Serie uitlegvideo’s voor Nuffic

Nuffic zet zich in voor internationalisering van het onderwijs en ondersteunt zowel uitwisselingsstudenten als onderwijsinstellingen in binnen- en buitenland. Study in Holland, onderdeel van Nuffic, maakt internationale studenten wegwijs in Nederland. Met laagdrempelige YouTube-video's wilden ze deze studenten informeren en van tips en advies voorzien. We maakten er 14. Enige tijd later werd de naam veranderd naar Study in NL en kreeg het merk een rebranding. Nou zou je denken: doodzonde van 14 ontzettend leuke video's. Toch?

Laagdrempelig met een humoristisch tintje

In de video's praten twee internationale studenten met elkaar over studeren in Nederland. Denk aan onderwerpen als de taal, het eten, huisvesting, hoe je je aanmeldt voor een opleiding en de manier van lesgeven. Aan het eind van iedere video wordt doorverwezen naar de website van Study in NL. 'Laagdrempelig' was het sleutelwoord, dus kozen we voor een speelse edit van de dialogen die we hier en daar een humoristisch tintje gaven. We hielden het kort, niet meer dan 2 minuten per video, en schoten ze alle 14 in slechts twee dagen.

Compilatievideo

De gesprekken bieden een verrassend leuk inkijkje in de Nederlandse cultuur en gewoonten. Bekijk de compilatievideo die we maakten:

Gouden greep: green screen

Om te zorgen dat de achtergrond de kijker zo min mogelijk afleidt, kozen we voor opnames met een green screen. En dat bleek een gouden greep toen Study in Holland een naamsverandering en rebranding kreeg. Omdat we altijd de projectbestanden bewaren, was het een koud kunstje om de achtergrond en de graphics aan te passen aan de nieuwe naam en huisstijl.

Ook het maximale uit je videomarketing halen?

Bel 020 233 33 51, mail naar [email protected] of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Neem direct contact op

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Knalt jouw merk al van het scherm?

Je doelgroep bereiken, informeren en overtuigen met online video? Gaan we doen.

Deel je wensen en ontvang vrijblijvend advies over videomarketing.

Neem contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials