12 video's RiskQuest

Video marketing Amsterdam

In opdracht van het financieel risicoanalyse bureau RiskQuest uit Amsterdam maakten we een serie bedrijfsvideo's:

1. Een traditionele bedrijfsfilm

RiskQuest wilde een bedrijfsfilm laten maken waarin ze de kijker aan de hand nemen en een kijkje achter de schermen geven van hun kantoor. Hoe ziet het er van binnen uit, wie zijn de gezichten achter RiskQuest en waar zijn ze mee bezig?

Van de bedrijfsfilm maakten we ook drie snippet video's voor social.

2. Een productvideo over RiskQuest Navigator

RiskQuest heeft Riskquest Navigator ontwikkeld. Ter promotie van dit softwareproduct hebben we ze ook een productvideo laten maken. Hoe werkt RiskQuest Navigator en wat heb je er aan als klant?

Ook van deze video maakten we drie snippet video's voor social.

3. Een interview video

Als derde video wilde RiskQuest graag een interview video opnemen. In deze video geven twee collega's van RiskQuest hun visie op belangrijke vraagstukken binnen hun vakgebied:

Ook van deze video maakten we nog drie ingekorte edits ten behoeve van content uitingen op social.

Van iedere video hebben we vervolgens ook nog een drietal korte socials gemonteerd, geschikt voor LinkedIn. Dit leverde RiskQuest 12 video's op waarmee ze online nog beter zichtbaar zijn en hun expertise nog meer een gezicht krijgt.

Stijl van deze bedrijfsvideo's

Voor de bedrijfsfilm en productvideo hebben we gebruik gemaakt van een gimbal. Dit is een stabilisatiesysteem waarmee je met de camera vloeiend door de bedrijfsruimte kunt bewegen.

Ideaal voor het gewenste format: een achter de schermen video combineren met presentatietekst op camera. Via deze techniek kunnen we door de ruimtes bewegen terwijl er op camera wordt verteld.

Voor de interview video hebben we gekozen voor het klassieke duo interview, vastgelegd met twee camera's: 1 camera voor een wijde beeldcompositie en 1 camera wordt gebruikt als close-up op camera. De interview vragen worden full screen als titels in beeld gebracht en hier wordt vervolgens op gereageerd.

Wil je ook dit soort video's laten maken?

Wij denken graag met je mee over je videostrategie en videomarketing mogelijkheden. Vervolgens kunnen we de videoproductie voor je uit handen nemen.

Neem direct contact met ons op voor een offerte en ontvang vrijblijvend advies.

Direct offerte aanvragen

Onze klanten

Je video content helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben met een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Gaaf geworden

David Brode, RiplRock

Onze bedrijfsfilm en de verschillende opnames met klanten zijn gaaf geworden. Zelfs een aantal maanden na de opnames was Pro Motion Film bereid om mee te denken met onze wensen. Als we nog iets nodig hebben weten we jullie te vinden!

Testimonial promotievideo's

Stelt iedereen op zijn gemak

Vincent Schothuis, Marketing Manager, RiskQuest

Niels heeft voor ons bedrijf RiskQuest een aantal promotievideo's opgenomen die wij gebruiken op onze website en onze social mediakanalen. De opnamedag zelf verliep soepel. Niels stelt iedereen op zijn gemak, waardoor de opnames binnen een paar takes klaar waren. We zijn erg tevreden over het eindresultaat!

Vooral de kwaliteit bleek super!

Annemijn Visscher, Onderzoeker, GGD Flevoland

Voor het maken van 3 videodocumentaires hebben wij gekozen voor Pro Motion Film. Vooral de kwaliteit bleek super! Wanneer ik weer een filmopdracht zou hebben, zou ik Pro Motion Film zo weer vragen!

Bekijk meer testimonials

De kracht van videoproductiebedrijf Pro Motion Film

Goed bekeken

We werken altijd met een klein en flexibel team voor de beste vibe tijdens het filmen. En dat zie je aan het eindproduct. Dat het plezier en de trots eraf spatten.

Want dat is wat jouw doelgroep overtuigt: eerlijkheid.

Met gevoel

Oprecht enthousiasme. Eigenheid. Met gevoel vastgelegd en zo gemonteerd dat beeld en muziek ritmisch in elkaar grijpen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen binnen een werkdag contact op!