Online video is meer dan kattenfilmpjes.

Beoordeling van klanten: 5/5 52 beoordelingen

Video strategie

Wil je meer klanten werven met video? Dan begint dat met een plan. Bepaal met Pro Motion Film je optimale videostrategie en laat hem glorieus slagen.

Je kunt op 1001 manieren online klanten bereiken. Video is er een van en het medium is zeer doeltreffend. Als je het goed inzet.

Zomaar marketingvideo's opnemen werkt zelden. Het kost veel tijd en het rendement valt vaak tegen. Daarom is het beter om vooraf een duidelijke strategie te bepalen.

Een strategie is een plan en tactiek gebruik je om dat plan te laten slagen. Bij Pro Motion Film helpen we je met beiden en dat levert veel voordelen op.

Waarom videostrategie en video's laten maken?

Online video is booming. Gemiddeld kijken we zo'n 100 minuten online video per dag. En in 2022 is video verantwoordelijk voor 82% van al het online verkeer, voorspelt Cisco.

Video is zakelijk erg interessant. Daar zijn verschillende redenen voor:

✅ Video verhoogt conversies met wel 80%.

✅ Met video vergroot je eenvoudig je naamsbekendheid.

✅ Klanten kopen sneller een product na het bekijken van een video.

En er zijn nog veel meer redenen, zoals je in dit artikel kunt lezen.

Videomarketing biedt dus volop kansen, maar je bent niet automatisch succesvol. Daar komt meer bij kijken.

Videostrategie bepalen en video's maken: zelf doen of uitbesteden?

Video is niet de eenvoudigste vorm van marketing. Zo heb je kennis nodig van techniek, scripts, belichting en meer.

Inhoudelijk is consistentie essentieel bij video. En anders dan bij tekst kun je niet achteraf wijzigingen doorvoeren. Gelukkig kun je wel veel ondervangen met een duidelijke videostrategie.

Videostrategie bepalen
Wij bedenken een effectieve videostrategie voor jouw bedrijf

Opties voor succesvolle videomarketing

Wil je beginnen met videomarketing, dan zijn er 3 opties:

Optie 1: video's zelf maken.
Optie 2: videomarketing uitbesteden.
Optie 3: video's zelf maken met ondersteuning van een professional.

Video's zelf maken

Ben je goed in techniek en communicatie, en vind je het leuk om video's te maken? Dan is zelf doen een optie. Realiseer je wel dat het veel tijd kost, je fouten zult maken en je niet altijd over de juiste apparatuur beschikt. Je moet dus creatief zijn en doorzettingsvermogen hebben.

Videomarketing uitbesteden

Uitbesteden is een goede optie als je snel en met weinig kennis over professionele video's wilt beschikken. Je bent wel afhankelijk van een externe partij.

Neem een kijkje

Voor ons geldt hetzelfde als voor jou: je kunt wel vertellen wat je doet, maar eigenlijk moet je het gewoon laten zien. ↓

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Jouw bedrijf boosten met doeltreffende videoproductie?

Neem nu contact met ons op via het offerte-formulier en ontvang direct vrijblijvend alle informatie die je nodig hebt.

12 + jaar ervaring in het produceren van conversieverhogende videocontent voor bedrijven

1200+ video's gemaakt voor 200+ opdrachtgevers

✅ Altijd extra vrijblijvend advies over aanvullende videomarketing mogelijkheden

Of maak een gratis afspraak voor onze 30 minuten videomarketing sparringsessie. Ga je met ons in zee dan ontvang je een hoop leuke extra's.

Meer informatie aanvragen

Video's zelf maken met ondersteuning van een professional

Een derde optie is dat je video's maakt met ondersteuning van een professional. Stel bijvoorbeeld samen de videostrategie op en besteed montage uit. Door de krachten te bundelen word je steeds beter als videomarketeer.

Goede videostrategie cruciaal voor marketingsucces

Videomarketing zonder strategie is als schieten met hagel. Je raakt altijd iets, maar dat is meer geluk dan wijsheid.

We helpen ambitieuze marketeers, ondernemers en communicatieprofessionals zoals jij die het verschil willen maken. Net als collega's van deze succesvolle organisaties: Vivium Zorggroep, TKB en Viewie Media.

Bekijk onze cases

Samenwerken met ons levert je talloze voordelen op. Zoals deze.

1. Sluit disciplines op elkaar aan voor maximaal resultaat

Bij succesvolle marketing sluiten verschillende disciplines naadloos op elkaar aan. Vanuit deze visie benaderen we je organisatie.

We analyseren je website en online kanalen, kijken naar je aanbod en adviseren objectief over de kansen van video voor jouw bedrijf.

Ga je met ons in zee, dan bedenken we samen een plan en laten we het slagen. Zo krijg je veel meer dan een serie video's.

2. Weet waar je heen wilt en behaal doelen

Als je niet weet waar je heen wilt, is de kans groot dat je eindigt waar je niet wilt zijn. Daarom werken we bij Pro Motion Film altijd met een persoonlijke videostrategie.

We kijken waar je staat, waar je heen wilt en hoe video daarbij helpt. Nu en in de toekomst. Dankzij 12+ jaar ervaringen in talloze branches weten we exact wat werkt in verschillende branches. Daar pluk jij de vruchten van.

3. Vertel een onweerstaanbaar verhaal aan de juiste mensen

Richt je je op iedereen, dan voelt niemand zich aangesproken. Het is daarom essentieel dat je een duidelijke doelgroep bepaalt.

Wie wil je bereiken met video, wat wil je tegen ze zeggen en welke toon past daar het beste bij? We inventariseren het en passen de videostrategie erop aan. Zo krijg je onweerstaanbare video's die mensen in beweging brengen.

4. Optimaliseer video's voor de juiste kanalen

Potentiële klanten kijken video's op talloze platforms. Welke kanalen passen het beste bij jouw doelgroep en boodschap? Dit heeft o.a. consequenties voor de vorm en inhoud. Samen bepalen we waar je video's het beste renderen.

5. Haal het maximale uit je marketingbudget

Videomarketing is relatief duur. Daarom doen we er alles aan om video's zo efficiënt mogelijk te produceren. Zo 'recyclen' we video's, plannen we opnamedagen extra scherp in en bedenken we kostenbesparende video formats. Zo haal je het maximale uit elke geïnvesteerde euro.

6. Krijg rust en overzicht met contentkalender

Met social video marketing deel je regelmatig nieuwe video's via social media. Zo leren mensen je kennen, gaan ze je vertrouwen en worden ze op termijn klant.

Pro Motion Film ondersteunt je bij het maken en delen van social video's. Met advies, uitvoering, gezamenlijk bepalen van een strategische contentkalender en meer.

7. Evalueer, optimaliseer en groei

Zonder verbetering krijg je geen groei. Daarom evalueren en optimaliseren we voortdurend de gekozen videostrategie. En doen we meer van wat werkt voor jouw organisatie, doelgroep en branche. Dit maakt je steeds effectiever.

Daarom videostrategie laten bepalen door Pro Motion Film

Video heeft de toekomst. Stippel daarom met ons een gerichte videostrategie uit en behaal sneller je doelen.

Knalt jouw merk al van het scherm?

Maak nu een afspraak en laat videomarketing voor je werken.

Neem contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.
Testimonial Repair Care

Eerlijk en professioneel

Luan Vercruysse, Marketingspecialist, Repair Care

Het team van Pro Motion Film is flexibel, denkt mee en schakelt vlot en accuraat. Zelfs als je het niet zeker weet, adviseer ik: waag een belletje, je krijgt eerlijk en to the point advies. Hun werkwijze is professioneel, transparant en ze hebben aan een half woord genoeg om de goede tone of voice neer te zetten.

We werken echt heel graag met hen

Saskia Teunissen, Persuade

Al diverse projecten met Pro Motion Film gedaan en elke keer tot volle tevredenheid! Zeer goede edits, flexibel, snel en betrouwbaar. We werken echt heel graag met hen.

Testimonial Stage-USA

Mooi resultaat

Andries Bonneur, Stage-USA

De afgelopen maanden met zeer veel plezier samengewerkt met Pro Motion Film. 3 video's van top kwaliteit geleverd voor ons bedrijf. Zeer tevreden, snelle communicatie en een mooi resultaat. Ik kan deze partij van harte aanbevelen!

Testimonial nlgroeit

Samen sterk

Merel Grolleman, KVK

In naam van nlgroeit wil ik de inmiddels 2 jaar durende plezierige en professionele samenwerking met Pro Motion Film benadrukken. Samen hebben wij veel verhalen van ondernemers onder de aandacht gebracht, geheel passend bij de huisstijl en cultuur van nlgroeit. Kortom, wij zijn enorm tevreden.

Klanten

Je videocontent helemaal uit handen geven? Wij zijn je partner. Voor deze merken maakten wij unieke en doeltreffende video's.

Fullservice videoproductiebureau voor online videocontent

Wat kun je verwachten van een videobedrijf inhuren? Productie van hoogwaardige videocontent en campagnes. Inhoudelijk. Creatief. Met oog voor de merkidentiteit van je organisatie.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Van content tot campagne

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde online videocampagne. Van een originele invalshoek tot een uitgedachte strategie. Van memorabele beelden en meeslepende storytelling tot een strak geproduceerd eindresultaat. Van een enkele video tot unieke content voor elk kanaal en iedere doelgroep. En van ‘wij nemen je alles uit handen’ tot ‘wij haken aan waar je ons nodig hebt’. Tot ondersteuning van de distributie aan toe.
Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Diensten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Testimonial video

Recruitment video

Instructiefilm

Aftermovie

Videocontent

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92