6 video instarts UEFA Champions League - Let's play

Videoserie UEFA Champions League 2019

Over deze case

In 2019 verzorgde het Amsterdamse interieurdesignbureau oil de gehele stadionaankleding van het Estadio Wanda Metropolitano Madrid (Atletico Madrid).

In dit stadion werd de UEFA Champions League finale tussen Liverpool en Aja.... Tottenham-Hotspur gespeeld.

Voor de beeldschermen in en rondom het stadion was er de wens om een grafische videoloop te maken met het thema Let's play. In deze loops worden video instarts met voetballende kinderen getoond. De beeldschermen met video's zijn bedoeld als extra aankleding van de evenementruimtes.

Opzet van de video's

Om de graphic videoloop te verrijken met content, hadden we een aantal mooie beelden nodig van voetballende kinderen. Hiervoor werd een groepje Limburgse voetballers gestrikt. De beelden van de kinderen worden afgewisseld met high-lights uit de Champions League wedstrijden van dat seizoen, vrijgegeven door UEFA.

In de video-edits hebben we geprobeerd de beelden van de kinderen en echte voetbalsterren zoveel mogelijk met elkaar te laten matchen.

Videoproductie Limburg
Opnames in Thorn, Limburg.

Slim produceren

In het mooie Limburgse dorp Thorn filmden we in een dagdeel allemaal sfeerbeelden van de voetballende kinderen. We zien ze voetballen op het dorpsplein, op de straten en in de steegjes. Met deze opnames, gecombineerd met de beelden vrijgegeven door UEFA, konden we vervolgens in korte tijd 6 instarts produceren.

Filmbedrijf Limburg
Tijdens de video shoot

Populariteit van videocontent

In het geval van deze case verrijkt video de ruimte. De videoloop met 6 instarts werd zelfs zo gewaardeerd door UEFA, dat er ter plekke werd besloten om tijdens de dag van de Champions League finale, de hele dag door deze videoloop op honderden stadionschermen te vertonen. Zie hier:

Video grijpt de aandacht. In dit geval ook die van UEFA. Zij werden er enthousiast van en kregen via deze video's misschien wel nog meer zin in de finale (die helaas wat tegenviel).

Als je in een ruimte bent, en je hebt iets om naar te kijken op een beeldscherm, dan geeft dat een extra beleving van die ruimte.

In dit geval is daarbij gekozen voor alleen mooie visuals, zodat de content ook weer niet teveel afleidt.

Andere cases

Deze case is best wel een unieke vorm van een videoserie. Meestal maken wij videoseries voor videomarketing of videocommunicatie doeleinden. In dit geval was deze videoserie eerder bedoeld als tentoonstelling tijdens een evenement.

Je kunt ook een videocampagne laten maken in de vorm van interviews, klant reviews, docu's, productdemonstratiefilmpjes of vlogs. Bekijk hier onze andere cases.

Vertel ons over je wensen

Onze klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Gaaf geworden

David Brode, RiplRock

Onze bedrijfsfilm en de verschillende opnames met klanten zijn gaaf geworden. Zelfs een aantal maanden na de opnames was Pro Motion Film bereid om mee te denken met onze wensen. Als we nog iets nodig hebben weten we jullie te vinden!

Testimonial promotievideo's

Stelt iedereen op zijn gemak

Vincent Schothuis, Marketing Manager, RiskQuest

Niels heeft voor ons bedrijf RiskQuest een aantal promotievideo's opgenomen die wij gebruiken op onze website en onze social mediakanalen. De opnamedag zelf verliep soepel. Niels stelt iedereen op zijn gemak, waardoor de opnames binnen een paar takes klaar waren. We zijn erg tevreden over het eindresultaat!

Vooral de kwaliteit bleek super!

Annemijn Visscher, Onderzoeker, GGD Flevoland

Voor het maken van 3 videodocumentaires hebben wij gekozen voor Pro Motion Film. Vooral de kwaliteit bleek super! Wanneer ik weer een filmopdracht zou hebben, zou ik Pro Motion Film zo weer vragen!

Bekijk meer testimonials

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!