Wat is een dialoog?

Video dialoog opnemen

Een dialoog is een gesprek tussen twee personages. Bijvoorbeeld in een video. Een dialoog is ook de communicatie die je aangaat met je publiek door een video te publiceren.

Het is de bedoeling dat je met bijvoorbeeld een bedrijfsfilm op een social media kanaal de dialoog aangaat met je kijkers en hen dus uitnodigt om te reageren. Deze dialoog is erg belangrijk, want het is dé manier om je kijkers bij je product of dienst te betrekken, in plaats van dat je ze er alleen over informeert.

De dialoog op gang brengen

Het op gang brengen van deze dialoog kan moeilijk zijn, want jullie zitten niet tegenover elkaar. Een videoproductiebedrijf helpt je deze dialoog tussen jou en je volgers te stimuleren.

Over de auteur

Videomarketing blog auteur
Niels de Groot - Pro Motion Film

Niels de Groot is met meer dan 12 jaar ervaring en 1400+ bedrijfsvideo's op zijn naam een ervaren specialist op het gebied van videoproductie en videomarketing. Met zijn videoproductiebedrijf Pro Motion Film - een netwerk van bevlogen video professionals - helpt hij MKB-bedrijven en organisaties hun doelgroep te bereiken, informeren en overtuigen met videocontent.

Connect met Niels op LinkedIn ->

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Producten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Videocontent

Recruitment video

Testimonial video

Instructiefilm

Aftermovie

Videograaf

Video-editor

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92