Kwalitatieve videomarketing met een gouden randje

Videomarketing voor AmsterdamGold

AmsterdamGold staat synoniem voor premium goud, zilver en platina in Nederland. Als toonaangevend merk zochten zij een gelijkwaardige partner om hun visie in videovorm tot leven te brengen.

Uitdaging

In een tijdperk waarin bepaalde merken de kracht van YouTube hebben herkend en benut, voelde AmsterdamGold de druk om zich op het platform te profileren. Ze wilden echter wegblijven van de emotionele en angstige toon die sommigen in de branche hanteren. Hun doel was duidelijk: kwalitatieve gesprekken met experts die diepgang en inzicht bieden.

Het verzoek van AmsterdamGold? Ieder kwartaal één dag toegewijd aan het opnemen van meerdere interviews. Met oog voor efficiëntie kwamen we tot de opzet van de YouTube-serie Een Goud Gesprek: 6 afleveringen per kwartaal, elk van maximaal een half uur, waarin 2 experts aan het woord komen.

De kenners

Han de Jong, huiseconoom van BNR, een baken van kennis in de economie.

Jean Paul van Oudheusden, een autoriteit op het gebied van edelmetalen.

Een vertegenwoordiger van AmsterdamGold gaat de dialoog aan, duikt diep in vaktechnische vragen en zorgt voor helderheid.

Resultaten in beeld

Ieder kwartaal worden er 6 nieuwe afleveringen gedeeld op YouTube. Om de twee weken verschijnt er een nieuwe, die ze trots delen met hun uitgebreide community via hun nieuwsbrief.

Met een jaarlijkse oogst van 24 afleveringen en gemiddeld 3.000 views per video, komt AmsterdamGold onder de aandacht van 3.000 potentiële investeerders bij elke uitzending. Door deze betrokken gesprekken worden hun volgers aangemoedigd om dieper na te denken over hun volgende investeringsmogelijkheden.

Bovendien maken we korte clips van de langere interviews, waardoor AmsterdamGold ook op platforms zoals LinkedIn zichtbaar is.

Onze toegevoegde waarde

Onze expertise strekt zich uit van het vastleggen van de gesprekken met meerdere camera's tot het nabewerken ervan. We hebben een uniek format ontworpen voor AmsterdamGold, compleet met teasers, leaders en graphics die naadloos aansluiten bij hun branding.

Bonus: AmsterdamGold breidde hun visuele portfolio uit met een aftermovie en een opname van hun spraakmakende zomersymposium Because they can't print gold.

Bekijk de aftermovie hier:

Jouw verhaal in beeld?

Wil je dat jouw merk ook schittert in video? Neem contact op met Pro Motion Film. Bel naar 020 233 33 51, mail ons op [email protected] of plan een kennismakingsgesprek. We kijken ernaar uit je verhaal te vertellen.

Dit is waarom klanten kiezen voor ons videoproductie bedrijf

Vakkennis - Met 12+ jaar ervaring, 250+ opdrachtgevers en 1400+ videoproducties weten we precies wat werkt en wat niet.

Video voor ieder kanaal - Wij optimaliseren jouw video's voor ieder kanaal.

Persoonlijke begeleiding en altijd binnen 24 uur reactie.

Snelle oplevering - Na opnames worden je video's binnen 1 tot 2 weken opgeleverd.

Onbeperkt revisie - Onbeperkt aanpassingen totdat je helemaal tevreden bent.

Toekomstbestendige video's - Nieuw logo toevoegen of een shot vervangen na 3 jaar? Geen probleem.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Marloes van Vliet, Senior Content Marketing Manager, Beyond Products

Samenwerken met Niels was een absoluut genot! Voor een van onze klanten hebben wij twee technische productvideo's gemaakt en het resultaat overtrof onze verwachtingen. Niels en zijn team hebben echt veel oog voor detail en de communicatie was van begin tot eind superduidelijk, met snelle reacties. Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Echt een partij die het snapt!

Natalie Gierveld, Senior Marketing Manager, Webfleet

Hele professionele en fijne partij, goed om mee te schakelen, resultaat is altijd top en de samenwerking verloopt heel soepel. Voor veel sprekers is vastleggen op video toch spannend, dankzij Niels en zijn crew wordt dit voor iedereen een hele goede ervaring. Ze denken mee, ontzorgen, ter plaatse zorgen zij dat alles top voor elkaar is. Echt een partij die het snapt!

Fijne deskundige begeleiding tijdens het filmen

Miranda Ehrenhard, Senior Communicatie-adviseur, KNGF

We zijn heel blij met de video's die Niels met het team van Pro Motion Film voor het KNGF heeft gemaakt. Van tevoren werd er goed meegedacht, fijne deskundige begeleiding tijdens het filmen, een snelle oplevering en een top resultaat!

Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten

Saskia Withoos, Communicatie-adviseur, Wij zijn JONG

Het is fijn samenwerken met Pro Motion Film. Een goede gesprekspartner om onze ideeën vanuit marketing en communicatie te realiseren. Positief kritisch, strak in planning, goede kwaliteit, nette prijs en komt afspraken na. Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten.

Bekijk meer testimonials

Videomarketing cases

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde online videocampagne. Van een originele invalshoek tot een uitgedachte strategie. Van memorabele beelden en meeslepende storytelling tot een strak geproduceerd eindresultaat. Van een enkele video tot unieke content voor elk kanaal en iedere doelgroep. En van ‘wij nemen je alles uit handen’ tot ‘wij haken aan waar je ons nodig hebt’. Tot ondersteuning van de distributie aan toe.

Alle videomarketing cases

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92