11 promo's SBS6 - Sneak Preview

Promotievideo's SBS6

Over deze case

Voor televisiezender SBS6 maakten we een reeks korte promo's, onder de noemer Sneak Preview: Deze promo's werden vertoond als een mini programma, tijdens de avondprogrammering.

Leuk weetje: Omdat deze promo's als een programma werden gezien en niet als reclame, werden ze ook meegenomen in de kijkcijferrapportages:

De kijkcijfers lagen per promo rond gemiddeld 750.000 views per programma. Een best hoog bereik dus!

Opzet van de promo's

In deze items laten we programmamakers vertellen wat je van het seizoen kunt verwachten, of hoe het format is opgezet. Op die manier krijgt de kijker een goed beeld van de aanstaande programmering.

- Welke mensen doen er mee aan het programma?

- Wie is de presentator?

- Waar gaan de afleveringen over?

Zo vertelt Jan Versteegh over de opzet van het nieuwe Lingo en Patty Brard over haar programma Zo goed als nieuw. Algemene informatie over het programma wordt gedeeld aan de hand van een voice-over stem.

11 promo's voor SBS6:

 • Chateau Meiland
 • Man bijt hond
 • Lingo
 • Mr. Frank Visser Rijdt Visite
 • Flirty dancing
 • De wereld rond met 80-jarigen
 • Zo goed als nieuw
 • Superkids
 • Cultuurshock
 • Niets liever dan een kind
 • Opgezadeld met Britt

Slim produceren

Voor veel van deze items konden we fragmenten uit de eerste aflevering van het aankomende seizoen gebruiken.

Aangevuld met een voice-over en herkenbaregraphics, konden we redelijk makkelijk vanuit een vast format op korte termijn meerdere items editen.

Sommige items zijn aangevuld met een interview.

Populariteit van promotiefilms

Vroeger waren reclames op televisie dominant en de enige vorm van promotiefilms. Tegenwoordig is online video dominant geworden en vindt je fantastische high-end promotiefilms terug in je tijdlijn op sociale media, of als video-advertentie. De kwaliteit hiervan is hoog.

Bij een promotiefilm ligt de focus op mooie visuals die op de emotie van de kijker inspelen.

Aanvullend kan er ook een verhaal op camera verteld worden, of via een voice-over, zodat je met de film niet alleen inspireert maar ook informeert.

Andere videomarketing cases

Als je aan de slag wilt met video marketing dan kun je een serie promotiefilms maken waarin je je diensten of producten zo aantrekkelijk mogelijk presenteert. Het is ook mogelijk om andere vormen van videomarketing in te zetten. Denk aan interviews, achter de schermen video's, klant review video's, vlogs of how-to video's. Ook deze videotypes vindt je terug op onze cases pagina.

Vertel ons over je wensen

Onze klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Gaaf geworden

David Brode, RiplRock

Onze bedrijfsfilm en de verschillende opnames met klanten zijn gaaf geworden. Zelfs een aantal maanden na de opnames was Pro Motion Film bereid om mee te denken met onze wensen. Als we nog iets nodig hebben weten we jullie te vinden!

Testimonial promotievideo's

Stelt iedereen op zijn gemak

Vincent Schothuis, Marketing Manager, RiskQuest

Niels heeft voor ons bedrijf RiskQuest een aantal promotievideo's opgenomen die wij gebruiken op onze website en onze social mediakanalen. De opnamedag zelf verliep soepel. Niels stelt iedereen op zijn gemak, waardoor de opnames binnen een paar takes klaar waren. We zijn erg tevreden over het eindresultaat!

Vooral de kwaliteit bleek super!

Annemijn Visscher, Onderzoeker, GGD Flevoland

Voor het maken van 3 videodocumentaires hebben wij gekozen voor Pro Motion Film. Vooral de kwaliteit bleek super! Wanneer ik weer een filmopdracht zou hebben, zou ik Pro Motion Film zo weer vragen!

Bekijk meer testimonials

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!