ideeën

Pien Jongenelen, De Bieb

We hadden een hele prettige samenwerking met Pro Motion Film en zijn erg blij met het resultaat. Al meerdere positieve reacties van de verschillende doelgroepen! Uitvoerend producent Niels luisterde goed naar onze wensen en wist deze perfect te combineren met zijn creatieve ideeën.

Klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Andere locaties

Amsterdammers doen vaak alsof de wereld ophoudt bij de ring. Wij niet. We filmen overal:

Alle andere locaties

Maak & lanceer!

Maak en lanceer je eerste bedrijfsvideo in 7 simpele stappen.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!