Serie uitlegvideo’s voor Nuffic

Nuffic zet zich in voor internationalisering van het onderwijs en ondersteunt zowel uitwisselingsstudenten als onderwijsinstellingen in binnen- en buitenland. Study in Holland, onderdeel van Nuffic, maakt internationale studenten wegwijs in Nederland. Met laagdrempelige YouTube-video's wilden ze deze studenten informeren en van tips en advies voorzien. We maakten er 14. Enige tijd later werd de naam veranderd naar Study in NL en kreeg het merk een rebranding. Nou zou je denken: doodzonde van 14 ontzettend leuke video's. Toch?

Laagdrempelig met een humoristisch tintje

In de video's praten twee internationale studenten met elkaar over studeren in Nederland. Denk aan onderwerpen als de taal, het eten, huisvesting, hoe je je aanmeldt voor een opleiding en de manier van lesgeven. Aan het eind van iedere video wordt doorverwezen naar de website van Study in NL. 'Laagdrempelig' was het sleutelwoord, dus kozen we voor een speelse edit van de dialogen die we hier en daar een humoristisch tintje gaven. We hielden het kort, niet meer dan 2 minuten per video, en schoten ze alle 14 in slechts twee dagen.

Compilatievideo

De gesprekken bieden een verrassend leuk inkijkje in de Nederlandse cultuur en gewoonten. Bekijk de compilatievideo die we maakten:

Gouden greep: green screen

Om te zorgen dat de achtergrond de kijker zo min mogelijk afleidt, kozen we voor opnames met een green screen. En dat bleek een gouden greep toen Study in Holland een naamsverandering en rebranding kreeg. Omdat we altijd de projectbestanden bewaren, was het een koud kunstje om de achtergrond en de graphics aan te passen aan de nieuwe naam en huisstijl.

Ook het maximale uit je videomarketing halen?

Bel 020 233 33 51, mail naar [email protected] of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Neem direct contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Marloes van Vliet, Senior Content Marketing Manager, Beyond Products

Samenwerken met Niels was een absoluut genot! Voor een van onze klanten hebben wij twee technische productvideo's gemaakt en het resultaat overtrof onze verwachtingen. Niels en zijn team hebben echt veel oog voor detail en de communicatie was van begin tot eind superduidelijk, met snelle reacties. Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Echt een partij die het snapt!

Natalie Gierveld, Senior Marketing Manager, Webfleet

Hele professionele en fijne partij, goed om mee te schakelen, resultaat is altijd top en de samenwerking verloopt heel soepel. Voor veel sprekers is vastleggen op video toch spannend, dankzij Niels en zijn crew wordt dit voor iedereen een hele goede ervaring. Ze denken mee, ontzorgen, ter plaatse zorgen zij dat alles top voor elkaar is. Echt een partij die het snapt!

Fijne deskundige begeleiding tijdens het filmen

Miranda Ehrenhard, Senior Communicatie-adviseur, KNGF

We zijn heel blij met de video's die Niels met het team van Pro Motion Film voor het KNGF heeft gemaakt. Van tevoren werd er goed meegedacht, fijne deskundige begeleiding tijdens het filmen, een snelle oplevering en een top resultaat!

Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten

Saskia Withoos, Communicatie-adviseur, Wij zijn JONG

Het is fijn samenwerken met Pro Motion Film. Een goede gesprekspartner om onze ideeën vanuit marketing en communicatie te realiseren. Positief kritisch, strak in planning, goede kwaliteit, nette prijs en komt afspraken na. Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten.

Bekijk meer testimonials

Dit is waarom andere bedrijven kiezen voor ons videoproductiebedrijf

  • Expertise - Met meer dan 12 jaar ervaring, 250+ opdrachtgevers en 1400+ inhoudelijke videoproducties weten we precies wat werkt en wat niet.
  • Hoger online bereik - Wij optimaliseren jouw video's voor ieder kanaal. Van website, YouTube, LinkedIn, event tot sales gesprek.
  • Duurzame content - We maken tijdloze video's die jarenlang inzetbaar zijn en hun waarde op blijven leveren.
  • Snelle oplevering - Na opnames zijn je video's klaar binnen 1 tot 2 weken. Achteraf kunnen altijd nog aanpassingen doorgevoerd worden.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videomarketing cases

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde online videocampagne. Van een originele invalshoek tot een uitgedachte strategie. Van memorabele beelden en meeslepende storytelling tot een strak geproduceerd eindresultaat. Van een enkele video tot unieke content voor elk kanaal en iedere doelgroep. En van ‘wij nemen je alles uit handen’ tot ‘wij haken aan waar je ons nodig hebt’. Tot ondersteuning van de distributie aan toe.

Alle videomarketing cases