Recruitmentvideo’s voor BouwTalent Noord

Via BouwTalent Noord volgen jongeren een duale hbo-opleiding Bouwkunde: ze studeren en doen tegelijk werkervaring op. De organisatie wilde graag een video laten maken van de bedrijven waar ze mee samenwerken. Het doel is om ook andere bouwbedrijven te interesseren leer-werkplekken te creëren voor de studenten van BouwTalent. Eén video? Wij hadden een beter idee. Want twee dagen filmen, daar valt toch veel meer uit te halen?

2 promotievideo's

We gingen langs bij drie bouwbedrijven en interviewden daar drie studenten over hun leer-werktraject. Ook lieten we de begeleiders vertellen over de samenwerking, net als een vertegenwoordiger van BouwTalent. Hiervan maakten we twee verschillende promotievideo's: een algemene video over de samenwerking, en een testimonial waarin de begeleiders vertellen over de bijdrage die de studenten leveren aan de organisatie.

3 recruitmentvideo's

De interviews die we met de drie studenten schoten vertaalden we naar korte recruitmentvideo's. In snelle soundbytes vertellen ze in een minuut over hun ervaring met het leer-werktraject.

3 snippets voor Instagram

De recruitmentvideo's staan op de website van BouwTalent. Om het bereik en de zichtbaarheid te vergroten, hebben we er drie korte snippets van gemaakt voor op Instagram.

En ook nog 3 Instagram Stories

Voor nog meer zichtbaarheid hebben we ten slotte drie Instagram Stories gemaakt met daarin een kort citaat uit de video. Zo sloegen we bij elkaar zomaar twaalf videovliegen in een opnameklap.

Ook het maximale uit je videomarketing halen?

Bel 020 233 33 51, mail naar [email protected] of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Vertel ons over je wensen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Prettig in de omgang

Liselotte van 't Veer, Adviseur (Marketing) Communicatie, De Zorgcirkel

Met Niels en zijn collega's hebben we 24 locatiefilmpjes gemaakt. Dit verliep erg soepel en we zijn trots op het resultaat! Meedenkend, flexibel, goed bereikbaar en prettig in de omgang. Blij mee!

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials