Wij zorgen er voor dat je er mooi opstaat, met Den Haag op de achtergrond.

Videoproductie Den Haag

Filmen in Den Haag: dat is helemaal geen gek idee. Denk je aan Den Haag, dan denk je aan de hofstad, je denkt aan de hoofdstad van de Nederlandse politiek en natuurlijk aan het Europees gerechtsmuseum. In Den Haag zijn verder verschillende fantastische musea te zien en op een steenworp afstand bevindt zich het strand van Scheveningen. Den Haag is een stad met geschiedenis en veel oud schoon. Tot op de dag speelt Den Haag een grote rol van betekenis, zowel in eigen land als daarbuiten (The Hague). Pro Motion Film is geen vreemde in Den Haag.

De stad prominent in beeld gebracht

Wat je ook gaat vertellen, videocontent is één van de effectiefste manieren - zo niet dé effectiefste manier om het verhaal bij je publiek over te brengen. Je doelgroep is vrijwel zeker online actief, onder meer op verschillende sociale media. Met videocontent kun je hen hier gemakkelijk bereiken. Als je echt wil opvallen, dan werkt weinig beter dan mooie content delen met beelden waarin zowel je bedrijf, als je stad - Den Haag - een centrale rol spelen.

Promotiefilms schieten in een fraaie omgeving

Als wij een promotiefilm schieten, in Den Haag of daarbuiten, dan nemen we zoveel mogelijk omgevingsbeelden mee. Uiteraard kiezen we voor de fraaiste plaatjes. Het moet duidelijk zijn dat de stad Den Haag in beeld wordt gebracht, tegelijkertijd willen we voorkomen dat we beelden schieten die al tientallen eerder keer geschoten zijn. Kortom: we kiezen unieke, maar iconische locaties. De locatie vormt als setting voor het verhaal en de personages. Als het even kan, laten we zien hoe deze zich door Den Haag voortbewegen, bijvoorbeeld door iemand over straat te volgen. Ook wordt getoond hoe het pand onderdeel uitmaakt van de omgeving.

Een Den Haags evenement in beeld

In een grote stad als Den Haag is genoeg te beleven. Organiseer je een evenement en wil je hiervoor een aftermovie laten schieten? Ook hiervoor kun je Pro Motion Film inschakelen. Evenementlocaties in Den Haag zijn iconisch. We vergeten niet ook oog te hebben voor de bijzondere omgeving. Wist je dat we in Den Haag onder meer videocontent opgenomen hebben voor het ondernemersevent MKB Groei Event in het World Forum, het gezellige Jaarevent van nlgroeit in de Fokker Terminal en de How to Get There Summit aan De Haagse Hogeschool?

Videoproductie voor politieke partijen

Ons videoproductiebedrijf heeft geen politieke voorkeur, wel hebben we een voorkeur voor fraaie campagne videocontent die kleur bekent. Een campagnevideo mag in ieder geval niet grijs zijn. Pro Motion Film heeft in het verleden voor verschillende politieke partijen gefilmd, onder meet de PvdA en het CDA. We hebben zowel in de Eerste en Tweede kamer, plus op het binnenhof opnames gemaakt: dé typerende locaties van politiek Nederland. Locaties als deze zorgen voor onmiddellijke herkenning bij je doelgroep - je achterban of de stemmers.

Filmoffice Den Haag inschakelen

Als je van plan bent opnames te maken in Den Haag, dan dien je zeker contact op te nemen met Filmoffice Den Haag. Hier kun je niet alleen terecht voor advies, ook word je verteld hoe en waar je een vergunning aan kunt vragen. De gemeente zal zeker mee willen werken aan het maken van professionele filmopnames en zal je waar nodig ondersteunen. Filmoffice Den Haag opereert dan ook als intermediair tussen de stad en tussen filmproducenten.

Ook voor praktische vragen

Ook als je praktische vragen omtrent filmen in de stad hebt, kun je bij Filmoffice Den Haag terecht. Bijvoorbeeld wie je moet contacteren als je op het Binnenhof wil gaan filmen, of hoe je straatmeubilair (tijdelijk) kunt verwijderen. Er is vaak meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt. Ook kan Filmoffice Den Haag je adviseren in je zoektocht naar de geschikte filmlocatie, ook als je naar iets specifieks op zoek bent. Den Haag heeft een rijk verleden en is verschillende fraaie locaties rijk. Let op: voor filmen op het Binnenhof gelden speciale procedures. Je aanvraag om hier te filmen moet eerst langs de Binnenhofcommissie voor goedkeuring.

Pro Motion Film en filmen in Den Haag

Een professioneel filmbedrijf inschakelen om filmopnames te maken in de Hofstad? Kies voor Pro Motion Film en haal vele jaren praktijkervaring en een encyclopedie aan technische kennis in huis. Creatief inzicht hebben we genoeg. Plus we hebben ervaring met het filmen in Den Haag. Mailen kan altijd, naar [email protected] of bereik ons telefonisch op 020-233 33 51.

Meer informatie aanvragen

Portfolio

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien.

Bekijk meer portfolio

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Genoeg aan een half woord

Marie Pierre Furnee, Movies That Matter

De samenwerking met Pro Motion Film was in een woord top! Niels en Maarten hadden aan een half woord genoeg om precies op onze wensen in te spelen; een idee om te zetten naar script en pakkende beelden. En dit alles in heel korte tijd. Kortom: inhuren die jongens!

Andere locaties

Amsterdammers doen vaak alsof de wereld ophoudt bij de ring. Wij niet. We filmen overal:

Alle andere locaties

Maak & lanceer!

Maak en lanceer je eerste bedrijfsvideo in 7 simpele stappen.

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!