Laat zien waar je mee bezig bent

Achter de schermen video laten maken

Een achter de schermen video geeft een laagdrempelig inkijkje in iemands leven of onderneming. Deze videocontent wordt hoog gewaardeerd door je volgers.

Human interest factor

Mensen zijn nieuwsgierige wezens en houden van human interest. Denk aan programma's zoals Boer zoekt vrouw en het laatste roddelnieuws.

In een achter de schermen video kun je laten zien waar je mee bezig bent. Dat maakt zo'n video meteen persoonlijk. Hoge kijkcijfers gegarandeerd.

Je laat mooie beelden zien van het project en kunt aanvullend op camera ook iets vertellen in de vorm van een korte boodschap aan de kijker. Je kunt het heel simpel aanpakken in de vorm van een sfeerimpressie, of er meer een heel interview omheen plannen.

Social snacks

Je kunt zo'n behind the scenes clip delen met je volgers in de vorm van een sneak preview. Maak er een stay tuned of coming soon boodschap van op je LinkedIn, Facebook of Instagram kanaal.

Je kunt zo'n video ook opknippen in meerdere deelbare video's. Zodat het een paar mini afleveringen worden rondom je project.

Hiermee bouw je de spanning mooi op naar de uiteindelijke release van je hoofdproject of campagne.

Achter de schermen video, waarvan?

Er zijn allerlei mogelijkheden voor het maken van een goede achter de schermen video. Vaak koppel je deze video opnames aan een belangrijke activiteit.

Zo kun je een achter de schermen video maken van een foto shoot, je evenement, de lancering van een product, het maakproces van iets, of rondom een opnamedag van andere video's die je maakt.

Onderdeel van je videocampagne

Achter de schermen video's kunnen een waardevol extra onderdeel zijn van een videoshoot. Je kunt deze video's namelijk makkelijk tussendoor opnemen, er wordt ten slotte toch al gefilmd door een cameraploeg. En een videoshoot ziet er vaak ook spectaculair uit. Dus gaaf als je dan ook nog wat achter de schermen videocontent hebt om aanvullend te delen op je social kanalen.

Wat zijn de kosten van een behind the scenes video?

De uiteindelijke kosten hangen af van hoeveel behind the scenes content je opneemt en hoelang je daar mee bezig bent.

Is deze videocontent het hoofddoel van je campagne, en huur je hier speciaal een cameraman voor in? Of kan de cameraman makkelijk een paar achter de schermen snacks mee pikken, terwijl die bezig is met een andere video voor je onderneming.

Het laatste zal de kosten drukken. Bekijk ook onze pagina Wat kost het om een video te laten maken?.

Achter de schermen video van Pro Motion Film?

Wij filmen vaak achter de schermen videocontent als onderdeel van een grootschalige videocampagne. Bekijk hier anders ook nog even onze showreel met werk uit recente projecten:

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem vrijblijvend contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Hele fijne samenwerking!

Heleen Vos,

Hele fijne samenwerking! We zijn superblij met het resultaat van Promotion Film. Onze feedback op de eerste versie is heel goed en snel verwerkt totdat we precies kregen wat we voor ogen hadden. Ook was het filmen samen een hele leuke ervaring!

Francisco van Benthum

Prettig, helder en professioneel!

Francisco van Benthum, HACKED by__

Zeer prettig gewerkt met Pro Motion Film voor het realiseren van een Campagne video. Niels de Groot was verantwoordelijk voor dit project en de samenwerking met hem was zeer prettig, helder en professioneel. Oplevering heel snel en volgens wensen. Niels....zeer veel dank!!

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92