Videomarketing voor Viewie Media

Viewie Media uit Roelofarendsveen verzorgt narrowcasting: de tv-schermen die je ziet in de etalage van de makelaar, je sportschool, de wachtruimte van je huisarts en steeds vaker in winkels. We schoten een aantal mooie promotievideo's met bedrijfsintroductie en klantcases voor ze. In de huisstijl van Viewie Media uiteraard. En toen besloten ze de huisstijl te veranderen. Dus die video's konden de prullenbak in… Of niet?

Wat was de vraag?

Narrowcasting wordt wel heel eenvoudig als je de hulp van Viewie Media inschakelt. Ze installeren de schermen voor je en met hun toegankelijke software heb je volledige controle over wat er op beeld verschijnt. Om potentiële klanten te informeren over hun dienstverlening en ze te overtuigen van de voordelen van narrowcasting wilde Viewie Media een bedrijfsfilm laten maken. Niet te lang, zo'n anderhalve minuut, met meerdere klanten en medewerkers die aan het woord komen.

We maakten niet 1, maar 2 bedrijfsfilms

Om te beginnen maakten we een algemene bedrijfsfilm. Voor de klantcases lieten we verschillende makelaars aan het woord. Maar waarom zou je daar niet meteen twee promotievideo's van maken? Dat dachten wij ook, dus we maakten een tweede versie met testimonials van klanten uit andere branches. Op die manier kun je heel eenvoudig meerdere doelgroepen aanspreken. Kijk maar:

5 losse testimonialvideo's

Oké, je hebt nu twee bedrijfsfilms met daarin testimonials van klanten. Is het een idee om van elk van die testimonials een aparte video te maken, waarin de klant wat uitgebreider zijn verhaal doet? Precies, dat is een heel goed idee. Want nu heb je extra video's zonder dat er extra filmopnames nodig zijn. En die video's kun je mooi delen op social media als aanvulling op de bedrijfsfilm en opnemen op de productpagina's van je website.

En 2 uitlegvideo's

We schoten ook meteen wat extra beeld van de medewerkers. Met de extra uitleg en tips die we hiermee verzamelden, maakten we twee uitlegvideo's voor op YouTube. Op die manier haalden we het maximale uit de opnames.

Nieuwe huisstijl: wat nu?!

In plaats van één bedrijfsvideo hadden we nu negen verschillende video's. Keurig in de huisstijl van Viewie Media. Die dus niet veel later een upgrade kreeg, waardoor de graphics in de video's niet meer klopten. Dat is waarom we altijd alle projectbestanden bewaren: dan kun je achteraf vrij eenvoudig bepaalde zaken aanpassen terwijl de video's in de basis hetzelfde blijven.

Oude huisstijl

Nieuwe huisstijl

Wat zegt Viewie Media er zelf over?

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Ook het maximale uit je videomarketing halen?

Bel 020 233 33 51, mail naar [email protected] of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Neem contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Marloes van Vliet, Senior Content Marketing Manager, Beyond Products

Samenwerken met Niels was een absoluut genot! Voor een van onze klanten hebben wij twee technische productvideo's gemaakt en het resultaat overtrof onze verwachtingen. Niels en zijn team hebben echt veel oog voor detail en de communicatie was van begin tot eind superduidelijk, met snelle reacties. Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Echt een partij die het snapt!

Natalie Gierveld, Senior Marketing Manager, Webfleet

Hele professionele en fijne partij, goed om mee te schakelen, resultaat is altijd top en de samenwerking verloopt heel soepel. Voor veel sprekers is vastleggen op video toch spannend, dankzij Niels en zijn crew wordt dit voor iedereen een hele goede ervaring. Ze denken mee, ontzorgen, ter plaatse zorgen zij dat alles top voor elkaar is. Echt een partij die het snapt!

Fijne deskundige begeleiding tijdens het filmen

Miranda Ehrenhard, Senior Communicatie-adviseur, KNGF

We zijn heel blij met de video's die Niels met het team van Pro Motion Film voor het KNGF heeft gemaakt. Van tevoren werd er goed meegedacht, fijne deskundige begeleiding tijdens het filmen, een snelle oplevering en een top resultaat!

Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten

Saskia Withoos, Communicatie-adviseur, Wij zijn JONG

Het is fijn samenwerken met Pro Motion Film. Een goede gesprekspartner om onze ideeën vanuit marketing en communicatie te realiseren. Positief kritisch, strak in planning, goede kwaliteit, nette prijs en komt afspraken na. Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten.

Bekijk meer testimonials

Dit is waarom andere bedrijven kiezen voor ons videoproductiebedrijf

  • Expertise - Met meer dan 12 jaar ervaring, 250+ opdrachtgevers en 1400+ inhoudelijke videoproducties weten we precies wat werkt en wat niet.
  • Hoger online bereik - Wij optimaliseren jouw video's voor ieder kanaal. Van website, YouTube, LinkedIn, event tot sales gesprek.
  • Duurzame content - We maken tijdloze video's die jarenlang inzetbaar zijn en hun waarde op blijven leveren.
  • Snelle oplevering - Na opnames zijn je video's klaar binnen 1 tot 2 weken. Achteraf kunnen altijd nog aanpassingen doorgevoerd worden.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videomarketing cases

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde online videocampagne. Van een originele invalshoek tot een uitgedachte strategie. Van memorabele beelden en meeslepende storytelling tot een strak geproduceerd eindresultaat. Van een enkele video tot unieke content voor elk kanaal en iedere doelgroep. En van ‘wij nemen je alles uit handen’ tot ‘wij haken aan waar je ons nodig hebt’. Tot ondersteuning van de distributie aan toe.

Alle videomarketing cases

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Diensten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Testimonial video

Recruitment video

Instructiefilm

Aftermovie

Videocontent

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92