Wat je niet ziet, bestaat niet.

Campagne video laten maken

Een campagnevideo laten maken waarmee je jouw doelgroep in beweging zet en al je doelen behaalt? Pro Motion Film is je partner.

Wij hebben jaren ervaring met video content marketing en het maken van professionele en doelgerichte campagnevideo's voor bedrijven, marketingcommunicatiebureau's en crowdfundingprojecten.

Campagne of crowdfundingvideo voor ondernemers

Heeft je project net dat extra duwtje in de rug nodig om van de grond te komen, dan kun je ook bij ons terecht voor een crowdfunding campagne video. Met behulp van onze video heeft De Hoedenmaker hun doelen bereikt.

Crowdfundingcampagne video voor De Hoedenmaker. DOEL BEREIKT. '80 backers pledged €31,594 to help bring this project to life.'

Campagne video laten maken voor bedrijven

Een campagne video voor een tijdelijke actie, productlancering of Werken bij site is uiterst effectief.

We werken met elkaar een idee uit voor een doeltreffende campagnefilm.

Deze video kunnen we naar wens versterken met nog meer video assets zoals socials, teasers en video-advertenties. Dat kan in de vorm allerlei soorten video's zoals promotiefilms, productvideo's, interviews, mini docs, testimonials of recruitment video's.

Videocampagne voor bedrijf
Beeld uit Deconstruct the Machine campagne

Campagne video voor marketingcommunicatiebureaus

Is het idee voor de video of campagne al helemaal uitgewerkt? Voor ons geen probleem.

Wij richten ons dan volledig op de videoproductie en creatieve uitvoering. We hebben al veel marketingcommunicatiebureau's geholpen met het filmen en monteren van campagnevideo's voor hun klanten.

We hebben succesvolle campagnevideo's opgeleverd voor onder andere LVB Content Marketing, Brandwebbing en Persuade.

Campagne video laten maken door Pro Motion Film

Een professionele campagne video geschikt voor al je kanalen. Met call to actions die aanzetten tot actie.

Bel 020-233 33 51 of mail naar [email protected]. Dan bespreken we - uiteraard geheel vrijblijvend - de mogelijkheden. (En alle creatieve ideeën die we ter plekke verzinnen krijg je er gratis bij.)

✔ Specialist in spoedklussen

✔ Cinematografische storytelling

✔ Meer video's voor minder

Vraag gratis informatie aan

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, The Policed

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

We werken echt heel graag met hen.

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Hele fijne samenwerking!

Heleen Vos, Tyche

Hele fijne samenwerking! We zijn superblij met het resultaat van Promotion Film. Onze feedback op de eerste versie is heel goed en snel verwerkt totdat we precies kregen wat we voor ogen hadden. Ook was het filmen samen een hele leuke ervaring!

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, Kamer van Koophandel

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Gaaf geworden

David Brode, RiplRock

Onze bedrijfsfilm en de verschillende opnames met klanten zijn gaaf geworden. Zelfs een aantal maanden na de opnames was Pro Motion Film bereid om mee te denken met onze wensen. Als we nog iets nodig hebben weten we jullie te vinden!

Relaxed atmosphere

Laura Ramirez, Laura Ramirez

Working with Niels and David has been amazing! They aren't only enthusiastic and professional, but they also keep a relaxed atmosphere during the filming.

Andere diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Alle andere diensten

Gratis advies over videocontent?

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!