Videoproductiepartner van Persuade

Persuade zijn de reclamemakers achter de iconische campagnes van Zeeman. Waaronder Lucht, de eau de parfum van € 4,99 waarvoor ze twee prestigieuze reclameprijzen wonnen: een Gouden lamp en een Gouden Effie. Uiteraard hebben ze bij Persuade nog veel meer mooie merken en campagnes ontwikkeld. En geregeld vragen ze ons voor het camerawerk en editing. Zo mochten we ook een video maken voor Lucht. Een reviewvideo zelfs, met twee echte parfumeurs. Hoe we dat aanpakten?

Luchtig en laagdrempelig

We kregen van Persuade de vraag om een 'volwassen' campagnevideo in documentairestijl te maken voor de Zeemanparfum Lucht. Met één expert die zich tot de kijker richt, wordt een video al snel stijf en zakelijk. Daarom lieten we twee parfumeurs met elkaar in gesprek gaan, zodat er interactie ontstaat. Het resultaat is laagdrempelig en kwalitatief tegelijk.

Brandingvideo Alvero Meubel Management

Alvero verhuurt kantoormeubilair. Honderdduizenden meubels, voor kortere of langere tijd, met vrachtwagens en busjes die het hele land afgaan. We maakten een grafische brandingvideo met vaart. Dus niet van die langzame shots langs eindeloze rijen meubilair.

Interviewvideo's voor fiscalistenplatform NDFR

NDFR is het kennisplatform voor fiscalisten, met op de website een zoekmachine die razendsnel de relevante stukken uit een enorme database van fiscale wet- en regelgeving en richtlijnen naar boven haalt. Persuade vroeg ons om interviewvideo's op te nemen: twee fiscalisten die elkaar ontmoeten en bijvoorbeeld een gesprek hebben over de vraag hoever je de grenzen van de wet moet of mag opzoeken.

Wat zegt Persuade er zelf over?

We werken echt heel graag met hen

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Ook het maximale uit je videomarketing halen?

Bel 020 233 33 51, mail naar [email protected] of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Neem contact op

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Knalt jouw merk al van het scherm?

Je doelgroep bereiken, informeren en overtuigen met online video? Gaan we doen.

Deel je wensen en ontvang vrijblijvend advies over videomarketing.

Neem contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials