Vastgoedvideo laten maken

Pro Motion Film is je partner wanneer het aankomt op online vastgoedmarketing en vastgoed video content.

Wij maken content voor de zakelijke vastgoedsector, projectontwikkelaars en bouwbedrijven. Content waar je echt rendement uithaalt.

Denk dan aan video en andere beeld content (foto's, gifs, graphics) om je projecten op de kaart te zetten.

Contentkalender voor jouw online vastgoedmarketing

Met elkaar stellen we een contentkalender op. Een vastgoedvideo is al heel goed, maar als het aan ons ligt maken we nog veel meer content.

We kijken naar de bouwagenda en/of gewenste overdrachtsperiode. Op basis daarvan bepalen we in welke periodes we opnames kunnen maken en wanneer we de content publiceren.

Samen brengen we ook het doel van de video in kaart. Vervolgens kijken we naar de beste manier om het onroerend goed in beeld te gaan brengen.

Deliverables

We kijken met elkaar wat voor content we allemaal kunnen maken. Die content noemen we deliverables. Denk aan de volgende content:

- Algemene video voor de site

- Social video's (korte 15-30 seconden video's)

- GIFS voor Instagram Stories

- Prachtige vastgoedfoto's

- Behind the scenes video

- Animaties en nog veel meer

Waarom een vastgoed video van Pro Motion Film?

Doordat wij jaren ervaring hebben met videoproductie en het maken van doeltreffende vastgoedvideo, weten we precies wat werkt en hoe je een object optimaal met (bewegend) beeld kunt verkopen.

Pro Motion Film zet je pand daarmee perfect op de kaart. Hiervoor werken we altijd samen met vastgoed content creator Micheal van Batenburg van MvB Motion Pictures. Door meerdere handen die zich er vanuit ons mee bemoeien, veel ervaring en goede communicatie, krijg je het beste van het beste.

Cameraman en fotograaf op locatie

We komen langs met cameraman en fotograaf en brengen het gebouw in beeld met verschillende camera's en technieken. Denk aan totaalshots van het exterieur en de omgeving en close-ups van unieke details. Opnames met een drone of time-lapse.

Bekijk ons werk

Bekijk onze projectfilm met vastgoedvideo's die wij eerder hebben gemaakt:

Vraag vrijblijvend informatie aan

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Populaire diensten

Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Alle populaire diensten