Videomarketing voor Webfleet

Webfleet levert een cloudoplossing voor het tracken van bedrijfsvoertuigen en het beheren van wagenparken. De software van Webfleet trackt niet alleen de locatie, maar helpt bedrijven ook brandstof te besparen, uitstoot te verminderen en de efficiëntie van het wagenpark te verhogen. Ze zochten een vaste partij om mee samen te werken aan video's voor recruitment en externe communicatie. Wat voor video's we allemaal maakten? Tipje van de sluier: wereldwijd bekeken online event met 100+ sprekers.

Webfleet Mobility Conference 2022

De jaarlijkse Webfleet Mobility Conference is een wereldwijd online event over de laatste ontwikkelingen op het gebied van wagenparkbeheer en mobiliteit. De editie van 2022 bood meer dan honderd sprekers - van branchegenoten tot stedenbouwkundigen - een podium om hun ideeën te delen. Voor dit event namen we naast een serie interviews ook verschillende autocuevideo's op.

Recruitment- en partnervideo's

Video is een beproefd middel om klanten te overtuigen en bij potentiële medewerkers op de radar te komen. Voor Bridgestone Mobility Solutions, het moederbedrijf van Webfleet, is ook het bereiken van potentiële samenwerkingspartners van belang. Daarom maakten we niet alleen recruitmentvideo's, maar ook meerdere partnervideo's.

Testimonialvideo's en nog veel meer

Nog een laatste voorbeeld van de talloze video's die we de afgelopen jaren maakten voor Webfleet en moederbedrijf Bridgestone Mobility Solutions, zowel voor intern als extern gebruik. Weinig heeft meer impact dan een goede testimonialvideo: het authentieke verhaal van een tevreden klant.

Wat zegt Webfleet Solutions er zelf over?

Na afloop van de Webfleet Mobility Conference 2022 vertelde Natalie Gierveld over haar ervaringen met Pro Motion Film.

Ook het maximale uit je videomarketing halen?

Bel 020 233 33 51, mail naar [email protected] of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Neem contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Prettig in de omgang

Liselotte van 't Veer, Adviseur (Marketing) Communicatie, De Zorgcirkel

Met Niels en zijn collega's hebben we 24 locatiefilmpjes gemaakt. Dit verliep erg soepel en we zijn trots op het resultaat! Meedenkend, flexibel, goed bereikbaar en prettig in de omgang. Blij mee!

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials