PCA: Historie en Impact in Beeld.

Bedrijfsvideo's voor PCA

Het Permanent Hof van Arbitrage (PCA), gevestigd in het adembenemende Vredespaleis in Den Haag, is de oudste internationale organisatie in de stad. Hoewel ze een rijke geschiedenis en enorme invloed hebben, worstelen ze met een probleem: veel mensen hebben geen flauw idee van wat ze precies doen. En dan hebben we het nog niet eens over de misinformatie die af en toe circuleert. Hoe kun je zulke complexe informatie op een toegankelijke manier overbrengen? Video!

Wat maakt de PCA zo bijzonder?

De PCA heeft zeker geen gebrek aan verhalen, maar het vinden van de juiste manier om deze over te brengen was de uitdaging. We hebben gekozen voor een serie van vijf bedrijfsvideo's om de diversiteit van hun werk te tonen. In de introductievideo Permanent court - an introduction nemen we je mee achter de schermen van het Vredespaleis. Want wie wil er nou niet stiekem binnen gluren bij zo'n iconische plek?

In de tweede video, Where tradition meets modernity, duiken we in de rijke geschiedenis van de PCA en zien we hoe ze zich hebben aangepast aan de moderne tijd. Niet te vergeten de indrukwekkende animatie op 1:25 die de groei en verspreiding van de PCA over de hele wereld visualiseert.

Maar wat heeft de PCA recentelijk bereikt? Dat komt allemaal aan bod in video #3. In video #4 richten we ons op de PCA als een wereldwijde instelling en in video #5 blikken we vooruit naar het 125-jarig bestaan van de PCA in 2024.

Teamwork met PCA

Samenwerking was de sleutel tot dit project. Van het vinden van de perfecte internationale voice-over, tot het bepalen van de ideale tone of voice en het plannen van een efficiënte draaidag. Het Vredespaleis zelf speelde ook een cruciale rol. Zowel als prachtige setting als in de storytelling. In de postproductie mixten we nieuw en oud materiaal voor een dynamische weergave van het hof door de jaren heen.

Dus, benieuwd hoe we zo'n historisch instituut als de PCA tot leven brengen en de verhalen van achter de muren van het Vredespaleis delen? En hoe zou jouw organisatie eruit zien in videovorm?

Laat het ons weten!

Bel 020 233 33 51, mail naar [email protected] of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Bij Pro Motion Film profiteer je van de volgende voordelen

12+ jaar ervaring - Met 250+ opdrachtgevers en 1400 videoproducties weten we precies wat werkt en wat niet.

Meerdere kanalen - Video's geoptimaliseerd voor je website, YouTube en social.

Premium begeleiding - Persoonlijke begeleiding tijdens het productietraject en altijd binnen 24 uur een reactie.

Snelle oplevering - Na opnames worden de video's binnen 1-2 weken opgeleverd.

Onbeperkt revisie - Onbeperkt aanpassingen binnen 30 dagen na oplevering.

Toekomstbestendig - Nieuw logo toevoegen of shot vervangen na 3 jaar? Geen probleem.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Marloes van Vliet, Senior Content Marketing Manager, Beyond Products

Samenwerken met Niels was een absoluut genot! Voor een van onze klanten hebben wij twee technische productvideo's gemaakt en het resultaat overtrof onze verwachtingen. Niels en zijn team hebben echt veel oog voor detail en de communicatie was van begin tot eind superduidelijk, met snelle reacties. Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Bekijk meer testimonials

Videomarketing cases

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde online videocampagne. Van een originele invalshoek tot een uitgedachte strategie. Van memorabele beelden en meeslepende storytelling tot een strak geproduceerd eindresultaat. Van een enkele video tot unieke content voor elk kanaal en iedere doelgroep. En van ‘wij nemen je alles uit handen’ tot ‘wij haken aan waar je ons nodig hebt’. Tot ondersteuning van de distributie aan toe.

Alle videomarketing cases

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92