Videoproductie Hilversum

Wie denkt aan Hilversum, denkt natuurlijk aan televisie. Dit is waar alle grote omroepen zich bevinden. Hilversum is bij uitstek dé plek om filmbeelden te schieten. De stad biedt een meer dan geschikt podium voor jouw hoogwaardige videocontent. Bovendien ligt Hilversum centraal in de Randstad en daarmee in de kern van de Nederlandse zakenwereld. De stad is dan ook rijk aan internationale bedrijven en ambitieuze ondernemers (geconcentreerd in het Dudokpark). Je organisatie op de kaart zetten en je verhaal in beeld brengen? Doe het met Pro Motion Film.

Video heeft de toekomst

Ken je dat liedje Video killed the radio star van The Buggles nog? Dat nummer stamt alweer uit 1980. Vandaag de dag wordt ook televisie meer en meer naar de achtergrond verdreven. Sinds de opkomst van het internet is video hét nieuwe hip. Televisie en radio hebben hun beste tijd misschien al gehad, maar met video stap je de plank heus niet mis. Het grootste voordeel van video is dat je deze online gemakkelijk kunt delen op tal van verschillende platforms en dat zonder dat je aan hoge advertentiekosten en reclamekosten vast zit. Tel uit je winst!

Live vanuit de mediastad

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film stelt zich voor, live vanuit de mediastad. Hier is ons bedrijf namelijk gevestigd en dat in een fraai jaren '30 gebouw, pal om de hoek van het oude Mediapark (waar de TROS) nog gezeten heeft. Wij bevinden ons in hartje medialand. De stad Hilversum kennen we als onze broekzak. Hier zijn we groot geworden. Inmiddels nemen we projecten aan door heel het land, maar er is natuurlijk niets zo mooi als Home sweet home:

Onze expertises

Pro Motion Film is breed opgezet. We hebben tal van expertises. Zo kun je bij ons een mooie promotiefilm laten maken, maar we maken net zo goed bedrijfsfilms, productvideo's of hele docu series. Een interview? Ook dat is geen probleem. Kortom: we zijn van heel wat markten thuis.

Puike documentaire content

Waar we ons vooral veel mee bezighouden is het maken van hoogwaardige documentaire content. Denk aan een videoportret met een geheel authentieke stijl. Ook investeren we vol in geloofwaardige storytelling. Simpele, doorsnee video's? Nee, die maken we niet. Waar wij naar streven, zijn high-end videoproducties die uitspringen en bijblijven - video's waarmee je online op zal vallen. We maken video's die zo goed zijn, dat ze in de toekomst misschien wel opgenomen worden in het Beeld en Geluid archief. Nou ja, dat is het ambitieuze streven. Waar je ons in ieder geval niet voor moet inhuren zijn schreeuwerige video's vol acteurs.

Meerdere video's opnemen loont

Wist je dat het loont om meerdere video's tegelijk te laten opnemen? Wil je meerdere video's in een reeks? Overweeg deze dan gelijktijdig te laten opnemen. Bij voorkeur doen we dit op één draaidag. Daarmee bespaar je niet alleen op manuren, maar ook op transportkosten. Ook hoeven wij ons slechts één keer voor te bereiden op het project en kunnen we in één vloeiende beweging de video's monteren. Productiviteit is sowieso ons streven op een opnamedag.

De kosten van een video

Filmen in Hilversum of filmen elders in het land: qua kosten ontloopt het elkaar niet zo. De nadruk ligt op de uren die de opname-crew en video-editor bezig zijn met de videocontent. De kosten kunnen oplopen als er specialistische apparatuur gehuurd moet worden. Wat je video gaat kosten, kunnen we van tevoren lastig te voorspellen. Wel hebben we een tabel met indicatieve videoproductie tarieven. Deze geeft een globaal beeld van welk bedrag je ongeveer kwijt zult zijn.

Filmen in Hilversum Mediastad: hier denk je aan

Gemeente Hilversum stelt een aantal specifieke eisen aan het (laten) maken van video opnamen. Zo moet je onder meer minstens 5 werkdagen melding maken. Er wordt gekeken of je een vergunning nodig hebt. Deze is onder meer nodig als je grote voertuigen moet parkeren, of parkeert op plaatsen waar dit normaal gesproken niet is toegestaan. Ook als er een straat afgesloten dient te worden en voor 's nachts filmen heb je een vergunning nodig.

Hilversum Mediastad
Hilversum Media Park

Schakel Pro Motion Film in

Pro Motion Film kent alle mooiste filmplekjes van Hilversum als zijn broekzak: van Museum Hilversum tot de Binnenstad, het Raadhuis tot Museum Beeld en Geluid. Ook navigeren we moeiteloos naar Landgoed de Zonnestraal of de Loosdrechtse Plassen. Je bereikt ons via mail of telefoon: mail naar [email protected], of stel je vraag/plaats een verzoek via 020-233 33 51.

Showreel video Pro Motion Film

Bekijk hier onze nieuwste showreel video met recente projecten:

Meer informatie aanvragen

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videostrategie

Een doordachte strategie om je doelstellingen te behalen.

Videoproductie

Bedrijfsvideo's en videocontent: net zo mooi als effectief.

Videomarketing

Hands-on advies om je doelgroep online te bereiken.

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Knalt jouw merk al van het scherm?

Je doelgroep bereiken, informeren en overtuigen met online video? Gaan we doen.

Deel je wensen en ontvang vrijblijvend advies over videomarketing.

Neem contact op

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Onze klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen

Paul Raatgever, Directeur-eigenaar, Proper

Begonnen met 1 zakelijke promotiefilm voor proper.nl hebben we inmiddels in 2 maanden meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen. De samenwerking met Niels en zijn team was zeer professioneel en meedenkend. Wij raden Pro Motion Film zeer zeker aan bij andere geïnteresseerden.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials