Wij zorgen er voor dat je er mooi opstaat, met Den Haag op de achtergrond.

Beoordeling van klanten: 5/5 52 beoordelingen

Videoproductie Den Haag

Een professionele videoproductie laten maken in Den Haag: dat is helemaal geen gek idee.

Wat je ook gaat vertellen, videocontent is één van de effectiefste manieren - zo niet dé effectiefste manier om het verhaal bij je publiek over te brengen. Je doelgroep is vrijwel zeker online actief, onder meer op verschillende sociale media. Met videocontent kun je hen hier gemakkelijk bereiken. Als je echt wil opvallen, dan werkt weinig beter dan mooie content delen met beelden waarin zowel je bedrijf, als je stad - Den Haag - een centrale rol spelen.

Neem contact op voor meer informatie

Promotiefilms schieten in een fraaie omgeving

Als wij een promotiefilm schieten, in Den Haag of daarbuiten, dan nemen we zoveel mogelijk omgevingsbeelden mee. Uiteraard kiezen we voor de fraaiste plaatjes. Het moet duidelijk zijn dat de stad Den Haag in beeld wordt gebracht, tegelijkertijd willen we voorkomen dat we beelden schieten die al tientallen eerder keer geschoten zijn. Kortom: we kiezen unieke, maar iconische locaties. De locatie vormt als setting voor het verhaal en de personages. Als het even kan, laten we zien hoe deze zich door Den Haag voortbewegen, bijvoorbeeld door iemand over straat te volgen. Ook wordt getoond hoe het pand onderdeel uitmaakt van de omgeving.

Een Den Haags evenement in beeld

In een grote stad als Den Haag is genoeg te beleven. Organiseer je een evenement en wil je hiervoor een aftermovie laten schieten? Ook hiervoor kun je Pro Motion Film inschakelen. Evenementlocaties in Den Haag zijn iconisch. We vergeten niet ook oog te hebben voor de bijzondere omgeving. Wist je dat we in Den Haag onder meer videocontent opgenomen hebben voor het ondernemersevent MKB Groei Event in het World Forum, het gezellige Jaarevent van nlgroeit in de Fokker Terminal en de How to Get There Summit aan De Haagse Hogeschool?

Pro Motion Film en filmen in Den Haag

Een professioneel filmbedrijf inschakelen om filmopnames te maken in de Hofstad? Kies voor Pro Motion Film en haal vele jaren praktijkervaring en een encyclopedie aan technische kennis in huis. Creatief inzicht hebben we genoeg. Plus we hebben ervaring met het filmen in Den Haag. Mailen kan altijd, naar [email protected] of bereik ons telefonisch op 020-233 33 51.

Meer informatie aanvragen

Fullservice videoproductiebureau voor online videocontent

Wat kun je verwachten van een videobedrijf inhuren? Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Diensten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Testimonial video

Recruitment video

Instructiefilm

Aftermovie

Videocontent

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92