Wij zorgen er voor dat je er mooi opstaat, met Den Haag op de achtergrond.

Videoproductie Den Haag

Filmen in Den Haag: dat is helemaal geen gek idee. Denk je aan Den Haag, dan denk je aan de hofstad, je denkt aan de hoofdstad van de Nederlandse politiek en natuurlijk aan het Europees gerechtsmuseum. In Den Haag zijn verder verschillende fantastische musea te zien en op een steenworp afstand bevindt zich het strand van Scheveningen. Den Haag is een stad met geschiedenis en veel oud schoon. Tot op de dag speelt Den Haag een grote rol van betekenis, zowel in eigen land als daarbuiten (The Hague). Pro Motion Film is geen vreemde in Den Haag.

De stad prominent in beeld gebracht

Wat je ook gaat vertellen, videocontent is één van de effectiefste manieren - zo niet dé effectiefste manier om het verhaal bij je publiek over te brengen. Je doelgroep is vrijwel zeker online actief, onder meer op verschillende sociale media. Met videocontent kun je hen hier gemakkelijk bereiken. Als je echt wil opvallen, dan werkt weinig beter dan mooie content delen met beelden waarin zowel je bedrijf, als je stad - Den Haag - een centrale rol spelen.

Promotiefilms schieten in een fraaie omgeving

Als wij een promotiefilm schieten, in Den Haag of daarbuiten, dan nemen we zoveel mogelijk omgevingsbeelden mee. Uiteraard kiezen we voor de fraaiste plaatjes. Het moet duidelijk zijn dat de stad Den Haag in beeld wordt gebracht, tegelijkertijd willen we voorkomen dat we beelden schieten die al tientallen eerder keer geschoten zijn. Kortom: we kiezen unieke, maar iconische locaties. De locatie vormt als setting voor het verhaal en de personages. Als het even kan, laten we zien hoe deze zich door Den Haag voortbewegen, bijvoorbeeld door iemand over straat te volgen. Ook wordt getoond hoe het pand onderdeel uitmaakt van de omgeving.

Een Den Haags evenement in beeld

In een grote stad als Den Haag is genoeg te beleven. Organiseer je een evenement en wil je hiervoor een aftermovie laten schieten? Ook hiervoor kun je Pro Motion Film inschakelen. Evenementlocaties in Den Haag zijn iconisch. We vergeten niet ook oog te hebben voor de bijzondere omgeving. Wist je dat we in Den Haag onder meer videocontent opgenomen hebben voor het ondernemersevent MKB Groei Event in het World Forum, het gezellige Jaarevent van nlgroeit in de Fokker Terminal en de How to Get There Summit aan De Haagse Hogeschool?

Videoproductie voor politieke partijen

Ons videoproductiebedrijf heeft geen politieke voorkeur, wel hebben we een voorkeur voor fraaie campagne videocontent die kleur bekent. Een campagnevideo mag in ieder geval niet grijs zijn. Pro Motion Film heeft in het verleden voor verschillende politieke partijen gefilmd, onder meet de PvdA en het CDA. We hebben zowel in de Eerste en Tweede kamer, plus op het binnenhof opnames gemaakt: dé typerende locaties van politiek Nederland. Locaties als deze zorgen voor onmiddellijke herkenning bij je doelgroep - je achterban of de stemmers.

Filmoffice Den Haag inschakelen

Als je van plan bent opnames te maken in Den Haag, dan dien je zeker contact op te nemen met Filmoffice Den Haag. Hier kun je niet alleen terecht voor advies, ook word je verteld hoe en waar je een vergunning aan kunt vragen. De gemeente zal zeker mee willen werken aan het maken van professionele filmopnames en zal je waar nodig ondersteunen. Filmoffice Den Haag opereert dan ook als intermediair tussen de stad en tussen filmproducenten.

Ook voor praktische vragen

Ook als je praktische vragen omtrent filmen in de stad hebt, kun je bij Filmoffice Den Haag terecht. Bijvoorbeeld wie je moet contacteren als je op het Binnenhof wil gaan filmen, of hoe je straatmeubilair (tijdelijk) kunt verwijderen. Er is vaak meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt. Ook kan Filmoffice Den Haag je adviseren in je zoektocht naar de geschikte filmlocatie, ook als je naar iets specifieks op zoek bent. Den Haag heeft een rijk verleden en is verschillende fraaie locaties rijk. Let op: voor filmen op het Binnenhof gelden speciale procedures. Je aanvraag om hier te filmen moet eerst langs de Binnenhofcommissie voor goedkeuring.

Pro Motion Film en filmen in Den Haag

Een professioneel filmbedrijf inschakelen om filmopnames te maken in de Hofstad? Kies voor Pro Motion Film en haal vele jaren praktijkervaring en een encyclopedie aan technische kennis in huis. Creatief inzicht hebben we genoeg. Plus we hebben ervaring met het filmen in Den Haag. Mailen kan altijd, naar [email protected] of bereik ons telefonisch op 020-233 33 51.

Meer informatie aanvragen

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videostrategie

Een doordachte strategie om je doelstellingen te behalen.

Videoproductie

Bedrijfsvideo's en videocontent: net zo mooi als effectief.

Videomarketing

Hands-on advies om je doelgroep online te bereiken.

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Knalt jouw merk al van het scherm?

Je doelgroep bereiken, informeren en overtuigen met online video? Gaan we doen.

Deel je wensen en ontvang vrijblijvend advies over videomarketing.

Neem contact op

Diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Onze klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen

Paul Raatgever, Directeur-eigenaar, Proper

Begonnen met 1 zakelijke promotiefilm voor proper.nl hebben we inmiddels in 2 maanden meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen. De samenwerking met Niels en zijn team was zeer professioneel en meedenkend. Wij raden Pro Motion Film zeer zeker aan bij andere geïnteresseerden.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials