Interviewserie voor Wij zijn JONG

Wij zijn JONG staat voor: Wij zijn JeugdOntwikkeling Nederland Groep. Op ruim 200 locaties ondersteunen meer dan 2.000 pedagogisch professionals bijna 23.000 kinderen en jongeren tot 21 jaar in hun ontwikkeling. De organisatie vroeg ons om video's te maken voor intern gebruik, om de samenwerking en de dialoog tussen divisies, afdelingen, teams en collega's te bevorderen. Zouden die video's uitsluitend geschikt zijn voor interne communicatie, of liggen er meer kansen?

Meekijken over de schouder

Elke editie bestaat uit drie interviews met steeds een ander duo uit de organisatie van Wij zijn JONG. In de video kijk je mee over de schouder van een directielid, manager of andere collega die niet dagelijks op de locaties komt. Zij vertellen hun verhaal, spreken medewerkers aan en stellen vragen. Op die manier wil Wij zijn JONG een cultuur uitdragen waarin het normaal is om elkaar aan te spreken en vragen te stellen.

Toch niet alleen intern gebruik

Hoewel ze in eerste instantie waren bedoeld voor intern gebruik, vond Wij zijn JONG de video's zo sprekend dat het idee ontstond om ze ook in te zetten voor recruitment van nieuwe medewerkers. Daarom leveren we bij elke editie een aantal korte snippets aan om de interviews te promoten op social media. Op die manier vergroot je heel eenvoudig, en voor een aantrekkelijk budget, de zichtbaarheid aanzienlijk.

Wat vind Wij zijn JONG er zelf van?

Ook het maximale uit je videomarketing halen?

Bel 020 233 33 51, mail naar [email protected] of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Neem contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Prettig in de omgang

Liselotte van 't Veer, Adviseur (Marketing) Communicatie, De Zorgcirkel

Met Niels en zijn collega's hebben we 24 locatiefilmpjes gemaakt. Dit verliep erg soepel en we zijn trots op het resultaat! Meedenkend, flexibel, goed bereikbaar en prettig in de omgang. Blij mee!

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials