6 instructievideo's Bouwmensen

Serie instructiefilmpjes Bouwmensen

Over deze case

Bouwmensen is een opleider met meerdere vestigingen in Nederland. Ze bieden mbo-opleidingen aan waarmee studenten klaar worden gestoomd voor een toekomst in de bouw. Er zijn verschillende opleidingen die gevolgd kunnen worden. Van timmerman, metselaar, tegelzetter tot stukadoor.

Demo filmpjes voor Moodle

Door de klant is er voor gekozen voor een serie instructievideo's waarin zaagapparaten worden uitgelegd. Deze demonstratiefilmpjes kan de student bekijken via Moodle, een online leeromgeving voor studenten. In de filmpjes vertelt instructeur Guido stap voor stap hoe een machine werkt. Qua opzet lijkt ieder filmpje op elkaar.

Slim produceren

Binnen één opnamedag hebben we 6 instructievideo's opgenomen. De filmpjes zijn door 1 cameraman gefilmd en simpel qua opzet:

  • Er is met één camera gefilmd.
  • Er worden geen titels of animaties gebruikt.
  • De presentatie wordt gedaan door een medewerker van Bouwmensen

Op deze manier kunnen er in korte tijd veel video's gemaakt worden.

Instructievideo's over zaagmachines
Opnames van de uitlegfilmpjes.

Opgeleverde instructiefilmpjes

1. Afkortzaag
2. Formaatzaag
3. Vlakbank
4. Vandiktebank
5. Bouwzaag
6. Freesmachine

Populariteit van instructievideo's

Instructievideo's, explainers of "how-to's", hoe je zo ook wilt noemen: instructievideo's zijn enorm populair.

Je komt dit soort video's overal tegen. Ongetwijfeld kijk je er jaarlijks een paar, als je wilt weten hoe iets werkt.

Instructievideo's worden gemaakt als onderdeel van een videomarketingcampagne waarin producten of diensten worden uitgelegd.

Maar ze worden ook regelmatig gemaakt als onderdeel van een lesprogramma of webinar.

Andere cases

Steeds vaker kiezen onze klanten er voor om meerdere video's op te nemen. Dit heeft meerdere voordelen, we noemen er een paar:

Het is efficiënt om in korte tijd meerdere video's op te leveren. Dit drukt de prijs per video en levert een hoger rendement op.

Bedrijven werken steeds vaker met een contentkalender waarmee ze het hele jaar door leuke content kunnen delen met hun doelgroep. Het is dan handig om een stapel goede video's achter de hand te hebben. Het scheelt veel tijd als je deze content in één keer produceert in plaats van dat je het hele jaar door opnamedagen moet inplannen.

Webinars en andere educatieve programma's worden steeds populairder.

Bekijk hier ook onze andere cases.

Vertel ons over je wensen

Onze klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Review-Yara

TOP bedrijf en prachtige video's als eindresultaat

Yara Mens, PR & Marketing, Molinos de Viento

We zijn ontzettend tevreden met de twee filmpjes die Pro Motion Film voor ons heeft gemaakt. Fijne manier van communiceren. Het beste vonden wij dat ze feilloos aanvoelen wat voor sfeer je in je video's wil. Kortom: we raden Pro Motion Film ten zeerste aan als je op zoek bent naar een TOP bedrijf en prachtige video's als eindresultaat.

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Uiterst responsief en professioneel

Sarah Rouwendal, Digital Marketing Specialist, Giarte Media Group B.V.

Het was geweldig werken met Pro Motion Film! Het team is uiterst responsief en professioneel, en we waren blij met het geleverde eindresultaat voor een geweldige prijs. Zou het zeker aanraden!

Ik ben super blij met het resultaat

Maartje Mutter, Marketing Manager, Baseflow

Een professioneel bedrijf dat ik van harte zou aanbevelen! Ze begrepen onze wensen, de communicatie was goed en ze zijn prettig in de omgang. Ik ben super blij met het resultaat, een te gekke showreel video waar we trots op zijn!

Review Anne

Hele pure opname

Anne van Veen, Eigenaar, De Keuken Kliniek

Tijdens de opnames wist Pro Motion Film een fijne sfeer te creëren, zodat ik me prettig voelde op camera. Doordat ik zo mezelf kon zijn werd het een hele pure opname, iets waar ik veel waarde aan hecht. Heel snel na de leuke opnamedag kreeg ik het resultaat al te zien. Pro Motion Film heeft dit super goed ge-edit.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Bekijk meer testimonials

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!