Iemand die altijd je goede kant weet te belichten.

Cameraman inhuren

Cameraman inhuren voor professioneel camerawerk van zeer hoge kwaliteit? Via onze site kun je op korte termijn een ervaren cameraman boeken die jouw video content naar een hoog niveau gaat tillen.

Waarom een cameraman inhuren via Pro Motion Film?

Ervaren cameraman voor iedere situatie

Wij werken uitsluitend met cameramensen die jarenlang ervaring hebben met het maken van online video content zoals bedrijfsfilms, social content, interviews, promotiefilms en filmen op events. Zo ben je verzekerd van opnames op het hoogste niveau.

Onze cameraman zorgt er voor dat zowel technisch en inhoudelijk alles klopt. Je krijgt beelden met een filmische look, goed uitgelicht én met goed geluid.

De apparatuur die we gebruiken.
De apparatuur die we gebruiken.

Alles in één

Je krijgt er voor de prjis van één ook een regisseur bij. Onze cameraman is namelijk veel meer dan alleen een cameraman. Het is een professional met kennis van het hele filmproces. Naast camerawerk verzorgt onze cameraman ook de regie, belichting en geluidsopnamen.

Bekijk hier een korte video met onze mooiste projecten van afgelopen jaar:

Oog voor detail

Onze cameramensen zijn er op getraind om vanuit precies de juiste hoek een beeld vast te leggen en op het juiste moment klaar te staan voor net dat ene shot.

De cameraman houdt tijdens de opnamen zoveel mogelijk rekening met de videomontage. De editor kan daardoor snel en efficiënt monteren.

Professionele cameraman inhuren via Pro Motion Film

Vertel ons over je wensen. We laten je graag geheel vrijblijvend weten hoe we je verder kunnen helpen.

Meer informatie aanvragen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Genoeg aan een half woord

Marie Pierre Furnee, Movies That Matter

De samenwerking met Pro Motion Film was in een woord top! Niels en Maarten hadden aan een half woord genoeg om precies op onze wensen in te spelen; een idee om te zetten naar script en pakkende beelden. En dit alles in heel korte tijd. Kortom: inhuren die jongens!

Professionele interviews

Pearl Vink, Up Magazine

Pro Motion Film heeft op zeer professionele wijze interviews in beeld gebracht. Gedurende het interview let de cameraman niet alleen op het interview, maar ook op de interactie tussen de sprekers. Hij slaagt erin beelden vast te leggen die karakteriserend, authentiek en representatief zijn.

Samen sterk

Merel Grolleman, Kamer van Koophandel

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!