Wat je niet ziet, bestaat niet.

Campagne video laten maken

Hoeveel reclameboodschappen zie je gemiddeld per dag: 10, 100, 1.000, 10.000? Waarschijnlijk heb je geen flauw idee. Niet zo gek, want het blijkt dat geen mens precies weet op hoeveel banners, tv-, radio- en dagbladadvertenties we dagelijks worden getrakteerd. Maar dat het er veel zijn - heul erg veel - daar twijfelt niemand aan. Hoe zorg je dat jouw productrelease, wervingscampagne, kickstarter- of crowdfunding-video opvalt in die audiovisuele tsunami? Zo: een campagnevideo laten maken waarbij echte mensen hun verhaal vertellen. Authentiek en oprecht.

Val op met echte verhalen

Want met oprechte verhalen en beelden val je op. Daarmee onderscheid je je van de stortvloed aan goedkope en neppe reclame-uitingen: mensen herkennen en waarderen het wanneer iets echt en oorspronkelijk is. Daarom geven we bij Pro Motion Film geen acteurs maar echte medewerkers, ondernemers en initiatiefnemers de hoofdrol in een campagnevideo. Zodat je in één keer het beste verhaal vertelt en niet opgaat in die honderden of duizenden andere reclame-uitingen.

Video-advertentie laten maken

Hoe je dat bereikt, weten we dankzij onze ervaring met videocontentmarketing. Pro Motion Film draait namelijk al heel wat jaartjes mee. Zo ontwikkelden we talloze professionele en doelgerichte campagnevideo's voor bedrijven, marketingbureaus en projecten. Bijvoorbeeld voor een tijdelijke actie, een productlancering of vacatureonderdeel op de website. Altijd met veel aandacht voor het verhaal: waarom, voor wie en wat maakt het zo uniek?

Val op en verleidt

Of het nu gaat om een campagne-, kickstarter- of crowdfunding-video, we staan voor je klaar van concept tot postproductie. Heb je al een uitgewerkt plan of idee liggen? Dan werken we dat voor je uit tot een advertentie-video die verheldert, opvalt en verleidt. Als het moet met spoed, en altijd in cinematografische stijl en met veel oog voor echtheid. Zodat je je momentum optimaal benut.

Ook in één keer goed scoren met een authentieke en opvallende campagnevideo? Bel 020 - 233 33 51 of mail naar [email protected].

Oplopende korting bij afname meerdere video's

✓ Ontvang nu tijdelijk een gratis extra teaser video voor social

✓ Gratis en vrijblijvend advies over extra video's, voordelig geproduceerd

Offerte aanvragen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Gaaf geworden

David Brode, RiplRock

Onze bedrijfsfilm en de verschillende opnames met klanten zijn gaaf geworden. Zelfs een aantal maanden na de opnames was Pro Motion Film bereid om mee te denken met onze wensen. Als we nog iets nodig hebben weten we jullie te vinden!

We werken echt heel graag met hen

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, The Policed

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Populaire diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Alle populaire diensten

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!