Iemand die altijd je goede kant weet te belichten.

Cameraman inhuren

Een cameraman inhuren die meer kan dan alleen mooie opnames maken? Bij ons boek je makkelijk en op korte termijn een professional die kennis heeft van het hele videoproductieproces.

Een all-round cameraman die ook de regie en professionele belichting en geluidsopnamen kan verzorgen. Zo ontstaat een film van de hoogste kwaliteit. En hoef jij minder mensen in te huren. ;-)

Cameraman met ervaring

Onze cameramensen zijn creatieve allesfilmers die gewend zijn om in wat voor omstandigheden dan ook te filmen.

Sfeerimpressies van evenementen. Interviews met medewerkers, klanten of de CEO. Product shoots, campagnevideo's of documentaires. Verzin het zo gek niet en we hebben het vast wel een keer gefilmd!

Iedere opname benaderen we met even veel toewijding en plezier. Net als jij willen wij alleen de mooiste opnames maken.

De videomontage altijd in gedachten

Onze cameraman heeft bij het filmen al gelijk de videomontage in het achterhoofd. Behalve filmen heeft de cameraman ook de nodige kennis van videobewerking en video content marketing.

Zo ben je er van verzekerd dat er voldoende beeldmateriaal is opgenomen om een complete film of video mee te monteren waarmee je je publiek gaat overtuigen. De editor kan direct aan de slag om snel een sterk verhaal te maken waarin je boodschap perfect naar voren komt.

Hoogwaardige apparatuur

Een goede cameraman inhuren is een belangrijke stap, maar er is natuurlijk meer nodig. Er moet ook gebruikgemaakt worden van de beste opname-apparatuur.

Wij werken altijd met een cameraset van de hoogste kwaliteit. Onze cameraman kent hiervan alle functies en mogelijkheden. Door bijvoorbeeld snel te kunnen wisselen tussen verschillende lenzen is ieder shot op zijn allerbest te nemen.

Wat krijg je?

Een hoogopgeleide all-round cameraman, sterk in de communicatie met 8 jaar filmervaring en kennis van regie, licht en geluid.

Uren filmen op locatie Vanaf
2 uur cameraman + cameraset € 300,-
4 uur cameraman + cameraset € 425,-
8 uur cameraman + cameraset € 550,-

Cameraset

Sony PXW-FS7 body, Canon 50mm lens, Tamron 24-70mm, Canon 135mm, Samyang 24, 35 en 85mm objectieven, Atomos afkijkmonitor, Zacuto Viewfinder, 2 x Akurat S8 LED panelen, Sachtler ACE statief, Rode NTG3 richtmicrofoon, 2 x Sennheiser zendertje. Deze set heeft een normale huurwaarde van € 250,-.

Cameraman inplannen via Pro Motion Film

Een cameraman inhuren voor elke opdracht

Een cameraman inhuren die zelfstandig werkt en elk type opdracht aankan? Via ons kun je cameramensen inhuren die veel ervaring hebben met het filmen van promotiefilms, interviews en bedrijfsfilms.

Er wordt altijd gezorgd voor een cameraman die perfect bij jouw opdracht past.

Interview met CEO Michiel Muller van Picnic
Interview met CEO Michiel Muller van Picnic

Bekijk ons werk van afgelopen jaar

Bekijk hier een korte video met onze mooiste projecten van afgelopen jaar:

Professionele cameraman inhuren via Pro Motion Film

✔ Filmisch en authentiek

✔ Hoge kwaliteit camerawerk en cameraset

✔ Makkelijk in de omgang en communicatie

✔ Flexibel en snel beschikbaar

Vraag gratis meer informatie aan

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Samen sterk

Merel Grolleman, Kamer van Koophandel

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!