Knalt jouw merk al van het scherm?

Drone operator inhuren

Een sterk fly-over shot als openingsbeeld van je bedrijfsfilm. Daarmee heb je jouw publiek gelijk te pakken. Drone opnames zijn fantastisch in combinatie met opnames vanaf de grond.

Waarom een professionele drone cameraman inhuren?

Je video bestaat misschien voor 5% of minder uit drone opnamen. Denk aan een mooi tracking shot, of een establishing shot van de omgeving. Shots om te imponeren.

Het overige deel van je film bestaat gewoon uit normale beelden.

Je hebt daarom vaak al voldoende aan twee uurtjes vliegen om een paar mooie drone shots op te nemen. Maar daar moest je kort geleden wel gelijk een hele opnameploeg voor inhuren.

Traditionele drone operator

Wij hebben lange tijd geprobeerd om samen te werken met externe drone partijen, maar dit leverde in de workflow richting onze klanten telkens veel gedoe op:

x Te hoge dagprijzen

x Heel team nodig voor een paar mooie shots

x Moeite met draaidag inplannen vanwege volle agenda's

Cameraman en drone operator in één

Inmiddels werken wij met videomakers die naast normaal camerawerk ook professionele drone opnames kunnen filmen. Dat maakt een drone video laten maken een stuk voordeliger.

✓ Bescheiden meerprijs op camerawerk

✓ Weinig overlast op locatie

✓ Flexibel, alles-in-één

Drone opnames maken
Naast gewoon camerawerk kunnen we filmen met een drone.

DJI Mavic Air

Onze DJI Mavic Air drone is heel compact waardoor we deze makkelijk mee kunnen nemen naar verschillende locaties. Door de 3-axis gimbal kan deze drone heel vloeiende bewegingen maken.

De drone neemt op in 4K resolutie tot 30 fps, 2.7K tot 60 fps en Full HD tot 120 fps. Hierdoor kunnen we in zeer hoge resolutie opnamen maken. En door de 50fps - 120 fps range kunnen we mooie slow motion shots schieten.

De drone heeft met drie batterijen een vliegtijd van circa 1 uur.

Belangrijke regels

  • Het is helaas niet toegestaan om binnen een straal van drie kilometer van een vliegveld of boven de bebouwde kom, wegen, spoorlijnen en mensenmassa's te vliegen.
  • Bij slecht weer zoals regen en harde wind kunnen wij geen drone opnamen maken.
Prachtige drone shots maken
In de lucht ziet alles er veel mooier uit.

Hoe ziet dat er uit?

Het is natuurlijk wel fijn om een beeld te hebben van de kwaliteit. Bekijk hieronder onze drone showreel met beelden uit voorgaande projecten.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!