Modern onderwijs, visuele aanpak.

Serie uitlegvideo's voor Albeda

De moderne student leert veel visueel. Voor hen hebben boeken en brochures niet hetzelfde effect als voor eerdere generaties. Dus wat doe je als je de complexe vaardigheden van interactie wilt leren aan mbo-studenten, die doorgaans visueel ingesteld zijn? Simpelweg een boekje voor hun neus leggen en zeggen "lees dit"? Of misschien is er een betere manier?

En nu de videorevolutie...

Albeda zag de noodzaak om hun onderwijsmateriaal te updaten. Concreet wilden ze 30 video's over interactievaardigheden integreren - kerncompetenties voor de toekomstige pedagogische professional. Deze video's moesten to the point en studentvriendelijk zijn.

Onze oplossing bestond uit twee formats:

Inleidende video's

Met Albeda's docenten voor de camera, gebruikten we een autocue om een overzichtelijke introductie te geven van cruciale interactievaardigheden. Ondersteund door stockbeelden en teksten, zijn deze video's zowel educatief als gemakkelijk te verteren. Kostenefficiënt én effectief.

Verdiepende video's

Zie het als een koffiehoekgesprek tussen twee docenten. Ze bespreken praktische situaties op basis van een Q&A script. Van omgaan met aandachtvragende kinderen tot de onderlinge samenwerking tussen collega's. Het resultaat? Relatable en praktische videocontent.

Met deze methode konden we in een halve dag al 8 van deze verdiepende clips filmen. Efficiënt, effectief en perfect aansluitend bij het moderne onderwijs.

Win-Win

Albeda was zo tevreden met de opgeleverde videoserie dat er inmiddels een nieuwe bestelling is geplaatst voor video's ter ondersteuning van een andere opleiding. Hun review?

Review Albeda

Stuurde ons bij wanneer dit belangrijk was

Erna de Wolff, Onderwijskundige, Albeda

Albeda College heeft Pro Motion Film gevraagd om een serie kennisclips op te nemen. Wij zijn heel erg tevreden over de manier waarop dit is gegaan. Niels dacht heel goed met ons mee, gaf feedback op de scripts die we schreven en stuurde ons bij wanneer dit belangrijk was voor de kwaliteit van de kennisclips.

Ook futureproof worden?

Wil je jouw onderwijs- of bedrijfsmaterialen ook upgraden met pakkende videocontent? Bij Pro Motion Film zijn we er klaar voor. Neem de eerste stap naar een effectievere manier van communiceren. Bel 020 233 33 51, mail naar [email protected] of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Marloes van Vliet, Senior Content Marketing Manager, Beyond Products

Samenwerken met Niels was een absoluut genot! Voor een van onze klanten hebben wij twee technische productvideo's gemaakt en het resultaat overtrof onze verwachtingen. Niels en zijn team hebben echt veel oog voor detail en de communicatie was van begin tot eind superduidelijk, met snelle reacties. Zou 10/10 aanbevelen om met Pro Motion Film te werken!

Echt een partij die het snapt!

Natalie Gierveld, Senior Marketing Manager, Webfleet

Hele professionele en fijne partij, goed om mee te schakelen, resultaat is altijd top en de samenwerking verloopt heel soepel. Voor veel sprekers is vastleggen op video toch spannend, dankzij Niels en zijn crew wordt dit voor iedereen een hele goede ervaring. Ze denken mee, ontzorgen, ter plaatse zorgen zij dat alles top voor elkaar is. Echt een partij die het snapt!

Fijne deskundige begeleiding tijdens het filmen

Miranda Ehrenhard, Senior Communicatie-adviseur, KNGF

We zijn heel blij met de video's die Niels met het team van Pro Motion Film voor het KNGF heeft gemaakt. Van tevoren werd er goed meegedacht, fijne deskundige begeleiding tijdens het filmen, een snelle oplevering en een top resultaat!

Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten

Saskia Withoos, Communicatie-adviseur, Wij zijn JONG

Het is fijn samenwerken met Pro Motion Film. Een goede gesprekspartner om onze ideeën vanuit marketing en communicatie te realiseren. Positief kritisch, strak in planning, goede kwaliteit, nette prijs en komt afspraken na. Ik kan ze van harte aanbevelen voor video-opdrachten.

Bekijk meer testimonials

Dit is waarom andere bedrijven kiezen voor ons videoproductiebedrijf

  • Expertise - Met meer dan 12 jaar ervaring, 250+ opdrachtgevers en 1400+ inhoudelijke videoproducties weten we precies wat werkt en wat niet.
  • Hoger online bereik - Wij optimaliseren jouw video's voor ieder kanaal. Van website, YouTube, LinkedIn, event tot sales gesprek.
  • Duurzame content - We maken tijdloze video's die jarenlang inzetbaar zijn en hun waarde op blijven leveren.
  • Snelle oplevering - Na opnames zijn je video's klaar binnen 1 tot 2 weken. Achteraf kunnen altijd nog aanpassingen doorgevoerd worden.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op

Niels de Groot

Videospecialist

Ik plan graag een gesprek van 30 minuten waarin ik jouw wensen bespreek.

[email protected]

Maak een afspraak

Videomarketing cases

Alles wat je nodig hebt voor een geslaagde online videocampagne. Van een originele invalshoek tot een uitgedachte strategie. Van memorabele beelden en meeslepende storytelling tot een strak geproduceerd eindresultaat. Van een enkele video tot unieke content voor elk kanaal en iedere doelgroep. En van ‘wij nemen je alles uit handen’ tot ‘wij haken aan waar je ons nodig hebt’. Tot ondersteuning van de distributie aan toe.

Alle videomarketing cases

Videoproductie. Goed bekeken.

Meer weten over de mogelijkheden en kosten?

Neem contact op

Over Pro Motion Film

Over ons

Klantcases

Missie

Locaties

Tarieven

Diensten

Videoproductie

Videomarketing

Bedrijfsfilm

Promotiefilm

Testimonial video

Recruitment video

Instructiefilm

Aftermovie

Videocontent

Contact & Bedrijfsinfo

Herengracht 420
1017 BZ Amsterdam

+31 (0)20 2333351

[email protected]

KVK: 53122526

BTW-nummer: NL001113213B92