Serie usecases voor Testo

De Duitse multinational Testo maakt, hoe kan het ook anders met zo'n naam, meetapparatuur. Het bedrijf vroeg ons om een gebruikersvideo te maken van de Testo 557, die koelsystemen doormeet: type koudemiddel, druk, leidingtemperatuur, oververhitting en onderkoeling. En een video van de Testo 350, die wordt gebruikt om industriële cv-ketels en branders door te meten. Stookproef, rookgas en NOx-meting, dat soort dingen. Begint het al te duizelen? Ons wel… Hoe maak je daar nou een leuke en toegankelijke video van?

Testimonial en uitlegvideo ineen

In de video's vertellen installatietechnici die werken met de producten van Testo over hun ervaringen. Daarvoor kijken we mee over hun schouder: op het dak van een McDonald's-restaurant en bij een tuinder. Ze leggen op toegankelijke wijze uit wat ze doen en hoe de Testo 557 en 350 ze daarbij ondersteunen. Als bonus geven ze mede-techneuten een gebruikstip en Testo een tip ter verbetering. Zo creëerden we een authentieke, en daarmee extra overtuigende, testimonial en uitlegvideo ineen.

Review Testo

Erg blij met de resultaten die wereldwijd worden ingezet

Alexandra Göggerle, Marketingcommunicatie, Testo

Wij hebben met Pro Motion Film intussen 3 gebruikersfilms opgenomen. Doel was een authentieke film van monteur naar monteur die zijn werkzaamheden deelt. Tot twee keer toe met regen en storm op een dak gestaan maar Niels en zijn team zijn gewoon doorgegaan. Met veel geduld de monteurs ondersteund in deze niet alledaagse actie. Testo is erg blij met de resultaten die uiteindelijk niet alleen in Nederland maar wereldwijd worden ingezet.

Ook het maximale uit je videomarketing halen?

Bel 020 233 33 51, mail naar [email protected] of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Neem contact op

Testimonials

Mis je nét dat beetje overtuiging? Dit is wat klanten zeggen over ons.

Wat een verademing!

Kees de Jong, Ondernemer, nlgroeit

Meerdere keren met Pro Motion Film gewerkt. Hebben feilloos door wat het eindresultaat moet zijn en werken daar ook naar. Snel, effectief en flexibel. Wat een verademing! Aanrader!

Testimonial inriver

Drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten

Carl Brenninkmeijer, Partner Manager, inRiver

We hebben met Pro Motion Film drie projecten gedaan met tier1 internationale klanten en zijn uiterst tevreden over de levering, prijs, ondersteuning, kwaliteit en ervaring.

Prettig in de omgang

Liselotte van 't Veer, Adviseur (Marketing) Communicatie, De Zorgcirkel

Met Niels en zijn collega's hebben we 24 locatiefilmpjes gemaakt. Dit verliep erg soepel en we zijn trots op het resultaat! Meedenkend, flexibel, goed bereikbaar en prettig in de omgang. Blij mee!

Testimonial Laurens

Denken goed met je mee

Laurens Hilboezen, Eigenaar, Viewie Media

Fijne partij om mee samen te werken! Denken goed met je mee en komen ook met goede ideeën om de video nog vetter en beter te maken. Aanrader!

Bekijk meer testimonials