Videomarketing voor Webfleet

Webfleet levert een cloudoplossing voor het tracken van bedrijfsvoertuigen en het beheren van wagenparken. De software van Webfleet trackt niet alleen de locatie, maar helpt bedrijven ook brandstof te besparen, uitstoot te verminderen en de efficiëntie van het wagenpark te verhogen. Ze zochten een vaste partij om mee samen te werken aan video's voor recruitment en externe communicatie. Wat voor video's we allemaal maakten? Tipje van de sluier: wereldwijd bekeken online event met 100+ sprekers.

Webfleet Mobility Conference 2022

De jaarlijkse Webfleet Mobility Conference is een wereldwijd online event over de laatste ontwikkelingen op het gebied van wagenparkbeheer en mobiliteit. De editie van 2022 bood meer dan honderd sprekers - van branchegenoten tot stedenbouwkundigen - een podium om hun ideeën te delen. Voor dit event namen we naast een serie interviews ook verschillende autocuevideo's op.

Recruitment- en partnervideo's

Video is een beproefd middel om klanten te overtuigen en bij potentiële medewerkers op de radar te komen. Voor Bridgestone Mobility Solutions, het moederbedrijf van Webfleet, is ook het bereiken van potentiële samenwerkingspartners van belang. Daarom maakten we niet alleen recruitmentvideo's, maar ook meerdere partnervideo's.

Testimonialvideo's en nog veel meer

Nog een laatste voorbeeld van de talloze video's die we de afgelopen jaren maakten voor Webfleet en moederbedrijf Bridgestone Mobility Solutions, zowel voor intern als extern gebruik. Weinig heeft meer impact dan een goede testimonialvideo: het authentieke verhaal van een tevreden klant.

Wat zegt Webfleet er zelf over?

Na afloop van de Webfleet Mobility Conference 2022 vertelde Natalie Gierveld over haar ervaringen met Pro Motion Film.

Ook het maximale uit je videomarketing halen?

Bel 020 233 33 51, mail naar [email protected] of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Neem contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Marloes van Vliet, Senior Content Marketing Manager, Beyond Products

Samenwerken met Niels was een absoluut genot! Voor een van onze klanten hebben wij twee technische productvideo's gemaakt en het resultaat overtrof onze verwachtingen. Niels en zijn team hebben echt veel oog voor detail en de communicatie was van begin tot eind superduidelijk, met snelle reacties. Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Echt een partij die het snapt!

Natalie Gierveld, Senior Marketing Manager, Webfleet

Hele professionele en fijne partij, goed om mee te schakelen, resultaat is altijd top en de samenwerking verloopt heel soepel. Voor veel sprekers is vastleggen op video toch spannend, dankzij Niels en zijn crew wordt dit voor iedereen een hele goede ervaring. Ze denken mee, ontzorgen, ter plaatse zorgen zij dat alles top voor elkaar is. Echt een partij die het snapt!

Fijne deskundige begeleiding tijdens het filmen

Miranda Ehrenhard, Senior Communicatie-adviseur, KNGF

We zijn heel blij met de video's die Niels met het team van Pro Motion Film voor het KNGF heeft gemaakt. Van tevoren werd er goed meegedacht, fijne deskundige begeleiding tijdens het filmen, een snelle oplevering en een top resultaat!

Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten

Saskia Withoos, Communicatie-adviseur, Wij zijn JONG

Het is fijn samenwerken met Pro Motion Film. Een goede gesprekspartner om onze ideeën vanuit marketing en communicatie te realiseren. Positief kritisch, strak in planning, goede kwaliteit, nette prijs en komt afspraken na. Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten.

Bekijk meer testimonials

Dit is waarom andere bedrijven kiezen voor ons videoproductiebedrijf

  • Expertise - Met meer dan 12 jaar ervaring, 250+ opdrachtgevers en 1400+ inhoudelijke videoproducties weten we precies wat werkt en wat niet.
  • Hoger online bereik - Wij optimaliseren jouw video's voor ieder kanaal. Van website, YouTube, LinkedIn, event tot sales gesprek.
  • Duurzame content - We maken tijdloze video's die jarenlang inzetbaar zijn en hun waarde op blijven leveren.
  • Snelle oplevering - Na opnames zijn je video's klaar binnen 1 tot 2 weken. Achteraf kunnen altijd nog aanpassingen doorgevoerd worden.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videomarketing cases

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde online videocampagne. Van een originele invalshoek tot een uitgedachte strategie. Van memorabele beelden en meeslepende storytelling tot een strak geproduceerd eindresultaat. Van een enkele video tot unieke content voor elk kanaal en iedere doelgroep. En van ‘wij nemen je alles uit handen’ tot ‘wij haken aan waar je ons nodig hebt’. Tot ondersteuning van de distributie aan toe.

Alle videomarketing cases