10 video advertenties ter promotie van Het Groeicollege

In opdracht van nlgroeit en De Ondernemer maakten we een serie van 10 video advertenties.

Deze advertenties zijn bedoeld ter promotie van een 8-delig online college voor ondernemers. Bekijk hier een van de oproepjes:

De opnames vonden plaats in een green screen studio in Rotterdam. In slechts 60 minuten stonden de 10 oproepjes er op.

Als je het hebt over efficiënte videoproductie, dan is deze vorm van videocontent dus een winnaar.

Opzet van deze video's

De oproepjes zijn simpel van aard. De video's zijn kort en duren rond de 20 seconden. In de video's wordt de ondernemer rechtstreeks aangesproken met de kernboodschap en call to action: "Herken jij je hier ook in? Volg dan het groeicollege".

De oproepjes zijn gepresenteerd door 3 verschillende personen waaronder twee professoren verbonden aan de Rotterdam School of Management.

Zij maken ook deel uit van de docenten die het college gaan geven.

Zo krijgen ondernemers gelijk een beeld van de gezichten achter het college.

Outlet van de video's

De video's worden in de vorm van in-content advertenties getoond op alle kanalen van DPG Media, waar deondernemer.nl ook onderdeel van is.

Denk aan het ad.nl en nu.nl. Op deze manier is het mogelijk om getarget een groot publiek te bereiken. Heb je als bedrijf geen connecties met DPG Media, dan kun je natuurlijk ook aan de slag met een doelgerichte video-advertentiecampagne via bijvoorbeeld YouTube, Facebook of LinkedIn.

Effectieve videoproductie

Het is inmiddels een standaard geworden om op een productiedag meerdere video's op te nemen.

Dit is ook noodzakelijk: als bedrijf of ondernemer wil je overal zichtbaar zijn met content. Niet alleen op je website, maar ook op je social media kanalen.

Gelukkig zijn er meerdere manieren om tientallen clips op een dag op te nemen. De volgende middelen helpen daarbij:

Scripts

Voor deze video advertenties zijn van te voren alle presentatieteksten uitgeschreven.

Op die manier voorkom je dat er ter plekke nog nagedacht moet worden over wat je op camera moet gaan zeggen. Ook voorkom je dat de lengte van de video's te lang wordt. En minstens zo belangrijk: je voorkomt dat je eindeloos veel takes nodig hebt, omdat de kans er is dat je telkens niet uit je woorden komt.

Hierdoor win je ontzettend veel tijd.

SCRIPT

'Stilstaand water gaat stinken' dat geldt juist ook voor ondernemers…

Het groeicollege geeft je in 8 colleges alle actuele inzichten en de inzichten achter financiering en aantrekken van groeikapitaal.

Meld je nu aan voor het groeicollege. In een reeks van 8 maanden hoor- en werkcolleges gaan we aan de slag met jouw groeiplan!

Autocue

Een ander handig hulpmiddel is de autocue. Dankzij een autocue hoef je niet naar teksten op papier te kijken die langs de camera worden gehouden.

Je kunt rechtstreeks de cameralens in kijken, terwijl je op de autocue jouw tekst voorbij ziet scrollen.

Ook deze techniek draagt eraan bij dat je in sneltreinvaart video's kunt opnemen.

Green screen studio

Een derde middel voor snelle videoproductie is de green screen omgeving. Van te voren hoefde er niet nagedacht te worden over de locatie of achtergrond. De spreker kan voor het green screen scherm gaan staan, en: opnemen maar!

Video graphics

Toch kan green screen soms "saai" overkomen. Daarom hebben we voor deze video's een grafische videohuisstijl ontworpen. Op de achtergrond zie je stock video voorbij komen die aansluit bij wat er door de spreker wordt gezegd.

Zeker als je met videomarketing aan de slag gaat en tientallen van deze video's gaat maken, kan het uit om in zo'n grafische huisstijl te investeren. Je hebt eenmalige kosten en vervolgens kun je de huisstijl voor al je marketingvideo's inzetten.

Ook ideaal voor explainer video's

Wil je een serie explainer video's of een e-learning programma ontwikkelen? Dan is deze green-screen workflow ook ideaal. Wij helpen je hier graag bij.

Vertel ons over je wensen

Onze klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Review-Yara

TOP bedrijf en prachtige video's als eindresultaat

Yara Mens, PR & Marketing, Molinos de Viento

We zijn ontzettend tevreden met de twee filmpjes die Pro Motion Film voor ons heeft gemaakt. Fijne manier van communiceren. Het beste vonden wij dat ze feilloos aanvoelen wat voor sfeer je in je video's wil. Kortom: we raden Pro Motion Film ten zeerste aan als je op zoek bent naar een TOP bedrijf en prachtige video's als eindresultaat.

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Uiterst responsief en professioneel

Sarah Rouwendal, Digital Marketing Specialist, Giarte Media Group B.V.

Het was geweldig werken met Pro Motion Film! Het team is uiterst responsief en professioneel, en we waren blij met het geleverde eindresultaat voor een geweldige prijs. Zou het zeker aanraden!

Ik ben super blij met het resultaat

Maartje Mutter, Marketing Manager, Baseflow

Een professioneel bedrijf dat ik van harte zou aanbevelen! Ze begrepen onze wensen, de communicatie was goed en ze zijn prettig in de omgang. Ik ben super blij met het resultaat, een te gekke showreel video waar we trots op zijn!

Review Anne

Hele pure opname

Anne van Veen, Eigenaar, De Keuken Kliniek

Tijdens de opnames wist Pro Motion Film een fijne sfeer te creëren, zodat ik me prettig voelde op camera. Doordat ik zo mezelf kon zijn werd het een hele pure opname, iets waar ik veel waarde aan hecht. Heel snel na de leuke opnamedag kreeg ik het resultaat al te zien. Pro Motion Film heeft dit super goed ge-edit.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Bekijk meer testimonials

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!