Gezocht: Freelance cameraman/cameravrouw

Freelance cameraman gezocht

Vanwegende een groeiende hoeveelheid aan leuke videoprojecten zijn we op korte termijn op zoek naar freelance cameramannen of cameravrouwen die zelfstandig een video kunnen opnemen.

Het gaat om werk op oproepbasis. Je kunt dus per project zelf aangeven of je wel of niet beschikbaar bent.

Profiel

Je hebt een AV achtergrond en al een paar jaar (1 t/m 5 jaar) ervaring met het filmen van online videocontent voor bedrijven. Je kunt geheel zelfstandig een video draaien, met de videomontage al in gedachten.

Je vindt het fantastisch om mooie cinematografische shots te maken en als je ons portfolio ziet dan denk je: "hey, dat soort video's maak ik ook (of: wil ik gaan maken, en kan ik!)"

Cameraset

Je filmt op je eigen cameraset of draait met onze Sony PXW- FS7.

Geluid opnemen

Veel van onze video's leunen sterk op dialoog, je hebt daarom bij voorkeur ook ervaring met het opnemen van een interview of korte quotes op camera.

Denk aan een klant testimonial of Werken-bij video.

Tijdens de shoots geef je de sprekers een zendertje en stel je als het uitkomt soms ook zelf de interviewvragen, terwijl je achter de camera staat.

Ook ervaring met edits?

Geen must maar wel handig! We horen het graag als je ook ervaring hebt met editen in Adobe Premiere. Het kan dan voorkomen dat we je ook vragen voor de videobewerking.

Vergoeding

De vergoeding bedraagt tussen 250 - 375,- euro excl 21% btw en reiskosten bij een hele dag, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

De vergoeding bij een dagdeel (t/m 5 uur) bedraagt 150,- - 250,- euro.

Regio

Je bent bij voorkeur woonachtig in omgeving Amsterdam, Het Gooi(Hilversum) of Utrecht.

Reageren?

Stuur een mail met korte motivatie en eventueel eigen werk (YouTube, Vimeo, WeTransfer) naar Niels de Groot ([email protected])

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!