6 video instarts UEFA Champions League - Let's play

Over deze case

In 2019 verzorgde het Amsterdamse interieurdesignbureau oil de gehele stadionaankleding van het Estadio Wanda Metropolitano Madrid (Atletico Madrid).

In dit stadion werd de UEFA Champions League finale tussen Liverpool en Aja.... Tottenham-Hotspur gespeeld.

Voor de beeldschermen in en rondom het stadion was er de wens om een grafische videoloop te maken met het thema Let's play. In deze loops worden video instarts met voetballende kinderen getoond. De beeldschermen met video's zijn bedoeld als extra aankleding van de evenementruimtes.

Opzet van de video's

Om de graphic videoloop te verrijken met content, hadden we een aantal mooie beelden nodig van voetballende kinderen. Hiervoor werd een groepje Limburgse voetballers gestrikt. De beelden van de kinderen worden afgewisseld met high-lights uit de Champions League wedstrijden van dat seizoen, vrijgegeven door UEFA.

In de video-edits hebben we geprobeerd de beelden van de kinderen en echte voetbalsterren zoveel mogelijk met elkaar te laten matchen.

Videoproductie Limburg
Opnames in Thorn, Limburg.

Slim produceren

In het mooie Limburgse dorp Thorn filmden we in een dagdeel allemaal sfeerbeelden van de voetballende kinderen. We zien ze voetballen op het dorpsplein, op de straten en in de steegjes. Met deze opnames, gecombineerd met de beelden vrijgegeven door UEFA, konden we vervolgens in korte tijd 6 instarts produceren.

Filmbedrijf Limburg
Tijdens de video shoot

Populariteit van videocontent

In het geval van deze case verrijkt video de ruimte. De videoloop met 6 instarts werd zelfs zo gewaardeerd door UEFA, dat er ter plekke werd besloten om tijdens de dag van de Champions League finale, de hele dag door deze videoloop op honderden stadionschermen te vertonen. Zie hier:

Video grijpt de aandacht. In dit geval ook die van UEFA. Zij werden er enthousiast van en kregen via deze video's misschien wel nog meer zin in de finale (die helaas wat tegenviel).

Als je in een ruimte bent, en je hebt iets om naar te kijken op een beeldscherm, dan geeft dat een extra beleving van die ruimte.

In dit geval is daarbij gekozen voor alleen mooie visuals, zodat de content ook weer niet teveel afleidt.

Andere cases

Deze case is best wel een unieke vorm van een videoserie. Meestal maken wij videoseries voor videomarketing of videocommunicatie doeleinden. In dit geval was deze videoserie eerder bedoeld als tentoonstelling tijdens een evenement.

Je kunt ook een videocampagne laten maken in de vorm van interviews, klant reviews, docu's, productdemonstratiefilmpjes of vlogs. Bekijk hier onze andere cases.

Vertel ons over je wensen

Dit is waarom klanten kiezen voor video agency Pro Motion Film uit Amsterdam

Effectieve video's - Met 12+ jaar ervaring, 250+ opdrachtgevers en 1400+ videoproducties weten we precies wat werkt en wat niet.

Video voor ieder kanaal - Wij optimaliseren jouw video's voor ieder kanaal.

Premium begeleiding - Persoonlijke begeleiding en altijd binnen 24 uur reactie.

Snelle oplevering - Na opnames worden de video's binnen 1 tot 2 weken opgeleverd.

Onbeperkt revisie - Onbeperkt aanpassingen totdat je helemaal tevreden bent.

Toekomstbestendige video's - Nieuw logo toevoegen of een shot vervangen na 3 jaar? Geen probleem.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Marloes van Vliet, Senior Content Marketing Manager, Beyond Products

Samenwerken met Niels was een absoluut genot! Voor een van onze klanten hebben wij twee technische productvideo's gemaakt en het resultaat overtrof onze verwachtingen. Niels en zijn team hebben echt veel oog voor detail en de communicatie was van begin tot eind superduidelijk, met snelle reacties. Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Echt een partij die het snapt!

Natalie Gierveld, Senior Marketing Manager, Webfleet

Hele professionele en fijne partij, goed om mee te schakelen, resultaat is altijd top en de samenwerking verloopt heel soepel. Voor veel sprekers is vastleggen op video toch spannend, dankzij Niels en zijn crew wordt dit voor iedereen een hele goede ervaring. Ze denken mee, ontzorgen, ter plaatse zorgen zij dat alles top voor elkaar is. Echt een partij die het snapt!

Fijne deskundige begeleiding tijdens het filmen

Miranda Ehrenhard, Senior Communicatie-adviseur, KNGF

We zijn heel blij met de video's die Niels met het team van Pro Motion Film voor het KNGF heeft gemaakt. Van tevoren werd er goed meegedacht, fijne deskundige begeleiding tijdens het filmen, een snelle oplevering en een top resultaat!

Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten

Saskia Withoos, Communicatie-adviseur, Wij zijn JONG

Het is fijn samenwerken met Pro Motion Film. Een goede gesprekspartner om onze ideeën vanuit marketing en communicatie te realiseren. Positief kritisch, strak in planning, goede kwaliteit, nette prijs en komt afspraken na. Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten.

Bekijk meer testimonials

Videomarketing cases

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde online videocampagne. Van een originele invalshoek tot een uitgedachte strategie. Van memorabele beelden en meeslepende storytelling tot een strak geproduceerd eindresultaat. Van een enkele video tot unieke content voor elk kanaal en iedere doelgroep. En van ‘wij nemen je alles uit handen’ tot ‘wij haken aan waar je ons nodig hebt’. Tot ondersteuning van de distributie aan toe.

Alle videomarketing cases

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92