Recruitmentvideo’s voor BouwTalent Noord

Via BouwTalent Noord volgen jongeren een duale hbo-opleiding Bouwkunde: ze studeren en doen tegelijk werkervaring op. De organisatie wilde graag een video laten maken van de bedrijven waar ze mee samenwerken. Het doel is om ook andere bouwbedrijven te interesseren leer-werkplekken te creëren voor de studenten van BouwTalent. Eén video? Wij hadden een beter idee. Want twee dagen filmen, daar valt toch veel meer uit te halen?

2 promotievideo's

We gingen langs bij drie bouwbedrijven en interviewden daar drie studenten over hun leer-werktraject. Ook lieten we de begeleiders vertellen over de samenwerking, net als een vertegenwoordiger van BouwTalent. Hiervan maakten we twee verschillende promotievideo's: een algemene video over de samenwerking, en een testimonial waarin de begeleiders vertellen over de bijdrage die de studenten leveren aan de organisatie.

3 recruitmentvideo's

De interviews die we met de drie studenten schoten vertaalden we naar korte recruitmentvideo's. In snelle soundbytes vertellen ze in een minuut over hun ervaring met het leer-werktraject.

3 snippets voor Instagram

De recruitmentvideo's staan op de website van BouwTalent. Om het bereik en de zichtbaarheid te vergroten, hebben we er drie korte snippets van gemaakt voor op Instagram.

En ook nog 3 Instagram Stories

Voor nog meer zichtbaarheid hebben we ten slotte drie Instagram Stories gemaakt met daarin een kort citaat uit de video. Zo sloegen we bij elkaar zomaar twaalf videovliegen in een opnameklap.

Ook het maximale uit je videomarketing halen?

Bel 020 233 33 51, mail naar [email protected] of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Vertel ons over je wensen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Marloes van Vliet, Senior Content Marketing Manager, Beyond Products

Samenwerken met Niels was een absoluut genot! Voor een van onze klanten hebben wij twee technische productvideo's gemaakt en het resultaat overtrof onze verwachtingen. Niels en zijn team hebben echt veel oog voor detail en de communicatie was van begin tot eind superduidelijk, met snelle reacties. Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Echt een partij die het snapt!

Natalie Gierveld, Senior Marketing Manager, Webfleet

Hele professionele en fijne partij, goed om mee te schakelen, resultaat is altijd top en de samenwerking verloopt heel soepel. Voor veel sprekers is vastleggen op video toch spannend, dankzij Niels en zijn crew wordt dit voor iedereen een hele goede ervaring. Ze denken mee, ontzorgen, ter plaatse zorgen zij dat alles top voor elkaar is. Echt een partij die het snapt!

Fijne deskundige begeleiding tijdens het filmen

Miranda Ehrenhard, Senior Communicatie-adviseur, KNGF

We zijn heel blij met de video's die Niels met het team van Pro Motion Film voor het KNGF heeft gemaakt. Van tevoren werd er goed meegedacht, fijne deskundige begeleiding tijdens het filmen, een snelle oplevering en een top resultaat!

Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten

Saskia Withoos, Communicatie-adviseur, Wij zijn JONG

Het is fijn samenwerken met Pro Motion Film. Een goede gesprekspartner om onze ideeën vanuit marketing en communicatie te realiseren. Positief kritisch, strak in planning, goede kwaliteit, nette prijs en komt afspraken na. Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten.

Bekijk meer testimonials

Dit is waarom andere bedrijven kiezen voor ons videoproductiebedrijf

  • Expertise - Met meer dan 12 jaar ervaring, 250+ opdrachtgevers en 1400+ inhoudelijke videoproducties weten we precies wat werkt en wat niet.
  • Hoger online bereik - Wij optimaliseren jouw video's voor ieder kanaal. Van website, YouTube, LinkedIn, event tot sales gesprek.
  • Duurzame content - We maken tijdloze video's die jarenlang inzetbaar zijn en hun waarde op blijven leveren.
  • Snelle oplevering - Na opnames zijn je video's klaar binnen 1 tot 2 weken. Achteraf kunnen altijd nog aanpassingen doorgevoerd worden.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videomarketing cases

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde online videocampagne. Van een originele invalshoek tot een uitgedachte strategie. Van memorabele beelden en meeslepende storytelling tot een strak geproduceerd eindresultaat. Van een enkele video tot unieke content voor elk kanaal en iedere doelgroep. En van ‘wij nemen je alles uit handen’ tot ‘wij haken aan waar je ons nodig hebt’. Tot ondersteuning van de distributie aan toe.

Alle videomarketing cases