Videoproductie laten maken in Hilversum?

Beoordeling van klanten: 5/5 52 beoordelingen

Videoproductie Hilversum

Videoproductie in Hilversum laten maken? Wie denkt aan Hilversum, denkt natuurlijk aan televisie. Dit is waar alle grote omroepen zich bevinden. Hilversum is bij uitstek dé plek voor bedrijven voor het maken van een professionele videoproductie. De stad biedt een meer dan geschikt podium voor jouw hoogwaardige videocontent. Bovendien ligt Hilversum centraal in de Randstad en daarmee in de kern van de Nederlandse zakenwereld. De stad is dan ook rijk aan internationale bedrijven en ambitieuze ondernemers. Je organisatie op de kaart zetten en je verhaal in beeld brengen? Doe het met Pro Motion Film.

Voorbeeld van videoproductie in Hilversum

Bekijk hier een bedrijfsfilm die we recent maakten voor een makelaar in Hilversum. Door met hem op meerdere bekende plekken in Hilversum te filmen, zetten we hem met deze video echt neer als de makelaar in Hilversum:

Wil je een vergelijkbare video of andere video opnames in Hilversum maken?

Neem contact op voor meer informatie

Videoproductie in Hilversum heeft de toekomst

Ken je dat liedje Video killed the radio star van The Buggles? Dat nummer stamt alweer uit 1980. Vandaag de dag wordt ook televisie meer en meer naar de achtergrond verdreven. Sinds de opkomst van het internet is video hét nieuwe hip. Televisie en radio hebben hun beste tijd misschien al gehad, maar met video stap je de plank heus niet mis. Het grootste voordeel van een video laten maken in Hilversum is dat je deze online gemakkelijk kunt delen op tal van verschillende platforms en dat zonder dat je aan hoge advertentiekosten en reclamekosten vast zit. Tel uit je winst!

Lokaal videoproductiebedrijf uit Hilversum

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film stelt zich voor, live vanuit de mediastad. Hier is ons bedrijf namelijk gevestigd en dat in een fraai jaren '30 gebouw, pal om de hoek van het oude Mediapark (waar de TROS) nog gezeten heeft. Wij bevinden ons in hartje medialand. De stad Hilversum kennen we als onze broekzak. Hier zijn we groot geworden. Inmiddels nemen we projecten aan door heel het land, maar er is natuurlijk niets zo mooi als Home sweet home.

Onze videoproductie expertises

Pro Motion Film is breed opgezet. We hebben tal van expertises. Zo kun je bij ons een mooie promotiefilm laten maken, maar we maken net zo goed bedrijfsfilms, productvideo's of hele docu series. Een interview? Ook dat is geen probleem. Kortom: we zijn van heel wat markten thuis.

Mooie documentaire content

Waar we ons vooral veel mee bezighouden is het maken van hoogwaardige documentaire content. Denk aan een videoportret met een geheel authentieke stijl. Ook investeren we vol in geloofwaardige storytelling. Simpele, doorsnee video's? Nee, die maken we niet. Waar wij naar streven, zijn high-end videoproducties die uitspringen en bijblijven - video's waarmee je online op zal vallen. We maken video's die zo goed zijn, dat ze in de toekomst misschien wel opgenomen worden in het Beeld en Geluid archief. Nou ja, dat is het ambitieuze streven. Waar je ons in ieder geval niet voor moet inhuren zijn schreeuwerige video's vol acteurs.

Meerdere video's opnemen loont

Wist je dat het loont om meerdere video's tegelijk te laten opnemen? Wil je meerdere video's in een reeks? Overweeg deze dan gelijktijdig te laten opnemen. Bij voorkeur doen we dit op één draaidag. Daarmee bespaar je niet alleen op manuren, maar ook op transportkosten. Ook hoeven wij ons slechts één keer voor te bereiden op het project en kunnen we in één vloeiende beweging de video's monteren. Productiviteit is sowieso ons streven op een opnamedag.

De kosten van een video maken in Hilversum

Filmen in Hilversum of filmen elders in het land: qua kosten ontloopt het elkaar niet zo. Behalve dat je er van profiteert dat wij geen reiskosten in rekening hoeven te brengen. De nadruk ligt op de uren die de opname-crew en video-editor bezig zijn met de videocontent. De kosten kunnen oplopen als er specialistische apparatuur gehuurd moet worden. Wat je video gaat kosten, kunnen we van tevoren lastig te voorspellen. Wel hebben we een tabel met indicatieve videoproductie tarieven. Deze geeft een globaal beeld van welk bedrag je ongeveer kwijt zult zijn.

Hilversum Mediastad
Hilversum Media Park

Schakel Pro Motion Film in

Pro Motion Film kent alle mooiste filmplekjes van Hilversum als zijn broekzak: van Museum Hilversum tot de Binnenstad, het Raadhuis tot Museum Beeld en Geluid. Ook navigeren we moeiteloos naar Landgoed de Zonnestraal of de Loosdrechtse Plassen. Je bereikt ons via mail of telefoon: mail naar [email protected], of stel je vraag/plaats een verzoek via 020-233 33 51.

Showreel video Pro Motion Film

Bekijk hier onze nieuwste showreel video met recente projecten:

Veelgestelde vragen over videoproductie in Hilversum

Waarom onze videograaf in Hilversum inhuren?

Hilversum heeft een ruim aanbod aan mediabedrijven en cameramensen, maar de meesten zijn gespecialiseerd in het maken van televisieprogramma's. Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten met video, dan kun je het beste een videograaf inhuren met verstand van online video marketing.

Een videograaf van Pro Motion Film is een all-round beeldmaker gespecialiseerd in online videocontent voor bedrijven.

Wat heb je aan een bedrijfsfilm in Hilversum?

Met een bedrijfsfilm in Hilversum kun je laten zien dat jouw bedrijf is verbonden aan de stad Hilversum. Komt jouw doelgroep ook uit de regio en zoeken zij lokaal, dan is het helemaal een inkoppertje om bijvoorbeeld op beeld te laten zien waar je gevestigd bent.

Hoe verloopt een videoproductie in Hilversum?

Het maken van een videoproductie via Pro Motion Film bestaat uit 5 stappen. Wij begeleiden je tijdens het hele traject.

Meer informatie aanvragen

Fullservice videoproductiebureau voor online videocontent

Wat kun je verwachten van een videobedrijf inhuren? Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Diensten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Testimonial video

Recruitment video

Instructiefilm

Aftermovie

Videocontent

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92