Gezocht: Freelance video editor (m/v)

Update: De vacature voor Freelance video editor is vervuld. Op dit moment wordt er op nieuwe binnenkomende sollicitaties niet gereageerd. Wil je alsnog solliciteren, dan wordt jouw e-mail toegevoegd aan ons contactenbestand. Mogelijk ontvang je in de toekomst alsnog een reactie zodra er weer een vacature vrij komt.

----

Vanwegende een groeiende hoeveelheid videoprojecten zijn we op korte termijn op zoek naar freelance video-editors die hun weg kennen in Adobe Première.

Zowel junior editors als video editors met een paar jaar ervaring kunnen reageren.

Het is voor ons vooral belangrijk dat je je weg kent in Adobe Premiere en redelijk behendig bent in het editen van social video's.

Het gaat om werk op oproepbasis. Je kunt dus per project zelf aangeven of je wel of niet beschikbaar bent.

Ben jij een snelle editor en maak je strakke vlotte edits?

Kun je JA antwoorden op beide vraag, dan hebben wij interesse in jou! :-)

Editen vanuit huis of op ons kantoor in Hilversum

De editwerkzaamheden vinden plaats bij ons op kantoor in Hilversum, vlak om de hoek van het mediapark. Vooral bij grotere editprojecten is het handig als je af en toe aanschuift. Al is het 1 of 2 dagen per week. Het is namelijk ook mogelijk om op je eigen computer vanuit huis te editen op de projectschijf die je in dat geval van ons meekrijgt.

Profiel

Je hebt bij voorkeur een AV achtergrond en Adobe Premiere ken je op je duimpje. Of je hebt geen AV achtergrond maar bent gewoon heel goed in editen. ;-)

Je vindt het leuk en uitdagend om op een dag meerdere video's te editen, op basis van de beelden en briefing die je altijd van ons krijgt aangeleverd.

Omschrijving werkzaamheden

Wat ga je maken? Denk aan het editen van een promotievideo van 2 minuten, waar je ook nog snel even een paar Instagram Stories of Facebook snippets van 15 seconden van weet te maken.

Of denk aan een hele reeks korte YouTube interviewvideo's. Van iedere video wordt ook een 30 seconden outtake gemonteerd voor LinkedIn.

Je hebt dus bij voorkeur ook ervaring met de meer inhoudelijke edits en het selecteren van dialoog. Ook doe je zelf de eindmontage. Denk aan basis kleurcorrectie en de audio checken op volume en strakke overgangen.

Vergoeding

Per videoproject spreken we van te voren een vaste vergoeding af waarvoor alle video's gemaakt kunnen worden.

Regio

Je bent bij voorkeur woonachtig in omgeving Amsterdam, Het Gooi (Hilversum) of Utrecht.

Reageren?

Stuur een mail met korte motivatie en wat eigen werk (YouTube, Vimeo, WeTransfer) naar Niels de Groot ([email protected])

Neem contact met ons op