Videoproductiepartner van Lemm en Ten Haaf

Reclamebureau Lemm en Ten Haaf richt zich specifiek op b2b -marketing en schakelt ons geregeld in voor het filmen en editen van hun video's. Ze begrijpen de complexiteit van business-to-business en weten hoe je mensen raakt in een zakelijke context. En dat is dus niet met ondoorgrondelijk jargon of overdreven stijf en formeel gedoe. Want b2b = p2p, vinden ze bij Lemm en Ten Haaf. Oftewel: person-to-person. Hoe dat eruitziet?

Voor advocatenkantoor Legal People ontwikkelde Lemm en Ten Haaf het concept voor een vijftal recruitmentvideo's. In vier ervan vertellen medewerkers over de kernwaarden van het kantoor: vrijheid, vertrouwen, verantwoordelijkheid en verbondenheid. In de vijfde komen alle kernwaarden samen.

Productvideo Sonion

Sonion maakt oortjes die automatisch omgevingsgeluid wegfilteren of doorlaten, afhankelijk van de omgeving. Bijvoorbeeld wanneer je belt met je telefoon. In lawaaiige omgevingen filtert het apparaat achtergrondgeluid, maar wordt spraak juist versterkt. Wij verzorgden het camerawerk en de editing van het concept dat Lemm en Ten Haaf ontwikkelde.

Campagnevideo's DT1day2day

Ook deden we het camerawerk en de editing voor de video's over DT1day2day, een app die niet-patiënten helpt begrijpen hoe het is om te leven met diabetes type 1. Deze video filmden we met hockeyster Valerie Magis.

Ook het maximale uit je videomarketing halen?

Bel 020 233 33 51, mail naar [email protected] of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Neem contact op

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Knalt jouw merk al van het scherm?

Je doelgroep bereiken, informeren en overtuigen met online video? Gaan we doen.

Deel je wensen en ontvang vrijblijvend advies over videomarketing.

Neem contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials