Modern onderwijs, visuele aanpak.

Serie uitlegvideo's voor Albeda

De moderne student leert veel visueel. Voor hen hebben boeken en brochures niet hetzelfde effect als voor eerdere generaties. Dus wat doe je als je de complexe vaardigheden van interactie wilt leren aan mbo-studenten, die doorgaans visueel ingesteld zijn? Simpelweg een boekje voor hun neus leggen en zeggen "lees dit"? Of misschien is er een betere manier?

En nu de videorevolutie...

Albeda zag de noodzaak om hun onderwijsmateriaal te updaten. Concreet wilden ze 30 video's over interactievaardigheden integreren - kerncompetenties voor de toekomstige pedagogische professional. Deze video's moesten to the point en studentvriendelijk zijn.

Onze oplossing bestond uit twee formats:

Inleidende video's

Met Albeda's docenten voor de camera, gebruikten we een autocue om een overzichtelijke introductie te geven van cruciale interactievaardigheden. Ondersteund door stockbeelden en teksten, zijn deze video's zowel educatief als gemakkelijk te verteren. Kostenefficiënt én effectief.

Verdiepende video's

Zie het als een koffiehoekgesprek tussen twee docenten. Ze bespreken praktische situaties op basis van een Q&A script. Van omgaan met aandachtvragende kinderen tot de onderlinge samenwerking tussen collega's. Het resultaat? Relatable en praktische videocontent.

Met deze methode konden we in een halve dag al 8 van deze verdiepende clips filmen. Efficiënt, effectief en perfect aansluitend bij het moderne onderwijs.

Win-Win

Albeda was zo tevreden met de opgeleverde videoserie dat er inmiddels een nieuwe bestelling is geplaatst voor video's ter ondersteuning van een andere opleiding. Hun review?

Review Albeda

Stuurde ons bij wanneer dit belangrijk was voor de kwaliteit van de kennisclips

Erna de Wolff, Onderwijskundige, Albeda

Albeda College heeft Pro Motion film gevraagd om een serie kennisclips op te nemen. Wij zijn heel erg tevreden over de manier waarop dit is gegaan. Niels dacht heel goed met ons mee, gaf feedback op de scripts die we schreven en stuurde ons bij wanneer dit belangrijk was voor de kwaliteit van de kennisclips.

Ook futureproof worden?

Wil je jouw onderwijs- of bedrijfsmaterialen ook upgraden met pakkende videocontent? Bij Pro Motion Film zijn we er klaar voor. Neem de eerste stap naar een effectievere manier van communiceren. Bel 020 233 33 51, mail naar [email protected] of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Geweldige resultaten behalen en je online zichtbaarheid opschalen met video? Gaan we doen.

Neem contact op met

Niels de Groot

Videospecialist

Stuur e-mail

Of bel 020 - 233 33 51

Videoproductiebedrijf Pro Motion Film

12+ jaar ervaring

1200+ video's geproduceerd

200+ opdrachtgevers

Knalt jouw merk al van het scherm?

Je doelgroep bereiken, informeren en overtuigen met online video? Gaan we doen.

Deel je wensen en ontvang vrijblijvend advies over videomarketing.

Neem contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen

Paul Raatgever, Directeur-eigenaar, Proper

Begonnen met 1 zakelijke promotiefilm voor proper.nl hebben we inmiddels in 2 maanden meer dan 7 verschillende promo's laten filmen en editen. De samenwerking met Niels en zijn team was zeer professioneel en meedenkend. Wij raden Pro Motion Film zeer zeker aan bij andere geïnteresseerden.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Review Nova College

Het resultaat mag er wezen :)

Marjan Dirkse, Communicatieadviseur, Nova College

Heel blij met de professionele aanpak van Pro Motion Film! We hebben met hen een serie filmpjes gemaakt 'Een dagje mee met... '. Ze hebben met ons meegedacht en ze weten goed wat wel en niet werkt. Heel fijn en het resultaat mag er wezen :)

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials