Kwalitatieve videomarketing met een gouden randje

Videomarketing voor AmsterdamGold

AmsterdamGold staat synoniem voor premium goud, zilver en platina in Nederland. Als toonaangevend merk zochten zij een gelijkwaardige partner om hun visie in videovorm tot leven te brengen.

Uitdaging

In een tijdperk waarin bepaalde merken de kracht van YouTube hebben herkend en benut, voelde AmsterdamGold de druk om zich op het platform te profileren. Ze wilden echter wegblijven van de emotionele en angstige toon die sommigen in de branche hanteren. Hun doel was duidelijk: kwalitatieve gesprekken met experts die diepgang en inzicht bieden.

Het verzoek van AmsterdamGold? Ieder kwartaal één dag toegewijd aan het opnemen van meerdere interviews. Met oog voor efficiëntie kwamen we tot de opzet van de YouTube-serie Een Goud Gesprek: 6 afleveringen per kwartaal, elk van maximaal een half uur, waarin 2 experts aan het woord komen.

De kenners

Han de Jong, huiseconoom van BNR, een baken van kennis in de economie.

Jean Paul van Oudheusden, een autoriteit op het gebied van edelmetalen.

Een vertegenwoordiger van AmsterdamGold gaat de dialoog aan, duikt diep in vaktechnische vragen en zorgt voor helderheid.

Resultaten in beeld

Ieder kwartaal worden er 6 nieuwe afleveringen gedeeld op YouTube. Om de twee weken verschijnt er een nieuwe, die ze trots delen met hun uitgebreide community via hun nieuwsbrief.

Met een jaarlijkse oogst van 24 afleveringen en gemiddeld 3.000 views per video, komt AmsterdamGold onder de aandacht van 3.000 potentiële investeerders bij elke uitzending. Door deze betrokken gesprekken worden hun volgers aangemoedigd om dieper na te denken over hun volgende investeringsmogelijkheden.

Bovendien maken we korte clips van de langere interviews, waardoor AmsterdamGold ook op platforms zoals LinkedIn zichtbaar is.

Onze toegevoegde waarde

Onze expertise strekt zich uit van het vastleggen van de gesprekken met meerdere camera's tot het nabewerken ervan. We hebben een uniek format ontworpen voor AmsterdamGold, compleet met teasers, leaders en graphics die naadloos aansluiten bij hun branding.

Bonus: AmsterdamGold breidde hun visuele portfolio uit met een aftermovie en een opname van hun spraakmakende zomersymposium Because they can't print gold.

Bekijk de aftermovie hier:

Jouw verhaal in beeld?

Wil je dat jouw merk ook schittert in video? Neem contact op met Pro Motion Film. Bel naar 020 233 33 51, mail ons op [email protected] of plan een kennismakingsgesprek. We kijken ernaar uit je verhaal te vertellen.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Knalt jouw merk al van het scherm?

Je doelgroep bereiken, informeren en overtuigen met online video? Gaan we doen.

Deel je wensen en ontvang vrijblijvend advies over videomarketing.

Neem contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen

Paul Raatgever, Directeur-eigenaar, Proper

Begonnen met 1 zakelijke promotiefilm voor proper.nl hebben we inmiddels in 2 maanden meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen. De samenwerking met Niels en zijn team was zeer professioneel en meedenkend. Wij raden Pro Motion Film zeer zeker aan bij andere geïnteresseerden.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials