Interviewseries voor nlgroeit

Nlgroeit helpt mkb-ondernemers om de volgende stap in de groei van hun onderneming te maken. Wat het platform uniek maakt, is dat succesvolle ondernemers in de rol van mentor hun kennis en ervaring delen met de deelnemers. De organisatie wilde de verhalen van topondernemers vastleggen, met tips, best practices en inspiratie, om zo nieuwe groei-ondernemers te bereiken. Zo'n groeivideo van 15 minuten, zou daar niet nog meer groei uit te halen zijn?

Op zoek naar de groeiformule

Sinds 2016 hebben we meerdere interviewseries opgenomen voor nlgroeit. Een daarvan is Op zoek naar de groeiformule. Hiervoor filmden we interviews met Michiel Muller van Picnic, Steven Schuurman van Elastic en Robert van Zanten van Salta Group (voorheen NCOI). In video's van 15 minuten vertellen deze succesvolle ondernemers over de groei van hun bedrijf en hun visie op ondernemen: hun groeiformule.

3 video's met highlights

Deze drie interviews namen we in anderhalve dag op. Met hetzelfde materiaal maakten we nog eens negen video's, om zo het bereik te vergroten via social media. Om te beginnen drie ingekorte versies van de interviews van 2 minuten, met de highlights van het gesprek. Ideaal voor LinkedIn en heel geschikt om vandaaruit door te linken naar het hele interview op de website.

3 teasers met quotes

Nog korter zijn de teasers: een korte quote die nieuwsgierig maakt naar het hele interview. Perfect om via social media traffic naar de website te genereren.

3 video's met groeitips

Tijdens de interviews werd elke ondernemer gevraagd naar drie groeitips. Dat is echt zo'n onderwerp dat zich goed leent voor een aparte video voor social media. Zo lieten we drie interviews groeien naar twaalf video's voor een zo groot mogelijke exposure.

Wat vindt nlgroeit er zelf van?

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Ook het maximale uit je videomarketing halen?

Bel 020 233 33 51, mail naar [email protected] of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Vertel ons over je wensen

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Knalt jouw merk al van het scherm?

Je doelgroep bereiken, informeren en overtuigen met online video? Gaan we doen.

Deel je wensen en ontvang vrijblijvend advies over videomarketing.

Neem contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials