10 video advertenties ter promotie van Het Groeicollege

In opdracht van nlgroeit en De Ondernemer maakten we een serie van 10 video advertenties.

Deze advertenties zijn bedoeld ter promotie van een 8-delig online college voor ondernemers. Bekijk hier een van de oproepjes:

De opnames vonden plaats in een green screen studio in Rotterdam. In slechts 60 minuten stonden de 10 oproepjes er op.

Als je het hebt over efficiënte videoproductie, dan is deze vorm van videocontent dus een winnaar.

Opzet van deze video's

De oproepjes zijn simpel van aard. De video's zijn kort en duren rond de 20 seconden. In de video's wordt de ondernemer rechtstreeks aangesproken met de kernboodschap en call to action: "Herken jij je hier ook in? Volg dan het groeicollege".

De oproepjes zijn gepresenteerd door 3 verschillende personen waaronder twee professoren verbonden aan de Rotterdam School of Management.

Zij maken ook deel uit van de docenten die het college gaan geven.

Zo krijgen ondernemers gelijk een beeld van de gezichten achter het college.

Outlet van de video's

De video's worden in de vorm van in-content advertenties getoond op alle kanalen van DPG Media, waar deondernemer.nl ook onderdeel van is.

Denk aan het ad.nl en nu.nl. Op deze manier is het mogelijk om getarget een groot publiek te bereiken. Heb je als bedrijf geen connecties met DPG Media, dan kun je natuurlijk ook aan de slag met een doelgerichte video-advertentiecampagne via bijvoorbeeld YouTube, Facebook of LinkedIn.

Effectieve videoproductie

Het is inmiddels een standaard geworden om op een productiedag meerdere video's op te nemen.

Dit is ook noodzakelijk: als bedrijf of ondernemer wil je overal zichtbaar zijn met content. Niet alleen op je website, maar ook op je social media kanalen.

Gelukkig zijn er meerdere manieren om tientallen clips op een dag op te nemen. De volgende middelen helpen daarbij:

Scripts

Voor deze video advertenties zijn van te voren alle presentatieteksten uitgeschreven.

Op die manier voorkom je dat er ter plekke nog nagedacht moet worden over wat je op camera moet gaan zeggen. Ook voorkom je dat de lengte van de video's te lang wordt. En minstens zo belangrijk: je voorkomt dat je eindeloos veel takes nodig hebt, omdat de kans er is dat je telkens niet uit je woorden komt.

Hierdoor win je ontzettend veel tijd.

SCRIPT

'Stilstaand water gaat stinken' dat geldt juist ook voor ondernemers…

Het groeicollege geeft je in 8 colleges alle actuele inzichten en de inzichten achter financiering en aantrekken van groeikapitaal.

Meld je nu aan voor het groeicollege. In een reeks van 8 maanden hoor- en werkcolleges gaan we aan de slag met jouw groeiplan!

Autocue

Een ander handig hulpmiddel is de autocue. Dankzij een autocue hoef je niet naar teksten op papier te kijken die langs de camera worden gehouden.

Je kunt rechtstreeks de cameralens in kijken, terwijl je op de autocue jouw tekst voorbij ziet scrollen.

Ook deze techniek draagt eraan bij dat je in sneltreinvaart video's kunt opnemen.

Green screen studio

Een derde middel voor snelle videoproductie is de green screen omgeving. Van te voren hoefde er niet nagedacht te worden over de locatie of achtergrond. De spreker kan voor het green screen scherm gaan staan, en: opnemen maar!

Video graphics

Toch kan green screen soms "saai" overkomen. Daarom hebben we voor deze video's een grafische videohuisstijl ontworpen. Op de achtergrond zie je stock video voorbij komen die aansluit bij wat er door de spreker wordt gezegd.

Zeker als je met videomarketing aan de slag gaat en tientallen van deze video's gaat maken, kan het uit om in zo'n grafische huisstijl te investeren. Je hebt eenmalige kosten en vervolgens kun je de huisstijl voor al je marketingvideo's inzetten.

Ook ideaal voor explainer video's

Wil je een serie explainer video's of een e-learning programma ontwikkelen? Dan is deze green-screen workflow ook ideaal. Wij helpen je hier graag bij.

Vertel ons over je wensen

Onze klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Gaaf geworden

David Brode, RiplRock

Onze bedrijfsfilm en de verschillende opnames met klanten zijn gaaf geworden. Zelfs een aantal maanden na de opnames was Pro Motion Film bereid om mee te denken met onze wensen. Als we nog iets nodig hebben weten we jullie te vinden!

Testimonial promotievideo's

Stelt iedereen op zijn gemak

Vincent Schothuis, Marketing Manager, RiskQuest

Niels heeft voor ons bedrijf RiskQuest een aantal promotievideo's opgenomen die wij gebruiken op onze website en onze social mediakanalen. De opnamedag zelf verliep soepel. Niels stelt iedereen op zijn gemak, waardoor de opnames binnen een paar takes klaar waren. We zijn erg tevreden over het eindresultaat!

Vooral de kwaliteit bleek super!

Annemijn Visscher, Onderzoeker, GGD Flevoland

Voor het maken van 3 videodocumentaires hebben wij gekozen voor Pro Motion Film. Vooral de kwaliteit bleek super! Wanneer ik weer een filmopdracht zou hebben, zou ik Pro Motion Film zo weer vragen!

Bekijk meer testimonials

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!