Videomarketing voor Viewie Media

Viewie Media uit Roelofarendsveen verzorgt narrowcasting: de tv-schermen die je ziet in de etalage van de makelaar, je sportschool, de wachtruimte van je huisarts en steeds vaker in winkels. We schoten een aantal mooie promotievideo's met bedrijfsintroductie en klantcases voor ze. In de huisstijl van Viewie Media uiteraard. En toen besloten ze de huisstijl te veranderen. Dus die video's konden de prullenbak in… Of niet?

Wat was de vraag?

Narrowcasting wordt wel heel eenvoudig als je de hulp van Viewie Media inschakelt. Ze installeren de schermen voor je en met hun toegankelijke software heb je volledige controle over wat er op beeld verschijnt. Om potentiële klanten te informeren over hun dienstverlening en ze te overtuigen van de voordelen van narrowcasting wilde Viewie Media een bedrijfsfilm laten maken. Niet te lang, zo'n anderhalve minuut, met meerdere klanten en medewerkers die aan het woord komen.

We maakten niet 1, maar 2 bedrijfsfilms

Om te beginnen maakten we een algemene bedrijfsfilm. Voor de klantcases lieten we verschillende makelaars aan het woord. Maar waarom zou je daar niet meteen twee promotievideo's van maken? Dat dachten wij ook, dus we maakten een tweede versie met testimonials van klanten uit andere branches. Op die manier kun je heel eenvoudig meerdere doelgroepen aanspreken. Kijk maar:

5 losse testimonialvideo's

Oké, je hebt nu twee bedrijfsfilms met daarin testimonials van klanten. Is het een idee om van elk van die testimonials een aparte video te maken, waarin de klant wat uitgebreider zijn verhaal doet? Precies, dat is een heel goed idee. Want nu heb je extra video's zonder dat er extra filmopnames nodig zijn. En die video's kun je mooi delen op social media als aanvulling op de bedrijfsfilm en opnemen op de productpagina's van je website.

En 2 uitlegvideo's

We schoten ook meteen wat extra beeld van de medewerkers. Met de extra uitleg en tips die we hiermee verzamelden, maakten we twee uitlegvideo's voor op YouTube. Op die manier haalden we het maximale uit de opnames.

Nieuwe huisstijl: wat nu?!

In plaats van één bedrijfsvideo hadden we nu negen verschillende video's. Keurig in de huisstijl van Viewie Media. Die dus niet veel later een upgrade kreeg, waardoor de graphics in de video's niet meer klopten. Dat is waarom we altijd alle projectbestanden bewaren: dan kun je achteraf vrij eenvoudig bepaalde zaken aanpassen terwijl de video's in de basis hetzelfde blijven.

Oude huisstijl

Nieuwe huisstijl

Wat zegt Viewie Media er zelf over?

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Ook het maximale uit je videomarketing halen?

Bel 020 233 33 51, mail naar [email protected] of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Neem contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Prettig in de omgang

Liselotte van 't Veer, Adviseur (Marketing) Communicatie, De Zorgcirkel

Met Niels en zijn collega's hebben we 24 locatiefilmpjes gemaakt. Dit verliep erg soepel en we zijn trots op het resultaat! Meedenkend, flexibel, goed bereikbaar en prettig in de omgang. Blij mee!

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials