Iemand die zorgt dat het geen pijn doet aan je ogen.

Video animator inhuren

Een video animator inhuren is slim om allerlei redenen. Met creatieve animaties en motion graphics maak je je video's professioneel. Gebruik animatie om een ingewikkeld onderwerp uit te leggen of om een herkenbare videohuisstijl te maken voor al je video content.

Ontwikkelen van geanimeerde huisstijl

Je kunt een video animator inhuren voor het ontwerp van een video huisstijl. Een animator kan een logo-animatie, leader, naamtitels maar ook een eind bumper ontwerpen. Wanneer deze allemaal in de stijl, kleuren en fonts van je bedrijf worden gemaakt, dan zullen klanten je daaraan herkennen. Je video's zullen professioneler overkomen.

Die herkenbaarheid en professionaliteit zorgt voor een sterkere relatie met je doelgroep en uiteindelijk ook voor extra omzet.

Boodschap kracht bij zetten

Een video animator inhuren kan ook om je boodschap kracht bij te zetten. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het maken van infographics. Bijvoorbeeld als een verhaal moeilijk op camera te vangen is. Met animatie kun je een lastig onderwerp goed visualiseren.

Of als je veel cijfers en statistieken hebt, dan wil je die natuurlijk aantrekkelijk presenteren. Een creatieve uitleganimatie maakt het geheel veel krachtiger en makkelijker om te volgen.

Zorg daarom altijd voor goede infographics. Een strak geheel maakt de video mooier en kwalitatief beter. Dit kan een professionele animator allemaal verzorgen.

Videoserie

Wanneer je kiest voor een reeks video's dan kan een animatie ook een belangrijke zet zijn. Dit kan dan namelijk voor eenheid zorgen. Een animatie die in alle video's als vast element gebruikt kan worden vergroot de samenhang. Dit laat kijkers ook direct herkennen wat voor soort video het betreft. Zo maak je dus je content een stuk sterker en blijft deze beter hangen bij je klanten.

Soorten video's

Een video animator inhuren kan eigenlijk voor alle soorten video's. Zeker wanneer het om corporate content gaat, is de aanwezigheid van een huisstijl in alle elementen immers zeer belangrijk. Denk naast de eerder genoemde titels en eindbumper ook aan bijvoorbeeld decoratie en tekst ontwerp. Ook een intro en outro in de vorm van een animatie kan veel toegevoegde waarde bieden. Hiermee kun je je organisatie verder professionaliseren. Het belang van animatie mag daarom niet worden onderschat.

Video animatie laten maken door Pro Motion Film

Wij hebben veel ervaring met maatwerk animatie zoals infographics, motion graphics en hele videohuisstijlen. We laten je graag weten wat er allemaal mogelijk is.

Video laten monteren met animatie

De videogroeiformule - voor ambitieuze bedrijven

Laat je bedrijf sneller groeien met video. Claim nu de gratis whitepaper en ontdek hoe je video voor je laat werken.