Videoproductiepartner van Persuade

Persuade zijn de reclamemakers achter de iconische campagnes van Zeeman. Waaronder Lucht, de eau de parfum van € 4,99 waarvoor ze twee prestigieuze reclameprijzen wonnen: een Gouden lamp en een Gouden Effie. Uiteraard hebben ze bij Persuade nog veel meer mooie merken en campagnes ontwikkeld. En geregeld vragen ze ons voor het camerawerk en editing. Zo mochten we ook een video maken voor Lucht. Een reviewvideo zelfs, met twee echte parfumeurs. Hoe we dat aanpakten?

Luchtig en laagdrempelig

We kregen van Persuade de vraag om een 'volwassen' campagnevideo in documentairestijl te maken voor de Zeemanparfum Lucht. Met één expert die zich tot de kijker richt, wordt een video al snel stijf en zakelijk. Daarom lieten we twee parfumeurs met elkaar in gesprek gaan, zodat er interactie ontstaat. Het resultaat is laagdrempelig en kwalitatief tegelijk.

Brandingvideo Alvero Meubel Management

Alvero verhuurt kantoormeubilair. Honderdduizenden meubels, voor kortere of langere tijd, met vrachtwagens en busjes die het hele land afgaan. We maakten een grafische brandingvideo met vaart. Dus niet van die langzame shots langs eindeloze rijen meubilair.

Interviewvideo's voor fiscalistenplatform NDFR

NDFR is het kennisplatform voor fiscalisten, met op de website een zoekmachine die razendsnel de relevante stukken uit een enorme database van fiscale wet- en regelgeving en richtlijnen naar boven haalt. Persuade vroeg ons om interviewvideo's op te nemen: twee fiscalisten die elkaar ontmoeten en bijvoorbeeld een gesprek hebben over de vraag hoever je de grenzen van de wet moet of mag opzoeken.

Wat zegt Persuade er zelf over?

We werken echt heel graag met hen

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Ook het maximale uit je videomarketing halen?

Bel 020 233 33 51, mail naar [email protected] of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Neem contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Prettig in de omgang

Liselotte van 't Veer, Adviseur (Marketing) Communicatie, De Zorgcirkel

Met Niels en zijn collega's hebben we 24 locatiefilmpjes gemaakt. Dit verliep erg soepel en we zijn trots op het resultaat! Meedenkend, flexibel, goed bereikbaar en prettig in de omgang. Blij mee!

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials