Interviewseries voor nlgroeit

Nlgroeit helpt mkb-ondernemers om de volgende stap in de groei van hun onderneming te maken. Wat het platform uniek maakt, is dat succesvolle ondernemers in de rol van mentor hun kennis en ervaring delen met de deelnemers. De organisatie wilde de verhalen van topondernemers vastleggen, met tips, best practices en inspiratie, om zo nieuwe groei-ondernemers te bereiken. Zo'n groeivideo van 15 minuten, zou daar niet nog meer groei uit te halen zijn?

Op zoek naar de groeiformule

Sinds 2016 hebben we meerdere interviewseries opgenomen voor nlgroeit. Een daarvan is Op zoek naar de groeiformule. Hiervoor filmden we interviews met Michiel Muller van Picnic, Steven Schuurman van Elastic en Robert van Zanten van Salta Group (voorheen NCOI). In video's van 15 minuten vertellen deze succesvolle ondernemers over de groei van hun bedrijf en hun visie op ondernemen: hun groeiformule.

3 video's met highlights

Deze drie interviews namen we in anderhalve dag op. Met hetzelfde materiaal maakten we nog eens negen video's, om zo het bereik te vergroten via social media. Om te beginnen drie ingekorte versies van de interviews van 2 minuten, met de highlights van het gesprek. Ideaal voor LinkedIn en heel geschikt om vandaaruit door te linken naar het hele interview op de website.

3 teasers met quotes

Nog korter zijn de teasers: een korte quote die nieuwsgierig maakt naar het hele interview. Perfect om via social media traffic naar de website te genereren.

3 video's met groeitips

Tijdens de interviews werd elke ondernemer gevraagd naar drie groeitips. Dat is echt zo'n onderwerp dat zich goed leent voor een aparte video voor social media. Zo lieten we drie interviews groeien naar twaalf video's voor een zo groot mogelijke exposure.

Wat vindt nlgroeit er zelf van?

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Ook het maximale uit je videomarketing halen?

Bel 020 233 33 51, mail naar [email protected] of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Vertel ons over je wensen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Marloes van Vliet, Senior Content Marketing Manager, Beyond Products

Samenwerken met Niels was een absoluut genot! Voor een van onze klanten hebben wij twee technische productvideo's gemaakt en het resultaat overtrof onze verwachtingen. Niels en zijn team hebben echt veel oog voor detail en de communicatie was van begin tot eind superduidelijk, met snelle reacties. Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Echt een partij die het snapt!

Natalie Gierveld, Senior Marketing Manager, Webfleet

Hele professionele en fijne partij, goed om mee te schakelen, resultaat is altijd top en de samenwerking verloopt heel soepel. Voor veel sprekers is vastleggen op video toch spannend, dankzij Niels en zijn crew wordt dit voor iedereen een hele goede ervaring. Ze denken mee, ontzorgen, ter plaatse zorgen zij dat alles top voor elkaar is. Echt een partij die het snapt!

Fijne deskundige begeleiding tijdens het filmen

Miranda Ehrenhard, Senior Communicatie-adviseur, KNGF

We zijn heel blij met de video's die Niels met het team van Pro Motion Film voor het KNGF heeft gemaakt. Van tevoren werd er goed meegedacht, fijne deskundige begeleiding tijdens het filmen, een snelle oplevering en een top resultaat!

Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten

Saskia Withoos, Communicatie-adviseur, Wij zijn JONG

Het is fijn samenwerken met Pro Motion Film. Een goede gesprekspartner om onze ideeën vanuit marketing en communicatie te realiseren. Positief kritisch, strak in planning, goede kwaliteit, nette prijs en komt afspraken na. Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten.

Bekijk meer testimonials

Dit is waarom andere bedrijven kiezen voor ons videoproductiebedrijf

  • Expertise - Met meer dan 12 jaar ervaring, 250+ opdrachtgevers en 1400+ inhoudelijke videoproducties weten we precies wat werkt en wat niet.
  • Hoger online bereik - Wij optimaliseren jouw video's voor ieder kanaal. Van website, YouTube, LinkedIn, event tot sales gesprek.
  • Duurzame content - We maken tijdloze video's die jarenlang inzetbaar zijn en hun waarde op blijven leveren.
  • Snelle oplevering - Na opnames zijn je video's klaar binnen 1 tot 2 weken. Achteraf kunnen altijd nog aanpassingen doorgevoerd worden.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videomarketing cases

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde online videocampagne. Van een originele invalshoek tot een uitgedachte strategie. Van memorabele beelden en meeslepende storytelling tot een strak geproduceerd eindresultaat. Van een enkele video tot unieke content voor elk kanaal en iedere doelgroep. En van ‘wij nemen je alles uit handen’ tot ‘wij haken aan waar je ons nodig hebt’. Tot ondersteuning van de distributie aan toe.

Alle videomarketing cases