Proper in beeld, wij draaien!

Videomarketing voor Proper

Met een gloednieuwe website in de steigers, had Proper meer in gedachten dan enkel een frisse online look. Ze wilden de lancering ervan pimpen met enkele spetterende video's. Hun projectlocaties en het geweldige team moesten in de schijnwerpers staan. Glazenwassen en gevelreiniging spannend in beeld brengen? Kom maar op!

Aanvankelijk vroegen ze: "Kun je een paar flitsende filmpjes maken van onze diensten, kant-en-klaar voor internet, LinkedIn, onze website en meer? Oh, en ook wat shots met drones rondom de gebouwen tot 100 meter hoog?" We pakten dit natuurlijk met beide handen aan.

Mag het er nog eentje meer zijn?

Na een sessie met Proper in Lelystad, hadden we een plan. Op een dag bezochten we meerdere projectlocaties om zoveel mogelijk in beeld te brengen. Het resultaat? 2,5 filmdagen met een cameraman en drone operator die zowel vanaf de grond als 100 meter hoog in de lucht adembenemende shots maakten.

Wat we afleverden:

  • Een video header voor de nieuwe website in diverse formaten en lengtes, geoptimaliseerd voor de best mogelijke gebruikerservaring.
  • Een algemene bedrijfsvideo: Een sfeervol, opbouwend verhaal dat Proper laat zien als het vakkundige en betrouwbare bedrijf dat ze zijn.
  • Twee extra LinkedIn video's van ieder 30 seconden. Bekijk hier de LinkedIn video over het team van Proper:

En ook nog een LinkedIn teaser ter aankondiging van hun nieuwe website.

Extra's? Zeg het maar!

Het enthousiasme van Proper kende geen grenzen. "Kunnen we een variant krijgen van de bedrijfsvideo met de fantastische beelden die je nog niet hebt gebruikt?" Natuurlijk kan dat!

En omdat meer altijd beter is...

Nog geen maand later klopten ze weer bij ons aan. "Kun je nog drie video's voor ons maken?" Vraag het ons, en wij draaien! We schoten:

  • Een film die zich richt op het werken op kantoor.
  • Twee LinkedIn video's: één over klantcontact en kwaliteitscontrole op locatie en één over het geweldige team achter de schermen.

Meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen

Paul Raatgever, Directeur-eigenaar, Proper

Begonnen met 1 zakelijke promotiefilm voor proper.nl hebben we inmiddels in 2 maanden meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen. De samenwerking met Niels en zijn team was zeer professioneel en meedenkend. Wij raden Pro Motion Film zeer zeker aan bij andere geïnteresseerden.

Eigenlijk is deze pagina nog niet af... want wie weet wat er nog volgt? Wij zijn er klaar voor!

Wil je ook knallen met je videomarketing?

Bel 020 233 33 51. mail naar [email protected] of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Knalt jouw merk al van het scherm?

Je doelgroep bereiken, informeren en overtuigen met online video? Gaan we doen.

Deel je wensen en ontvang vrijblijvend advies over videomarketing.

Neem contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen

Paul Raatgever, Directeur-eigenaar, Proper

Begonnen met 1 zakelijke promotiefilm voor proper.nl hebben we inmiddels in 2 maanden meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen. De samenwerking met Niels en zijn team was zeer professioneel en meedenkend. Wij raden Pro Motion Film zeer zeker aan bij andere geïnteresseerden.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials