11 promo's SBS6 - Sneak Preview

Over deze case

Voor televisiezender SBS6 maakten we een reeks korte promo's, onder de noemer Sneak Preview: Deze promo's werden vertoond als een mini programma, tijdens de avondprogrammering.

Leuk weetje: Omdat deze promo's als een programma werden gezien en niet als reclame, werden ze ook meegenomen in de kijkcijferrapportages:

De kijkcijfers lagen per promo rond gemiddeld 750.000 views per programma. Een best hoog bereik dus!

Opzet van de promo's

In deze items laten we programmamakers vertellen wat je van het seizoen kunt verwachten, of hoe het format is opgezet. Op die manier krijgt de kijker een goed beeld van de aanstaande programmering.

- Welke mensen doen er mee aan het programma?

- Wie is de presentator?

- Waar gaan de afleveringen over?

Zo vertelt Jan Versteegh over de opzet van het nieuwe Lingo en Patty Brard over haar programma Zo goed als nieuw. Algemene informatie over het programma wordt gedeeld aan de hand van een voice-over stem.

11 promo's voor SBS6:

 • Chateau Meiland
 • Man bijt hond
 • Lingo
 • Mr. Frank Visser Rijdt Visite
 • Flirty dancing
 • De wereld rond met 80-jarigen
 • Zo goed als nieuw
 • Superkids
 • Cultuurshock
 • Niets liever dan een kind
 • Opgezadeld met Britt

Slim produceren

Voor veel van deze items konden we fragmenten uit de eerste aflevering van het aankomende seizoen gebruiken.

Aangevuld met een voice-over en herkenbaregraphics, konden we redelijk makkelijk vanuit een vast format op korte termijn meerdere items editen.

Sommige items zijn aangevuld met een interview.

Populariteit van promotiefilms

Vroeger waren reclames op televisie dominant en de enige vorm van promotiefilms. Tegenwoordig is online video dominant geworden en vindt je fantastische high-end promotiefilms terug in je tijdlijn op sociale media, of als video-advertentie. De kwaliteit hiervan is hoog.

Bij een promotiefilm ligt de focus op mooie visuals die op de emotie van de kijker inspelen.

Aanvullend kan er ook een verhaal op camera verteld worden, of via een voice-over, zodat je met de film niet alleen inspireert maar ook informeert.

Andere videomarketing cases

Als je aan de slag wilt met video marketing dan kun je een serie promotiefilms maken waarin je je diensten of producten zo aantrekkelijk mogelijk presenteert. Het is ook mogelijk om andere vormen van videomarketing in te zetten. Denk aan interviews, achter de schermen video's, klant review video's, vlogs of how-to video's. Ook deze videotypes vindt je terug op onze cases pagina.

Vertel ons over je wensen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Marloes van Vliet, Senior Content Marketing Manager, Beyond Products

Samenwerken met Niels was een absoluut genot! Voor een van onze klanten hebben wij twee technische productvideo's gemaakt en het resultaat overtrof onze verwachtingen. Niels en zijn team hebben echt veel oog voor detail en de communicatie was van begin tot eind superduidelijk, met snelle reacties. Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Echt een partij die het snapt!

Natalie Gierveld, Senior Marketing Manager, Webfleet

Hele professionele en fijne partij, goed om mee te schakelen, resultaat is altijd top en de samenwerking verloopt heel soepel. Voor veel sprekers is vastleggen op video toch spannend, dankzij Niels en zijn crew wordt dit voor iedereen een hele goede ervaring. Ze denken mee, ontzorgen, ter plaatse zorgen zij dat alles top voor elkaar is. Echt een partij die het snapt!

Fijne deskundige begeleiding tijdens het filmen

Miranda Ehrenhard, Senior Communicatie-adviseur, KNGF

We zijn heel blij met de video's die Niels met het team van Pro Motion Film voor het KNGF heeft gemaakt. Van tevoren werd er goed meegedacht, fijne deskundige begeleiding tijdens het filmen, een snelle oplevering en een top resultaat!

Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten

Saskia Withoos, Communicatie-adviseur, Wij zijn JONG

Het is fijn samenwerken met Pro Motion Film. Een goede gesprekspartner om onze ideeën vanuit marketing en communicatie te realiseren. Positief kritisch, strak in planning, goede kwaliteit, nette prijs en komt afspraken na. Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten.

Bekijk meer testimonials

Dit is waarom andere bedrijven kiezen voor ons videoproductiebedrijf

 • Expertise - Met meer dan 12 jaar ervaring, 250+ opdrachtgevers en 1400+ inhoudelijke videoproducties weten we precies wat werkt en wat niet.
 • Hoger online bereik - Wij optimaliseren jouw video's voor ieder kanaal. Van website, YouTube, LinkedIn, event tot sales gesprek.
 • Duurzame content - We maken tijdloze video's die jarenlang inzetbaar zijn en hun waarde op blijven leveren.
 • Snelle oplevering - Na opnames zijn je video's klaar binnen 1 tot 2 weken. Achteraf kunnen altijd nog aanpassingen doorgevoerd worden.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videomarketing cases

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde online videocampagne. Van een originele invalshoek tot een uitgedachte strategie. Van memorabele beelden en meeslepende storytelling tot een strak geproduceerd eindresultaat. Van een enkele video tot unieke content voor elk kanaal en iedere doelgroep. En van ‘wij nemen je alles uit handen’ tot ‘wij haken aan waar je ons nodig hebt’. Tot ondersteuning van de distributie aan toe.

Alle videomarketing cases