Iemand die altijd je goede kant weet te belichten.

Cameraman inhuren

Cameraman inhuren voor opnames van hoge kwaliteit? Via Pro Motion Film kun je op korte termijn een ervaren cameraman inhuren die jouw video content op inhoudlijk en creatief gebied naar een hoog niveau tilt.

Wat heb je aan een professionele cameraman?

Een cameraman voor iedere situatie

Pro Motion Film werkt met cameramensen die veel ervaring hebben met video content zoals bedrijfsfilms, interviews, promotiefilms, evenement registraties, aftermovies en documentaires.

Door het inhuren van een ervaren cameraman ben je verzekerd van opnames op het hoogste niveau. Je krijgt beelden met een filmische look, goed uitgelicht én goed geluid.

Alles in één

De cameraman die je inhuurt is meer dan alleen cameraman. Het is een professional met kennis van het hele filmproces. Naast camerawerk verzorgt de cameraman ook de inhoudelijke regie, belichting en geluidsopnamen. De cameraman kan ook met meerdere camera's tegelijkertijd filmen. Of opnamen maken met een drone.

Wij lopen niet achter de feiten aan, maar rennen alvast meters vooruit. Zodat we altijd het perfecte shot hebben.

Opnamen tijdens evenement.

Oog voor detail

Soms heb je een cameraman nodig die zichzelf onzichtbaar kan maken. Andere situaties vragen juist om een aanwezige houding. Een cameraman die durft. Je krijgt een professionele cameraman die alles doet voor het beste shot.

Onze cameramensen zijn er op getraind om vanuit precies de juiste hoek een beeld vast te leggen en op het juiste moment klaar te staan voor net dat ene shot.

Cameraman inhuren die denkt vanuit het eindproduct

De cameraman houdt tijdens de opnamen zoveel mogelijk rekening met de videomontage. De editor kan daardoor snel en efficiënt monteren.

High-end cameraset

Wij werken met top-of-the-line camera's. Denk aan de videocamera's van Sony, Canon en Blackmagic. Onze cameraman kent hiervan alle functies en mogelijkheden. Zo halen we het maximale uit ieder shot.

Professionele cameraman inhuren

Vertel ons geheel vrijblijvend over je wensen. We laten je graag geheel vrijblijvend weten hoe we je verder kunnen helpen.

Vraag meer informatie aan

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Genoeg aan een half woord

Marie Pierre Furnee, Movies That Matter

De samenwerking met Pro Motion Film was in een woord top! Niels en Maarten hadden aan een half woord genoeg om precies op onze wensen in te spelen; een idee om te zetten naar script en pakkende beelden. En dit alles in heel korte tijd. Kortom: inhuren die jongens!

Professionele interviews

Pearl Vink, Up Magazine

Pro Motion Film heeft op zeer professionele wijze interviews in beeld gebracht. Gedurende het interview let de cameraman niet alleen op het interview, maar ook op de interactie tussen de sprekers. Hij slaagt erin beelden vast te leggen die karakteriserend, authentiek en representatief zijn.

Samen sterk

Merel Grolleman, Kamer van Koophandel

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!