Laat zien dat je gevestigd bent in de mediastad

Videoproductie Hilversum

Wil je een video laten maken in Hilversum? Goed idee!

Perfecte locatie voor goede videocontent

Hilversum is een fantastisch podium voor jouw videocontent. Met een perfecte ligging in de randstad. Hilversum is rijk aan media, ambitieuze ondernemers en internationale bedrijven op het Dudokpark. Met een video opgenomen in omgeving Hilversum zet je jouw organisatie of verhaal op de kaart.

Met goede (online) videocontent bereik je jouw doelgroep

Hilversum heeft met het mediapark een rijke mediageschiedenis. Maar de radio en televisie omroepen beginnen wel wat grijze haren te krijgen. Daarentegen is videocontent populairder dan ooit. Met video kun je online op ieder platform zichtbaar zijn, zonder dat je vast zit aan hoge reclame en advertentie inkoopkosten.

Even voorstellen

"Live vanuit de mediastad" presenteren wij ons videoproductiebedrijf Pro Motion Film. Wij zijn gevestigd in een jaren '30 gebouw net om de hoek van het mediapark, een gebouw waar de TROS ooit zat.

Dat is het enige wat we met de TROS overeenkomen, want Nederlandse volkszangers zul je niet snel aantreffen in de video's die we maken.

Wat voor video's maakt Pro Motion Film dan wel?

Promotiefilm t/m online docuserie

Je kunt bij ons een promotiefilm laten maken, of een productvideo, bedrijfsfilm, docuserie of interview opnemen. Maar net waar je behoefte aan hebt en waar je doelgroep op zit te wachten.

Wat we vooral wel maken is goede documentaire content: een filmisch videoportret, met een authentieke stijl en geloofwaardige storytelling. Je krijgt niet een doorsnee simpele video, maar een high-end videoproductie die er echt uitspringt en waarmee je online gaat opvallen. Een video zo goed dat ie wellicht in de toekomst wordt opgenomen in het archief van Beeld en Geluid.

Wat we niet doen: schreeuwerige over-de-top gescripte video's met acteurs.

Nog meer video's?

Wij denken altijd mee of we voordelig extra video's kunnen opnemen, en aan welke video's jij dan het meest hebt.

Wat kost zo'n video?

Of je nu een professionele video maakt in Hilversum of in de rest van Nederland: de videoproductie tarieven zijn in heel Nederland vrij gelijk aan elkaar. Je betaald meestal voor de uren dat een opnamecrew of video-editor met jouw videocontent bezig is. En welke apparatuur er gehuurd moet worden.

Het enige verschil is dat een beginnende videomaker meestal een wat lager uurloon hanteert dan een ervaren videomaker. Maar dat verschil zie je ook weer terug in de professionaliteit en kwaliteit van je video's.

Wat jouw video gaat kosten is op voorhand lastig te zeggen. Dit hangt van meerdere factoren af. Denk aan het aantal opnamedagen en of je in de postproductie bijzondere wensen hebt zoals animatie of voice-over. Bekijk ons overzicht met videoproductie tarieven om meer inzicht te krijgen.

Kom je er niet uit? Vraag dan vooral een offerte aan.

Showreel video Pro Motion Film

Bekijk hier onze nieuwste showreel video met recente projecten:

Promotiefilm laten maken

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

We werken echt heel graag met hen

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, The Policed

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Creatieve ideeën

Pien Jongenelen, De Bieb

We hadden een hele prettige samenwerking met Pro Motion Film en zijn erg blij met het resultaat. Al meerdere positieve reacties van de verschillende doelgroepen! Uitvoerend producent Niels luisterde goed naar onze wensen en wist deze perfect te combineren met zijn creatieve ideeën.

Klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Andere locaties

Amsterdammers doen vaak alsof de wereld ophoudt bij de ring. Wij niet. We filmen overal:

Alle andere locaties

Maak & lanceer!

Maak en lanceer je eerste bedrijfsvideo in 7 simpele stappen.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!