Stage AV Specialist

Stage AV Specialist

DEZE STAGEVACATURE IS INMIDDELS HELAAS VERVULD, GELIEVE NIET MEER TE REAGEREN

Voor de periode van februari t/m juni 2023 zijn we bij Pro Motion Film op zoek naar nieuwe AV stagiairs (video editing / camera).

Het gaat om een stage voor 4 tot 5 dagen in de week bij ons op kantoor in Hilversum, op loopafstand van Station Mediapark.

Over Pro Motion Film

Onze vaste team op kantoor bestaat uit twee man (Niels en Justin), we zijn dus een klein bedrijf waardoor er veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen, echt met het team mee te lopen en vragen te stellen.

Gemiddeld gaan we iedere week een paar keer op pad om te filmen voor onze klanten. De rest van de week besteden we aan het editen van de opnames tot fantastische bedrijfsvideo's.

We maken allerlei type video's en tijdens je stage zul je dus ook betrokken worden bij verschillende projecten, voor verschillende bedrijven. Denk aan:

  • bedrijfsvideo's
  • video's voor YouTube
  • socials
  • aftermovies
  • uitlegvideo's

Werkzaamheden

De stage zal bestaan uit ongeveer 25% filmen en 75% video editing. In een notendop ziet je week er als volgt uit:

- Je gaat als camera-assistent met ons mee naar opnamedagen. Je helpt met het opbouwen en afbouwen van de camera-apparatuur en onder begeleiding kan het goed voorkomen dat je ook zelf achter de camera staat.

- Je filmt zelfstandig achter de schermen beelden voor social media

- Je edit mee aan onze videoprojecten

- Je edit korte socials en behind the scenes video's

- Je edit video's voor ons YouTube kanaal

Profiel

Je volgt op dit moment een AV gerelateerde studie zoals een opleiding tot AV Specialist en je hebt al kennis en praktische ervaring opgedaan met het filmen en monteren van video's. Je hebt een hands on mentaliteit en je hebt er zin in om samen met ons de mooiste video's te maken en echt "part of the team" te zijn voor een paar maanden.

Handige eigenschappen / kwaliteiten:

- Je bent nieuwsgierig en durft vragen te stellen als je er even niet uitkomt

- Je hebt een lekker werktempo en kunt geconcentreerd werken

- Het is fijn als je al enigszins je weg kent in Adobe Premiere en weet hoe je een video moet monteren, al is er uiteraard ruimte om te leren.

Vergoeding

Stagevergoeding afhankelijk van leeftijd, opleiding en aantal werkdagen.

Regio

Je bent bij voorkeur woonachtig in omgeving Het Gooi (Hilversum), Utrecht of Amsterdam.

Reageren?

Wordt je enthousiast van bovenstaande omschrijving? Stuur dan een mail met korte motivatie en wat eigen werk (YouTube, Vimeo, WeTransfer) naar Niels de Groot ([email protected])