6 video instarts UEFA Champions League - Let's play

Videoserie UEFA Champions League 2019

Over deze case

In 2019 verzorgde het Amsterdamse interieurdesignbureau oil de gehele stadionaankleding van het Estadio Wanda Metropolitano Madrid (Atletico Madrid).

In dit stadion werd de UEFA Champions League finale tussen Liverpool en Aja.... Tottenham-Hotspur gespeeld.

Voor de beeldschermen in en rondom het stadion was er de wens om een grafische videoloop te maken met het thema Let's play. In deze loops worden video instarts met voetballende kinderen getoond. De beeldschermen met video's zijn bedoeld als extra aankleding van de evenementruimtes.

Opzet van de video's

Om de graphic videoloop te verrijken met content, hadden we een aantal mooie beelden nodig van voetballende kinderen. Hiervoor werd een groepje Limburgse voetballers gestrikt. De beelden van de kinderen worden afgewisseld met high-lights uit de Champions League wedstrijden van dat seizoen, vrijgegeven door UEFA.

In de video-edits hebben we geprobeerd de beelden van de kinderen en echte voetbalsterren zoveel mogelijk met elkaar te laten matchen.

Videoproductie Limburg
Opnames in Thorn, Limburg.

Slim produceren

In het mooie Limburgse dorp Thorn filmden we in een dagdeel allemaal sfeerbeelden van de voetballende kinderen. We zien ze voetballen op het dorpsplein, op de straten en in de steegjes. Met deze opnames, gecombineerd met de beelden vrijgegeven door UEFA, konden we vervolgens in korte tijd 6 instarts produceren.

Filmbedrijf Limburg
Tijdens de video shoot

Populariteit van videocontent

In het geval van deze case verrijkt video de ruimte. De videoloop met 6 instarts werd zelfs zo gewaardeerd door UEFA, dat er ter plekke werd besloten om tijdens de dag van de Champions League finale, de hele dag door deze videoloop op honderden stadionschermen te vertonen. Zie hier:

Video grijpt de aandacht. In dit geval ook die van UEFA. Zij werden er enthousiast van en kregen via deze video's misschien wel nog meer zin in de finale (die helaas wat tegenviel).

Als je in een ruimte bent, en je hebt iets om naar te kijken op een beeldscherm, dan geeft dat een extra beleving van die ruimte.

In dit geval is daarbij gekozen voor alleen mooie visuals, zodat de content ook weer niet teveel afleidt.

Andere cases

Deze case is best wel een unieke vorm van een videoserie. Meestal maken wij videoseries voor videomarketing of videocommunicatie doeleinden. In dit geval was deze videoserie eerder bedoeld als tentoonstelling tijdens een evenement.

Je kunt ook een videocampagne laten maken in de vorm van interviews, klant reviews, docu's, productdemonstratiefilmpjes of vlogs. Bekijk hier onze andere cases.

Vertel ons over je wensen

Onze klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Review-Yara

TOP bedrijf en prachtige video's als eindresultaat

Yara Mens, PR & Marketing, Molinos de Viento

We zijn ontzettend tevreden met de twee filmpjes die Pro Motion Film voor ons heeft gemaakt. Fijne manier van communiceren. Het beste vonden wij dat ze feilloos aanvoelen wat voor sfeer je in je video's wil. Kortom: we raden Pro Motion Film ten zeerste aan als je op zoek bent naar een TOP bedrijf en prachtige video's als eindresultaat.

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Uiterst responsief en professioneel

Sarah Rouwendal, Digital Marketing Specialist, Giarte Media Group B.V.

Het was geweldig werken met Pro Motion Film! Het team is uiterst responsief en professioneel, en we waren blij met het geleverde eindresultaat voor een geweldige prijs. Zou het zeker aanraden!

Ik ben super blij met het resultaat

Maartje Mutter, Marketing Manager, Baseflow

Een professioneel bedrijf dat ik van harte zou aanbevelen! Ze begrepen onze wensen, de communicatie was goed en ze zijn prettig in de omgang. Ik ben super blij met het resultaat, een te gekke showreel video waar we trots op zijn!

Review Anne

Hele pure opname

Anne van Veen, Eigenaar, De Keuken Kliniek

Tijdens de opnames wist Pro Motion Film een fijne sfeer te creëren, zodat ik me prettig voelde op camera. Doordat ik zo mezelf kon zijn werd het een hele pure opname, iets waar ik veel waarde aan hecht. Heel snel na de leuke opnamedag kreeg ik het resultaat al te zien. Pro Motion Film heeft dit super goed ge-edit.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Bekijk meer testimonials

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!