12 video's RiskQuest

Video marketing Amsterdam

In opdracht van het financieel risicoanalyse bureau RiskQuest uit Amsterdam maakten we een serie bedrijfsvideo's:

1. Een traditionele bedrijfsfilm

RiskQuest wilde een bedrijfsfilm laten maken waarin ze de kijker aan de hand nemen en een kijkje achter de schermen geven van hun kantoor. Hoe ziet het er van binnen uit, wie zijn de gezichten achter RiskQuest en waar zijn ze mee bezig?

Van de bedrijfsfilm maakten we ook drie snippet video's voor social.

2. Een productvideo over RiskQuest Navigator

RiskQuest heeft Riskquest Navigator ontwikkeld. Ter promotie van dit softwareproduct hebben we ze ook een productvideo laten maken. Hoe werkt RiskQuest Navigator en wat heb je er aan als klant?

Ook van deze video maakten we drie snippet video's voor social.

3. Een interview video

Als derde video wilde RiskQuest graag een interview video opnemen. In deze video geven twee collega's van RiskQuest hun visie op belangrijke vraagstukken binnen hun vakgebied:

Ook van deze video maakten we nog drie ingekorte edits ten behoeve van content uitingen op social.

Van iedere video hebben we vervolgens ook nog een drietal korte socials gemonteerd, geschikt voor LinkedIn. Dit leverde RiskQuest 12 video's op waarmee ze online nog beter zichtbaar zijn en hun expertise nog meer een gezicht krijgt.

Stijl van deze bedrijfsvideo's

Voor de bedrijfsfilm en productvideo hebben we gebruik gemaakt van een gimbal. Dit is een stabilisatiesysteem waarmee je met de camera vloeiend door de bedrijfsruimte kunt bewegen.

Ideaal voor het gewenste format: een achter de schermen video combineren met presentatietekst op camera. Via deze techniek kunnen we door de ruimtes bewegen terwijl er op camera wordt verteld.

Voor de interview video hebben we gekozen voor het klassieke duo interview, vastgelegd met twee camera's: 1 camera voor een wijde beeldcompositie en 1 camera wordt gebruikt als close-up op camera. De interview vragen worden full screen als titels in beeld gebracht en hier wordt vervolgens op gereageerd.

Wil je ook dit soort video's laten maken?

Wij denken graag met je mee over je videostrategie en videomarketing mogelijkheden. Vervolgens kunnen we de videoproductie voor je uit handen nemen.

Neem direct contact met ons op voor een offerte en ontvang vrijblijvend advies.

Direct offerte aanvragen

Onze klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Review-Yara

TOP bedrijf en prachtige video's als eindresultaat

Yara Mens, PR & Marketing, Molinos de Viento

We zijn ontzettend tevreden met de twee filmpjes die Pro Motion Film voor ons heeft gemaakt. Fijne manier van communiceren. Het beste vonden wij dat ze feilloos aanvoelen wat voor sfeer je in je video's wil. Kortom: we raden Pro Motion Film ten zeerste aan als je op zoek bent naar een TOP bedrijf en prachtige video's als eindresultaat.

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Uiterst responsief en professioneel

Sarah Rouwendal, Digital Marketing Specialist, Giarte Media Group B.V.

Het was geweldig werken met Pro Motion Film! Het team is uiterst responsief en professioneel, en we waren blij met het geleverde eindresultaat voor een geweldige prijs. Zou het zeker aanraden!

Ik ben super blij met het resultaat

Maartje Mutter, Marketing Manager, Baseflow

Een professioneel bedrijf dat ik van harte zou aanbevelen! Ze begrepen onze wensen, de communicatie was goed en ze zijn prettig in de omgang. Ik ben super blij met het resultaat, een te gekke showreel video waar we trots op zijn!

Review Anne

Hele pure opname

Anne van Veen, Eigenaar, De Keuken Kliniek

Tijdens de opnames wist Pro Motion Film een fijne sfeer te creëren, zodat ik me prettig voelde op camera. Doordat ik zo mezelf kon zijn werd het een hele pure opname, iets waar ik veel waarde aan hecht. Heel snel na de leuke opnamedag kreeg ik het resultaat al te zien. Pro Motion Film heeft dit super goed ge-edit.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren - als band - maar ook zakelijk met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Bekijk meer testimonials

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!