Iemand die altijd je goede kant weet te belichten.

Cameraman inhuren

Een cameraman inhuren die kennis heeft van het hele filmproces en de regie, belichting en geluidsopnamen verzorgt en in goede banen leidt. Een alleskunner met veel ervaring en makkelijk in omgang. Zo ontstaan opnamen van de hoogste kwaliteit.

Wat kost een cameraman? Bij Pro Motion Film kun je al vanaf 400,- euro per dagdeel een cameraman inhuren inclusief een complete cameraset.

Oog voor detail

Videocontent is de meest directe manier om je boodschap over te brengen. Onze cameramensen zijn er op getraind dat zij vanuit precies de juiste hoek een beeld vastleggen of op het juiste moment klaar staan voor net dat ene shot. Die details kunnen je content eruit laten springen. Waardoor je film beter scoort.

Voor iedere situatie geschikt

Soms heb je een cameraman nodig die zichzelf onzichtbaar maakt en niet afleidt. Onze cameramensen kunnen perfect vanaf een afstand observeren. Handig op een evenement of tijdens een presentatie.

Andere situaties vragen juist om een aanwezige houding. Een cameraman die durft. Hangend vanuit een auto, of op een toren met windkracht tien. Onze cameramensen doen alles voor het beste shot.

Wanneer een cameraman inhuren? Voor quotes op camera, simpele video registraties of presentaties kun je makkelijk een camjo of cameraman inhuren. Wil je flink uitpakken met online video? Dan kan een cameraploeg inhuren ook een goede optie zijn.

Een cameraman die denkt vanuit het eindproduct

Onze cameramannen denken tijdens de opnamen al zoveel mogelijk vanuit de montage. Welke beelden zijn nodig om een sterk verhaal op te bouwen? Dit zorgt ervoor dat de editor direct aan de slag kan met je video en een sterk verhaal te maken dat jouw boodschap perfect weergeeft.

Wil je je video laten monteren? Dat kunnen we binnen een week voor je doen. Soms zelfs nog dezelfde dag.

Hoogwaardige apparatuur

Wij werken altijd met een cameraset van de hoogste kwaliteit. Denk aan de camera's van Sony, Canon en Blackmagic. De cameraman kent hiervan alle functies en mogelijkheden. Dankzij onze kennis van verschillende cameralenzen, geven we ieder shot een filmische look. Van close-up tot wide-angle.

Opnemen met meerdere camera's? Onze cameraman kan met twee camera's tegelijkertijd filmen. Perfect voor interviews of presentaties.

Een cameraman inhuren voor elke opdracht

Een cameraman die zelfstandig werkt en elk type opdracht aankan? Pro Motion Film werkt met vakmensen die veel ervaring hebben met het filmen van interviews voor bedrijfsfilms. Ook wordt er veel op locatie gewerkt. Daarnaast zijn natuurlijk ook eventregistraties, reportages en uitlegvideo's in goede handen.

Er wordt altijd gezorgd voor een cameraman die sterk is in een bepaald type opdracht of omgeving. Of dit nu gaat om interviewen van een CEO of het regisseren van personeel op de werkvloer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Cameraman boeken via Pro Motion Film? Weet je al wat en wanneer je wilt filmen? Laat het ons weten via het contactformulier. We komen snel bij je terug voor een afspraak.

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio →

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Genoeg aan een half woord

Marie Pierre Furnee, Movies That Matter

De samenwerking met Pro Motion Film was in een woord top! Niels en Maarten hadden aan een half woord genoeg om precies op onze wensen in te spelen; een idee om te zetten naar script en pakkende beelden. En dit alles in heel korte tijd. Kortom: inhuren die jongens!

Professionele interviews

Pearl Vink, Up Magazine

Pro Motion Film heeft op zeer professionele wijze interviews in beeld gebracht. Gedurende het interview let de cameraman niet alleen op het interview, maar ook op de interactie tussen de sprekers. Hij slaagt erin beelden vast te leggen die karakteriserend, authentiek en representatief zijn.

De kracht van Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!