Drone operator inhuren

Een drone operator inhuren doe je voor de content die er perfect uit moet zien.

Filmen met drones is ontzettend populair. Dat komt vooral omdat de beelden zeer indrukwekkend zijn. Op die manier kom je echt binnen bij je klanten.

Ideale optie

Wanneer is een drone operator inhuren een goed idee? Denk aan films die gemaakt worden op evenementen. Wil je een goede evenementregistratie doen, of wil je de perfecte aftermovie? Dan kunnen beelden die geschoten zijn met behulp van een drone eigenlijk niet ontbreken.

Om de beste shots te kunnen maken is niet alleen een goede cameraman nodig. Ook is het belangrijk dat de drone op de best mogelijke manier bestuurd wordt. De luchtopnames kunnen net dat beetje extra bieden dat je met het blote oog niet kunt zien. Dit maakt het zo aantrekkelijk.

Serieuze projecten

De drone operator inhuren is niet alleen geschikt voor evenementen.

Er zijn flink wat projecten te noemen waarbij beelden vanaf een drone echt iets toevoegen. Denk aan het maken van een documentaire. Of denk aan een echte mood film. Als er beelden zijn die de sfeer goed kunnen weergeven, dan zijn het wel luchtopnames.

Bovendien kunnen beelden veel dynamischer worden gemaakt. Een acteur of voertuig is immers veel beter te volgen dan voorheen het geval was. Zo krijg je een film die echt indruk maakt op de kijker.

Gediplomeerde operators

Een drone operator inhuren doe je natuurlijk niet zomaar. Het is immers zo dat het vliegen met een drone kunde vergt. Daarom werkt Pro Motion Film altijd met gecertificeerde drone operators.

Dit zorgt er niet alleen voor dat alles veilig gebeurt. Het is ook een garantie voor de best mogelijke besturing van het toestel. Dit komt de productiewaarde sterk ten goede. High production value zorgt immers voor betere content. Zeker wanneer je corporate content maakt is dit erg belangrijk. De positie en beweging van de drone ten opzichte van het onderwerp moet altijd perfect zijn.

Belangrijke voordelen

Samenwerken met Pro Motion Film op het gebied van drone video's kan ook flinke voordelen hebben. Zo is het niet overal mogelijk om zomaar te vliegen. Dankzij de aanwezige kennis is een drone operator inhuren ook nog eens een garantie voor goede adviezen.

Zo weet je direct wat er precies allemaal wel en niet mogelijk is. De beelden worden bovendien geschoten met een topmodel drone zoals de DJI Phantom 4 Pro, DJI Inspire 2 of DJI Mavic Pro. Drone opnamen zijn onderdeel van onze online videodiensten. Dat betekent dat naast het filmen ook de montage is inbegrepen.

De kracht van Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!