Wij zorgen er voor dat je er mooi opstaat, met Den Haag op de achtergrond.

Videoproductie Den Haag

Den Haag: de hofstad, de stad van de Nederlandse politiek, het Europees gerechtshof, fantastische musea, Haagse bluf en het Scheveningse strand om de hoek.

Het is een stad met geschiedenis en een plaats die ook vandaag de dag een grote rol van betekenis heeft. De nieuwsmedia is er iedere dag te vinden voor politieke verslaggeving op televisie. En wij als videoproductiebedrijf komen ook regelmatig langs.

Den Haag prominent in beeld

Wat je ook wilt vertellen, goede videocontent is de manier om je verhaal over te brengen. Omdat je doelgroep op allerlei social kanalen actief is. En deze kanalen zijn geoptimaliseerd voor videocontent.

Wil je echt opvallen? Dan werkt niets beter dan mooie videocontent delen waarin je mooie beelden van een herkenbare omgeving laat zien.

Promotiefilm met mooie omgevingsbeelden

Wanneer we een promotiefilm maken in Den Haag, dan nemen we (als het kan) altijd beelden op van de omgeving. Het zorgt voor mooie beelden. Daarmee valt je video nog meer op. Denk aan een storytelling video waarin we iemand volgen, zoals deze danschoreograaf die toewerkt naar haar première in het theater De Nieuwe Regentes.

Opnames van evenement

Ook voor het opnemen van een aftermovie kun je bij ons terecht. Wij hebben op meerdere evenementlocaties in Den Haag videocontent en aftermovies opgenomen. Zoals ondernemersevents in het World Forum (MKB Groei Event), de Fokker Terminal (Jaarevent nlgroeit) en De Haagse Hogeschool (How To Get There Summit).

Koningin Maxima bezoekt het jaarevent van nlgroeit in de Fokker Terminal.

Videocontent voor politieke partijen

Als videoproductiebedrijf hebben wij geen politieke voorkeur, wel een voorkeur voor mooie campagne videocontent. Zo hebben we in het verleden voor meerdere politieke partijen gefilmd waaronder het CDA en de PvdA. Op het binnenhof en in de Eerste en Tweede Kamer: het zijn prachtige Haagse plekken die voor herkenning zorgen bij je doelgroep.

Videoboodschap van Wopke Hoekstra in de bibliotheek van de Eerste Kamer.

Vrijblijvend informatie aanvragen

Wil je ook een professionele video laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie aanvragen

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Genoeg aan een half woord

Marie Pierre Furnee, Movies That Matter

De samenwerking met Pro Motion Film was in een woord top! Niels en Maarten hadden aan een half woord genoeg om precies op onze wensen in te spelen; een idee om te zetten naar script en pakkende beelden. En dit alles in heel korte tijd. Kortom: inhuren die jongens!

Andere locaties

Amsterdammers doen vaak alsof de wereld ophoudt bij de ring. Wij niet. We filmen overal:

Alle andere locaties

Maak & lanceer!

Maak en lanceer je eerste bedrijfsvideo in 7 simpele stappen.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!