Iemand die altijd je goede kant weet te belichten.

Cameraman inhuren

Een cameraman inhuren? Kan niet, die hebben we niet. We hebben wel een cinematografisch chirurg voor je in de aanbieding. Wat dat is? Gaan we je hieronder uitleggen.

Cinematografisch chirurg

Een cinematografisch chirurg is iemand die de camera hanteert als een scalpel: haarscherp geschoten beelden die zich vlijmscherp laten monteren. Vanuit originele invalshoeken en vastgelegd met kennis van het hele productieproces. In tegenstelling tot de ziekenhuischirurg is de cinematografisch chirurg bovendien een allrounder die desgewenst regie, belichting en geluid verzorgt. Je hoeft dus geen heel operatieteam in te huren.

Cameraman Niels de Groot
Een hoogopgeleide all-round cameraman inhuren?

Creatieve allesfilmer

Er zijn nog meer verschillen. Waar de ziekenhuischirurg zich specialiseert in een bepaald kwabje of orgaan, is zijn cinematografische evenknie een creatieve allesfilmer. Productshoot, campagnevideo, documentaire, sfeerimpressie, interview: you name it. En terwijl zijn ziekenhuiscollega een goed geoutilleerde operatiekamer nodig heeft, kan de cinematografisch chirurg onder alle omstandigheden opereren.

Interview opnames met Michiel Muller van Picnic

Hoe dat eruitziet?

Bekijk hier de beeldkunsten van onze cinematografisch chirurgen:

Inclusief apparatuur

Je krijgt trouwens niet alleen een ervaren cameraman (m/v), hij (of zij) neemt - zonder extra kosten - ook alle benodigde apparatuur mee:

Sony PXW-FX9, Sony PXW-FS7, Canon 50mm lens, Tamron 24-70mm, Canon 135mm, Samyang 24, 35 en 85mm objectieven, Atomos afkijkmonitor, Zacuto Viewfinder, 2 x Akurat S8 LED panelen, Sachtler ACE statief, Rode NTG3 richtmicrofoon, 2 x Sennheiser zendertje. Deze combiset heeft een normale daghuurwaarde van € 884,-.

Wat dat kost?

Uren filmen op locatie Vanaf
2 uur cameraman inhuren inclusief cameraset € 395,-
4 uur cameraman inhuren inclusief cameraset € 495,-
8 uur cameraman inhuren inclusief cameraset € 770,-

Cameraman inhuren via Pro Motion Film

✔ Specialist in spoedklussen

✔ Heldere communicatie

✔ Cinematografische storytelling

Meer weten? Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden.

Meteen cameraman inplannen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, The Policed

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Great cinematic doc style video's

Michael van Batenburg

We decided many times to work with Pro Motion Film. The professional way of working with great value for money. Great cinematic doc style video's with great storytelling.

Hele fijne samenwerking!

Heleen Vos, Tyche

Hele fijne samenwerking! We zijn superblij met het resultaat van Promotion Film. Onze feedback op de eerste versie is heel goed en snel verwerkt totdat we precies kregen wat we voor ogen hadden. Ook was het filmen samen een hele leuke ervaring!

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Gratis advies over videocontent?

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!