12 video's RiskQuest

In opdracht van het financieel risicoanalyse bureau RiskQuest uit Amsterdam maakten we een serie bedrijfsvideo's:

1. Een traditionele bedrijfsfilm

RiskQuest wilde een bedrijfsfilm laten maken waarin ze de kijker aan de hand nemen en een kijkje achter de schermen geven van hun kantoor. Hoe ziet het er van binnen uit, wie zijn de gezichten achter RiskQuest en waar zijn ze mee bezig?

Van de bedrijfsfilm maakten we ook drie snippet video's voor social.

2. Een productvideo over RiskQuest Navigator

RiskQuest heeft Riskquest Navigator ontwikkeld. Ter promotie van dit softwareproduct hebben we ze ook een productvideo laten maken. Hoe werkt RiskQuest Navigator en wat heb je er aan als klant?

Ook van deze video maakten we drie snippet video's voor social.

3. Een interview video

Als derde video wilde RiskQuest graag een interview video opnemen. In deze video geven twee collega's van RiskQuest hun visie op belangrijke vraagstukken binnen hun vakgebied:

Ook van deze video maakten we nog drie ingekorte edits ten behoeve van content uitingen op social.

Van iedere video hebben we vervolgens ook nog een drietal korte socials gemonteerd, geschikt voor LinkedIn. Dit leverde RiskQuest 12 video's op waarmee ze online nog beter zichtbaar zijn en hun expertise nog meer een gezicht krijgt.

Stijl van deze bedrijfsvideo's

Voor de bedrijfsfilm en productvideo hebben we gebruik gemaakt van een gimbal. Dit is een stabilisatiesysteem waarmee je met de camera vloeiend door de bedrijfsruimte kunt bewegen.

Ideaal voor het gewenste format: een achter de schermen video combineren met presentatietekst op camera. Via deze techniek kunnen we door de ruimtes bewegen terwijl er op camera wordt verteld.

Voor de interview video hebben we gekozen voor het klassieke duo interview, vastgelegd met twee camera's: 1 camera voor een wijde beeldcompositie en 1 camera wordt gebruikt als close-up op camera. De interview vragen worden full screen als titels in beeld gebracht en hier wordt vervolgens op gereageerd.

Wil je ook dit soort video's laten maken?

Wij denken graag met je mee over je videostrategie en videomarketing mogelijkheden. Vervolgens kunnen we de videoproductie voor je uit handen nemen.

Neem direct contact met ons op voor een offerte en ontvang vrijblijvend advies.

Direct offerte aanvragen

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Marloes van Vliet, Senior Content Marketing Manager, Beyond Products

Samenwerken met Niels was een absoluut genot! Voor een van onze klanten hebben wij twee technische productvideo's gemaakt en het resultaat overtrof onze verwachtingen. Niels en zijn team hebben echt veel oog voor detail en de communicatie was van begin tot eind superduidelijk, met snelle reacties. Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Echt een partij die het snapt!

Natalie Gierveld, Senior Marketing Manager, Webfleet

Hele professionele en fijne partij, goed om mee te schakelen, resultaat is altijd top en de samenwerking verloopt heel soepel. Voor veel sprekers is vastleggen op video toch spannend, dankzij Niels en zijn crew wordt dit voor iedereen een hele goede ervaring. Ze denken mee, ontzorgen, ter plaatse zorgen zij dat alles top voor elkaar is. Echt een partij die het snapt!

Fijne deskundige begeleiding tijdens het filmen

Miranda Ehrenhard, Senior Communicatie-adviseur, KNGF

We zijn heel blij met de video's die Niels met het team van Pro Motion Film voor het KNGF heeft gemaakt. Van tevoren werd er goed meegedacht, fijne deskundige begeleiding tijdens het filmen, een snelle oplevering en een top resultaat!

Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten

Saskia Withoos, Communicatie-adviseur, Wij zijn JONG

Het is fijn samenwerken met Pro Motion Film. Een goede gesprekspartner om onze ideeën vanuit marketing en communicatie te realiseren. Positief kritisch, strak in planning, goede kwaliteit, nette prijs en komt afspraken na. Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten.

Bekijk meer testimonials

Dit is waarom andere bedrijven kiezen voor ons videoproductiebedrijf

  • Expertise - Met meer dan 12 jaar ervaring, 250+ opdrachtgevers en 1400+ inhoudelijke videoproducties weten we precies wat werkt en wat niet.
  • Hoger online bereik - Wij optimaliseren jouw video's voor ieder kanaal. Van website, YouTube, LinkedIn, event tot sales gesprek.
  • Duurzame content - We maken tijdloze video's die jarenlang inzetbaar zijn en hun waarde op blijven leveren.
  • Snelle oplevering - Na opnames zijn je video's klaar binnen 1 tot 2 weken. Achteraf kunnen altijd nog aanpassingen doorgevoerd worden.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videomarketing cases

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde online videocampagne. Van een originele invalshoek tot een uitgedachte strategie. Van memorabele beelden en meeslepende storytelling tot een strak geproduceerd eindresultaat. Van een enkele video tot unieke content voor elk kanaal en iedere doelgroep. En van ‘wij nemen je alles uit handen’ tot ‘wij haken aan waar je ons nodig hebt’. Tot ondersteuning van de distributie aan toe.

Alle videomarketing cases