Wat je niet ziet, bestaat niet.

Beoordeling van klanten: 5/5 52 beoordelingen

Campagne video laten maken

Hoeveel reclameboodschappen zie je gemiddeld per dag: 10, 100, 1.000, 10.000? Waarschijnlijk heb je geen flauw idee. Niet zo gek, want het blijkt dat geen mens precies weet op hoeveel banners, tv-, radio- en dagbladadvertenties we dagelijks worden getrakteerd. Maar dat het er veel zijn - heul erg veel - daar twijfelt niemand aan. Hoe zorg je dat jouw productrelease, wervingscampagne, kickstarter- of crowdfunding-video opvalt in die audiovisuele tsunami? Zo: een campagnevideo laten maken waarbij echte mensen hun verhaal vertellen. Authentiek en oprecht.

Val op met echte verhalen

Want met oprechte verhalen en beelden val je op. Daarmee onderscheid je je van de stortvloed aan goedkope en neppe reclame-uitingen: mensen herkennen en waarderen het wanneer iets echt en oorspronkelijk is. Daarom geven we bij Pro Motion Film geen acteurs maar echte medewerkers, ondernemers en initiatiefnemers de hoofdrol in een campagnevideo. Zodat je in één keer het beste verhaal vertelt en niet opgaat in die honderden of duizenden andere reclame-uitingen.

Video-advertentie laten maken

Hoe je dat bereikt, weten we dankzij onze ervaring met videocontentmarketing. Pro Motion Film draait namelijk al heel wat jaartjes mee. Zo ontwikkelden we talloze professionele en doelgerichte campagnevideo's voor bedrijven, marketingbureaus en projecten. Bijvoorbeeld voor een tijdelijke actie, een productlancering of vacatureonderdeel op de website. Altijd met veel aandacht voor het verhaal: waarom, voor wie en wat maakt het zo uniek?

Val op en verleidt

Of het nu gaat om een campagne-, kickstarter- of crowdfunding-video, we staan voor je klaar van concept tot postproductie. Heb je al een uitgewerkt plan of idee liggen? Dan werken we dat voor je uit tot een advertentie-video die verheldert, opvalt en verleidt. Als het moet met spoed, en altijd in cinematografische stijl en met veel oog voor echtheid. Zodat je je momentum optimaal benut.

Ook in één keer goed scoren met een authentieke en opvallende campagnevideo? Bel 020 - 233 33 51 of mail naar [email protected].

10 + jaar ervaring in het produceren van conversieverhogende bedrijfsfilms

Voordelige productiekosten bij afname van een serie video's

✓ Altijd extra vrijblijvend advies over aanvullende videomarketing mogelijkheden

Offerte aanvragen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

We werken echt heel graag met hen

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Gaaf geworden

David Brode

Onze bedrijfsfilm en de verschillende opnames met klanten zijn gaaf geworden. Zelfs een aantal maanden na de opnames was Pro Motion Film bereid om mee te denken met onze wensen. Als we nog iets nodig hebben weten we jullie te vinden!

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Van content tot campagne

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde online videocampagne. Van een originele invalshoek tot een uitgedachte strategie. Van memorabele beelden en meeslepende storytelling tot een strak geproduceerd eindresultaat. Van een enkele video tot unieke content voor elk kanaal en iedere doelgroep. En van ‘wij nemen je alles uit handen’ tot ‘wij haken aan waar je ons nodig hebt’. Tot ondersteuning van de distributie aan toe.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videostrategie

Een doordachte strategie om je doelstellingen te behalen.

Videoproductie

Bedrijfsvideo's en videocontent: net zo mooi als effectief.

Videomarketing

Hands-on advies om je doelgroep online te bereiken.

De videogroeiformule - voor ambitieuze bedrijven

Laat je bedrijf sneller groeien met video. Claim nu de gratis whitepaper en ontdek hoe je video voor je laat werken.