12 video's RiskQuest

In opdracht van het financieel risicoanalyse bureau RiskQuest uit Amsterdam maakten we een serie bedrijfsvideo's:

1. Een traditionele bedrijfsfilm

RiskQuest wilde een bedrijfsfilm laten maken waarin ze de kijker aan de hand nemen en een kijkje achter de schermen geven van hun kantoor. Hoe ziet het er van binnen uit, wie zijn de gezichten achter RiskQuest en waar zijn ze mee bezig?

Van de bedrijfsfilm maakten we ook drie snippet video's voor social.

2. Een productvideo over RiskQuest Navigator

RiskQuest heeft Riskquest Navigator ontwikkeld. Ter promotie van dit softwareproduct hebben we ze ook een productvideo laten maken. Hoe werkt RiskQuest Navigator en wat heb je er aan als klant?

Ook van deze video maakten we drie snippet video's voor social.

3. Een interview video

Als derde video wilde RiskQuest graag een interview video opnemen. In deze video geven twee collega's van RiskQuest hun visie op belangrijke vraagstukken binnen hun vakgebied:

Ook van deze video maakten we nog drie ingekorte edits ten behoeve van content uitingen op social.

Van iedere video hebben we vervolgens ook nog een drietal korte socials gemonteerd, geschikt voor LinkedIn. Dit leverde RiskQuest 12 video's op waarmee ze online nog beter zichtbaar zijn en hun expertise nog meer een gezicht krijgt.

Stijl van deze bedrijfsvideo's

Voor de bedrijfsfilm en productvideo hebben we gebruik gemaakt van een gimbal. Dit is een stabilisatiesysteem waarmee je met de camera vloeiend door de bedrijfsruimte kunt bewegen.

Ideaal voor het gewenste format: een achter de schermen video combineren met presentatietekst op camera. Via deze techniek kunnen we door de ruimtes bewegen terwijl er op camera wordt verteld.

Voor de interview video hebben we gekozen voor het klassieke duo interview, vastgelegd met twee camera's: 1 camera voor een wijde beeldcompositie en 1 camera wordt gebruikt als close-up op camera. De interview vragen worden full screen als titels in beeld gebracht en hier wordt vervolgens op gereageerd.

Wil je ook dit soort video's laten maken?

Wij denken graag met je mee over je videostrategie en videomarketing mogelijkheden. Vervolgens kunnen we de videoproductie voor je uit handen nemen.

Neem direct contact met ons op voor een offerte en ontvang vrijblijvend advies.

Direct offerte aanvragen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Prettig in de omgang

Liselotte van 't Veer, Adviseur (Marketing) Communicatie, De Zorgcirkel

Met Niels en zijn collega's hebben we 24 locatiefilmpjes gemaakt. Dit verliep erg soepel en we zijn trots op het resultaat! Meedenkend, flexibel, goed bereikbaar en prettig in de omgang. Blij mee!

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials