Iemand die altijd je goede kant weet te belichten.

Cameraman inhuren

Zoek je een cameraman die zijn vak verstaat? Wij werken met een pool talentvolle cameramannen. Professionals die kennis hebben van het hele filmproces en naast camerawerk ook de regie, belichting en geluidsopnamen verzorgen.

Alleskunners. Met veel ervaring en makkelijk in de omgang.

Oog voor detail

Onze cameramensen zijn er op getraind dat zij vanuit precies de juiste hoek een beeld kunnen vastleggen en op het juiste moment klaar staan voor net dat ene shot.

Omdat we onze camera apparatuur in eigen beheer hebben, kunnen wij camerawerk aanbieden tegen erg scherpe tarieven. We hoeven namelijk geen apparatuur van externe partijen te huren, en dat scheelt behoorlijk in de kosten. Een dagdeel een cameraman inhuren is al mogelijk vanaf 399,- euro inclusief cameraset.

Voor iedere situatie geschikt

Soms heb je een cameraman nodig die zichzelf onzichtbaar kan maken. Voor zo min mogelijk afleiding, bijvoorbeeld op een evenement of bij een interview. Onze cameramensen zijn erop getraind om vanaf een afstand te observeren.

Andere situaties vragen juist om een aanwezige houding. Een cameraman die durft. Hangend vanuit een auto, of op een hoogwerker met windkracht tien. Onze cameramensen doen alles voor het beste shot.

Een cameraman die denkt vanuit het eindproduct

Onze cameraman houdt tijdens de opnamen al zoveel mogelijk rekening met de montage. Welke beelden zijn er nodig om een sterk verhaal op te bouwen? Dit zorgt er voor dat de editor minder tijd nodig heeft om een sterke montage neer te zetten. Daardoor kunnen we de video tegen een voordelige prijs aanbieden.

Wil je je video laten monteren? De eerste versie leveren wij aan binnen een week. Bij spoed kan het zelfs binnen een dag.

Hoogwaardige apparatuur

Wij werken met top-of-the-line camerasets. Denk aan bekende merken als Sony, Canon en Blackmagic. De cameraman kent hiervan alle functies en mogelijkheden. Dankzij onze kennis van cameralenzen en technieken halen we het maximale uit ieder shot.

Een cameraman inhuren voor elke opdracht

Pro Motion Film werkt met vakmensen die veel ervaring hebben met bijvooorbeeld bedrijfsfilms, eventregistraties, reportages en uitlegvideo's. Wij regelen een cameraman die perfect past bij de opdracht. Wil je flink uitpakken met online video? Dan kan een cameraploeg inhuren ook een goede optie zijn.

Showreel Pro Motion Film

Een overzicht van ons werk:

Cameraman boeken via Pro Motion Film? Weet je al wat en wanneer je wilt filmen? Laat het ons weten via het contactformulier. We komen snel bij je terug voor een afspraak.

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio →

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Genoeg aan een half woord

Marie Pierre Furnee, Movies That Matter

De samenwerking met Pro Motion Film was in een woord top! Niels en Maarten hadden aan een half woord genoeg om precies op onze wensen in te spelen; een idee om te zetten naar script en pakkende beelden. En dit alles in heel korte tijd. Kortom: inhuren die jongens!

Professionele interviews

Pearl Vink, Up Magazine

Pro Motion Film heeft op zeer professionele wijze interviews in beeld gebracht. Gedurende het interview let de cameraman niet alleen op het interview, maar ook op de interactie tussen de sprekers. Hij slaagt erin beelden vast te leggen die karakteriserend, authentiek en representatief zijn.

Samen sterk

Merel Grolleman, Kamer van Koophandel

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

De kracht van Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!