PCA: Historie en Impact in Beeld.

Bedrijfsvideo's voor PCA

Het Permanent Hof van Arbitrage (PCA), gevestigd in het adembenemende Vredespaleis in Den Haag, is de oudste internationale organisatie in de stad. Hoewel ze een rijke geschiedenis en enorme invloed hebben, worstelen ze met een probleem: veel mensen hebben geen flauw idee van wat ze precies doen. En dan hebben we het nog niet eens over de misinformatie die af en toe circuleert. Hoe kun je zulke complexe informatie op een toegankelijke manier overbrengen? Video!

Wat maakt de PCA zo bijzonder?

De PCA heeft zeker geen gebrek aan verhalen, maar het vinden van de juiste manier om deze over te brengen was de uitdaging. We hebben gekozen voor een serie van vijf bedrijfsvideo's om de diversiteit van hun werk te tonen. In de introductievideo Permanent court - an introduction nemen we je mee achter de schermen van het Vredespaleis. Want wie wil er nou niet stiekem binnen gluren bij zo'n iconische plek?

In de tweede video, Where tradition meets modernity, duiken we in de rijke geschiedenis van de PCA en zien we hoe ze zich hebben aangepast aan de moderne tijd. Niet te vergeten de indrukwekkende animatie op 1:25 die de groei en verspreiding van de PCA over de hele wereld visualiseert.

Maar wat heeft de PCA recentelijk bereikt? Dat komt allemaal aan bod in video #3. In video #4 richten we ons op de PCA als een wereldwijde instelling en in video #5 blikken we vooruit naar het 125-jarig bestaan van de PCA in 2024.

Teamwork met PCA

Samenwerking was de sleutel tot dit project. Van het vinden van de perfecte internationale voice-over, tot het bepalen van de ideale tone of voice en het plannen van een efficiënte draaidag. Het Vredespaleis zelf speelde ook een cruciale rol. Zowel als prachtige setting als in de storytelling. In de postproductie mixten we nieuw en oud materiaal voor een dynamische weergave van het hof door de jaren heen.

Dus, benieuwd hoe we zo'n historisch instituut als de PCA tot leven brengen en de verhalen van achter de muren van het Vredespaleis delen? En hoe zou jouw organisatie eruit zien in videovorm?

Laat het ons weten!

Bel 020 233 33 51, mail naar [email protected] of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Knalt jouw merk al van het scherm?

Je doelgroep bereiken, informeren en overtuigen met online video? Gaan we doen.

Deel je wensen en ontvang vrijblijvend advies over videomarketing.

Neem contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen

Paul Raatgever, Directeur-eigenaar, Proper

Begonnen met 1 zakelijke promotiefilm voor proper.nl hebben we inmiddels in 2 maanden meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen. De samenwerking met Niels en zijn team was zeer professioneel en meedenkend. Wij raden Pro Motion Film zeer zeker aan bij andere geïnteresseerden.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials