11 promo's SBS6 - Sneak Preview

Promotievideo's SBS6

Over deze case

Voor televisiezender SBS6 maakten we een reeks korte promo's, onder de noemer Sneak Preview: Deze promo's werden vertoond als een mini programma, tijdens de avondprogrammering.

Leuk weetje: Omdat deze promo's als een programma werden gezien en niet als reclame, werden ze ook meegenomen in de kijkcijferrapportages:

De kijkcijfers lagen per promo rond gemiddeld 750.000 views per programma. Een best hoog bereik dus!

Opzet van de promo's

In deze items laten we programmamakers vertellen wat je van het seizoen kunt verwachten, of hoe het format is opgezet. Op die manier krijgt de kijker een goed beeld van de aanstaande programmering.

- Welke mensen doen er mee aan het programma?

- Wie is de presentator?

- Waar gaan de afleveringen over?

Zo vertelt Jan Versteegh over de opzet van het nieuwe Lingo en Patty Brard over haar programma Zo goed als nieuw. Algemene informatie over het programma wordt gedeeld aan de hand van een voice-over stem.

11 promo's voor SBS6:

 • Chateau Meiland
 • Man bijt hond
 • Lingo
 • Mr. Frank Visser Rijdt Visite
 • Flirty dancing
 • De wereld rond met 80-jarigen
 • Zo goed als nieuw
 • Superkids
 • Cultuurshock
 • Niets liever dan een kind
 • Opgezadeld met Britt

Slim produceren

Voor veel van deze items konden we fragmenten uit de eerste aflevering van het aankomende seizoen gebruiken.

Aangevuld met een voice-over en herkenbaregraphics, konden we redelijk makkelijk vanuit een vast format op korte termijn meerdere items editen.

Sommige items zijn aangevuld met een interview.

Populariteit van promotiefilms

Vroeger waren reclames op televisie dominant en de enige vorm van promotiefilms. Tegenwoordig is online video dominant geworden en vindt je fantastische high-end promotiefilms terug in je tijdlijn op sociale media, of als video-advertentie. De kwaliteit hiervan is hoog.

Bij een promotiefilm ligt de focus op mooie visuals die op de emotie van de kijker inspelen.

Aanvullend kan er ook een verhaal op camera verteld worden, of via een voice-over, zodat je met de film niet alleen inspireert maar ook informeert.

Andere videomarketing cases

Als je aan de slag wilt met video marketing dan kun je een serie promotiefilms maken waarin je je diensten of producten zo aantrekkelijk mogelijk presenteert. Het is ook mogelijk om andere vormen van videomarketing in te zetten. Denk aan interviews, achter de schermen video's, klant review video's, vlogs of how-to video's. Ook deze videotypes vindt je terug op onze cases pagina.

Vertel ons over je wensen

Onze klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Review-Yara

TOP bedrijf en prachtige video's als eindresultaat

Yara Mens, PR & Marketing, Molinos de Viento

We zijn ontzettend tevreden met de twee filmpjes die Pro Motion Film voor ons heeft gemaakt. Fijne manier van communiceren. Het beste vonden wij dat ze feilloos aanvoelen wat voor sfeer je in je video's wil. Kortom: we raden Pro Motion Film ten zeerste aan als je op zoek bent naar een TOP bedrijf en prachtige video's als eindresultaat.

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Uiterst responsief en professioneel

Sarah Rouwendal, Digital Marketing Specialist, Giarte Media Group B.V.

Het was geweldig werken met Pro Motion Film! Het team is uiterst responsief en professioneel, en we waren blij met het geleverde eindresultaat voor een geweldige prijs. Zou het zeker aanraden!

Ik ben super blij met het resultaat

Maartje Mutter, Marketing Manager, Baseflow

Een professioneel bedrijf dat ik van harte zou aanbevelen! Ze begrepen onze wensen, de communicatie was goed en ze zijn prettig in de omgang. Ik ben super blij met het resultaat, een te gekke showreel video waar we trots op zijn!

Review Anne

Hele pure opname

Anne van Veen, Eigenaar, De Keuken Kliniek

Tijdens de opnames wist Pro Motion Film een fijne sfeer te creëren, zodat ik me prettig voelde op camera. Doordat ik zo mezelf kon zijn werd het een hele pure opname, iets waar ik veel waarde aan hecht. Heel snel na de leuke opnamedag kreeg ik het resultaat al te zien. Pro Motion Film heeft dit super goed ge-edit.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Bekijk meer testimonials

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!